2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım inşallah her şey güzel olacak, bebislere kavuşunca tüm sıkıntılarımızı unutcaz inş, bugün inşallah rahatca uyuyup dinlenirsin

Evet canım çok basit mutlu oluruz aslında. Benm ki de resim çekilmeyi hiiç sevmiyor. Hamileyken bir resmimiz var yok. Dedim doğurmadan bebeğin odasında bi pozumuz olsun. Zor ikna oldu beyfendi ya. Verdiği 2 pozdur yeminle 2 saniye sürdü o da

Kızlar okudum geçmişi agrısı olan arkadaşlar çok geçmiş olsun bir daha olmasın inşallah.
Biz de bugun beşiği ve anneyanını kurduk. Bebek arabası ve otkoltugun parçalarını yıkadık odalardaki büyük eşyaları çekip süpür sil yaptık. Ne kadarını ben yaptım çoğunu eşim ve annem yaptı ama hepsinden çok ben yoruldum. Ama içim rahatladı. Bir yükten kurtuldum. Bu hafta inşallah kapı süsünü yaparsam pekbişey kalmayacak.

Canım inşallah kötüleşmez. Dinlen bolca. Magnezyum içtin mi bugun

Canım inşallah her şey güzel olacak, bebislere kavuşunca tüm sıkıntılarımızı unutcaz inş, bugün inşallah rahatca uyuyup dinlenirsin
İnsallah canım benim. Unutulur elbet kucağımıza aldığımızda Rabbim kolay doğumlar yapmammızı nasip etsin

Canım inşallah kötüleşmez. Dinlen bolca. Magnezyum içtin mi bugun
İnsallah canım, magnezyum ishal yapıyor nedense zaten hep bi ishal modundayım. Doğuma yakın bağırsaklar kendini boşaltıyormus sanırım. Sürekli tuvalete gdip geliyorum. O yüzden magnezyumuda içemiyorum . İnsallah hafif ağrısız geçer bu gece

Cok sukur hareket etti benim kuzum Rabbim sana sonsuz sukurler olsun. Ayni tedirginligi yasayan tüm tatlis anneler 5dk icinde sizlerde rahatlayin insaAllah bebislerinizin hareketleriyle
Bugün benimki de aksi gibi aşırı haraketi bu yaramazlar böyle işte ortaları yok

yeri daraldığı için sakindir canım. Benmkininde hareketleri azaldı eskisi gbi değil endişelenme. Sabah ben de aşırı kötüydüm akşam daha iyi oldm yoksa hastaneye gidiyorduk

Güzel haberlerle gel canım
Var mı aklınızda isimler fikir verelim..

Keşke deseydin siz öyle yaparsınız ben böyle istiyorum imkanım da var diye canını sıkma öyle insanlar her yerde var takma da tartışma da

Osteocare içiyorum ben dediğin özelliklerde bazen 1 içiyorum bazen 2 bacak agrım ya da sancım olursa 2 içiyorum çok farkediyor canım

Yok canım adet agrısı olmuyor

Sana neee diye bagırmak istiyo insan
Teşekkür ederim kızlar Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın sancısı olan arkadaşlara çok geçmiş olsun

Güzel haberlerle gel canım
Var mı aklınızda isimler fikir verelim..
Aklımızda ilk zamanlar vardı sonra o şöyle bu böyle diye diye seçenekler bitti birde mesela isim güzel sevdiğim bir isim ama o isimde hoşlanmadığım biri geliyor aklıma direk eliyorum simdi bi gün sil bastan seçenek oluşturmamız lazım, seçenekler arasında mutlaka sizede danışırım,tesekkur ediyorum

İkisindede ne kararma oldu ne leke. Bunda kapkara oldu. Altlarinda lekeler cikti. Kizlar farkli oluyormus demekki insaAllah gecer
Benim ikiside kız olduğu için ikisinde de oldu kararma. Zaten kızlarda oluyor diyorlar. Yüzümüze falan atmamış en azından. Ona şükretmek lazım. Çoğu doğumdan sonra geçiyor zaten.

İcim dışıma cikti kusmaktan cocuklari doyurdugumu kar sayiyom. Cocuklari yikadim ama banyoda bayilcaktim zor attim kemdimi odaya.
Gecmis olsun bu sabah bende ne yediysem cikardim valla iki oğlumda ateşler içinde yanıyor dün geceden beri uğraşıyorum onlarlada çok yorgun ve uykusuzum

Benim de göğüslerimin altları varis gibi olmuş geçer mi acaba
Nasıl canım kılcal damarlar gibimi valla ona bı bilgim yok istersen gidince doktoruna Danış geçer inşallah zaten hepimizin göğüsleri süt damarlariylada dolu şuan belki o sebeple de öyle olmuştur

Aman kuzum tinlama bile söylenenleri banada nerede doğum yapacaksın diyorlar bende ozelde kendi doktorumda diyorum ben develtte yaptım çok memnun kaldım diyorlar bende beni tedavi eden doktorla yapacağım doğumumu iğne falan kullanıyorum riske atamam doktorum tüm süreci biliyor diyorum susup kalıyorlar ki ben ilk iki doğumuda devlette yapmış insanım hayır bu hamilelik surecim normal ilerlemiş olsa kayıplarım olmasa sıkıntı yok yine yapardim devlette ama kime ne aman boşver gitsin üzme kendini bosuna

Kuzuum doğum sancısı azalmaz artarak ilerler o yüzden artarsa gitmeyi ihmal etme bilemezsin Doğum başlamış da olabilir yalancı sancılar da olabilir gerçi onu da sancının gelme sıklığından anlayabilirsin dayanabileceğin ağrılar ise tabiki gitme hastanede sancı çekmek de zor ben de inşallah evde çekmek istiyorum oğlumda suyum geldiği için mecburen yatış yapılmıştı

Canım ya bende son ana kadar katlandım en son artık giyinip gidecektik azaldı ağrım. Hastanede çekmek istemediğim için gitmek istemiyorum inanki insallah anlarım gerçek doğum sancısını . Bugun gündüz tam doğum sancııs gibiydi sonra geçti garip şekilde . Hakkımızdan hayırlıısı insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…