O zman hazır ol kötü haberim var benim ilk oğlan o kadar hareketliydi ki gören şok geçiriyorduKız bu ağrılar bi benden mi gitmiyorbelim geçti ama sağ kasığıma vuran ağrım var bacağıma yayılıyor tek taraflı. Bide benim oğlum çok naif çok kibar teyzeleri öyle pat küt hareket etmiyor başından beri sakin bir tek döndüğünde çok canım yanmıştı. Doğduğunda da öyle mi olacak merak ediyorum
Ben kızımda vermedim canım odaya geldiğinde giydiriyorlar tabi sezaryen ise normal doğumu bende bilmiyorum :)
Teşekkür ediyorumÖnce onlar hasta bezi baglıyırlar canım. Dependi vermiyorsun sonra odada kendin takıyorsun. Sen sadece gecelik ve sabahlık veriyorsun hemşireye
Tam 39 dolunca 2 şubata verdi canımcımKızlar planlı sezaryen olacaklar kaçıncı haftaya gün verildi
Hiiğğğ deme ya yandık deseneO zman hazır ol kötü haberim var benim ilk oğlan o kadar hareketliydi ki gören şok geçiriyordudoğdu o kadar uslu mazlum bı bebekti ikincisi daha az hareketliydi doğdu tam bı canavar hep ağlıyor ömrümü yemişti tabi her çocuk farklıdır böyle dediğime bakma belki seninki uslu olur bu arada o bebekken uslu olan büyüyünce canavara dönüştü diğeri ise yine tam tersi uslu uyumlu şuan
Rabbim sanada onada acil şifalar versin canım benim çok üzüldüm herkese bu günün yüzü suyu hürmetine rabbimin tez vakitte şifa vermesini sağlık sıhhat vermesini diliyorumHayırlı cumalar. Mutlu seneler hepinize kızlar. Hastaliklar aldı başını gidiyor hala toparlayamadim domuz gribi gecirdim büyük ihtimalle. Cok sevdiğim bir yakınım covid oldu yogun bakima aldilar. Bu mübarek cuma gününde hamiş anneler duanızda onada yer verir misiniz. Rabbim tüm şifa bekleyen hastalara Şafi ismiyle şifa versin inşaallah.
Helal olsun sana süpersin be hahaahha <3Buldum buldum aramaya 33+5 yazdım Hicranii diye bir arkadaş doğum yapmış 33+5 te o da yazmış zaten çok fazla buraya girmiyordum diye
Hiiğğğ deme ya yandık deseneben zaten bizden uslu çocuk çıkacağını sanmıyorum benim çocukken yaptıklarım hala unutulmadı aile büyükleri içinde anlatılır hep eşimde öyleymiş kaç defa burnunu kurmuş zaten Sağ Salim sağlıkla gelsinde uslu yaramaz fark etmez artık bakıcaz bi şekilde
40+0 benim, 4 şubat. Kızımın da 5 sene önce 39+3 olmuştuKızlar planlı sezaryen olacaklar kaçıncı haftaya gün verildi
Bana kendiliğinden gelmezse 38+5 te alabiliriz dediKızlar planlı sezaryen olacaklar kaçıncı haftaya gün verildi
Yok canım onlar hastaneden bez takıyorlar sana zaten hemen doğum sonrasiTecrübeli anneler, doğuma girerken bebek için bir şeyler veriyoruz ya kendimiz için de depend falan veriyor muyuz
Amin canim benim Allah razı olsun hepinizden.Rabbim sanada onada acil şifalar versin canım benim çok üzüldüm herkese bu günün yüzü suyu hürmetine rabbimin tez vakitte şifa vermesini sağlık sıhhat vermesini diliyorum
Bir defileye cikacakta benim bende aldım valla 5 takımAy bende aldım valla o kadar. Dantelli olanı çekim için aldım sadece onu satarım hemen. Ama kalanları sürekli giyerim hepsini L beden aldım baktım olmuyor ananeme veririm daraltır diye düşündüm
Haberleri var mı acaba eşim evlendiigmizden beri pijama eskitmiyor ben kaç takım değiştirdim kac takım aldım sayamıyorum bile ben gerçekten çok seviyorum pijamaEvet ama hic icime sinmedi o yuzden sonuncuyu esime soylemedimyoksa hastaneye suwenden aldigim iki takımı koycam çantaya
Ben bu hamilelikte b...nu cikardim da kuzum ondan pijama deyince gozleri açılıyor normalde aldigima ettigime karismaz ama pijamadan irite olduHaberleri var mı acaba eşim evlendiigmizden beri pijama eskitmiyor ben kaç takım değiştirdim kac takım aldım sayamıyorum bile ben gerçekten çok seviyorum pijama
Yok canım burada bi arkadaş citcitlarin aradan bacaklari usuyebilir tarzı bisey demişti içine bi kat daha patikli pantolon giydirecegim o yüzdenCanım bir şey sorcam belki saçma olacakta,çitcitli tulumu neden sen giydirmek istedin hemşire giydirirken sıkıntı oluyor mu, koyduğum tulumda, alt üstün üstü de çıtçıt li da senin bu mesajın aklıma geldi
Aynen kuzum onu baz aldim bi ara gerçekten yatamadım nefes aldırmadı ama dolaşınca evin içinde hafifledi biraz rahatladim olacak artık bunda sonra bence biraz rahat olmamız lazım panik yapıyorum ben ilk olur olmazDoğum sancısı direkt uykudan uyandırır ve bir dhaa uyutmaz canım uykundan uyandirmiyorsa sıkıntı yok bence ve şiddeti gittikçe artar ara ara oluyorsa sıkıntı yapma korkutup strese sokma kendinibenimde hala ara ara gelen sancılarım var ama düzenli değil şükür
Bende de 4 tane var bir tanede hastaneden çıkarken giyeceğim hamilelik öncesi pijamam varBen bu hamilelikte b...nu cikardim da kuzum ondan pijama deyince gozleri açılıyor normalde aldigima ettigime karismaz ama pijamadan irite oldu
38+5 günlük 2 şubata gün verdi doktor, daha erken gelmezse...Kızlar planlı sezaryen olacaklar kaçıncı haftaya gün verildi
Bi arkadasta daha oluştu hareket yavaşlaması. Düzelir yakında canım üzülme.Benim sanırım ciğer gelistirici iğneden dolayı iki gündür yavaş yavrucagimin hareketleri yine şiddetlensin istiyorum ya üzülüyorum böyle olunca
Normal doğumda doğumhanede giydiriyorlar canım. Beni direkt giydirdiler orada sonra odaya çıktık. Hastaneden bez koyuyorlar daha doğrusu tampon gibi bişey yapıyorlar ama çok rahatsız oluyor ben odaya gidince onu çıkarıp depend takmıştımBen kızımda vermedim canım odaya geldiğinde giydiriyorlar tabi sezaryen ise normal doğumu bende bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?