2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ya herkes maşallah doğuma hazir, sırası gelen doğuruyor benim normal doğum tarihi 22.02 sonuncu olacam gibi anı bir durum gelismezse ama siz böyle yazınca aşırı heycanlaniyorum, doguracagim yoksa bile heyecandan doğuracam

Bende aynıyım canım valla hep bı bulantı çok arada kusuyorum ama bulantı beni perişan etti resmen iştah falanda bırakmıyor zorla yiyorum ogluslardaki gibi kiloda alamadım kızlar ne zormuş gerçekten bunu anladım her hamilelik birbirinden kat kat farklıymis

Ayy hadi hayirlisii, çok heyecanlı bu mesajlar kalp atışlarım hızlanıyor

Tansiyon ilacı kullanıryorsun ama değilmi canım. Ciğer geliştirici de olduysan küveze girmez insallah canım. İnsallah 1 haftacık daha sabreder

İstediği zaman gelsin,herhangi bir risk yok artık nasıl olsa
Kizlar ani bir sanciyla sabah acil sezeryana alindim masallah bebegimde bende cok iyiyiz yanimda kiizim cok sukur kuvoze girmedi
Hayırlı olsun,gözün aydın sağlıkla büyüsün,hayırlı evlat olsun inşallah

Benimde 18.02 canım ama bende heyecandan doğuruyprum her gece bugün de adet bel ağrısı başladı Çok yürüdüm yordum kendimi ondan oldu benim

Allahin izniyle negatif cikar insaAllah. Pozitifse bile ayakta hissetmeden gecirenlerden olur Allahim yardimciniz olsun. Hersey guzel sonuclanirda evine gecersin insaAllah dualarim seninle

30 yas ustu kanamayi durduramiyorlarmis riskli oluyormus. Karabuk ankara orlarada gittik ayni cvbi verdiler

Canim üzüldüm ins sagsalim kucagina bebisini alirsin ama sakin kalman lazim zordur kesinlikle ama sen stres olursan bebisde etkilenir Allah yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…