- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Ya parmak ucuna nabız için bi alet falan takıyorlarmış birde narkoz alırsan tırnakların morardı mı diye mi bişey için oje istemiyorlar dediler konuya hakim değilim tam olarak şu sebeptenmiş diyemiyorum bu kdar anlayabildimBen french yapıcam ama kendi tırnağıma. Takma kirpik takmak istiyorum doğal bişey. Akrabamız french yapmıştı resmlerinden gördüğüm.
Bence yasak değildir çok görüyorum instagramda makyajlı ojeli sezaryene giren. Geçen doktoruma gittiğimde yüzüklerimi takmıstım. Doktorum parmaklarıma bakıp takı makı hepsini evde bırak dedi
Demi böyle muhabbetler var bende çok duydum kızımda normal doğum yapmıştım tırnaklarım ojeliydi ama genede çıkarmışlardı ne olur ne olmaz demişlerdi. Ama çok anlayamadım sebebini o zaman. Şimdi doğuma yakın french yaptırayım dedim ama çıkaracaklarsa anlamı yokKızlar sezaryen doğum olacaksaniz başınızda toka olmasına bile izin vermiyorlar. Tabi hastaneden hastaneye değişiyorda olabilir. Benim gittiğim hastane lastik toka takmama dahi izin vermedi. Siz en iyisi yine doktorunuzla konuşun. Daha net olur.
Bi yerlerde benimle aynı gobüşe sahip birilerini görmek ne kadar iyi geldiyse bu sözde öyle biseyHahahah adıma layık olmaya çalıştım diyelim keşke hepinizi anlık evime ışınlayıp kahve içip tekrar evinize ışınlayabilsem değil mi
Bence hepiniz çok fit gorunuyorsunuz son haftalarimiza girmiş olmamıza rağmenCanım benim çok sağolsen de çok güzel çıkmışsın. Ben de mümkün olduğunca foto çekilmeye çalışıyorum ola ki aniden doğum başlar falan çünkü muhtemelen bu son gebeliğim Başka düşünmeyiz artık, ilk bebeğimi 5 sene önce doğurdum, ilklerde çok olayın bilincinde olmuyorsun şimdi daha bilinçliyim her bakımdan maşallah sen de fitsin hiç 14 kg almış gibi durmuyorsun 2 hafta önce 2.200 gr’dı oğluşum, sanırım yediklerim daha çok ona gidiyor, bu sevindirici tabi benim için Ben de son 1 ayda herhalde en fazla ödem şu bu 3 kg daha alsam 11-12 kg ile kapatırım bu gebeliği
Canm ben hiç temizlik yapmayı özlemedim. Sadece yemek yapmayı özledimAy kızlar öldüm öldüm bütün dolap içleri halloldu şükür genel temizlikte oldu bakalım bu koşturmaya doguracakmiyim deneyi yapmış gibiyim gece bana parti vara muhtemelen agri sancı sabah 7 den beri yeni oturabildim öyle özlemişim temizlik yapmayi bununla 6 ayda bebekten dolayı yapamayız tamam artık
Güle güle kirletin canımAy kızlar öldüm öldüm bütün dolap içleri halloldu şükür genel temizlikte oldu bakalım bu koşturmaya doguracakmiyim deneyi yapmış gibiyim gece bana parti vara muhtemelen agri sancı sabah 7 den beri yeni oturabildim öyle özlemişim temizlik yapmayi bununla 6 ayda bebekten dolayı yapamayız tamam artık
Rica ederim canım bende çok teşekkür ederimCanım benim çok sağolsen de çok güzel çıkmışsın. Ben de mümkün olduğunca foto çekilmeye çalışıyorum ola ki aniden doğum başlar falan çünkü muhtemelen bu son gebeliğim Başka düşünmeyiz artık, ilk bebeğimi 5 sene önce doğurdum, ilklerde çok olayın bilincinde olmuyorsun şimdi daha bilinçliyim her bakımdan maşallah sen de fitsin hiç 14 kg almış gibi durmuyorsun 2 hafta önce 2.200 gr’dı oğluşum, sanırım yediklerim daha çok ona gidiyor, bu sevindirici tabi benim için Ben de son 1 ayda herhalde en fazla ödem şu bu 3 kg daha alsam 11-12 kg ile kapatırım bu gebeliği
