2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Cnm dogum.yapsan da haftan gayet iyi bebege bu stresi yaşatma, konus onunla doğarsa güçlü olacağınızi , kavuşacağınizi filan soyle. Sende oyle düşün ciger geliştirici filanda oldunuz kg da iyi bu kadar strese girme.

Valla hayırlısı ne ise o olsun canim ama benim kalça cok yok catim dar olabilir diye düşünüyorum
Öyle cnm hayırlısı, sağlıklı olsunda doğum şekli mühim değil.
Tam 10. Gün bugün cnm kontrol sayilir

Bazen çok hareketli bazen durgun oluyor.
Makata baskıyı bende hissediyorum bugün.
Tekme attığı için mi anlamadım.
Aynı regl ağrısı olacağım gibi bel ağrım var.
Böyle belirsizlik insanı daha çok zorluyor ya.

Senin hareketler nasıl?

Dur kuzum sakin ol, durdurulur Allahin izniyle . Sen stres yapma şuanda derin nefes al
Nereye kadar durdurulacak bilmiyorum artık.
Her gittiğimizde yatış ücreti covid testi ücreti derken para bayılıyoruz.
Her yönden strese girdim artık ya.

Canim para konusuna takılma insallah rabbim rızkınızi arttırır saglik için napalim.mecburuz. insallah sağlıkli olun gerisi hallolur.

İnsalalh biraz daha durur cnm ya@SiyahPapatyaa dur hemen kötü düşünme biraz daha durur.. Tucaa sağlıkla kucağına alırsın inşallah haftan ileri artık Allahın izniyle ins sıkıntı olmucak

Canim para konusuna takılma insallah rabbim rızkınızi arttırır saglik için napalim.mecburuz. insallah sağlıkli olun gerisi hallolur.
Kenarda Allah'tan birikim falan bir şeyler var mümkün mertebe onlara dokunmayalim derken iyice sıkışıyoruz.
Gerçi doğum için onlara da geçiş yapacağız.

İnsalalh biraz daha durur cnm ya@SiyahPapatyaa dur hemen kötü düşünme biraz daha durur.. Tucaa sağlıkla kucağına alırsın inşallah haftan ileri artık Allahın izniyle ins sıkıntı olmucak
Üçümüz birden yarışa girdik sanki kim önce doğuracak diye
Üst üste geldi.

Haklısın canım kilosu 2500 anca olmustur ondan tedirginlik var biraz. Hakkımızdan hayırlısı stresin faydası yok Allahtan gelen birşey moralimizi yüksek tutmalıyız haklısın

Haklısın canım kilosu 2500 anca olmustur ondan tedirginlik var biraz. Hakkımızdan hayırlısı stresin faydası yok Allahtan gelen birşey moralimizi yüksek tutmalıyız haklısın
Kiz arkadasim 41 haftada 2400 doğurdu masallah sıkıntısı olmadi. Dogarsa bol bol emişirsiniz ❤

Canım inan kilo önemli değil kimi bebiş var iki kilo doğup 4 kilo doğan bebeği geçiyo.İcin rahat olsun eme eme büyür kuzucuk

Hareketli canım bazen durgun aşağılarda da hareket var yukarıda da hareketler var. Değişiyor yani. Aynı bel ağrımız regl gibi. Karnımda sertleşme genel olarak hep var. Belirsizlik zaten bizi yıprattıya zaten. Kalkıp son hazırlığımı yapmaya takatim yok

Kiz arkadasim 41 haftada 2400 doğurdu masallah sıkıntısı olmadi. Dogarsa bol bol emişirsiniz ❤
Canım inan kilo önemli değil kimi bebiş var iki kilo doğup 4 kilo doğan bebeği geçiyo.İcin rahat olsun eme eme büyür kuzucuk
Allah razı olsun sağolun kızlar bugunlere geldimya ona şükretmem lazım şikayetleneceğime. Kendime çok kızıyorum bazen ama annelik içgüdüsü işte. İnsallah emerek kilosunu toparlar dediğiniz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…