- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Hahahah adıma layık olmaya çalıştım diyelim keşke hepinizi anlık evime ışınlayıp kahve içip tekrar evinize ışınlayabilsem değil miGelmiş kahveler ben içmiş gibi keyiflenyorum benim bu sunumlar hoşuma gitmeye başladı kahveci haniiim
Ben bu aşağıdaki sayfadan aldım çok güzel canım kumaşları hemen de geliyorKızlar gunaydin. Kiz bebisi olanlar ya da olacak olanlar size sorum.ben guzel guzel boyle bandanalar oluyor ya onlardan istiyorum.alaniniz var mi nerden aldiniz aldiysaniz ben bi türlü bulamıyorum
Sagol canim buraya da bakayimBen bu aşağıdaki sayfadan aldım çok güzel canım kumaşları hemen de geliyor
Canım benim çok sağolResmine bayıldım canım çok tatlı cikmissin bende şöyle güzel bir resim bı cekinemedim halaaynen öyle erkekler dik oluyor canım bende biri 19 biri 18 kilo alarak kapatmıştım ama bunda 14 kilo aldım güya ama hiç belli değil ve bu günlerde bulantimda arttı zaten daha alacagimida sanmam bebisimiz iyi olsunda gecek bu gunler Allah'ın izni ile çok az kaldi resmen büyük güne o kadar heyecanliyimki sanki ilk hamiellik gibi
Oyyy oyyBende üstten bi poz vereyim size bari
Çok heyecanlıyım yaGünaydın herkese şükür ocak ayina eriştik her ne kadar şubat topigi olsak da birçoğumuz nasipse bu ay evladina kavuşacak insallah sağlıkla
Yaaa cok tesekkürlerrMaşallah çok tatlısinizzzz
Kız canım çekti valla gidip ben de kahve yapayımGüneşe aldanmayınnnn, günaydınlarrrrr
Kız bu ne güzellik, içim açıldıGöbişler gördüm sanki
Bizde ekleyelim 34.haftamızdan bir hatıra
teşekkür ederim cnmKız bu ne güzellik, içim açıldıojeler bile sürülmüş valla harikasın
Aynen canım öyle yap kızınla karşılıklı iç en iyisi senKız canım çekti valla gidip ben de kahve yapayımtabi Ankara’da Deniz manzaram yok ama kızımın adı Deniz Prensesime bakarak içerim artık
Ayy bende öyleyim iki saat önceden hazırlanmaya başlıyorum makyajım uzun sürüyorteşekkür ederim cnm
Severim süsü
Her dr kontrolüne düğüne gider gibi süslenir giderim oğlum beni çirkin görmesin diyeböyle de manyak anaları var oğluşlarımın
Ben french yapıcam ama kendi tırnağıma. Takma kirpik takmak istiyorum doğal bişey. Akrabamız french yapmıştı resmlerinden gördüğüm.Ayy bende öyleyim iki saat önceden hazırlanmaya başlıyorum makyajım uzun sürüyorsize şey sorcam hatta bununla alakalı normal gibi gözüküyor doğumum ama olurda sezaryane girmek zorunda kalırsam vs diye tırnakta oje doğum sırasında olmaması gerekiyormuş sanırım değil mi? French yaptıracağım doğuma yakın ama bunu duyunca muallakta kaldım bilenler bununla ilgili yorum yapabilir mi
Evet ya oje kabul etmiyorlar, benim arkadaşım da kırmızı ojelerini sürdü de gitti doğumaAyy bende öyleyim iki saat önceden hazırlanmaya başlıyorum makyajım uzun sürüyorsize şey sorcam hatta bununla alakalı normal gibi gözüküyor doğumum ama olurda sezaryane girmek zorunda kalırsam vs diye tırnakta oje doğum sırasında olmaması gerekiyormuş sanırım değil mi? French yaptıracağım doğuma yakın ama bunu duyunca muallakta kaldım bilenler bununla ilgili yorum yapabilir mi
Günaydın canım maşallah 🕊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?