Aminnn canım aminYaaa cok tesekkürlerrbebelerimizlede pozlar veririz insallah en tatlısındann
En güzel hatıraGöbişler gördüm sanki
Bizde ekleyelim 34.haftamızdan bir hatıra
Ben hemşireye sormuştum. Bazı ölçümler yapılıyor ameliyat sırasında, yanlış ölçüm olmasın bir sorun yaşanmasın diye herşeyi cikarttiriyoruz demişti. Bazı sezaryen dogun videoları izliyorum makyajlı giren var. Nasıl izin veriyorlar bilmiyorum.Demi böyle muhabbetler var bende çok duydum kızımda normal doğum yapmıştım tırnaklarım ojeliydi ama genede çıkarmışlardı ne olur ne olmaz demişlerdi. Ama çok anlayamadım sebebini o zaman. Şimdi doğuma yakın french yaptırayım dedim ama çıkaracaklarsa anlamı yok
Darısı başımaAy kızlar öldüm öldüm bütün dolap içleri halloldu şükür genel temizlikte oldu bakalım bu koşturmaya doguracakmiyim deneyi yapmış gibiyim gece bana parti vara muhtemelen agri sancı sabah 7 den beri yeni oturabildim öyle özlemişim temizlik yapmayi bununla 6 ayda bebekten dolayı yapamayız tamam artık
Kıyafetle bile kapanmayan göbüs aşkınaMerhaba göbek kardeşlerim mutlu güzel bebek kokulu saglıklı senelere inşallah. Bu da benden gelsin o zamann
Sagol canımAy ay minnoş bir göbüs daha
Sürülmüyor canım. Ben saçımı makyajımı yapmıştım sadeceAyy bende öyleyim iki saat önceden hazırlanmaya başlıyorum makyajım uzun sürüyorsize şey sorcam hatta bununla alakalı normal gibi gözüküyor doğumum ama olurda sezaryane girmek zorunda kalırsam vs diye tırnakta oje doğum sırasında olmaması gerekiyormuş sanırım değil mi? French yaptıracağım doğuma yakın ama bunu duyunca muallakta kaldım bilenler bununla ilgili yorum yapabilir mi
Amin canım su bulantili geçen ilk gunlerimizi hatırlıyorumda nasıl dert yaniyorduk bir birimize ay suram agridi sizdede oldu mu ay bebiş bugün düzgün hareket etmiyor falan filan hep rahatlattik birbirimizi devamı doğum sonrasınada Allah'ın izni ileBi yerlerde benimle aynı gobüşe sahip birilerini görmek ne kadar iyi geldiyse bu sözde öyle biseygerçekten tüm süreci beraber gibi geçirdik kızlar inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize çok güzel bi duygu
Şahsen ben yaptırmıcam makyaj İpek kiprik filan yaptırırım ama tırnaklarımı kesip temiz bırakcam.parmağımı ağzına dudağına dokundurmak zorunda kalcaz. Emzirirken elimiz ağzına mutlaka giriyo o yüzden bir süre ojeye ve tırnağa bye bye dicemAyy bende öyleyim iki saat önceden hazırlanmaya başlıyorum makyajım uzun sürüyorsize şey sorcam hatta bununla alakalı normal gibi gözüküyor doğumum ama olurda sezaryane girmek zorunda kalırsam vs diye tırnakta oje doğum sırasında olmaması gerekiyormuş sanırım değil mi? French yaptıracağım doğuma yakın ama bunu duyunca muallakta kaldım bilenler bununla ilgili yorum yapabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?