- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Merhaba Mart annesiKızlar herkese merhaba hayırlı doğumlar diliyorum hepinize aranızda Şubat da bekleyip erken doğum yapan var mı hiç
Çok teşekkür ederim canım bakayım ben onaKafeinsiz Türk kahvesi migros carrefourda falan var canım gri paket oluyo
Ay bende aldım valla o kadar. Dantelli olanı çekim için aldım sadece onu satarım hemen. Ama kalanları sürekli giyerim hepsini L beden aldım baktım olmuyor ananeme veririm daraltır diye düşündüm6 takım mı aldınKız defileye mi çıkıyorsun Ben 1 gecelik aldım sadece suwenden ve saten sabahlığım vardı onu kullanacağım belki bir de pijama takımı alırım diycem ama 1 hafta sonra 10 kg vericem muhtemelen, kızımda öyle olmuştu doğumla birlikte. Bol kıyafetler elimde patlasın istemiyorum. Gebelik boyunca bile 1 tane hamile eşofman altı aldım ve kızımdam kalan hamile pantolonu ve siyah bir hamile taytı ile gebeliği tamamlamayı düşünüyorum
Anaaaa kızlar ben bunu nasıl hatırlamam yaEvet geçenlerde yazmıştı ben de hatırlıyorum ama nickini unuttummaşallah emilyinpariss haftasına kadar hatırlıyor, belki kendisini de hatırlar
Ay robotKizlar bende günlük yavas yavas yapiyorum islerimi allahtan robot süpürgem var silip süpürüyor , esimde cok titizdir bakiyorum hep bir yerleri siliyor pek sevmem normalde titizlik huyunu ama hamilelikde pek isime yariyor
Evet ama hic icime sinmedi o yuzden sonuncuyu esime soylemedim6 takım mı aldınKız defileye mi çıkıyorsun Ben 1 gecelik aldım sadece suwenden ve saten sabahlığım vardı onu kullanacağım belki bir de pijama takımı alırım diycem ama 1 hafta sonra 10 kg vericem muhtemelen, kızımda öyle olmuştu doğumla birlikte. Bol kıyafetler elimde patlasın istemiyorum. Gebelik boyunca bile 1 tane hamile eşofman altı aldım ve kızımdam kalan hamile pantolonu ve siyah bir hamile taytı ile gebeliği tamamlamayı düşünüyorum
Buldum buldum aramaya 33+5 yazdım Hicranii diye bir arkadaş doğum yapmış 33+5 te o da yazmış zaten çok fazla buraya girmiyordum diyeAnaaaa kızlar ben bunu nasıl hatırlamam yaemilyinpariss çatlarım şimdi hahahahaha
Ben kızımda vermedim canım odaya geldiğinde giydiriyorlar tabi sezaryen ise normal doğumu bende bilmiyorum :)Tecrübeli anneler, doğuma girerken bebek için bir şeyler veriyoruz ya kendimiz için de depend falan veriyor muyuz
Ay aradım aradım nerelere gittim bulamadım hatırlayan varsa etiketlensin kafama takıldı tekrar geri döndürmeyin beni eski mesajlara içinden çıkılmıyor vallahiAnaaaa kızlar ben bunu nasıl hatırlamam yaemilyinpariss çatlarım şimdi hahahahaha
BAktım canım ben 33+5 diye yazınca çıktı aramada Hicranii diye bir arkadaş :)Ay aradım aradım nerelere gittim bulamadım hatırlayan varsa etiketlensin kafama takıldı tekrar geri döndürmeyin beni eski mesajlara içinden çıkılmıyor vallahi
Heh evet evet oyduBAktım canım ben 33+5 diye yazınca çıktı aramada Hicranii diye bir arkadaş :)
Canım bir şey sorcam belki saçma olacakta,çitcitli tulumu neden sen giydirmek istedin hemşire giydirirken sıkıntı oluyor mu, koyduğum tulumda, alt üstün üstü de çıtçıt li da senin bu mesajın aklıma geldiBen patikli tulumu yanıma aldım ama qlt üst takim koydum hemşireye onu vereceğim yani tulum sanki üşür gibi geldi bide fermuarlı değil citcitli onu ben bakarken giydirmek istedim açıkçası
Önce onlar hasta bezi baglıyırlar canım. Dependi vermiyorsun sonra odada kendin takıyorsun. Sen sadece gecelik ve sabahlık veriyorsun hemşireyeTecrübeli anneler, doğuma girerken bebek için bir şeyler veriyoruz ya kendimiz için de depend falan veriyor muyuz
38 artıya verecek canım ben seçicem büyük ihtimal. 38 artı 4 5 ya da 6Kızlar planlı sezaryen olacaklar kaçıncı haftaya gün verildi
38.haftaya verildi cnm tabi son anda bir değişiklik olmazsaKızlar planlı sezaryen olacaklar kaçıncı haftaya gün verildi
Doğum sancısı direkt uykudan uyandırır ve bir dhaa uyutmaz canım uykundan uyandirmiyorsa sıkıntı yok bence ve şiddeti gittikçe artar ara ara oluyorsa sıkıntı yapma korkutup strese sokma kendiniYok canım yatınca geçmemiş aynne devam ama şiddeti hafiflemis öyle olsa hic geçmezdi sanırım yada benim yalancılar çok gercekci
Benim sanırım ciğer gelistirici iğneden dolayı iki gündür yavaş yavrucagimin hareketleri yine şiddetlensin istiyorum ya üzülüyorum böyle oluncaArtması gerekiyordu siddetinin galibaay bu bebeler parmağında oynatıyor şimdiden.
Benide tekmeleriyle uyandırdı bu saatte kaburgamı bi kırsa rahatlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?