- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Cnm dogum.yapsan da haftan gayet iyi bebege bu stresi yaşatma, konus onunla doğarsa güçlü olacağınızi , kavuşacağınizi filan soyle. Sende oyle düşün ciger geliştirici filanda oldunuz kg da iyi bu kadar strese girme.Canım benmde 1 saattir belimin ağrıısı şiddetlendi ve makatımda bi baskı var.sanırım ben hafta sonuna kadar doğurucam. Değişik ağrılar cekiyorum NST de de düzenli sancılarım çıktı. Rabbim sonumuzu hayır etsin. bebeğin hareketleri nasıl?
Öyle cnm hayırlısı, sağlıklı olsunda doğum şekli mühim değil.Valla hayırlısı ne ise o olsun canim ama benim kalça cok yok catim dar olabilir diye düşünüyorum
Tam 10. Gün bugün cnm kontrol sayilirKizlar gecen hafta carsamba gittim doktor yarin gidersem kontrol sayilir mi suan hic hesaplayacak halde degilim.
Bugun bel agrisiyla uyandim hala devam ediyor birde oğlumunda pek iyi günü degil sanırım gereksiz nedenlerle aglayip stresimi arttirdi.
Bazen çok hareketli bazen durgun oluyor.Canım benmde 1 saattir belimin ağrıısı şiddetlendi ve makatımda bi baskı var.sanırım ben hafta sonuna kadar doğurucam. Değişik ağrılar cekiyorum NST de de düzenli sancılarım çıktı. Rabbim sonumuzu hayır etsin. bebeğin hareketleri nasıl?
Nereye kadar durdurulacak bilmiyorum artık.Dur kuzum sakin ol, durdurulur Allahin izniyle . Sen stres yapma şuanda derin nefes al
ciger geliştirici yapıldı mı canımAmin insallah ama daha dolu dolu 37 deil endise duyuyorum o yuzden
Kiz diyorum ya aslanliktan değilmiş onların kişiliği diye benim ilk oğlumda aslan cok tatlılar hemde bayılıyorum
Alo184 canım bu hattı arayıp şikayet edebilirsin yerinde olsam hiç durmam arar ederimLohusaliktadaDevlette ki doktoru kime şikayet edeyim ki canımiyi yapıyorsun hadlerini bildirmek lazım da işte
Canim para konusuna takılma insallah rabbim rızkınızi arttırır saglik için napalim.mecburuz. insallah sağlıkli olun gerisi hallolur.Nereye kadar durdurulacak bilmiyorum artık.
Her gittiğimizde yatış ücreti covid testi ücreti derken para bayılıyoruz.
Her yönden strese girdim artık ya.
İnsalalh biraz daha durur cnm yaNereye kadar durdurulacak bilmiyorum artık.
Her gittiğimizde yatış ücreti covid testi ücreti derken para bayılıyoruz.
Her yönden strese girdim artık ya.
Kenarda Allah'tan birikim falan bir şeyler var mümkün mertebe onlara dokunmayalim derken iyice sıkışıyoruz.Canim para konusuna takılma insallah rabbim rızkınızi arttırır saglik için napalim.mecburuz. insallah sağlıkli olun gerisi hallolur.
Üçümüz birden yarışa girdik sanki kim önce doğuracak diyeİnsalalh biraz daha durur cnm ya@SiyahPapatyaa dur hemen kötü düşünme biraz daha durur.. Tucaa sağlıkla kucağına alırsın inşallah haftan ileri artık Allahın izniyle ins sıkıntı olmucak
Allah'ım yardımcın olsun sağlıkla kucağına al canım hayırla gelsin yavrunPazartesi gunu doguma giriyorum arkadaslar dualarinizi alirim..
Haklısın canım kilosu 2500 anca olmustur ondan tedirginlik var biraz. Hakkımızdan hayırlısı stresin faydası yok Allahtan gelen birşey moralimizi yüksek tutmalıyız haklısınCnm dogum.yapsan da haftan gayet iyi bebege bu stresi yaşatma, konus onunla doğarsa güçlü olacağınızi , kavuşacağınizi filan soyle. Sende oyle düşün ciger geliştirici filanda oldunuz kg da iyi bu kadar strese girme.
Kiz arkadasim 41 haftada 2400 doğurdu masallah sıkıntısı olmadi. Dogarsa bol bol emişirsiniz ❤Haklısın canım kilosu 2500 anca olmustur ondan tedirginlik var biraz. Hakkımızdan hayırlısı stresin faydası yok Allahtan gelen birşey moralimizi yüksek tutmalıyız haklısın
Canım inan kilo önemli değil kimi bebiş var iki kilo doğup 4 kilo doğan bebeği geçiyo.İcin rahat olsun eme eme büyür kuzucukHaklısın canım kilosu 2500 anca olmustur ondan tedirginlik var biraz. Hakkımızdan hayırlısı stresin faydası yok Allahtan gelen birşey moralimizi yüksek tutmalıyız haklısın
Hareketli canım bazen durgun aşağılarda da hareket var yukarıda da hareketler var. Değişiyor yani. Aynı bel ağrımız regl gibi. Karnımda sertleşme genel olarak hep var. Belirsizlik zaten bizi yıprattıya zaten. Kalkıp son hazırlığımı yapmaya takatim yokBazen çok hareketli bazen durgun oluyor.
Makata baskıyı bende hissediyorum bugün.
Tekme attığı için mi anlamadım.
Aynı regl ağrısı olacağım gibi bel ağrım var.
Böyle belirsizlik insanı daha çok zorluyor ya.
Senin hareketler nasıl?
Kiz arkadasim 41 haftada 2400 doğurdu masallah sıkıntısı olmadi. Dogarsa bol bol emişirsiniz ❤
Allah razı olsun sağolun kızlar bugunlere geldimya ona şükretmem lazım şikayetleneceğime. Kendime çok kızıyorum bazen ama annelik içgüdüsü işte. İnsallah emerek kilosunu toparlar dediğiniz gibiCanım inan kilo önemli değil kimi bebiş var iki kilo doğup 4 kilo doğan bebeği geçiyo.İcin rahat olsun eme eme büyür kuzucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?