Canım artık hangisi hayırlıysa bebek için benim için öyle dua ediyorum korkmaya başladım tansiyondan dolayı risk var dediğin gibi haftalarımızda ilerledi çok şükürUmarım yarın sancı çıkmaz az daha bekler bebegin. Çok şükür ki haftalarımız ilerledi.
Evet canım insallah artık stres yapmayacağımHadi bakalim.hayirlisiyla dogsa da insallah riskli değil artik kg da iyi masallah.
Bende var canım hem sıcak basıyo hem terliyorum. Menopozlu gibiyimKızlar, gece gündüz sizde de bir ekstra terleme durumu var mı? Günde 2-3 atlet değiştirir oldum.
Evet canım ya çok heyecanlıAyy maaşallah cnm gayet güzel.çok heycanlısağsalim kavuş bebeğine
İnsallah canım benim darısı hepimizin basına sağlıkla vakitlice insallahSevindim canım kilosuda güzel MAŞALLAH hadi hayırlısı sağlıcakla zamanında gelsin İNŞALLAH
Çok sağol canım benimDoğurana kadar 37 bitecek 38e gireceksin canım inşallah. Çok sevindimm
Rahim ağzı uzunluğun çokmu kısalmış canım. Sancı önleyici falan vermedilermi haftamız iyi çok şükür insallah bekler biraz dahaDoktordan geldim şimdi nerdeyse bugün doğumum gerçekleşicekti.
Nst de biraz sıkıntı çıktı.
Tekrar bakıldı düzeldi neyseki yarın tekrar nst bakılacak ona göre karar verilecek değişik duygular içindeyim
Ayy heyecanlandım okuyunca, hadi hayırlısı bakalımKızlar gittik hastaneye, rahim ağzı uzunluğu 11mm’e düşmüş. 3 gün içinde doğum yaparsın ama 1 haftayıda bulabilir dedi. NST de sancı çıkmadı . Bebişin kilosu 2960 olmuş ultrason -200 yanıltabilir dedi. Salı günü tekrar NST için gidicem. Bakalım hazır ve nazır şekilde bekliyoruz
Sağol canım aynen öyle çok şükür ben ilk dönem dört ay kadar karnima yapıyordum sonra koluma geçtim benim de kolum öyle boş yer bulana kadar bir saat kontrol ediyorum ama şükür sona yaklastik hayırlısıyla dogsunda yavrularımız herşeye değerPıhtılaşma vardı demek ki,iyi ki farkedilmis çok güzelde fayda sağlamış maşallah. artık mosmor ve fıtık doldu bacağım, başka yere de yapamıyorum. İğne yaparken kızımı düşünüyorum, ona iyi geleceği için acıya katlanıyorum ama çok yıprandı sanki vücudum.
Açılma filan var mı cnm? Bide sancilar kaç çıktı? Durdurulabilcek şekilde mi?
Çok şükür hoş gelmiş kuzucuk. Gözünüz aydın annesi sağlıkla mutlulukla büyütün inşallahKizlar ani bir sanciyla sabah acil sezeryana alindim masallah bebegimde bende cok iyiyiz yanimda kiizim cok sukur kuvoze girmedi
Yaaaa ay çok heyecanlandım masallah size canım gözün aydın çok ama çok sevindim gözlerim doldu resmenKizlar ani bir sanciyla sabah acil sezeryana alindim masallah bebegimde bende cok iyiyiz yanimda kiizim cok sukur kuvoze girmedi
Cnm sanki biri erken doğum yapmıştı ya ama hatırlamıyorum ismini
Olmazmı, iyiki yazın sıcağına denk gelmemişiz diyorumKızlar, gece gündüz sizde de bir ekstra terleme durumu var mı? Günde 2-3 atlet değiştirir oldum.
Dimi canım günü belli olunca daha değişik oluyor insanAyy heyecanlandım okuyunca, hadi hayırlısı bakalımartık bebiş büyüdü istediği zaman gelsin annesi
Ayy canım hayırlı olsunnKizlar ani bir sanciyla sabah acil sezeryana alindim masallah bebegimde bende cok iyiyiz yanimda kiizim cok sukur kuvoze girmedi
Canım aslında iyi suyuda iyi ama bende tansiyon çıktı riskli bir durum var bebeğin kilosunuda etkiliyor 2 kilo çıkıyor ultrasonda sürekli kontrol halindeyiz bebekte 2 gündür daha az hareket ediyor gibiRahim ağzı uzunluğun çokmu kısalmış canım. Sancı önleyici falan vermedilermi haftamız iyi çok şükür insallah bekler biraz daha
Yaaaaa gözün aydın, hayırlı olsun canımKizlar ani bir sanciyla sabah acil sezeryana alindim masallah bebegimde bende cok iyiyiz yanimda kiizim cok sukur kuvoze girmedi
Çok heyecanlıKızlar gittik hastaneye, rahim ağzı uzunluğu 11mm’e düşmüş. 3 gün içinde doğum yaparsın ama 1 haftayıda bulabilir dedi. NST de sancı çıkmadı . Bebişin kilosu 2960 olmuş ultrason -200 yanıltabilir dedi. Salı günü tekrar NST için gidicem. Bakalım hazır ve nazır şekilde bekliyoruz
Oyy hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canımKızlar gittik hastaneye, rahim ağzı uzunluğu 11mm’e düşmüş. 3 gün içinde doğum yaparsın ama 1 haftayıda bulabilir dedi. NST de sancı çıkmadı . Bebişin kilosu 2960 olmuş ultrason -200 yanıltabilir dedi. Salı günü tekrar NST için gidicem. Bakalım hazır ve nazır şekilde bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?