Benden biri daha biz cok benziyoruz beraber çıkalım doğum duasınaValla benim artık kemiklerim çatırdıyorcuma günü kontrolde dicem beni doğuma alın artık
Hangi medicana canımEvet bizim hastanede 15 bin civarı sanırım. Medicana. Benşm allahtan sigortam devreye girdi 400 küsür lira muayene ödemektende kurtuldum şu son ayımda
Bende sabah bunun espirisini yaptım ben demeden dr öne çektiValla benim artık kemiklerim çatırdıyorcuma günü kontrolde dicem beni doğuma alın artık
Ben kızımı 5 sene önce spinal epidural sezaryenle doğurmuştum, eşleri özellikle alıyor doktorum, babaların özellikle o an’a şahit olmasını istiyorYa bi de ben spinal sezaryen olcam büyük ihtimalle, ama eşimi içeri almıyorlarmış ameliyat olduğu için dedi doktor, o zaman doğum fotoğrafçısı da almazlar, eee kucağımıza çocuğu aldığımızı kim çekecek
Valla kibarca reddedebilirsin canım başka türlü anlamıyolar demekki. Benim alt komşum evde sürekli işe gitmiyolar ama çocukları var okula gidiyor diye mümkün olduğunca gelmiyorlar. Daha dün çağırdık gelin kahve içelim diye hafif grip gibilermiş Allah korusun sana bulaşır falan dedi korkudan gelmedi kadın. Ihlamur vereyim doğal var gel dedim maskeyle geldi.Kızlar birde bisey soracağım ben mi yabaniyim kendimi mi düşünüyorum etrafımda mi problem var anlamadım ya size misafir geliyor mu bu ara keyfi olarak kabul ediyormusunuz geleceğiz diye istekte bulunani gerçekten daral geldi kendimi sorguluyorum sabah oldum kusmaktan yine perisan bi gece geçirdim öğleye doğru karşı komşu kapıya gelmiş beni gecen gün çok iyi görmüş asagida ayak üstü karsilasmistik iki komşu vardi benimle yakin onlara da haber vermiş bana oturmaya geleceklermis öğleden sonra bi bana mı acayip geliyor son haftalara girdm kendimi zor taşıyorum bu insanlar çoluk çocuk sahibi hamileligin ne olduğunu bilen insanlar hiç öyle gelin falan demiyorum bana gelmek istiyorlarmış bide doğumdan sonra yoğun olurmuşum o zaman gelemezlermjs gerçekten insanlardan soğuyorum bu muhabbete maruz kaldığım için fazla bisey mi bekliyorum
Ahh ahh zamanında ne ucuza almıştım bu cezveyi
36+6 ya kadar prematüre kabul ediliyormuş36+0 sonrası normal dogum zamani oluyor sanırım. Sonra stres yapmaya hiç gerek yok.
Oglum 36+4 idi kg iyi olduğu icin prematüre grubuna girmedi.36+6 ya kadar prematüre kabul ediliyormuş37 yi beklesek çok iyi olacak hayırlıısı insallah
Kağan kocatepe 36+0 dan sonra doğabilir gibi biseyler demişti 35. Hafta videosunda.36+6 ya kadar prematüre kabul ediliyormuş37 yi beklesek çok iyi olacak hayırlıısı insallah
yok ya ne misafiri covid çıktıgından beri iki yıldıt 2 kere görümcem 3 kere kv m geldi o kadar. bir kere 3 ay önce eşimin kuzeni geldi emrivaki oldu biraz yoksa hamileye hele covid zmaanı gelmek nedir. düşüncesizlik.Kızlar birde bisey soracağım ben mi yabaniyim kendimi mi düşünüyorum etrafımda mi problem var anlamadım ya size misafir geliyor mu bu ara keyfi olarak kabul ediyormusunuz geleceğiz diye istekte bulunani gerçekten daral geldi kendimi sorguluyorum sabah oldum kusmaktan yine perisan bi gece geçirdim öğleye doğru karşı komşu kapıya gelmiş beni gecen gün çok iyi görmüş asagida ayak üstü karsilasmistik iki komşu vardi benimle yakin onlara da haber vermiş bana oturmaya geleceklermis öğleden sonra bi bana mı acayip geliyor son haftalara girdm kendimi zor taşıyorum bu insanlar çoluk çocuk sahibi hamileligin ne olduğunu bilen insanlar hiç öyle gelin falan demiyorum bana gelmek istiyorlarmış bide doğumdan sonra yoğun olurmuşum o zaman gelemezlermjs gerçekten insanlardan soğuyorum bu muhabbete maruz kaldığım için fazla bisey mi bekliyorum
İnşallah canım hepimiz inşallahEpidural ağrı kesici gibi bisey sanırım,normal doğumda kullanılıyor daha çok. Sezeryanda artık spinal tercih ediliyormus.
