- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Aman Allah im ya pes ben coook merak ettim bizde ne kadar artik 22 ocaga kadar çatlarım benBende bugün kontrole geldimde sıra bekliyorum hatta şuan özelde banada öyle dediler şaka gibidevlette doğum yapıcam bu gidişle muayeneye girince doğum ücretini de sorucam ama sormaya korkuyorum
Olur mu olur cnmBen boyle diorum da benimkide öyle çıkıyormuş gülerim
Evet canim otribebe aldimKızlar ya burun aspiratörü alan var mı aranızda
Cok geçmiş olsun, inslah saglikla atlatin bu süreci ❤Amin inşallah vaktinde hayırlısıyla sağlıkla gelir hepimizin evlatları. Allah razı olsun kızlar. Kimseye bu yaşadıklarımın binde birini bile yaşatmasın. Bana da pozitif gibi davranıyorlar temaslı olduğum için. O yüzden aileden kimseyi de riske atmak istemedim. Bir de ben gerçekten negatifsem de başkasından da bana bir şey taşınmasın diye gelecek olanlara da engel oldum. Çok şükür idare edebildim şimdiye kadar. Sadece kendimi bugün çıkacağıma çok hazırlamışım. Kalıyorsun denince bir sinir boşalması yaşadım bol ağlamalı. Şimdi daha iyiyim
İnsallah alınmazEvet canim oyleymis bir arkadasin şok oldum ben daha bizimkinden aliniyir mu bilmiyorum
Yazarım sana haftaya inşallahBen de merak ediyorum alınacak mi
Genelimizin sancıları çıkıyor canım.Hanımlar cok takip edemiyorum ama ne zaman girsem erken doğumdan bahsediliyor riskiniz mi var sancı rahim ağzında açılma kısalma gibi
Benim de sancılarım oluyor ama bekleyince geçiyor bende sizi böyle görünce huzursuz oluyorum . Neden erken doğacağını düşünüyorsunuz bebeklerin
Haha tamam canim bende gittigimde yazcam umarim 100 tl aldilar demem komik olmuş olur o kadar fiyata sinir olmuskenYazarım sana haftaya inşallah
Yaa neyse ki artık bebeler büyüdü de riskli dönemi atlattık çok geçmiş olsunGenelimizin sancıları çıkıyor canım.
Rahim ağzı yetmezliği yaşayanlarımız da var.
Serklaj yapılmış olanlar var.
Mesela ben bu üçünü de kapsayan garibanım
Sancilar olunca doktorlar tedbirli oluyor genelde.Yaa neyse ki artık bebeler büyüdü de riskli dönemi atlattık çok geçmiş olsunGenel bi baktım da öyle büyük sancılar cıkmayanları gördüm dedim heralde en ufak sancı agrıda doğacak diye mi korkuyoruz
Doktordan geldim şimdi nerdeyse bugün doğumum gerçekleşicekti.
Nst de biraz sıkıntı çıktı.
Tekrar bakıldı düzeldi neyseki yarın tekrar nst bakılacak ona göre karar verilecek değişik duygular içindeyim
Aman Allah korumuş ya. Geçmiş olsunAh kızlar bugün başıma gelenler sabah kahvaltı hazırlarken yanımda çaydanlık patladı resmen kaynama esnasında sıkışmış allahtan yanmadım refleks hemen kenara sıçradım verilmiş sadakamız varmış Allah kimseye yaşatmasın
İnşallah az kaldı o günlere Allah hepimizi sağlıcakla kavuştursunSancilar olunca doktorlar tedbirli oluyor genelde.
Bakalım bir şekilde bitip gidecek bu günler sonra burası hep bebek kokacak
Rica ederim.İnşallah az kaldı o günlere Allah hepimizi sağlıcakla kavuştursunteşekkür ederim bilgi için
Canim ekstra bisey dedi mi doktorun napacaksinizİnsallah alınmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?