- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Tamam kuzum sagol bende bakayımBende cok istedim ssvs... plasenta tamamen yukarı çıkmadı ayrıca suni sancı verilmezmis ssvd durumunda . Kendi sancinla doğum beklenirmis, rahim yırtılma ihtimali de yüksekmiş. Tüm bu olumsuzlukları duyunca vazgeçtim.
Ay ben o videoları izliyorum instagramda,bi rahatlama geliyor izleyince bile
Günaydın canım,ben aldim birkaç hafta önce,7 tanesine 55 lira verdim. 5 lirada kapıda ödeme parası verdim. Stillbebek instagram adi. Küçük sarı olanı da hediye göndermişler.
Resim gönderdim ama açılmıyor sanırımTamam kuzum sagol bende bakayım
Evet canim açılmadıResim gönderdim ama açılmıyor sanırım
Evet canim açılmadı
Al cnm al fiyatları piyasaya göre uygun ben çok beğendim.
Benim 5 ayıma kadar kimse hamile olduğumu anlamazdı 5 aydan sonra olanlar oluyor banadaKızlar herkese Ocak ayından günaydınbende bir hakiki göbek fotosu atayım dedim gerçekten beni gören şok oluyor ama 12.haftada bile karnım vardi sanırım hiç iç karnım yok karnımı gören bebek 3 buçuk kilo galiba diyo ama değil yani yapacak bir şey yok
Gelmiş kahveler ben içmiş gibi keyiflenyorum benim bu sunumlar hoşuma gitmeye başladı kahveci haniiimGüneşe aldanmayınnnn, günaydınlarrrrr
Benim geçenlerde olduğunda sırt üstü yattigimda en çok sertliği hissediyordum.Kızlar ben bişey sorcam. Bu kasılma hangi pozisyonda olursa gerçek kasılma oluyor. Mesela ben sırt üstü uzanınca çok sertleşiyor sağa dönünce devam ediyor ama geçiyor sola dönünce hiç olmuyor. Ayakta sürekli sert. Sırt üstü belime ve sırtıma ağrı yayılıyor
Tabi ben temizlik yaparak başladım yeni yıla manzarami atsam su an cinnet gelir topigeGüneşe aldanmayınnnn, günaydınlarrrrr
Evet canım sırt üstü inanılmaz kasılmam oluyor. Dönerken dahi sırt üstü duramıyorum direk dönmem lazım. Aynı sekilde ayakta da kasılmam oluyor. Sadece sağ ve sola yattığımda iyiyimKızlar ben bişey sorcam. Bu kasılma hangi pozisyonda olursa gerçek kasılma oluyor. Mesela ben sırt üstü uzanınca çok sertleşiyor sağa dönünce devam ediyor ama geçiyor sola dönünce hiç olmuyor. Ayakta sürekli sert. Sırt üstü belime ve sırtıma ağrı yayılıyor
Manzara da kahve de çok guzelGüneşe aldanmayınnnn, günaydınlarrrrr
Peki bunlar mı gerçek sancıEvet canım sırt üstü inanılmaz kasılmam oluyor. Dönerken dahi sırt üstü duramıyorum direk dönmem lazım. Aynı sekilde ayakta da kasılmam oluyor. Sadece sağ ve sola yattığımda iyiyim
Hayır gerçek sancı hiç geçmiyor yine de kasılmalar oluyor hangi pozisyonda olursan ol. Benm mesela gece oldu sola da yatsam sağada yatsam kasılmalar oldu. Gazdanmış amaPeki bunlar mı gerçek sancı
Hımmm teşekkür ederim canımHayır gerçek sancı hiç geçmiyor yine de kasılmalar oluyor hangi pozisyonda olursan ol. Benm mesela gece oldu sola da yatsam sağada yatsam kasılmalar oldu. Gazdanmış ama
Ahh manzara ❣ deniz kokusunu benim yerime içine çek, hasret kaldım.Güneşe aldanmayınnnn, günaydınlarrrrr
Teşekkür ederim canımmm, bol bol çektim hepiniz içinnn ciğerlerinizde deniz havasını hissedinAhh manzara ❣ deniz kokusunu benim yerime içine çek, hasret kaldım.
Afiyet olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?