2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ya parmak ucuna nabız için bi alet falan takıyorlarmış birde narkoz alırsan tırnakların morardı mı diye mi bişey için oje istemiyorlar dediler konuya hakim değilim tam olarak şu sebeptenmiş diyemiyorum bu kdar anlayabildim

Demi böyle muhabbetler var bende çok duydum kızımda normal doğum yapmıştım tırnaklarım ojeliydi ama genede çıkarmışlardı ne olur ne olmaz demişlerdi. Ama çok anlayamadım sebebini o zaman. Şimdi doğuma yakın french yaptırayım dedim ama çıkaracaklarsa anlamı yok

Sezaryeni bilmiyorum ama ben serklaj için girdiğimde de hiçbir şey kalmasın dediler. Yüzük, tel toka falan her şeyi çıkardım.
Bonenin altında lastik tokam vardı hemşire ona bir şey olmaz dedi o şekilde girdim.
Ojeyi duymamıştım.

Hahahah adıma layık olmaya çalıştım diyelim keşke hepinizi anlık evime ışınlayıp kahve içip tekrar evinize ışınlayabilsem değil mi
Bi yerlerde benimle aynı gobüşe sahip birilerini görmek ne kadar iyi geldiyse bu sözde öyle bisey gerçekten tüm süreci beraber gibi geçirdik kızlar inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize çok güzel bi duygu

Bence hepiniz çok fit gorunuyorsunuz son haftalarimiza girmiş olmamıza rağmen

Ay kızlar öldüm öldüm bütün dolap içleri halloldu şükür genel temizlikte oldu bakalım bu koşturmaya doguracakmiyim deneyi yapmış gibiyim gece bana parti vara muhtemelen agri sancı sabah 7 den beri yeni oturabildim öyle özlemişim temizlik yapmayi bununla 6 ayda bebekten dolayı yapamayız tamam artık

Canm ben hiç temizlik yapmayı özlemedim. Sadece yemek yapmayı özledim evet daha var valla anca 3. Aya girecekti öyle. Ama nasıl alıştım rahatlığa varya üff. Tek kalınca asıl o zaman depresyona girerim gibime geliyor

Güle güle kirletin canım Dur hemen doğurma aramızda 2 gün var beni panikletme daha benim temizlik bitmedi

Kızlar benm full temizlik olayı bitti benm ailem sağolsun duvarlara varana kadar sildiler. Bebek odamızda beşiğimizde hazır. Tek eksik bebişimiz şuanda. Onunda daha zamanı var diye ümit ediyorum 36 ya giriyorum bu hafta iyikide erkenden yapmısım herseyimi. Ertelemeyin sakın işlerinizi aniden ne olacağı belli olmuyor. Benm ailem olmasa temizlik işini napardım blmiyorum mesela. Kadın tutmakla olcak iş değil pek. Yine basında durmak gerekiyor onunda. Ben ayakta zor duruyom
Şimdi yarın ananem gelecek buzluk için mantı dolma vs yapacak. Aslında ben yapacaktım otura otura ama mümkün değil maalesef. Aklımda çok şey vardı nasip olmadı

Rica ederim canım bende çok teşekkür ederim gerçekten en fit hamileliğim o resimde yakından cekindigim için biraz toplu çıkmış yoksa hiç belli değil bile kilo durumum dediğin gibi son hamilelik inşallah Allah isteyene versin bundan sonra banada yeterbenim bebiste Çarşamba gittiğimde 2.200 demişti doktor eee bunun suyu rahim ağırlığı plasentasi bide şu sıra kan hacmimizde artıs var demekki üç beş kilo ancak almışız ama sen gerçekten çok az almışsın

Ben hemşireye sormuştum. Bazı ölçümler yapılıyor ameliyat sırasında, yanlış ölçüm olmasın bir sorun yaşanmasın diye herşeyi cikarttiriyoruz demişti. Bazı sezaryen dogun videoları izliyorum makyajlı giren var. Nasıl izin veriyorlar bilmiyorum.
Darısı başıma görümce bekliyorum bende. Tabi gelirse

Sürülmüyor canım. Ben saçımı makyajımı yapmıştım sadece

Amin canım su bulantili geçen ilk gunlerimizi hatırlıyorumda nasıl dert yaniyorduk bir birimize ay suram agridi sizdede oldu mu ay bebiş bugün düzgün hareket etmiyor falan filan hep rahatlattik birbirimizi devamı doğum sonrasınada Allah'ın izni ile

Şahsen ben yaptırmıcam makyaj İpek kiprik filan yaptırırım ama tırnaklarımı kesip temiz bırakcam.parmağımı ağzına dudağına dokundurmak zorunda kalcaz. Emzirirken elimiz ağzına mutlaka giriyo o yüzden bir süre ojeye ve tırnağa bye bye dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…