İnsallah canım. Benm yine 36 ya girdi şükür. Sende 36 ya kadar dayanırsın insallah33+6. inşallah tutabiliriz içeride
Yaaa maşallah size ne de güzel bir zaman öyle o denk gelmez herzaman herkese Şubat annelerine özelKızlar doğum tarihimizi aldık 02.02.2022 de oğlusum geliyorBoyumuz yine geriden geliyor ben üzülüyorum ama doktorum normal diyor, boy kisa olunca genel hesaplamayi da düşürüyor minik çıkıyor paşam, ama cok şükür genel durumu iyi
Bence doktorunu dinle canım çok haklı hem iyi bir lohusalık geçirmek bebeğe yararlı olmak için de kan demir değerleri çok önemli şimdiden doldursun depolarıNeler yapmadım ki... aç karnına pekmezler mi içmedim, 2 demir hapını portakal suları ile mi içmedim... olmayınca olmuyor. Ferritinim en son 17 idi. Kan göstergesi olan HGB değerim ise 10.8 çıktı. Doktorum değerlerim trajik ya da korkunç değil, ama ameliyatta kimin ne kadar kan kaybedeceği belli olmaz olur da çok kan kaybedersen kan nakli ile uğraşıp panik olmayalım dedi...
Evet evet kesinlikle. Sadece korkuyorum biraz ağır bir yüklemeymiş ya... alerjik reaksiyon falan riski varmış (gerçi kimse de duymadım), aman bebeğe bişi olur mu falan klasik korkular. Ama doktorum bu şekilde ameliyat olman da az da olsa risk olur diyorsa tabii ki yapmam lazım...Bence doktorunu dinle canım çok haklı hem iyi bir lohusalık geçirmek bebeğe yararlı olmak için de kan demir değerleri çok önemli şimdiden doldursun depoları
Bende sadece bebek dönmedi haftam da küçük ilk doğum olacak ama ay sonu doğuracakmışım gibi :) psikolojik heraldeAy canım sorma insallah ya. Sen de dikkat et sertleşme arttıysa nst çektir bi. Dayansalar 37 ye kadar keskeAceleleri ney bu şubat bebelerinin anlamadım
Canım en kötü senaryoda alerji olsan bile bebeğe birşey olmaz zaten hemen müdehale edilir ve serum yavaş gitsin bitince biraz hastanede kal aç gitme yeterEvet evet kesinlikle. Sadece korkuyorum biraz ağır bir yüklemeymiş ya... alerjik reaksiyon falan riski varmış (gerçi kimse de duymadım), aman bebeğe bişi olur mu falan klasik korkular. Ama doktorum bu şekilde ameliyat olman da az da olsa risk olur diyorsa tabii ki yapmam lazım...
Bir benim doktor 2 haftada bir çağırıyor heralde sorun yok ama insan merak ediyor her hafta gel dese giderim zaten yakın . Bende yürüyüşlere ve diyete başladım tekrar az yürüyorum ama olsunAa seninde mi haftada bir benimde öyle artık. Dünden beride aşırı belim ağrıyor ya valla bıktım ağırsan sancıdan artık yeterrrr
Yuh ya saka mi muayeneye göre tahlil vereceksin tabiki kaçıncı haftaya gelmissin nst olmasa nereden bilecek sancı var mı yok mu ay sinir harbi gerçekten bazı doktorlar hemen git kendi doktoruna canımKızlar günaydın, klasik devlet hastanesi randevumun sonuna geldim.
Doğum tahlillerini yaptırmak ve nst çekilmek için randevu almıstım. Bir de rahim ağzı uzunluğuna baktırıacaktım muayenede. Doktor beni bir tersledi. Ya tahlil yaptıracaksın ya da muayene olacaksın dedi. Nasıl yani muayene olup tahlil yaptıramazmıyım dedim. Hayır dedi. Taamm o zaman tahlil ve nst yaptırayım dedim. Nst de yaptıramazsın ben istemeden dedi. Şaka gibi çıktım odadan sinirden kudurdum resmen. Adam yüzüme bile bakmadan kovdu . Tahlilimi verdim NST odasına gittim neyseki hemşire aldı çekti nst mi.
Düzenli Sancılarım çıktı. Doktoruma attım sonucu muayene olman lazım doğum sancıların baslamıs olabilir dedi. Yarın sabahtan kendi doktoruma gidicem kızlar. Karnımın taş gibi oluşu sancıymış. Sanki karnımda kaya taşıyorum o derece. 1 hafta daha dayan diyor doktorum nasıl dayanacaksam
Gidicem yarın sabahtan insallah canım.Arada böyle mesleğini sevmeyen çok stresli doktorlara da denk geliyoruz işte üzülme takma geç . Diğer doktora git canım
Bebek dönmediyse baskı yapmazmış aşağı. Rahim ağzı açılmazmış doktorm demişti canım. Baş aşağı olunca baskı yapıp açıyomus. Benm aylardır başı aşağıda rahim ağzım baya kısaydı zaten. Doktor 15 güne doğrurusun dedi. 3 haftayı geçirdik çok şükür. Sende korkma ters ise canımBende sadece bebek dönmedi haftam da küçük ilk doğum olacak ama ay sonu doğuracakmışım gibi :) psikolojik heraldeerken doğacakmış gibi bir his var suyum gelecekmiş hissi var hep bir de doğum hikayesi okuya okuya olmuş olabilir bu psikoloji
Çok heyecanlı ama yaa grubun ilk annelerinden olacaksınız inşallah sağlıkla gelsinlerGidicem yarın sabahtan insallah canım.
