2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canim üzüldüm ins sagsalim kucagina bebisini alirsin ama sakin kalman lazim zordur kesinlikle ama sen stres olursan bebisde etkilenir Allah yardimciniz olsun
Amin canım İNŞALLAH hepimiz kucağımıza sağlıklı alırız.
Stres yapmamam lazım tansiyonumu etkiler rahat olmaya çalışıyorum iyi düşünüyorum iyi olsun teşekkür ederim canım

Ayy hadi hakkında hayırlısı olsun kuzum sağlıcakla kucağına al inşallah

Hayırlısıyla en doğru zamanda gelsin inşalllahh

Ayy onlar bizi idare edeceğine biz idare ediyoruz ya sinir oluyorum neyse az kaldı yapacak bişey yok
Anladığım kadarıyla gelen hasta kendi tedavisini kendisi uygulamaya çalışmış ve doktorların hiç sevmediği şey. Ona kızmıştı.

Canım nasılsın evdemisin son durumun nasıl
Evet canım evdeyim.
Bugün kesin yatış ister artık diye çantamı falan yanıma alıp öyle gitmiştim ama nst çekildi 50leri gecmeyince doktor gerek duymadı.
Rahim ağzı ölçüldü o da yine uzamisti galiba.
Bir sıkıntı olmayınca doktor ilaçları çok dikkatli kullan onlarla tutuyoruz dedi.
Gerçekten aksattigim an sancım başlıyor.
Dün gece saat kurup uyandım aldım ilacımı öyle olunca düşmeye başladı sancılar demek ki.
Şimdi iyiyim şükür.

İyi canım çok şükür uzuyormus en azından uzunluk sevindim 2 hafta daha dursun bebiş
Benm de ilacın etkisi azaldğnda hissediyorum hemen sancıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…