A AnnemAnnemm I diyorsan o da durduruldu canım başka kimse yok diye biliyorumCnm sanki biri erken doğum yapmıştı ya ama hatırlamıyorum ismini
Hadi gozunaydinKizlar ani bir sanciyla sabah acil sezeryana alindim masallah bebegimde bende cok iyiyiz yanimda kiizim cok sukur kuvoze girmedi
Amin canım İNŞALLAH hepimiz kucağımıza sağlıklı alırız.Canim üzüldüm ins sagsalim kucagina bebisini alirsin ama sakin kalman lazim zordur kesinlikle ama sen stres olursan bebisde etkilenir Allah yardimciniz olsun
Amin canım hepimiz insallahHmm o zaman hayırlısıyla kucagina al saglikla ins canım
İncia markasının deodorantı çok iyi gelmişti canım hiç kaşıntı vs yapmadı biz eşimle birer kutu bitirdik yeniden alacağızKızlar aranızda doğal deodorant kullana ve memnun olan var mı
Siveno da çok güzel dedikleri gibiİncia markasının deodorantı çok iyi gelmişti canım hiç kaşıntı vs yapmadı biz eşimle birer kutu bitirdik yeniden alacağız
Canım nasılsın evdemisin son durumun nasılHadi gozunaydin
Güzel bir ömrü olsun boncuğun
Oh maşallahKizlar ani bir sanciyla sabah acil sezeryana alindim masallah bebegimde bende cok iyiyiz yanimda kiizim cok sukur kuvoze girmedi
Amin sagolunAyy gözün aydın canım Allah sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütmek nasibetsin
Ayy hadi hakkında hayırlısı olsun kuzum sağlıcakla kucağına al inşallahKızlar gittik hastaneye, rahim ağzı uzunluğu 11mm’e düşmüş. 3 gün içinde doğum yaparsın ama 1 haftayıda bulabilir dedi. NST de sancı çıkmadı . Bebişin kilosu 2960 olmuş ultrason -200 yanıltabilir dedi. Salı günü tekrar NST için gidicem. Bakalım hazır ve nazır şekilde bekliyoruz
Darisi basiniza insallahGözün aydın canım, sağlıkla mutlulukla büyütün güzel kızınızı
36+3 gunluk 2825 kg dogduAyy canım hayırlı olsunnarkandan da ben geliyorum galiba maşallah ikinize de . Kaç kilo doğdu bebiş
Sagol cnmYaaaa ay çok heyecanlandım masallah size canım gözün aydın çok ama çok sevindim gözlerim doldu resmen
Hayırlısıyla en doğru zamanda gelsin inşalllahhKızlar gittik hastaneye, rahim ağzı uzunluğu 11mm’e düşmüş. 3 gün içinde doğum yaparsın ama 1 haftayıda bulabilir dedi. NST de sancı çıkmadı . Bebişin kilosu 2960 olmuş ultrason -200 yanıltabilir dedi. Salı günü tekrar NST için gidicem. Bakalım hazır ve nazır şekilde bekliyoruz
TeşekkürlerÇok şükür hoş gelmiş kuzucuk. Gözünüz aydın annesi sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah
Yaaa hayırlı olsunnnnnKizlar ani bir sanciyla sabah acil sezeryana alindim masallah bebegimde bende cok iyiyiz yanimda kiizim cok sukur kuvoze girmedi
Anladığım kadarıyla gelen hasta kendi tedavisini kendisi uygulamaya çalışmış ve doktorların hiç sevmediği şey. Ona kızmıştı.Ayy onlar bizi idare edeceğine biz idare ediyoruz ya sinir oluyorumneyse az kaldı yapacak bişey yok
Evet canım evdeyim.Canım nasılsın evdemisin son durumun nasıl
Aminn canımm hepimiizn bebişi sağlıkla gelsin insllahHayırlısıyla en doğru zamanda gelsin inşalllahh
İyi canım çok şükür uzuyormus en azından uzunluk sevindim 2 hafta daha dursun bebişEvet canım evdeyim.
Bugün kesin yatış ister artık diye çantamı falan yanıma alıp öyle gitmiştim ama nst çekildi 50leri gecmeyince doktor gerek duymadı.
Rahim ağzı ölçüldü o da yine uzamisti galiba.
Bir sıkıntı olmayınca doktor ilaçları çok dikkatli kullan onlarla tutuyoruz dedi.
Gerçekten aksattigim an sancım başlıyor.
Dün gece saat kurup uyandım aldım ilacımı öyle olunca düşmeye başladı sancılar demek ki.
Şimdi iyiyim şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?