2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben kızımı 5 sene önce spinal epidural sezaryenle doğurmuştum, eşleri özellikle alıyor doktorum, babaların özellikle o an’a şahit olmasını istiyor Yine aynı hastanede aynı doktorumla ameliyata gireceğim kısmetse, bu sefer de oğlumuzu sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Ay kızlar ben bi de bu ay sonu taşınıcam. Belli oldu tarih. Üst üste gelicek şaka gibi. Annemde kalırım diyordum ama anneannem geldi anneme de ve alzheimer ı var yani annem ikimizle ilgilenemez. Napıcam bilmiyorum

Valla kibarca reddedebilirsin canım başka türlü anlamıyolar demekki. Benim alt komşum evde sürekli işe gitmiyolar ama çocukları var okula gidiyor diye mümkün olduğunca gelmiyorlar. Daha dün çağırdık gelin kahve içelim diye hafif grip gibilermiş Allah korusun sana bulaşır falan dedi korkudan gelmedi kadın. Ihlamur vereyim doğal var gel dedim maskeyle geldi. akrabalar falan hiçbiriyle görüşmüyorum şuan valla ben ve oğlum herkesten daha önemli azıcık bencil olmak lazım şu süreçte.
https://ty.gl/9b0bltfg1d bunlardan canım, icemedigim kahvelerin acısını çıkaracağım
Ahh ahh zamanında ne ucuza almıştım bu cezveyi

yok ya ne misafiri covid çıktıgından beri iki yıldıt 2 kere görümcem 3 kere kv m geldi o kadar. bir kere 3 ay önce eşimin kuzeni geldi emrivaki oldu biraz yoksa hamileye hele covid zmaanı gelmek nedir. düşüncesizlik.

İnşallah canım hepimiz inşallah
canim bunu dinle mutlaka kaan kocatepe anlatıyor
Ayy önceden her hafta izliyordum,ne zamandır bakmadim, izleyim canim sagolasin
İnş canım kafamız rahat olur tam kapatinca
Bugündü kontrol değil mi? Ne dedi doktor?

Kiizlar yarin doktora gitmicem ama heyecanliyim grupta gidenler cok diye merak ediyorum D Denizyildizi21 sen naptin kontrolün vardi.
Canım anneme gittim yazamadım size.kaburganın altında hala yuvarlak bir şey var ben hala ters sanıyordum meğer poposuymus o çok şükür düz moda girmiş bizim kız N Neal sende rahat ol 38 e kadar donuyorlarmiş . Benim prenses çok hareketli maşallah, oyuzden çok guvenemiyorum yine terse dönebilir Allah korusun. nst de iyi çıktı, kg de iyi, dr gününü beklemesin çok tombis olmasın 38 de gelsin dedi bu haftalardan sonra kg alımı daha az olurmuş.Bizde durumlar böyle. Kızımın hala adı yok,bu hafta bunu çözmem gerek

komşularımdan çok çagıram oldu ilk başlatrda hepsine de kaç kere usanmadan söyledim. ben hamileyim evlere gelemem covid var bahcede görüşürüz sqdece kendimi korumam lazım diye. anlayan anladı anlamayan haftafa 1 eve davet etti bir tanesi hele ben aşılıyım birşey olmaz dedi garipsedi sonrasında da soguk davrandı. ama covid olsam bana o bakmıcak üzgünüm keyfi bilir. ikinvi olarak da kimseye hizmet edecek durumda degilim

Çok sevindim, gözün aydın Darısı başıma. Bizim oğlan da kıpır kıpır ama kaburgamı hala itiyor. Neresiyle itiyor bilemiyorum tabii. Kontrolümüz yarın, bakalım neresi neremde çıkacak Şu an normal doğuma göre devam ediyorsun o zaman değil mi Ben de 34. haftadayım, aynı durumdayım. İsim yok :/

Bende oyle düşünüyordum ve hamile kalmadan önce bu kadar talep etmiyordu kadın ya sinir oluyorum bilerek yapar gibi asla bilinç yok maskesiz her yere gidiyorlar zaten inşallah dogumdan sonra kapağı atmaya çalışmaz bana gerçekten sinir katsayim artıyor her gün kadina

Ah benimde döner oğluşum inşallah başını sırtını falan diyaframa dayıyor nefes aldırmıyor

Bu gun kontrolumde bebegimin kordon dolanmasi çıktı cok endise duydum ya kordon kisa ise sezeryan olabilirmis
İnşallah bir sonrakimde çıkarmıs olur canım kordonu. kordonla doğan çok bebek okudum sanırım çok korkulu bişey değil.
hiç bilmiyorum canım olmuyo bana normal kasılma adet agrısı şeklinde oluyo. dokyprun ne diyo bu duruma sordun mu
Sezaryen doğum yapacak arkadaşlarım kozmetik olarak neler koyacaksınız yani şampuan vs koymalı mıyız? Havlu koysam mı diye düşünüyorum yüz havlusu koyacağım ama
fırça macun koymustum asla aklıma gelmedi fırçalamak. dudak patlatıcı koyucam aç susuz kalacagımız için çok kurur dudaklar. şampuana havluya gerek yok duşu evde alıyorsun sezeryanda ilk 2 gün alamıyorsun. ayakta bile çok duramıyorsun 2 gün zaten
inşallah sana geçmez canım. kötü olmus ama nerden bilsin o da. infulenza salgını var öyle bişey olabilir.

hafta ilerde olması bebegin iriliğiyle alakalı yoksa iç organların gelişimi sata göre devam ediyor canım. en fazla sezeryana döner sanırım iri oldugu için
benim ultrasonda kıpır kıpurdı nstye geçtim hareketi az diye yarım saat fazla tuttular. en son hareketlenince bıraktılar canım. stres açlık hepsi etkiliyor

Amin inşallah sağolasın

Ben ilk nst de güzel kahvaltı yapmıştım yanıma da hurma almıştım nst başlatınca attım bir tane ağzıma . Nst çıkarılırken bile tekme atıyordu ebeye sıpa

Kizlar emzirme sutyeni aldim bugun ilk bebekde hic duymamış ve almamistim ayy ne güzel birseymis memenin sadece gerekli kismi ortaya çıkıyor filan hemen yarin gidip bir tane daha alicam insallah kullanisli buldum baya.
emzirme sürecinde hepsinden nefret ediyosun üatümr yapuşmışlardı kesik süt kokuyolardı. aman allahım ama kullanışlılar evet iyi ki varlardı yenileirni de aldım. atlet kış bebegi için daha kullanışlı rmzirme atleti de aldım öneririm canım. sütyende açık kalıyo belin atlette kapalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…