2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yaaa maşallah size ne de güzel bir zaman öyle o denk gelmez herzaman herkese Şubat annelerine özel sen minik diye endişelenme öyle doğanlar sonra bir güzel toparlıyorlar ki sorma , kilolu bebek sağlıklı bebek anlamına da gelmiyor maalesef , eskiler biz şöyle 4,5 kilo doğurduk şöyle 5 kilo doğurduk dediklerine bakma hepsi sağlıksız nesil oluyo haberleri yok

Bence doktorunu dinle canım çok haklı hem iyi bir lohusalık geçirmek bebeğe yararlı olmak için de kan demir değerleri çok önemli şimdiden doldursun depoları

Bence doktorunu dinle canım çok haklı hem iyi bir lohusalık geçirmek bebeğe yararlı olmak için de kan demir değerleri çok önemli şimdiden doldursun depoları
Evet evet kesinlikle. Sadece korkuyorum biraz ağır bir yüklemeymiş ya... alerjik reaksiyon falan riski varmış (gerçi kimse de duymadım), aman bebeğe bişi olur mu falan klasik korkular. Ama doktorum bu şekilde ameliyat olman da az da olsa risk olur diyorsa tabii ki yapmam lazım...

Ay canım sorma insallah ya. Sen de dikkat et sertleşme arttıysa nst çektir bi. Dayansalar 37 ye kadar keske Aceleleri ney bu şubat bebelerinin anlamadım
Bende sadece bebek dönmedi haftam da küçük ilk doğum olacak ama ay sonu doğuracakmışım gibi :) psikolojik heralde erken doğacakmış gibi bir his var suyum gelecekmiş hissi var hep bir de doğum hikayesi okuya okuya olmuş olabilir bu psikoloji

Canım en kötü senaryoda alerji olsan bile bebeğe birşey olmaz zaten hemen müdehale edilir ve serum yavaş gitsin bitince biraz hastanede kal aç gitme yeter

Aa seninde mi haftada bir benimde öyle artık. Dünden beride aşırı belim ağrıyor ya valla bıktım ağırsan sancıdan artık yeterrrr
Bir benim doktor 2 haftada bir çağırıyor heralde sorun yok ama insan merak ediyor her hafta gel dese giderim zaten yakın . Bende yürüyüşlere ve diyete başladım tekrar az yürüyorum ama olsun yürüyünce aşağı dönecekmiş gibi bir his var içimde ben bebeği bu 6. Hislerle doğuracağım galiba

Yuh ya saka mi muayeneye göre tahlil vereceksin tabiki kaçıncı haftaya gelmissin nst olmasa nereden bilecek sancı var mı yok mu ay sinir harbi gerçekten bazı doktorlar hemen git kendi doktoruna canım

Arada böyle mesleğini sevmeyen çok stresli doktorlara da denk geliyoruz işte üzülme takma geç . Diğer doktora git canım
Gidicem yarın sabahtan insallah canım.
Bebek dönmediyse baskı yapmazmış aşağı. Rahim ağzı açılmazmış doktorm demişti canım. Baş aşağı olunca baskı yapıp açıyomus. Benm aylardır başı aşağıda rahim ağzım baya kısaydı zaten. Doktor 15 güne doğrurusun dedi. 3 haftayı geçirdik çok şükür. Sende korkma ters ise canım

Bu saf arkadaşınız sabah nurunda kalkıp bime gitti battaniye kundak almak için battaniye alıp gelmişim kundak olanı bırakıp paketli diye geri de götüresim yok battaniyeyi kendim kundak yaparım artık aynıydı içi yünlü bir tane de pembe müslin aldım oğluşuma o tekti

Çok heyecanlı ama yaa grubun ilk annelerinden olacaksınız inşallah sağlıkla gelsinler

Sinir oluyorum şöyle doktorlara yaa , sanki zorla , bedavaya çalıştırıyorlar orda bileklerinden zincirleyip . Sizdiniz sanırım doktor asistanlığı yapan önceden benim gibi , bilirsiniz hastane düzenlerini . Gidip başhekime falan mı şikayet etseniz ?

Ay canım sorma insallah ya. Sen de dikkat et sertleşme arttıysa nst çektir bi. Dayansalar 37 ye kadar keske Aceleleri ney bu şubat bebelerinin anlamadım
Kuzum sen şimdi 37 sin önümüzdeki hafta cumaya falan 38 e gireceksin galiba benimki carsamba çünkü aramızda 2 3 gün var seninle korkma o kadar durur inşallah ama ilk defa oyle bi nst gördüm resmen kasılma var

Gecmis olsun canım kaç haftaliktin inşallah durur burada 32 den 28 den beri yatan arkadaşlar var hiç bisey olmadı inşallah sende atlatirsinn

Şuan nereye dönsek korona
Benimde bugün babyshower ım vardı dışarı gidecektik eğlenceye.tırstık sitenin cafesinde kendi kendimize yapıcaZ.
Kaç haftadır erteliyoruz her hafta biri hasta içimde kaldı ya inşlh akşama kadar kimse eror vermeZ ben dahil

Canım doktor ona göre bir şey verebilir belki serum falan.
Kaldı ki senin haftan çok iyi bu haftadan sonra Allah'ın izniyle bir şey olmaz ki zaten.
O karın sertlesmesi sancı oluyor evet benim de hala var. Galiba doktoruma ulaşacağım ben de

Ya lazım olursa diye koymak istiyor insan

Onlar durdurur canım.
Benim bebiş iki kere gelmeye kalktı.
23. Haftadan beri yatıyorum o cikicam diyo biz tutuyoruz hallederler merak etme.
Sanırım kızım bugün 3. İsyanını çıkartıyor mesela. Duşa gireceğim ardından doktorumu arayacağım bakalım ne olacak

Kizlar bende bu ara öyle sakarlık başladı ki kendime hayret ediyorum tövbe tövbe kör eşek yapmaz yaptiklarimi az önce azıcık bi sür vardi cezvede ocakta tüm mutfağa resmen yaydim döktüm sütü tezgah yerler mahvetti allahtan hali yoktu ama bu ara o kadar sık yapıyorum ki iradesiz gibiyim elimden olmadık şeyler kayıyor gidiyor sanki

İnsallah canım. Benm yine 36 ya girdi şükür. Sende 36 ya kadar dayanırsın insallah
Gecmis olsun canım kaç haftaliktin inşallah durur burada 32 den 28 den beri yatan arkadaşlar var hiç bisey olmadı inşallah sende atlatirsinn
33+6 bugün. İnşallah tutabilirler kızlar. Takip ediyorum, sizin durumlardan da haberdarım. Dua edin vaktini beklesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…