- 8 Eylül 2021
- 1.884
- 2.882
- 83
Canım inşallah her şey güzel olacak, bebislere kavuşunca tüm sıkıntılarımızı unutcaz inş, bugün inşallah rahatca uyuyup dinlenirsinSağolasın canım Allah razı olsun
Sancılarım dün geceden beri vardı. Gündüz efsane kötüydüm. 5 dakika da bir sancı girdi . Akşamı bekliycem dedim gitmedim. Şuan iyiyim şükürler olsun. Çok şaşırtıyor bizi çok farklı ağrılar çektim. Sanırım rahim ağzı açılana kadar böyle çekicem ufak ufak. Şimdi yine başladı biraz umarım bu gece hafif geçer
Evet canım çok basit mutlu oluruz aslında. Benm ki de resim çekilmeyi hiiç sevmiyor. Hamileyken bir resmimiz var yok. Dedim doğurmadan bebeğin odasında bi pozumuz olsun. Zor ikna oldu beyfendi ya. Verdiği 2 pozdur yeminle 2 saniye sürdü o daBuraya yazmamı bekliyormuş sanki benimki, hadi kalk üşenme odamızı hazırlayalım demez mi bi deben de hiç sinir trip mrip yapmadım, hazırladık güzelce her şeyi, pamuk gibi oldum bizi mutlu etmek aslında o kadar kolay ki...
Canım inşallah kötüleşmez. Dinlen bolca. Magnezyum içtin mi bugunSağolasın canım Allah razı olsun
Sancılarım dün geceden beri vardı. Gündüz efsane kötüydüm. 5 dakika da bir sancı girdi . Akşamı bekliycem dedim gitmedim. Şuan iyiyim şükürler olsun. Çok şaşırtıyor bizi çok farklı ağrılar çektim. Sanırım rahim ağzı açılana kadar böyle çekicem ufak ufak. Şimdi yine başladı biraz umarım bu gece hafif geçer
İnsallah canım benim. Unutulur elbet kucağımıza aldığımızdaCanım inşallah her şey güzel olacak, bebislere kavuşunca tüm sıkıntılarımızı unutcaz inş, bugün inşallah rahatca uyuyup dinlenirsin
İnsallah canım, magnezyum ishal yapıyor nedenseCanım inşallah kötüleşmez. Dinlen bolca. Magnezyum içtin mi bugun
Bugün benimki de aksi gibi aşırı haraketiCok sukur hareket etti benim kuzum Rabbim sana sonsuz sukurler olsun. Ayni tedirginligi yasayan tüm tatlis anneler 5dk icinde sizlerde rahatlayin insaAllah bebislerinizin hareketleriyle
yeri daraldığı için sakindir canım. Benmkininde hareketleri azaldı eskisi gbi değil endişelenme. Sabah ben de aşırı kötüydüm akşam daha iyi oldm yoksa hastaneye gidiyordukBen yatıyorum canım dinleniyorum ağrım sızım var ama sabah ki daha farklıydı. Yalnız bebeğim biraz hareketsiz çok çok zayıf hissediyorum hareket etsede minicik bi kıpırtı gibi varla yok arası. O yüzden biran önce yarın olsun istiyorum
Amin canım inşallahİnsallah canım benim. Unutulur elbet kucağımıza aldığımızdaRabbim kolay doğumlar yapmammızı nasip etsin
Güzel haberlerle gel canımYarin bende kızımı göreceğim inşallah,kontrolümüz var, son kontroller daha heyecanlı sanki, her an her şey olabilir gibi geliyor artikinşallah hepimiz sağlıcakla hayırlı sağlıklı kolay doğumlarla kavusuruz yavrularımıza tabi inşallah biz gibi isim bulamayanlarda bian önce buluruz ismi
Evet canım içinde tuttukça başına çıkmya çalışırlar istediğin yerde yaparsın doğumunu . Kendin kazanmasan bile o aileye o babaya bir evlat vereceksin . En kötüsü kadınlar işte hep birbirimize yapıyoruz
Keşke deseydin siz öyle yaparsınız ben böyle istiyorum imkanım da var diye canını sıkma öyle insanlar her yerde var takma da tartışma da
Ben hala ara ara var mı eksik diye bakıp kapatıyorum
Valla ben özellikle dikkat ettim en hareketli olduğu zamanlar duş, wc ve yemek zamanı
Valla canım herkes kafasına göre konuşuyo ben anlamıyorum böyle konuşma cesaretini nereden buluyo insanlarsen sadece kendini ve bebeğini düşün gerisini boşver konuştuklarıyla kalsınlar
Millet her zaman konuşur. Inan devlete gitsen bu sefer de parası yok devlete gidiyor diyeceklerdi. Ayrıca hangi doğum şeklini seçeceginde kimseyi ilgilendirmez. Herkes kendi isine baksın. Millet bana da ilki sezaryen bunu normal doğur diyor. Ben de dedim doğum parasını toplayıp verin yapayim. Sanki sezaryen doğum değilmiş gibi konuşuyorlar.
