2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yanlış mi okudum sanki acile geldim yazmışsın baskasiydi karıştırdım demek
Yok canım benim acile gittim kalp atışları dinlendi hastane 1.5 saat uzaklıkta ve doktorum hastanede olmadığı için acille idare ettim. Hareketleri azalmıştı kalp atışlarını duyunca rahatladım bi nebze.

yeri daraldığı için sakindir canım. Benmkininde hareketleri azaldı eskisi gbi değil endişelenme. Sabah ben de aşırı kötüydüm akşam daha iyi oldm yoksa hastaneye gidiyorduk
Senin artık eli kulağında canım ama dediğim gibi nişan ve su gelmesinde gitmen daha iyi olur hastane ortamında ne kadar az vakit geçirirsen o kadar iyi. Benim öğle saatlerinde nişanım geldi ama nişan olduğunu bilmiyordum kanlı değildi gece 1 de suyum geldi yani yaklaşık 12 saat sonra. Onun nişan olduğunu anlasaydım ve gitseydim o 12 saati hastanede geçirecektim suyum gelmesinden sonra da 4 saatte doğum gerçekleşti.

Yani bana böyle birşey söyleseler siz ki bebeğim ve bizim üzerimizde gram emeğiniz bir çift hediye çorabınız yokken bunu yargılayamazsınız, bu güne kadar eşimle nasıl hallettiysek gene hallederiz siz düşünmeyin bunları der geçerdim. Hem içimde kalmadığı için rahatlar hemde üzerimde baskı kurulmasına müsade etmediğimi aleni şekilde belirtmiş olurdum. Ses çıkarmazsan hep yapmaya devam edecekler hep hep ve heeepp. En azından kavga etmeden tartışmadan lafımı sokar kenara çekilirdim sonrasını onlar düşünsün. Gerçekten karışmaya hakları yok çünkü. Kızımda bende yaşadım benzer bi durum var dile getirdim şimdi asla ağız açan yok.

Herkesin Nisan yada su gelmiyor ki canım benim ilk oğlumda bir gün öncesinden nisanim geldi kanlı sümüksü bir akintiydi ikincide hiç birşey gelmedi ikisindede gece üçte uykumdan ağri ile uyandım ve o agri düzenli bir şekilde artarak çoğaldı yani anlamam diye kimse korkmasın öyle bir anlıyor ki insan çünkü şuan gün içinde ara ara yaşadığımız ağrılar gibi degil mesela ben bazen üst üste üç dört kez sancı çekiyorum iki üç dakika içinde sonra geçiyor hiç birşey yok yada beş dakika da bir geliyo bir kaç kez sonra yine saatlerce birşey yok ama gerçek doğum sancısı çok düzenli bir şekilde geliyor anlamamak mümkün degil ve ikisinide öğlen doğurdum yani öyle panigede gerek yok başlar başlamaz hastaneye gitmek mantıksız dediğin gibi insan orada perişan oluyor evde çekmek en iyisi sanciyi

Gecmis olsun bu sabah bende ne yediysem cikardim valla iki oğlumda ateşler içinde yanıyor dün geceden beri uğraşıyorum onlarlada çok yorgun ve uykusuzum
Cok gecmis olsun. Domuz gribi salgini cikmis birde hoca mesaj atmis bizimde. Hergune bir salgin Rabbim evlatlarimizi bizleri korusun.sirkeli su iyi geliyor benim oglanlara. 4saat arayla minoset calpolda fayda ediyor. Minoset kalkmis diyolardi en son. Dolvende yarim saatte kesiyor atesi.

Benim ikiside kız olduğu için ikisinde de oldu kararma. Zaten kızlarda oluyor diyorlar. Yüzümüze falan atmamış en azından. Ona şükretmek lazım. Çoğu doğumdan sonra geçiyor zaten.
Benim oglanlarda çillenme leke oldu. Beyaz tenliyim kapkara oldum yüzüm birde. cok cirkinlesmistim. Bundada bembeyaz duruyom yuzume nur indi sanki. Şu son gunlerde sivilcelenme oldu sade yuzumde

