2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar herkese merhaba hayırlı doğumlar diliyorum hepinize aranızda Şubat da bekleyip erken doğum yapan var mı hiç
Merhaba Mart annesi bi arkadaşımız erken doğum yaptı iyiler bildiğimiz kadarıyla onun dışında henüz doğum yapan yok ama topun ucundayız. Bizim bebelerin yarısı son 1.5 aydır doğmaya çalışıyor ama bugünlere geldik muhtemelen şubatı beklemeden doğuran epey olacak ben dahil Allah 2-3 hafta daha içerde durmalarını nasip etsin diyelim

Ay bende aldım valla o kadar. Dantelli olanı çekim için aldım sadece onu satarım hemen. Ama kalanları sürekli giyerim hepsini L beden aldım baktım olmuyor ananeme veririm daraltır diye düşündüm

Kizlar bende günlük yavas yavas yapiyorum islerimi allahtan robot süpürgem var silip süpürüyor , esimde cok titizdir bakiyorum hep bir yerleri siliyor pek sevmem normalde titizlik huyunu ama hamilelikde pek isime yariyor
Ay robot ben 1 ay önce aldım çöp istasyonlu olanlardan dedim bu kadar bekledim bari çöpünü de kendisi boşaltsın. Neyse aldım işte ve diyorum ki ben daha önce neden varımı yoğumu satıp almamışım. Neden kendimi ondan mahrum etmişim. Valla kenarda köşede kıyıda kırpıda varsa bişeyleriniz düşünmeden alın aldırın. Git gide zam geliyor sürekli hiç alınmayacak hale geliyor

Evet ama hic icime sinmedi o yuzden sonuncuyu esime soylemedim yoksa hastaneye suwenden aldigim iki takımı koycam çantaya

Tecrübeli anneler, doğuma girerken bebek için bir şeyler veriyoruz ya kendimiz için de depend falan veriyor muyuz

Anaaaa kızlar ben bunu nasıl hatırlamam ya emilyinpariss çatlarım şimdi hahahahaha
Ay aradım aradım nerelere gittim bulamadım hatırlayan varsa etiketlensin kafama takıldı tekrar geri döndürmeyin beni eski mesajlara içinden çıkılmıyor vallahi

Ben patikli tulumu yanıma aldım ama qlt üst takim koydum hemşireye onu vereceğim yani tulum sanki üşür gibi geldi bide fermuarlı değil citcitli onu ben bakarken giydirmek istedim açıkçası
Canım bir şey sorcam belki saçma olacakta,çitcitli tulumu neden sen giydirmek istedin hemşire giydirirken sıkıntı oluyor mu, koyduğum tulumda, alt üstün üstü de çıtçıt li da senin bu mesajın aklıma geldi

Hayırlı sağlıklı mutlu yıllarımız olsun canlar ailemizle geçireceğimiz
2 gündür okuyorum ama yazamiyorum bugün pertim çıktı oğluşumun odasi geldi çok şükür eksik olarak perde ve halisi kaldi nevresim takimi yikanacak takacağım insllah ama çok yoruldum rabbim içinde yattığı günlerinde görmeyi nasip etsin rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsin canlarim

Yok canım yatınca geçmemiş aynne devam ama şiddeti hafiflemis öyle olsa hic geçmezdi sanırım yada benim yalancılar çok gercekci
Doğum sancısı direkt uykudan uyandırır ve bir dhaa uyutmaz canım uykundan uyandirmiyorsa sıkıntı yok bence ve şiddeti gittikçe artar ara ara oluyorsa sıkıntı yapma korkutup strese sokma kendinibenimde hala ara ara gelen sancılarım var ama düzenli değil şükür

Artması gerekiyordu siddetinin galiba ay bu bebeler parmağında oynatıyor şimdiden.
Benide tekmeleriyle uyandırdı bu saatte kaburgamı bi kırsa rahatlayacak
Benim sanırım ciğer gelistirici iğneden dolayı iki gündür yavaş yavrucagimin hareketleri yine şiddetlensin istiyorum ya üzülüyorum böyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…