2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım sen iyiyim dedikçe ben mutlu oluyorum. Çok şükür rabbime

Kızlar burun aspiratoru ne aldınız ? Ben otribebe alacaktim set halinde 60 tl iken almadim suan 180 tl olmus
Aspiratör otribebe alacaktım kalmamış , buruna markası aldım daha uygun , içindeki burun damlasını da gifrer aldım , diğer çocuklarımda da onu kullanmıştım memnundum

Cnm kaç çıkıyor sancilarin?

Aspiratör otribebe alacaktım kalmamış , buruna markası aldım daha uygun , içindeki burun damlasını da gifrer aldım , diğer çocuklarımda da onu kullanmıştım memnundum
Bende aspirator otribebe aldim canim yedek uc aldim suyuda gifrer aldim 124 tl tuttu eczaneden aldim

Cnm kaç çıkıyor sancilarin?
Tuhaf bir şey oldu önce hiçbir şey çıkmadı.
Açıklık kontrolü yapıldı 1 cm yine.
Serum takıldı ağrı kesici falan.
Ara verdiler nstye.
Sonra yine takıldı bir ara 2 kere mi ne 70 küsur gördü.
Birkaç kere 50 falan gördü.
İlk 77 görünce şaşırdım hissetmedim çünkü o sıra.
Diğerlerinde de aşırı zorlanmadım.
Uzun süreceğini sanmıyorum açıkçası bugünlerde doğum olur herhalde ya

Kızlar burun aspiratoru ne aldınız ? Ben otribebe alacaktim set halinde 60 tl iken almadim suan 180 tl olmus
Benim bir numara super sumukluydu. Pilli makinelerden almistik en son, o biraz faydali olmustu. Simdi de braun aldik ama daha elimize gecmedi.

Bu solusyonlarin hepsi tuzlu su arkadaslar. O yuzden en ucuzu neyse alin gecin. Markaya pek onem vermenize gerek yok.

Valla bende eczanede ne varsa onu aldimcanim

Cnm aslinda hazırlık yapiosun farkinda misin?acaba kk girince mi oyle hissediyorsun sen benden cok hazirlik yapmışsın

Hanımlar , birkaç gündür benim de karnımın altı ve kasıklarım arada 4-5 dakika falan ağrıyor , aynı adet öncesi ağrısı gibi .

Bir de yarım saat önce göbeğimin sol tarafı aşırı şişti , acaba tötünü mü dayadı dedim benimki . Bir garip oldu şeklim , şimdi düzeldi

Bu kasılma , sancı dediğiniz şeyler böyle mi oluyor ? Benim kız da mı acaba sabırsızlandı .

Pıhtılaşma vardı demek ki,iyi ki farkedilmis çok güzelde fayda sağlamış maşallah. artık mosmor ve fıtık doldu bacağım, başka yere de yapamıyorum. İğne yaparken kızımı düşünüyorum, ona iyi geleceği için acıya katlanıyorum ama çok yıprandı sanki vücudum.
Açılma filan var mı cnm? Bide sancilar kaç çıktı? Durdurulabilcek şekilde mi?

Hadi hayirlisi cnm doktorun 32 hafta demisti onuda geçtiniz insallah sağlıkla gelsin yavrucak.
Komsumun yeğeni 500 gram doğmuş ve sağlıklı imiş kg alıyormuş filan onu duyunca erken dogum korkum.kalmadi pek

Kızlar özellikle sancisi olanlar aksamustunden beri adet sancisi gibi sancim var ve gazda cikariyorum. Hani birazdan adet olucak gibi hissediyorum belimde ağrıyor acaba bu sanci mi gaz mi ?
Canim bendede bel agrisi var dunden beri iki gundur de gaz cikariyorum bence gaz sancisi oluyor çünkü beni cok etkilemiyor canim ya da agri esigim yuksek ama ben gaz sancisina veriyorum

Canim bendede bel agrisi var dunden beri iki gundur de gaz cikariyorum bence gaz sancisi oluyor çünkü beni cok etkilemiyor canim ya da agri esigim yuksek ama ben gaz sancisina veriyorum
Karnin sertmi peki cnm ay sanki adet olucam birazdan bir tuhaf his.

Açılma filan var mı cnm? Bide sancilar kaç çıktı? Durdurulabilcek şekilde mi?
Açılma 1 cm canım geçen defa da öyleydi o değişmemiş.
Sancılar 77 çıktı bir ara.
Yine 70 küsur gördü 50leri birkaç kez gördü falan.
Var yani sancı belli.
Doktor 1 hafta daha durması lazım demişti geçen defa yatış yapıldığında. 1 haftayı geçti. 32+6 olacağız yarım saat sonra.
Artık doğum olur herhalde diye tahmin ediyorum

Kızlar özellikle sancisi olanlar aksamustunden beri adet sancisi gibi sancim var ve gazda cikariyorum. Hani birazdan adet olucak gibi hissediyorum belimde ağrıyor acaba bu sanci mi gaz mi ?
Benim de bugün öyleydi sancı çıktı canım.
Gaz sancısı yapar mı onu bilemiyorum

Canım bebek dogum pozisyonunu aldiginda sol altta kafasi sol ustte poposu ve sag da da ayaklari oluyor ve o dedigin sekil bebis dondugunden beri oluyor bi geriniyor popo soldan ayaklar sagdan canim aciyor o gerindikçe. Sanci oldugunu sanmiyorum sanciysa ben bayadir yaşıyorum demektir

Olsun canım inşallah birşey olmayacak bebeğini dinle sık sık . Uzun hastane yatışı da yoruyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…