2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Aa seninde mi haftada bir benimde öyle artık. Dünden beride aşırı belim ağrıyor ya valla bıktım ağırsan sancıdan artık yeterrrr

Ben ne olur ne olmaz hastane 2 gece tutuyor diye bebise ameliyathane takımı hariç 5 yedek takım koydum emzikte koydum Philips avent göğüs kalkanı da koydum
Oh misss hazırlamışsın bile Allah güle güle kullandırsın canım , bende 5-6 takım 2 de tulum , extra 3 çıtçıtlı zıbın ve aynı renk alt yani iç patikli alt koydum , Philips aventi çok duyuyorum yorumlarda da olumlu okuyorum sizin çevrenizde kullanan olmuş mu hiç peki ?

Kızlar ben cumayı bekleyemedim dün sağlık ocağına gidip tahlil verdim oradan eşim musaitken hastaneye geçtik nst de 1 kez sancı çıktı sadece doktor önemsemedi sıkıntı yok dedi bebeğim zaten bir süredir baş aşağı bunu bende hissediyordum kilosu herşeyi iyi şükürler olsun doktorumla sekreteri ya semra sen sanki hep hamilesin bi dogurmadin ya ne kadar uzun sürdü diyolar nasıl güldüm valla hocam banada öyle geliyo sanki bir senedir hamileyim geçmedi gitti sonra doktor sen on gün içinde dogurursun dedi yapmayın ya o kadar erken mi dedim bence öyle baksana sancılarında oluyo dedi bende artık doğurmak istiyorum ne yalan söyleyeyim bulantidan özellikle artık kurtulmak istiyorum agrilari demiyorum bile Allah'ım bugün gidecek olan tüm arkadaşlarıma da güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin hepinizin güzel haberlerine kendim kadar seviniyorum canlarım

Güle güle kullansın kuzucuğun annesi , bende hazırladım ama hurçlara koymuştum minik , senin fikir de çok iyiymiş çıtçıtlı poşetler , ama evde varmı bi bakmam lazım .ebe öyle dediyse yeterlidir ya aslında diğer çocuklarımdan da biliyorum deli gibi kıyafet değiştirilmiyor ki ben niye çok koyduysam

Aa seninde mi haftada bir benimde öyle artık. Dünden beride aşırı belim ağrıyor ya valla bıktım ağırsan sancıdan artık yeterrrr
Evet cnm 34. Haftadan sonra haftada birmiş az kaldı artık biraz daha sabretcez sonra inşallah hoop kucağımızdalar tüm ağrılar bitecek. Rebbğm sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin

Ayy bende bel ağrısından bi gram uyuyamadım tüm gece. Dön sağa dön sola ağlayacaktım artık. Ben bir hamilelik daha yaşadım hiç böyle şeylerim yoktu bu niye böyle anlamıyorum gerçekten. Doğurduğum güne kadar dışarıdaydım ilkinde midem falan yanardı sadece. Bunda ağrıdan bayılıcam artık hergün lütfen o gün bugün olmasın diyorum. İnşallah biraz daha dururlar canım

Kullandım kuzum çok iyi geldi şıp diye kesti bugün de kullanılabilecek bir ilaç dedi Dr um o yüzden içim rahatladı

Maşallah kuzucuğa annesi herşeyi yolunda hayırlıyla , ama bu aylar artık anne ve bebekte kilo alıyor ondan mı yada tuzlu kaçırdıysan vücudun su tutmuş olabilir ondan yüksek çökmüştür belki

Bende çok koydum sanırım. Napsak biraz boşaltsak mı acaba ya

Kilosu vs nasıl? Bizim de 38 39. Haftaları bekleriz dedi

Canım geçmiş olsun kanın değerleri kaçlarda peki ? Kardeşimde hamileyken sıvı kan takviyesi almıştı tadı vs çokmkötğ öğüre öğüre içerdi ama damardan alım olmadı bişey diyemeyeceğim , bir yemek kaşığı hakiki pekmezin içine limon sıkıp iç Muhakak , limandaki C vitamini Demir’in emilimini artıyormuş daha çabuk kana karışıyormuş Bilgin olsun Buda doktor tavsiyesi inşalalh düzelir merak etme hemen toparlarsın Demir serumuyla

Ya süpersin ne güzel anlatmışsın maşallah sende benim gibi ne varsa koymuşsun ama ben astronot montu koymamışım bak hatta almamışım bile yazıklar olsun bana ki ben kardeşimin yaptırdığı amigurumi oyuncak iki zürafa ve ayıcığıda götürüyorum birde sipariş ettiğim isimli yastık ve kapı süsünüde koyacağım gelince inşallah

Peki serumu ne kadar fiyata aldın? Ben özel muayeneye gidiyorum... Reçetesi geçmiyor aile hekimi de reçete etmesi
Daha almadım. Normalde 3 hafta önce alacaktım raporum düşmemiş Medical Park 2500 tl dedi yaptırmadık. Bu sefer doktora dicez bize bi rapor çıkart bari daha ucuza gelsin. Bakalım.

Neler yapmadım ki... aç karnına pekmezler mi içmedim, 2 demir hapını portakal suları ile mi içmedim... olmayınca olmuyor. Ferritinim en son 17 idi. Kan göstergesi olan HGB değerim ise 10.8 çıktı. Doktorum değerlerim trajik ya da korkunç değil, ama ameliyatta kimin ne kadar kan kaybedeceği belli olmaz olur da çok kan kaybedersen kan nakli ile uğraşıp panik olmayalım dedi...

İncia göğüs kremi çok güzel canım fiyatı da daha uygun . Yapısı çok güzel balm gibi . Göğüs pedi bende wee baby aldım ama hastaneye giderken falan kullanırım akmasın diye ya da misafir olursa falan kaza yaşamayayım diye . Çünkü kalkan biraz daha hacimli duruyor onu normal zamanda krem sürünce takarım diye düşünüyorum

İnsallah canım insallah. Belirsizlik çok kötü birşey. Her an hersey olabilir gibi. Sezaryen tarihi alıp ağrısız acısız bebeleri kucağa alıp eve dönmek varken böyle hergün dokuz doğuruyorum resmen. Yok erken yok kilo almadı yok küveze girerse aman sancım baslıyor. Vallahi sıkıldım ama benm 1 hafta anca dayanır canım daha fazlası olmaz yani .

Arada böyle mesleğini sevmeyen çok stresli doktorlara da denk geliyoruz işte üzülme takma geç . Diğer doktora git canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…