Yapma canım yapamıyosan zorlama sakın kendini. Benmde ağrılarım oldugu halde indirdim kaldırdım temizlik yaptım sonuç bu. Az kaldı sabredelim eşlerimizde idare edecek artıkKızlar 2 gündür yemekde yapamaz oldum,agrilardan eşim dışarıdan getiriyor bakalim nolcak sonumuz böyle
Sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah canım, Allah yardımcın olsunPazartesi gunu doguma giriyorum arkadaslar dualarinizi alirim..
Ay hayır o öyle bisey değil canım olmaz öyle biseyValla hayırlısı ne ise o olsun canim ama benim kalça cok yok catim dar olabilir diye düşünüyorum
Canim bende kan ignelerimi dün bitirdim. 8,9 dan 11.1 e yüksekmiş kan degerim. Yukselmezse banada o kan serumundan verecek doktor. İlk onu verecekti alerjik reaksiyon olur diye igneleri deneyelim ise yarama ise kan serumu veririz dedi. Daha fazla kana ihtiyacim var sanki hic halim yok halen.Evet evet kesinlikle. Sadece korkuyorum biraz ağır bir yüklemeymiş ya... alerjik reaksiyon falan riski varmış (gerçi kimse de duymadım), aman bebeğe bişi olur mu falan klasik korkular. Ama doktorum bu şekilde ameliyat olman da az da olsa risk olur diyorsa tabii ki yapmam lazım...
Ins canim bakalim hayırlısı oyle diyolar bende hic arastirmadim artik ne olursa artıkAy hayır o öyle bisey değil canım olmaz öyle bisey
Gercekten tam kutu bebekti oğlum insallah Buda ona benzer insan kendinin oluncada çok seviyor ama o kadar gaz sancisina uyku uyumamasina rağmen hiç üzmedi beni uyumasa bile bakar dururdu daha ne kadar kolaylastirabilirdi işimi bilmiyorum hala kendi kendine çok mutlu bi bebek çok uyumlu kendiyle mutlu öyle seviyorum o kendine olan tavrını bencil diyor bazıları ama bence gerçekten kendine yetebilen burçSöyleyemiyorum ben de valla , hemen gülmeye başlıyorum anlaşılıyoAslan oğlunla mutluluklar
Canım benim de makatımda ağrı mı sancı mı tam tarif edemediğim bi sızı var sabahtan beri, tekme yemiş gibiyim. Bacaklarımın içine de ani elektrik çarpması gibi sancı giriyor arada. Yeşil akıntım da artmış durumda, yarın kontrolüm var napıcam bilmiyorumCanım benmde 1 saattir belimin ağrıısı şiddetlendi ve makatımda bi baskı var.sanırım ben hafta sonuna kadar doğurucam. Değişik ağrılar cekiyorum NST de de düzenli sancılarım çıktı. Rabbim sonumuzu hayır etsin. bebeğin hareketleri nasıl?
2 gün dışarıdan 2 gün evden idare edeceğiz valla dun bir enerji vardi her şeyi yaptım temizlik vs sabaha şunu yapacagim diye sıraya koydum bide sabahtan beri yeni kaldırdım daha bulaşıkları o kadar canım hiç bisey yapmak istemiyor ki yatıp saatlerce tavana bakmak istiyorumKızlar 2 gündür yemekde yapamaz oldum,agrilardan eşim dışarıdan getiriyor bakalim nolcak sonumuz böyle
Ben hayatta açmam yolu bunlar doğuracak ben 41 lerde surunecegim 15 inden sonra şubat annesi olanlarla takisacagim gör bak hiç umudum yok kendimden
YaaBen hayatta açmam yolu bunlar doğuracak ben 41 lerde surunecegim 15 inden sonra şubat annesi olanlarla takisacagim gör bak hiç umudum yok kendimdençok diyorum ah bi doğursam diye ama yok benimkiler beni rezil etmeden dogmazlar
Canımcım valla kendi derdime düştüm. Azıcık keyfim yerinde olsaydı arar şikAyet edicem ama hiç o adamı briine anlatacak takatim bile yok.Alo184 canım bu hattı arayıp şikayet edebilirsin yerinde olsam hiç durmam arar ederim
Kabız mısın canım acaba? Bacak ağrısı bende 1 haftadan beri var magnezyum takviyesi al mutlaka. Akıntı da enfeksiyon olabilir. Yeşil akıntım vardı benm de sümük gibiydi idrarda baya enfeksiyon çıkmışCanım benim de makatımda ağrı mı sancı mı tam tarif edemediğim bi sızı var sabahtan beri, tekme yemiş gibiyim. Bacaklarımın içine de ani elektrik çarpması gibi sancı giriyor arada. Yeşil akıntım da artmış durumda, yarın kontrolüm var napıcam bilmiyorumnormal mi bunlar acaba
Grubun çoğu 2 şubata gün aldı, sağlıkla gelsinlergün aldık : ) 02.02.2022
rabbim hepinizin yardımcısı olsun
Sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ALLAHPazartesi gunu doguma giriyorum arkadaslar dualarinizi alirim..
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. İnsallah sıkıntısız geçer 36 ya kadar. Olasılıklardan bahsetmiştir doktorunuz rahim alınmaya kadar gitmez insallah. Çoğu kişide oluyor ve kolay atlatıyorlar ameliyatlarınıMerhaba güzel anneler uzun zaman oldu foruma giremiyordum, plesenta aşağıdaydı son mesajlarımda bahsetmiştim ne yazıkki yukarıya çıkmadı 27. haftada kanama yaşadım ogun bugündür hep istirahat halindeyim plesenta rahim ağzını tamamen kapatıyor ve rahime yapışıklık gozukuyor ameliyatım riskli 3 unite kan takviyesiyle ameliyat olacak ve rahim alınma ihtimali yüksek 1 şubat 36 haftaya randevu verdi doktorum tabi ozamana kadar ciddi bir kanama olmazsa.
Merhaba, ınsallah sorunsuz bi şekilde atlatırsınız.Merhaba güzel anneler uzun zaman oldu foruma giremiyordum, plesenta aşağıdaydı son mesajlarımda bahsetmiştim ne yazıkki yukarıya çıkmadı 27. haftada kanama yaşadım ogun bugündür hep istirahat halindeyim plesenta rahim ağzını tamamen kapatıyor ve rahime yapışıklık gozukuyor ameliyatım riskli 3 unite kan takviyesiyle ameliyat olacak ve rahim alınma ihtimali yüksek 1 şubat 36 haftaya randevu verdi doktorum tabi ozamana kadar ciddi bir kanama olmazsa.
Amin insallahhhSağlıkla kucağına al yavrunu inşallah canım, Allah yardımcın olsunhiç korkma bugün doktor bana dedi ki 36 dolduktan sonra biz de çok rahatlıyoruz, hele 37 çok iyi dedi, sen içini ferah tut bebiş de huzurlu gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?