- 4 Haziran 2021
- 958
- 2.469
- 28
34 35 teKizlar rutin kontrollerde nst ye ne zaman baglaniliyordu. Oğlumda gidiyordum ama unutmuşum vallahi. 32 hafta mi. 34 te mi bağlıyorlar rutin
Hepimizin bu son gunlerinde yasadigi agri. Agrin oluyor ama nstde cikmiyor. Adet agrisi gibi. Dinlenip uyuyunca gecen agrilar.Yalancı sancı nasıl oluyor kızlar bilen yazabilir minstde hiç sancım çıkmadı evde de karnım kasılıyor ama sancı hissetmiyorum. En azından başlasa hazırlıklı olurdum Korkuyorum. Arada bir adet ağrısı oluyor bu mu sancı
Canım nasıl oldun inşallah iyisindirKızlar ben de dün geceden beri sancım vardı adet sancısı ama bebek çok şiddetli hareket ediyor. Bu gün hastaneye geldik öyle ne olur ne olmaz diye sancım çıktı nstde 200ün üstü. İki serum verildi nst bakıldı şimdi görünmedi ama serum etkisi geçtikçe dünkü sancıları hissediyorum. Kasık ağrısı basit bir şey değil
Zor bir gece geçiriyoruz gerçekten ya.Cok sukur kusunca hareket etmeye basladi yine çatur çutur sesler geliyor karnimdan
Zaten ben e ilk 6 ay müdahale edilmezse daha zor verilir canım kalıcı olmaya başladığı için bide harala gurele o an insanda bi motivasyon eskiye dönme arzusu oluyor o zamanları iyi değerlendirmek lazımOturmuş bi kilo değil hamilelik kilosu canım o yüzden çok hızlı verebilirsin. Ben :40, günden sonra online diyetisyene başlayacağım. Düşünenler olursa bu konuda diyetisyen anneden çok iyi. İnstadan iletişime geçip hesaba parayı havale etmeniz yeterli. 3 haftalık program veriyor ben 2 set halinde alacağım totelde 6 hafta sonra zaten düzene iyice alışıp kendi kendime devam edebilirim. Yaza hedeflediğim kilo 58. Hadi inşallah diyelim
Herkesin doktoruna bağlı ben 32 de girdim bi arkadaş daha 37 de girecek mesela doktor karar veriyor buna benim bi belirtim olduğu için girmedim bu arada doktorun genel uygulaması öyleymişKizlar rutin kontrollerde nst ye ne zaman baglaniliyordu. Oğlumda gidiyordum ama unutmuşum vallahi. 32 hafta mi. 34 te mi bağlıyorlar rutin
Güle güle kullanın çok tatlıymışEki Görüntüle 2982295 Kızlar bu da bizim kapı süsümüz. Rabbim sağlıkls kullanmayı nasip etsin inşallah
Düzenli gelmiyorsa korkma canım.İlk defa agri uyandırdi beni. Uyuyamiyorum hayir olsun. Sabah 9 da randevum var biran once gitmek istiyorum.
Teşekkür ederim canım şimdi iyiyim. Sen de dikkat et ama panik yapmaCanım nasıl oldun inşallah iyisindir
O da doktordan doktora değişiyor galiba canim sıkıntı yoksa benim dr 37+larda başlatıyor ben daha girmedim mesela.Kizlar rutin kontrollerde nst ye ne zaman baglaniliyordu. Oğlumda gidiyordum ama unutmuşum vallahi. 32 hafta mi. 34 te mi bağlıyorlar rutin
Ya gerçekten problem yoksa erkenden girmeye gerek yok dün nst odasında sıcaktan fenalık geçirecektim nazım 111 çıktı oradan çıkınca anca toparladım. Hiç böyle olmamıştım nst sıkıntı değil orda yat yat bekle sıkıntı yaptı bendeO da doktordan doktora değişiyor galiba canim sıkıntı yoksa benim dr 37+larda başlatıyor ben daha girmedim mesela.
doktora göre degişiyor ama benimki rutin 34 te alıyor.Kizlar rutin kontrollerde nst ye ne zaman baglaniliyordu. Oğlumda gidiyordum ama unutmuşum vallahi. 32 hafta mi. 34 te mi bağlıyorlar rutin
en iyisi aslında. her muayenede bir de 20 dk yatmaya 100 lira veriyorum. evde bedavaO da doktordan doktora değişiyor galiba canim sıkıntı yoksa benim dr 37+larda başlatıyor ben daha girmedim mesela.
Canım az kaldı sabret uzan bolca hareket etme, sorunsuz ilerleyecek her şey bence. HayırlısıylaBen de ilaç için kalktım.
Tam da tahmin ettiğim gibi bayağı uyumuşum ağrı sızı demeden.
Sanırım bacaklarıma vurmaya baslamis ağrı öyle hissediyorum biraz daha çoğalmış gibi.
Bebek hareket ediyor çok şükür.
Bir an önce hastaneye gitmek istiyorum şu son saatler de geçsin de.
Eşine de çok geçmişler olsun sen de çok fazla yaklaşma bence, doğum zamanı yaklaşmışken hastalık hakikaten zor oluyor. Acaba neden bu kadar sık hasta oluyor bademciklerini aldıramaz mı önermiyorlar mı dktorlarAminnnnn hepimize insaAllah canımmagrim var. Yüzüm buzz gibi oldu yine. Bu halde esime hizmet ediyorum. Yine hepimiz hasta olacaz
Aynen canim beklemek zor.benim 28. Haftada lekelenmem olunca dogumhaneye yonlendirmisti doktor mesaj atmistimda haftssonuydu ebe aciklik var mi diye kontrol etti sonra nstye sokmustu bizim kız coşmuştu hosunami gitti ne oldu bilmem rahatsiz etmisti baya beni hatta ebe ultrasonda masallah dedigin gibi cok hareketli demistiYa gerçekten problem yoksa erkenden girmeye gerek yok dün nst odasında sıcaktan fenalık geçirecektim nazım 111 çıktı oradan çıkınca anca toparladım. Hiç böyle olmamıştım nst sıkıntı değil orda yat yat bekle sıkıntı yaptı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?