Sağol canım. Ya demlik tam oturmuş hava çıkaracak yer olmayınca kaynayınca deliği üstünden attı alt kısmıGecmis olsun canim. Nasil patlar ki ilk defa duydum
Iste ortada cok az bisi var ama aklima gelen baska bisi de yok. Evde sanırım 20 kalem bebek eşyası ancak vardır. Hani sizler yazdikca, konustukca, veya eve baktikca cok az bisi var gibi. Ama dogrusu bebek arabasi, kanguru ve oyun halisindan baska eksik gelmiyor aklima.Cnm aslinda hazırlık yapiosun farkinda misin?acaba kk girince mi oyle hissediyorsun sen benden cok hazirlik yapmışsın
Bende diyorum valla özledim ya doya doya yemek yemeyi, annem de bana diyo ne bicim hamilesin sen ben olsam oo dünyaları yerimBende bu sabah kahvaltıda dedim allahim belki 20 gün sonra özgürce yiyebilirim bi ihtimal esimde o yasak mı bu yasak mı diye her şeyi soruyor yasak değil midem musade etmiyor dedim
Gerçekten mii ay ilk bebegimiz doğuyor öyle mi ilk haftaları hatırlıyorum hepimiz ayrı yere kusuyoduk
Valla normal doğum isteyenlerin başına gelebilir buSana katılıyorum annemle gecen konuşuyoruz. Bizi bu kdr korkutup 40. Haftaya geldigimizde halen dogurmamis olursak gercekten cok sinir olurum
Cnm sanki biri erken doğum yapmıştı ya ama hatırlamıyorum ismini
Valla bilmiyorum. Doktorun asistanina bugun diyorum Şubat anneler gurubumuz var dun herkesin sancisi olmus. Astrolojiyi takip ediyormusunuz ondandir falan dediValla normal doğum isteyenlerin başına gelebilir buacaba diğer bebeler de mi böyle ya yoksa şubat bebeklerine mahsus mu
Benim doktorum da öyle rahat ki eşime diyor ki daha olmaz doğum inanma savcılara gerçek değil diyorValla bilmiyorum. Doktorun asistanina bugun diyorum Şubat anneler gurubumuz var dun herkesin sancisi olmus. Astrolojiyi takip ediyormusunuz ondandir falan dedi
Evt 33.haftada doğum yapmıştı, ben de su an ismini hatırlayamıyorum:)Cnm sanki biri erken doğum yapmıştı ya ama hatırlamıyorum ismini
Benimki özel muayenehane, muayene ücreti dışında ekstra almadı nst için, hayret ettimen iyisi aslında. her muayenede bir de 20 dk yatmaya 100 lira veriyorum. evde bedava
Ayy onlar bizi idare edeceğine biz idare ediyoruz ya sinir oluyorumKızlar bugün doktorun odasına girince doktor çok kizgindi.
Dün yatmadım diye bana kiziyor zannettim.
Meğer başka hastaya kızmış
Biz giderken gülüyordu Allah'tan
Süt dökmüş kediye döndüm muayene sırasında
Hicranii sanırım bende merak ediyordum nasıl oldular acaba diye baktım şimdi ama ogünden sonra yazmamış.Cnm sanki biri erken doğum yapmıştı ya ama hatırlamıyorum ismini
İyilerdir Allah’ın izniyle, zaten çok aktif bir arkadaş değildi ondan girememiştir...Hicranii sanırım bende merak ediyordum nasıl oldular acaba diye baktım şimdi ama ogünden sonra yazmamış.
Ben de şimdi anneme dedim ki beni bi sıcak bastı siz terlemiyor musunuz yaaKızlar, gece gündüz sizde de bir ekstra terleme durumu var mı? Günde 2-3 atlet değiştirir oldum.
İNŞALLAH cnm aynen ilk zamanlar yazıyordu son zamanlarda çok aktif değildi.İyilerdir Allah’ın izniyle, zaten çok aktif bir arkadaş değildi ondan girememiştir...
Bugün yazmadı dimi hiç doktora gidicekmiydi acabaBallikko napti acaba ?
Doktora gidicekti sabah. Yazmamış hala bende simdi girdim foruma umarim.hersey yolundadir.Bugün yazmadı dimi hiç doktora gidicekmiydi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?