2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
O zman hazır ol kötü haberim var benim ilk oğlan o kadar hareketliydi ki gören şok geçiriyordu doğdu o kadar uslu mazlum bı bebekti ikincisi daha az hareketliydi doğdu tam bı canavar hep ağlıyor ömrümü yemiştitabi her çocuk farklıdır böyle dediğime bakma belki seninki uslu olur bu arada o bebekken uslu olan büyüyünce canavara dönüştü diğeri ise yine tam tersi uslu uyumlu şuan

Hiiğğğ deme ya yandık desene ben zaten bizden uslu çocuk çıkacağını sanmıyorum benim çocukken yaptıklarım hala unutulmadı aile büyükleri içinde anlatılır hep eşimde öyleymiş kaç defa burnunu kurmuş zaten Sağ Salim sağlıkla gelsinde uslu yaramaz fark etmez artık bakıcaz bi şekilde

Rabbim sanada onada acil şifalar versin canım benim çok üzüldüm herkese bu günün yüzü suyu hürmetine rabbimin tez vakitte şifa vermesini sağlık sıhhat vermesini diliyorum

Valla öyle tatlım belkide olmaz yaramaz falan hayırlı uğurlu sağlıklı sıhhatli olsunda yaramaz uslu fark etmez çocuk o sonuçta ne anlar dimi

Ay bende aldım valla o kadar. Dantelli olanı çekim için aldım sadece onu satarım hemen. Ama kalanları sürekli giyerim hepsini L beden aldım baktım olmuyor ananeme veririm daraltır diye düşündüm
Bir defileye cikacakta benim bende aldım valla 5 takım PinkMermaid dantelli de değil çoğu benimkilerin ama pijama bol seviyorum ben zaten s beden 6 aydan önce olmam sanırım l aldım hepsini

Evet ama hic icime sinmedi o yuzden sonuncuyu esime soylemedim yoksa hastaneye suwenden aldigim iki takımı koycam çantaya
Haberleri var mı acaba eşim evlendiigmizden beri pijama eskitmiyor ben kaç takım değiştirdim kac takım aldım sayamıyorum bile ben gerçekten çok seviyorum pijama

Haberleri var mı acaba eşim evlendiigmizden beri pijama eskitmiyor ben kaç takım değiştirdim kac takım aldım sayamıyorum bile ben gerçekten çok seviyorum pijama
Ben bu hamilelikte b...nu cikardim da kuzum ondan pijama deyince gozleri açılıyor normalde aldigima ettigime karismaz ama pijamadan irite oldu

Yok canım burada bi arkadaş citcitlarin aradan bacaklari usuyebilir tarzı bisey demişti içine bi kat daha patikli pantolon giydirecegim o yüzden

Aynen kuzum onu baz aldim bi ara gerçekten yatamadım nefes aldırmadı ama dolaşınca evin içinde hafifledi biraz rahatladim olacak artık bunda sonra bence biraz rahat olmamız lazım panik yapıyorum ben ilk olur olmaz

Ben bu hamilelikte b...nu cikardim da kuzum ondan pijama deyince gozleri açılıyor normalde aldigima ettigime karismaz ama pijamadan irite oldu
Bende de 4 tane var bir tanede hastaneden çıkarken giyeceğim hamilelik öncesi pijamam var eşim sen ilk hamilelikte tek pijama ile gitmiştin bunda niye böyle deyip duruyor heves ettim bu sefer normalde de pijama severim

Kızlar planlı sezaryen olacaklar kaçıncı haftaya gün verildi
38+5 günlük 2 şubata gün verdi doktor, daha erken gelmezse...
Benim sanırım ciğer gelistirici iğneden dolayı iki gündür yavaş yavrucagimin hareketleri yine şiddetlensin istiyorum ya üzülüyorum böyle olunca
Bi arkadasta daha oluştu hareket yavaşlaması. Düzelir yakında canım üzülme.

Ben kızımda vermedim canım odaya geldiğinde giydiriyorlar tabi sezaryen ise normal doğumu bende bilmiyorum :)
Normal doğumda doğumhanede giydiriyorlar canım. Beni direkt giydirdiler orada sonra odaya çıktık. Hastaneden bez koyuyorlar daha doğrusu tampon gibi bişey yapıyorlar ama çok rahatsız oluyor ben odaya gidince onu çıkarıp depend takmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…