İnşallah gerek kalmasin, normal doğum en güzeli,tek avazda sağlıkla kavus bebegine İnşallah.
Ayy önceden her hafta izliyordum,ne zamandır bakmadim, izleyim canim sagolasincanim bunu dinle mutlaka kaan kocatepe anlatıyor
İnş canım kafamız rahat olur tam kapatincaAy valla benim eşimde ne gerek var evden koy dedi olmaz dedim almam lazım illa yeni ve güzel olacak o terlikhayirlisiyla bizde kapatalım o çantaları benim bebek dünden beri çok yaramaz basi asagimi indi ne geceden beri lavabo ya gitmekten bı hal oldum baskı yapıyor sürekli
Bugündü kontrol değil mi? Ne dedi doktor?
Canım anneme gittim yazamadım size.kaburganın altında hala yuvarlak bir şey var ben hala ters sanıyordum meğer poposuymus oKiizlar yarin doktora gitmicem ama heyecanliyim grupta gidenler cok diye merak ediyorumD Denizyildizi21 sen naptin kontrolün vardi.
Çok sevindim, gözün aydınCanım anneme gittim yazamadım size.kaburganın altında hala yuvarlak bir şey var ben hala ters sanıyordum meğer poposuymus oçok şükür düz moda girmiş bizim kız N Neal sende rahat ol 38 e kadar donuyorlarmiş . Benim prenses çok hareketli maşallah, oyuzden çok guvenemiyorum yine terse dönebilir Allah korusun. nst de iyi çıktı, kg de iyi, dr gününü beklemesin çok tombis olmasın 38 de gelsin dedi bu haftalardan sonra kg alımı daha az olurmuş.Bizde durumlar böyle. Kızımın hala adı yok,bu hafta bunu çözmem gerek
Bende oyle düşünüyordum ve hamile kalmadan önce bu kadar talep etmiyordu kadın ya sinir oluyorum bilerek yapar gibi asla bilinç yok maskesiz her yere gidiyorlar zaten inşallah dogumdan sonra kapağı atmaya çalışmaz bana gerçekten sinir katsayim artıyor her gün kadinayok ya ne misafiri covid çıktıgından beri iki yıldıt 2 kere görümcem 3 kere kv m geldi o kadar. bir kere 3 ay önce eşimin kuzeni geldi emrivaki oldu biraz yoksa hamileye hele covid zmaanı gelmek nedir. düşüncesizlik.
Ah benimde döner oğluşum inşallah başını sırtını falan diyaframa dayıyor nefes aldırmıyorÇok sevindim, gözün aydınDarısı başıma. Bizim oğlan da kıpır kıpır ama kaburgamı hala itiyor. Neresiyle itiyor bilemiyorum tabii. Kontrolümüz yarın, bakalım neresi neremde çıkacak Şu an normal doğuma göre devam ediyorsun o zaman değil mi Ben de 34. haftadayım, aynı durumdayım. İsim yok :/
İnşallah bir sonrakimde çıkarmıs olur canım kordonu. kordonla doğan çok bebek okudum sanırım çok korkulu bişey değil.Bu gun kontrolumde bebegimin kordon dolanmasi çıktı cok endise duydum ya kordon kisa ise sezeryan olabilirmis
hiç bilmiyorum canım olmuyo bana normal kasılma adet agrısı şeklinde oluyo. dokyprun ne diyo bu duruma sordun muKızlar bende bi an oluyor bi acı giriyor karnıma belime bebek o an bi hareket yapıyor gibi içimde ama çok kötü daha önce iki defa olmuştu yüzüm bembeyaz oluyor 2 dk sürüyor böyle ter döküyorum o iki dk içinde resmen yine oyle oldu ama en şiddetli doğum kasilmasi gibi bir anda hiç bisey yokken oluyor hiç oluyor mu size böyle anlık çok korktum yine
fırça macun koymustum asla aklıma gelmedi fırçalamak. dudak patlatıcı koyucam aç susuz kalacagımız için çok kurur dudaklar. şampuana havluya gerek yok duşu evde alıyorsun sezeryanda ilk 2 gün alamıyorsun. ayakta bile çok duramıyorsun 2 gün zatenSezaryen doğum yapacak arkadaşlarım kozmetik olarak neler koyacaksınız yani şampuan vs koymalı mıyız? Havlu koysam mı diye düşünüyorum yüz havlusu koyacağım ama
inşallah sana geçmez canım. kötü olmus ama nerden bilsin o da. infulenza salgını var öyle bişey olabilir.Kizlar benimde kiz kardesim geldi bir senedir görüşmüyorduk test yapip geldi negatif ama bugun öksürük, hapşırık başladı sanirim grip.oluyor umarim bize bulaşmaz . Birde yemek yedik eşim mutfağı topluyor o elinde telefon takılıyor yeni nesil bir tuhaf
hafta ilerde olması bebegin iriliğiyle alakalı yoksa iç organların gelişimi sata göre devam ediyor canım. en fazla sezeryana döner sanırım iri oldugu içinKızlarcım bişey sorucam, şimdi yarın doktor kontrolü var da. Hani hep benim bebişim 3 hafta önden gidiyor ya 34+3 üz ama oğluş tahmini 38 e yakın çıkarsa gene ve 1-2 hafta sonra kendini 40 haftalık zannedip doğumu başlatırsa? Nasıl oluyo bu işler 3 hafta önden giden var mıydı vaktini bekliyorlar mı korku aldı beni doğurcam diye.
