- 13 Nisan 2021
- 501
- 1.117
- 28
- 31
Böyle bir grup ben görmedim herşey olur buradanŞubat anneleriydik ocak anneleri oluyoruz sanirim
Canım doktorun daha iyi bilir ama sanmıyorum doğuma alacaklarını 1 cm belli belirsiz diyorlar genelde bide onun sınırı 100 saniyordum ben 200 müş nst ölçüsü inşallah bi sıkıntı olmaz biraz daha dursun sonrası için en azından çünkü bide kuvoz macerası olursa oda yıpratır hem sizi hem bebisi dualarım seninle ben inanıyorum senin kızın bi 2 3 haftasi daha var nereden baksakTuhaf bir şey oldu önce hiçbir şey çıkmadı.
Açıklık kontrolü yapıldı 1 cm yine.
Serum takıldı ağrı kesici falan.
Ara verdiler nstye.
Sonra yine takıldı bir ara 2 kere mi ne 70 küsur gördü.
Birkaç kere 50 falan gördü.
İlk 77 görünce şaşırdım hissetmedim çünkü o sıra.
Diğerlerinde de aşırı zorlanmadım.
Uzun süreceğini sanmıyorum açıkçası bugünlerde doğum olur herhalde ya
Kız ağrım çoğalırsa fark etmem diye de uyumaya korkuyorum.İnşallah cnm, güzel bi uyku çek,yarın ola hayrola...
Haha aynen ayaklarini yicem benDoğunca o acıtan tötleri ısırıp alırız intikamımızı
Bu bebişler bitirdi biziBence bu kilo alımının çok beslenmeyle alakası yok çünkü bir kızım daha var 2880 Gr doğmuştu...ortalama ikisinde de aynı şeyleri yiyorum.karbonhidrattan uzak şekerden uzak sağlıklı beslenme vs...sadece bunda daha az bulantım olduğu için daha rahat et yiyebildim...ama yinede demirim vs düştü bu hafta serum verilecekoysaki kızımda son aya kadar demir kan vs bütün degerlerim iyiydi
Ben doğumdan sonra enfeksiyon kapmştım canım tam hastalandıgim zamanlar o cayi içiyordum bulantı hastalık hepsi bana o çayı hatırlatıyor çöpe atmak zorunda kalmıştım kutuyu bidaha olduğu dolabı bile açamadım bulantidanMideni mi bulandirmisti
Kız ağrım çoğalırsa fark etmem diye de uyumaya korkuyorum.
İlk doğurmak üzere olduğum sancılarımı çekerken fosur fosur uyuyordum ben
İnşallah ya.Canım doktorun daha iyi bilir ama sanmıyorum doğuma alacaklarını 1 cm belli belirsiz diyorlar genelde bide onun sınırı 100 saniyordum ben 200 müş nst ölçüsü inşallah bi sıkıntı olmaz biraz daha dursun sonrası için en azından çünkü bide kuvoz macerası olursa oda yıpratır hem sizi hem bebisi dualarım seninle ben inanıyorum senin kızın bi 2 3 haftasi daha var nereden baksak
Dikislerden canim onlarında alınması lazım o yüzdendir inşallah yarına biseyin kalmaz canımİnşallah ya.
Evet ben de 100 sanıyordum 200lere kadar yolu varmış.
Sürekli sancı olduğu için ben emin olamıyorum açıkçası.
1 haftadır evdeyim ama ilaç alma saatime yakın pat diye 5 dakikada bire düşüyordu mesela.
Birde kendi sancısını bekleyemeyiz demişti doktorum rahmin yırtılabilir o da sonraki hamileliği sıkıntıya sokar demişti.
O rahim yırtılması neyden olur onu anlamadım açıkçası serklaj dikişlerinden mi acaba.
Yarına kadar iyi olayım da yarın da inşallah yoluna girsin bir şeyler
Aynen çok şükür onlar içimi rahatlatıyor.Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşaallah bebisini saglikla kucagina alirsin. Ciger gelistiricilerini vuruldun tedbirini aldın artik saglikla gelmesini bekliceksin bebisin.
İnşallah bu sabırsızlıkla biraz zor gibi amaİnşallah biraz daha sabreder miniğiniz
Bu bana sürekli oldu hatta saatlerce geçmedi bir gün uyudum kalktım sabah hala geçmemişti gazmış megersem. Wcye çıkınca bitti agrimKızlar özellikle sancisi olanlar aksamustunden beri adet sancisi gibi sancim var ve gazda cikariyorum. Hani birazdan adet olucak gibi hissediyorum belimde ağrıyor acaba bu sanci mi gaz mi ?
İnsallah.Dikislerden canim onlarında alınması lazım o yüzdendir inşallah yarına biseyin kalmaz canım
BEn Oglumda tonimer baby kullanmistim. Okadar rahat ettiki oglum. Otribebe burnunu kanatiyodu nedense.Kızlar burun aspiratoru ne aldınız ? Ben otribebe alacaktim set halinde 60 tl iken almadim suan 180 tl olmus
Dun bende ayniydim hatta buraya sordum. Ucuncu dogum ama ilkmis gibi anlamadim gitti. Digerlerinde yasamayinca. Doguma bile kontrol diye gittimde oda misafirlikten agri. Aldilar birakmadilar sancin var diye dogurtmadan.Kızlar özellikle sancisi olanlar aksamustunden beri adet sancisi gibi sancim var ve gazda cikariyorum. Hani birazdan adet olucak gibi hissediyorum belimde ağrıyor acaba bu sanci mi gaz mi ?
Ya ben ikisindede gram sancisiz gittim doguma. Nstde 90larda sancin var dediler ben guluyordum inanmiyordum. Bundada sancili gidiyorum sancin yok diyorlar vallahi anlamadim gittiKız ağrım çoğalırsa fark etmem diye de uyumaya korkuyorum.
İlk doğurmak üzere olduğum sancılarımı çekerken fosur fosur uyuyordum ben
Evet cnm doktor banada doğuma kadar dedi ama benim pihtilasma sorunum.varBende dün bıraktım coraspini oksapar devam iğneyi bırakacağımi sandığım zamanlar kurtuldum sanmıştım igneden meğer yanlış anlamışım hap tek birakiliyormus
Ben de anlamadım bu nst sonuçlarını.BEN
Ya ben ikisindede gram sancisiz gittim doguma. Nstde 90larda sancin var dediler ben guluyordum inanmiyordum. Bundada sancili gidiyorum sancin yok diyorlar vallahi anlamadim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?