2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Doğurana kadar 37 bitecek 38e gireceksin canım inşallah. Çok sevindimm
Çok sağol canım benim Öyle böyle derken evet canım ya 33 ten nu haftalara gelmek çok mutlu edici rabbim hepimize kolay vakitli doğumlar nasip etsin

Rahim ağzı uzunluğun çokmu kısalmış canım. Sancı önleyici falan vermedilermi haftamız iyi çok şükür insallah bekler biraz daha

Ayy heyecanlandım okuyunca, hadi hayırlısı bakalım artık bebiş büyüdü istediği zaman gelsin annesi

Sağol canım aynen öyle çok şükür ben ilk dönem dört ay kadar karnima yapıyordum sonra koluma geçtim benim de kolum öyle boş yer bulana kadar bir saat kontrol ediyorum ama şükür sona yaklastik hayırlısıyla dogsunda yavrularımız herşeye değer

Ayy heyecanlandım okuyunca, hadi hayırlısı bakalım artık bebiş büyüdü istediği zaman gelsin annesi
Dimi canım günü belli olunca daha değişik oluyor insan sağolasın darısı tüm doğum bekleyen annelerimizn başına insallah

Rahim ağzı uzunluğun çokmu kısalmış canım. Sancı önleyici falan vermedilermi haftamız iyi çok şükür insallah bekler biraz daha
Canım aslında iyi suyuda iyi ama bende tansiyon çıktı riskli bir durum var bebeğin kilosunuda etkiliyor 2 kilo çıkıyor ultrasonda sürekli kontrol halindeyiz bebekte 2 gündür daha az hareket ediyor gibi

17 ocak düşünüyorduk doğum için ama yarın ki nst ölçümünden sonra karar verilecek yarın doğumun gerçekleşmesi ihtimalide var hayırlısı olsun İNŞALLAH.

Çok heyecanlı sağlıcakla kavuşun annesi bebişinle

Oyy hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…