Sıkma canını canım, devlette doğursan neden bu hasteneyi değil de şunu seçtin derler, amaçları laf çakmak. Böylelerine yaw he he diyip geçip kendi bildiğini okuyacaksın o zaman deli oluyorlar.
Biz çalışıyoruz biz kazanıyoruz kimse de ağzını bi zahmet açmasın.
Kaynanamdan çok şükür bir iğne ucu daha görmedimhaliyle bir şey olunca üste çıkan ben oluyorum olaylara başka şekilde bakınca herşey yolunda gidiyor
Ayyy Allahim ya düşüncesiz bencil insanlar.böylelerine para bizim degilmi canımız böyle harcamak istedi sanane diyesi geliyor insanın da , diyemiyoruz işte..geçen bende biseye sinir oldum,sancim çıktı dr ruh halini düzelt hemen diye kızdı,sonra düşündüm Allah korusun o gün o sancılar dr dediği gibi doğumu başlatsa erken doğsa bisey olsa kim üzülecek yine biz, o yüzden bebeğini düşün canım böyle düşüncesiz boş insanları hiiç tınlama en azından şuan,çünkü gerçekten değmez
Teşekkür ederim kızlar Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsınOsteocare içiyorum ben dediğin özelliklerde bazen 1 içiyorum bazen 2 bacak agrım ya da sancım olursa 2 içiyorum çok farkediyor canım
Yok canım adet agrısı olmuyor
Sana neee diye bagırmak istiyo insan
Aklımızda ilk zamanlar vardı sonra o şöyle bu böyle diye diye seçenekler bittiGüzel haberlerle gel canım
Var mı aklınızda isimler fikir verelim..
Benim ikiside kız olduğu için ikisinde de oldu kararma. Zaten kızlarda oluyor diyorlar. Yüzümüze falan atmamış en azından. Ona şükretmek lazım. Çoğu doğumdan sonra geçiyor zaten.İkisindede ne kararma oldu ne leke. Bunda kapkara oldu. Altlarinda lekeler cikti. Kizlar farkli oluyormus demekki insaAllah gecer
Gecmis olsun bu sabah bende ne yediysem cikardim valla iki oğlumda ateşler içinde yanıyor dün geceden beri uğraşıyorum onlarlada çok yorgun ve uykusuzumİcim dışıma cikti kusmaktan cocuklari doyurdugumu kar sayiyom. Cocuklari yikadim ama banyoda bayilcaktim zor attim kemdimi odaya.