Sağol canım benim Allah razi olsun amin valla hiç düşmüyor bu ateş anlamadım gitti yapıştı resmen çocuklarıma ne şurup ise yarıyor ne soğuk kompres nede duş
Okula baslayali benim kucukte ayni. Bu yasina kadar hastalandigini bilmem. Bir hafta atesini dusuremedim naptiysam. Seni okadar iyi anliyorumki. Rabbim şafi adı yuzu suyu hurmetine yavrularinin sifasini versin sabaha görmedige dönsünler. Rabbim şu an şifa bekleyen nekadar kuzu varsa hepsine şifa versin hicbir ana babaya evlat acısı gostermesin şifasiz hastalik vermesin. Biz grip olmalarina bile dayanamiyoruz. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Uyuyamiyorum uyuyamiyorum uyuyamiyorum... Muhtemel doguncada uyuyamiycam. Gece olunca birsey oluyor okadar hareketleniyorki abilerinde 4yasina kadar cektim hala cekiyorum uyku sorunu uyumuyorlar. Muhtemel buda abileri gibi olacak.....

Gecmis olsun bu sabah bende ne yediysem cikardim valla iki oğlumda ateşler içinde yanıyor dün geceden beri uğraşıyorum onlarlada çok yorgun ve uykusuzum
Çok geçmiş olsun canım, umarım bir an önce iyileşir kuzuların, sen kendini unutmuşsundur zaten onları düşünürken ama dikkat et kendine de

Benim ilkte suyum geldi iki kere bosaldi. Ondan dort saat kadar sonra nisanim geldi nisandan 6saat sonrada bebek geldi. İlkinkinde ne su geldi ne nişan. Nede agri sanci. Bir gram sancisiz dogurdum hala hayal gibi ben ne yasadim diyorum. İkincide bildim dogumun ne oldugunu

Sancısız doğum ne güzelmiş hepimize nasip olsun nasıl anladın peki canım doğumun başladığını

Sancısız doğum ne güzelmiş hepimize nasip olsun nasıl anladın peki canım doğumun başladığını
Oturmadaydik. Esimin süt kardesinin haniminin ebe tutmuslar parayla bugun kontrolum var sanada baksin cok iyi biri dedi. Gittik kontrole. Devlet hastanesi. Abi beni iceri bir aldilar bida salmadilar dogurmayinca. Ne oldugunu bilemeden. İlk dogum 20yasindayim. 4cm acilman var dedi. Bennnn neeeee diyerek masadan bir dogruldum. Şoka girdim resmen. Ebe gelip gidiyo nstde sancin tavan yapmis diyor ben diyorum sancim yok. Burda cikiyor diyolar. Suyumu falan bosalttilar. gelen dogurdu gitti gelen dogurdu gitti. Ama nelerini gördüm anlatsam. Aglamaya basladim tırstım. Kimseyle helallesemedim. Ne oldugunu bile anlayamadan. En son birsey oldu hafiften elimi bacak arama koydum birsey geldi kafasiymis nasil bagiracagimida bilemedim. Gunduzki kadinlari dusundum nasil bagiriyolardi. Ayyy ufffff kimse yokmu diye bagirdim. Ebeler geldi dogum baslamis diye masaya bir aldilar hemen geldi oglum. Kapiya cikip ebeler kiziniz hafizmi hic bagirmiyor masaAllah devamli okuyor demisler. Ne oldugunu bile anlayamadan anne oldum. İkincide iki kere suyum geldi nisanim geldi. Dayadilar suni sanciyi. 9saat cektim. Hastaneyi yiktim yani öyle boyle deil. Cok zor bi dogumdu. Kordon dolanmisti. Dogdugunda mosmordu. Tamm kendimi kaybetmek uzereydim olmuyo doguramiyom derken oglum geldi. Doktor kaldirdi ve dediki ebelere bunu goruyomusunuz bu Allahin mucizesi degilde baska nedir dedi. Sekiz aylik dogdu oda.

Rüyamda eşim beni aldatıyordu yaşlı ve çirkin bir kadınla hemde. Ayy uyandırıp boğazını sıkasım var şuanda çok etkilendim ,evlerden ırak
Gercekten cok uzgunum konunu okuyunca şok oldum. Öncelik bebegin ve sen. Saglicakla kucagina al gerisi bi sekilde hallolur. Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin insaAllah

Karnimdan ne bicim çatur çutur sesler geliyo hala korkuyorum sanki biyeri kırılmıs gibi Allah korusun. Gece olunca birsey oluyor benim kiza. Disardan sanki karnimdan cikcakmis gibi hareketler nasil belli oluyor
gece coşuyolar canım dinlenmedeyiz diye herhalde. ben de diyorum başladı benim kız diye. aman hereketli olsunlar iyi olsunlar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…