O iğnenin faydasını bildiğim için hiç bırakmak gelmiyor icimden. Oğlumda erken bıraktık ve gelişmedi sonra da suyu bitti. Sen ne sebeple kullanıyorsun oksapariBende dün bıraktım coraspini oksapar devam iğneyi bırakacağımi sandığım zamanlar kurtuldum sanmıştım igneden meğer yanlış anlamışım hap tek birakiliyormus
44 le hamile kaldım şuanda 55 im bendehahah ben hep zayıftım canım ben de alamayangillerden
aa üstat gelmiş ben susarım44 le hamile kaldım şuanda 55 im bende
Benimde şeker çıktı ama son tahlillerim belli olmadı belli olunca yazayım , üç aylık ile ilgili bilgim yok benimde bakıldı sonuç almaya ptesi gisicem doktoruma sorayım nasıl olması ideal diyeŞekeri olan kızçeler 3 aylığım 4,9 çıkmış. İyi sanırım Di mii???
Humana çay aldım bende emziren anneler için çok güzel süt yapıyor bilginiz olsun kizlarBende buzdolabı poşeti koydum birde ek olarak Dut kurusu Sallama çay poşet kahve falanda koyacağım bide zemzem ve hurma koyacağım hem sancı anında yemek içmek için hemde bebeğin ağzına çok az damlatacgim doğduğunda ilkinde de yapmıştım zemzem
Yorgunluk yada stres mi yaşadın farkında olmadan kafanı bişeylere mi takıp üzüldün , yada tuzlu mu yedin bu ara , suyu da az içmiş olabilirsin ihmal etme onları inşalalh daha iyisindirKızlar benim normalde kendimi iyi hissettiğim tansiyonum hep 10-6 ve 10-5 tir. Az önce kendimi çok kötü hissettim tansiyonuma baktım 12 - 8 çıktı ama 12 sınırda yani 129 çıktı neredeyse 13. Neden bir anda böyle yükseldi acaba ne iyi gelir
canım bugun kontrolum vardı. çok iyi dedi degerime doktorum. 6 nın altı olmalıymı sanırım. çok şükür ölçümlerim de iyi çıkıyo sen ölçüyo musun şekeriniBenimde şeker çıktı ama son tahlillerim belli olmadı belli olunca yazayım , üç aylık ile ilgili bilgim yok benimde bakıldı sonuç almaya ptesi gisicem doktoruma sorayım nasıl olması ideal diye
Aa e çok iyi o zaman hemen gelmesin zaten bebek inşallah. Ben normal yapamicam zaten myomlarım çok büyük :/Canım o çok etkili bi ilac öyle bıraktığın anda olmZ bi sıkıntı benim erken doğum riskim varken 33 de bıraktım 40 a kadar başlamadı doğum ki geç bıraktığında normal doğumda sıkıntı oluyor diye söylemişlerdi bana hep kullananlar
Cok sukur cok sevindim dahada iyi olursun insaAllah bi kac gune toplarsinTucaa canım inşaallah sağlıkla sıhhatle al kucağına bebişini, hiç stres yapma haftası bence de çok iyi erkenden kavuşmuş olucaksın
A AnnemAnnemm B Birmuhendisinruyasi Kızlar bugün şükür iyi uyandım sadece sesim bozuk biraz genzim dolu gibi onun dışında iyi hissediyorum, inşallah herkes kolayca atlatır
Tabiki mutlaka haber edicem iyi oldugim gbiPazartesi güzel haberlerini bekliyoruz canim bizi merakta bırakma. Sağlıkla kucağına al inşaallah bebisini
Ah geçmiş olsun çok kötü olur oooo allahım nasıl yanar nasıl yanar insanınuyutmaz bende de var maalesef dr gaviskon verdi zararsızmış onu kullanıyorum ben de fayda ediyor birazcıkŞimdi kalktım bir kaşık pekmez yedim.sabah olunca zencefil çayı yapıyım
Bu üşütme gibi değil mide yanması sonucu boğazım tahriş olmuş resmen.yemek borum gibi geliyor.yukarlarda bişi yok.yutkunurken acıyo bide alev alev yanıyor
Yaaaa ah canım ya üzüldümO iğnenin faydasını bildiğim için hiç bırakmak gelmiyor icimden. Oğlumda erken bıraktık ve gelişmedi sonra da suyu bitti. Sen ne sebeple kullanıyorsun oksapari
Mesajini arayip durdum cvp vermek icin doktor bu gun igne vurdurdu canm sanirim ciger gelistirici o resmini birakiyorum yarin da bir doz vurulacak yanlış bilgi olmasin dedimciger geliştirici yapıldı mı canım
Canım mustelanın saç şampuanı ayrı saç ve vücut için olanı ayrı ama ikisinde içerikleri aynı , birde dermoskin diye bir marka var yaşadıpımyerdeki cildiye doktoru veriyor onuda , içerik olarak temiz ve doğal ürünler için rahat kullanabilirsin , ayrıca dalin vs hepsinde maalesef kimyasal içerik mevcut , onu yerine dermoskin al dr tavsiyeli , ben banyodan sonra için losyon ve yağ aldım vücutlarının neme Doyması lazım ki kurumasın çatlamasın pütür pütür olmasınKızlar bir şey sorcam,daha önce konuşmuştuk sanırım ama unuttum hamileliğime verin kalakaldım şuan kafam karıştı, biz bu bebeciklere şampuanı köpük mü normal mi alcaz farkedermi, daha önce çocuğu olan anneler mustela dan memnun kaldınız mı ,oda çeşit çeşit hangisini almalıyız? İncia da aklımda kullanan var mı? Dalinin kokusuna bayılırım ama yüzde 98 doğal olduğuna nedense inanamıyorum,bi akıl verin bana da gidip bugün yarın alayım..bide vücudunu neyle yıkıycaz, losyon sabun vb.?son olarak her banyodan sonra yağ krem losyon bi şey sürülecek mi, ne aldınız
Ben aldım birkaç paket içine de baktım, gayet güzel pamuklu görünüyor çok almadımmbide tahriş eder alerji vs yaparsa diye bebekle bir tecrübe ediczAnneler baby turco bez mi alsam hepsiburadada ikinci1 tl baby turco gündüz kullanır sleepy gece ne dersiniz.
Ben aldim canim sleepynin kotu olunca atmali olandan baya da buyuk ikiye kesip kullancamAlt açma değilde hazır kullan at alt açmalardan düşünüyorum ben , zaten kendi battaniye kundak vs lerini götüreceğiz alt açmayı bari evde yıkama derdi olmasın tekrar diye düşündüğüm için hazır tek kullanılmışlardan alıcam, yada nette gördüğüm bi pratik alt açma var kapanınca küçücük el çantası olanlar öyle bişey de olur ozaman almış olursam aklınızda bulunsun sizinde
Ben bebiste islak mendil kullancam ona koydum kaybolur falan diye 2 tane koydum ama bizde kullaniriz dogruBende koymamak için zor duruyorum çok büyük çünkü ama lazim olursa diyorumbide ben bebeğe Pamuk koydum poposunu silmek için ama ayrı ıslak mendil koydum kendimize kullanmaya
Gittik canım yine sancilar çıktı doktor yatış dedi ama biz sabah gelmek istedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?