Bebek dönmediyse baskı yapmazmış aşağı. Rahim ağzı açılmazmış doktorm demişti canım. Baş aşağı olunca baskı yapıp açıyomus. Benm aylardır başı aşağıda rahim ağzım baya kısaydı zaten. Doktor 15 güne doğrurusun dedi. 3 haftayı geçirdik çok şükür. Sende korkma ters ise canım
Kızlar günaydın, klasik devlet hastanesi randevumun sonuna geldim.
Doğum tahlillerini yaptırmak ve nst çekilmek için randevu almıstım. Bir de rahim ağzı uzunluğuna baktırıacaktım muayenede. Doktor beni bir tersledi. Ya tahlil yaptıracaksın ya da muayene olacaksın dedi. Nasıl yani muayene olup tahlil yaptıramazmıyım dedim. Hayır dedi. Taamm o zaman tahlil ve nst yaptırayım dedim. Nst de yaptıramazsın ben istemeden dedi. Şaka gibi çıktım odadan sinirden kudurdum resmen. Adam yüzüme bile bakmadan kovdu . Tahlilimi verdim NST odasına gittim neyseki hemşire aldı çekti nst mi.
Düzenli Sancılarım çıktı. Doktoruma attım sonucu muayene olman lazım doğum sancıların baslamıs olabilir dedi. Yarın sabahtan kendi doktoruma gidicem kızlar. Karnımın taş gibi oluşu sancıymış. Sanki karnımda kaya taşıyorum o derece. 1 hafta daha dayan diyor doktorum nasıl dayanacaksam
Kuzum sen şimdi 37 sin önümüzdeki hafta cumaya falan 38 e gireceksin galiba benimki carsamba çünkü aramızda 2 3 gün var seninle korkma o kadar durur inşallah ama ilk defa oyle bi nst gördüm resmen kasılma varAy canım sorma insallah ya. Sen de dikkat et sertleşme arttıysa nst çektir bi. Dayansalar 37 ye kadar keskeAceleleri ney bu şubat bebelerinin anlamadım
Gecmis olsun canım kaç haftaliktin inşallah durur burada 32 den 28 den beri yatan arkadaşlar var hiç bisey olmadı inşallah sende atlatirsinnKızlar dün gece sancım oldu, karnım sertleşti diye bu sabah tedbiren hastaneye geldim. Yatış verildi. Erken doğum sancısıymış. Bu gece burada tutacaklar bakalım iğneler, serumlar falan bir şeyler yapıyorlar şu an
Şuan nereye dönsek koronaterzi kendi söküğünü dikemezmiş
fotoğrafçı kendi çekimini yapamazmış,
bugün hamile çekimi için elbise provam vardı arkadaşımda
orda korona çıkmış, 1 hafta sonraya ertelendi,
doğurmazsam ve üşenmezsem inşallah artık haftaya kaldı
Canım doktor ona göre bir şey verebilir belki serum falan.Kızlar günaydın, klasik devlet hastanesi randevumun sonuna geldim.
Ya lazım olursa diye koymak istiyor insanGüle güle kullansın kuzucuğun annesi , bende hazırladım ama hurçlara koymuştum minik , senin fikir de çok iyiymiş çıtçıtlı poşetler , ama evde varmı bi bakmam lazım .ebe öyle dediyse yeterlidir ya aslında diğer çocuklarımdan da biliyorum deli gibi kıyafet değiştirilmiyor ki ben niye çok koyduysam
Onlar durdurur canım.Kızlar dün gece sancım oldu, karnım sertleşti diye bu sabah tedbiren hastaneye geldim. Yatış verildi. Erken doğum sancısıymış. Bu gece burada tutacaklar bakalım iğneler, serumlar falan bir şeyler yapıyorlar şu an
İnsallah canım. Benm yine 36 ya girdi şükür. Sende 36 ya kadar dayanırsın insallah
Gecmis olsun canım kaç haftaliktin inşallah durur burada 32 den 28 den beri yatan arkadaşlar var hiç bisey olmadı inşallah sende atlatirsinn
33+6 bugün. İnşallah tutabilirler kızlar. Takip ediyorum, sizin durumlardan da haberdarım. Dua edin vaktini beklesinOnlar durdurur canım.
Benim bebiş iki kere gelmeye kalktı.
23. Haftadan beri yatıyorum o cikicam diyo biz tutuyoruz hallederler merak etme.
Sanırım kızım bugün 3. İsyanını çıkartıyor mesela. Duşa gireceğim ardından doktorumu arayacağım bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?