benim ultrasonda kıpır kıpurdı nstye geçtim hareketi az diye yarım saat fazla tuttular. en son hareketlenince bıraktılar canım. stres açlık hepsi etkiliyorKızlar bugün kontrolüm vardı ilk kez nst ye girdim ama dr sonucu yeterli bulmadı baya uzun tuttu çikolata şeker yedirdiler yine de bebeğin hareketini az buldular 32. Haftada böyle oluyor kafana takma dedi ama yine de içime kurt düştü aranızda böyle bişey yaşayan var mı ?
Amin inşallah sağolasınİnşallah bir sonrakimde çıkarmıs olur canım kordonu. kordonla doğan çok bebek okudum sanırım çok korkulu bişey değil.
hiç bilmiyorum canım olmuyo bana normal kasılma adet agrısı şeklinde oluyo. dokyprun ne diyo bu duruma sordun mu
fırça macun koymustum asla aklıma gelmedi fırçalamak. dudak patlatıcı koyucam aç susuz kalacagımız için çok kurur dudaklar. şampuana havluya gerek yok duşu evde alıyorsun sezeryanda ilk 2 gün alamıyorsun. ayakta bile çok duramıyorsun 2 gün zaten
inşallah sana geçmez canım. kötü olmus ama nerden bilsin o da. infulenza salgını var öyle bişey olabilir.
hafta ilerde olması bebegin iriliğiyle alakalı yoksa iç organların gelişimi sata göre devam ediyor canım. en fazla sezeryana döner sanırım iri oldugu için
benim ultrasonda kıpır kıpurdı nstye geçtim hareketi az diye yarım saat fazla tuttular. en son hareketlenince bıraktılar canım. stres açlık hepsi etkiliyor
Ben ilk nst de güzel kahvaltı yapmıştım yanıma da hurma almıştım nst başlatınca attım bir tane ağzıma . Nst çıkarılırken bile tekme atıyordu ebeye sıpaİnşallah bir sonrakimde çıkarmıs olur canım kordonu. kordonla doğan çok bebek okudum sanırım çok korkulu bişey değil.
hiç bilmiyorum canım olmuyo bana normal kasılma adet agrısı şeklinde oluyo. dokyprun ne diyo bu duruma sordun mu
fırça macun koymustum asla aklıma gelmedi fırçalamak. dudak patlatıcı koyucam aç susuz kalacagımız için çok kurur dudaklar. şampuana havluya gerek yok duşu evde alıyorsun sezeryanda ilk 2 gün alamıyorsun. ayakta bile çok duramıyorsun 2 gün zaten
inşallah sana geçmez canım. kötü olmus ama nerden bilsin o da. infulenza salgını var öyle bişey olabilir.
hafta ilerde olması bebegin iriliğiyle alakalı yoksa iç organların gelişimi sata göre devam ediyor canım. en fazla sezeryana döner sanırım iri oldugu için
benim ultrasonda kıpır kıpurdı nstye geçtim hareketi az diye yarım saat fazla tuttular. en son hareketlenince bıraktılar canım. stres açlık hepsi etkiliyor
emzirme sürecinde hepsinden nefret ediyosunKizlar emzirme sutyeni aldim bugun ilk bebekde hic duymamış ve almamistim ayy ne güzel birseymis memenin sadece gerekli kismi ortaya çıkıyor filan hemen yarin gidip bir tane daha alicam insallah kullanisli buldum baya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?