Nasıl canım kılcal damarlar gibimi valla ona bı bilgim yok istersen gidince doktoruna Danış geçer inşallah zaten hepimizin göğüsleri süt damarlariylada dolu şuan belki o sebeple de öyle olmuşturBenim de göğüslerimin altları varis gibi olmuş geçer mi acaba
Aman kuzum tinlama bile söylenenleri banada nerede doğum yapacaksın diyorlar bende ozelde kendi doktorumda diyorum ben develtte yaptım çok memnun kaldım diyorlar bende beni tedavi eden doktorla yapacağım doğumumu iğne falan kullanıyorum riske atamam doktorum tüm süreci biliyor diyorum susup kalıyorlar ki ben ilk iki doğumuda devlette yapmış insanım hayır bu hamilelik surecim normal ilerlemiş olsa kayıplarım olmasa sıkıntı yok yine yapardim devlette ama kime ne aman boşver gitsin üzme kendini bosunailk defa buraya böyle yazıyorum ama doldum artık ben mi abartıyorum yemin ederim bıktım bu para muhabbetinden
Evlendiğim günden beri eşimin tarafından olsun kendi tarafımdan olsun bi gram bişey görmedim maddi manevi hep yalnızdık ve yalnız hissettirildik hamileliğim boyuncada böyle oldu nerdeyse doğuracam yarım ağız e ne alalım diye soruyorlar dedim gerek yok
Şimdide eşimin teyzesine gelmiştik yemeğe doğum ücreti konusu açıldı tabi ben biliyorum ne düşündüklerini eşimde saf söylüyor normal 6500 sezeryan 8500 görümcem ordan diyor ki aslında devlete gitseniz daha iyi değil mi bunu diyen insan da daha dün Zara’dan 550 TL ye mont alan bir insan
Diğerleri de diyor ki e sen sezeryan mı olacaksın yok bilmem ne yok özele mi gidiyorsun yok özelde para için sezeryan yaptırıyor daha kolayına geliyor doktorların yemin ederim ter boşalıyor üstümden çığlık atıp kaçmak istiyorum çok meraklıysanız gidin siz devlette doğurun demek istiyorum Hayır yani bu zamana kadar hiç bi ihtiyaç için arayıp dilenmedim sizden bu neyin hesabı tabi oğullarının cebinden çıkacak zannediyorlar halbuki çalıştım da öyle biriktirdim doğum parasını çocuğun çoğu eşyasını da öyle almıştım daha bi çorap bile almadılar yeğenlerine torunlarına lanet olsun vallahi bıktım art niyetli insanlardan
Kuzuum doğum sancısı azalmaz artarak ilerler o yüzden artarsa gitmeyi ihmal etme bilemezsin Doğum başlamış da olabilir yalancı sancılar da olabilir gerçi onu da sancının gelme sıklığından anlayabilirsin dayanabileceğin ağrılar ise tabiki gitme hastanede sancı çekmek de zor ben de inşallah evde çekmek istiyorum oğlumda suyum geldiği için mecburen yatış yapılmıştıCanım hafifleyip şiddetleniyor . Dün gece bugun çok şiddetliydi akşama kadar sürerse akşam gideriz dedim. Hafifleyince gitmedik. Gidişata göre hareket edicem artık. Sancının durmasını beklemekte pek garip geliyor aslında ama hemen hastaneye gitmek istemiyorum
Çok geçmiş olsun canımGecmis olsun bu sabah bende ne yediysem cikardim valla iki oğlumda ateşler içinde yanıyor dün geceden beri uğraşıyorum onlarlada çok yorgun ve uykusuzum
Allah razı olsun canım amin çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım
Canım ya bende son ana kadar katlandım en son artık giyinip gidecektik azaldı ağrım. Hastanede çekmek istemediğim için gitmek istemiyorum inankiKuzuum doğum sancısı azalmaz artarak ilerler o yüzden artarsa gitmeyi ihmal etme bilemezsin Doğum başlamış da olabilir yalancı sancılar da olabilir gerçi onu da sancının gelme sıklığından anlayabilirsin dayanabileceğin ağrılar ise tabiki gitme hastanede sancı çekmek de zor ben de inşallah evde çekmek istiyorum oğlumda suyum geldiği için mecburen yatış yapılmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?