- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
youtubetan baktın mı canım belki bir yolu varıdrEvet canim
yorulacaksam gezmekten yorulayım iş yapmaktan degil. benim mottom buKervana bende katildim karin agrisina uyandim ayesimde uyuyamiyorum napalim dio bana ay sen uyu ben diger odaya gectim oturuom sap gibi otururken falan hic bisi yok yatip bacaklarimi kırınca bisiler oluyor sızı seklinde anlamadim ne belim bacagim zaten ağrıyor.iki gundur cok gezdim dun de cok hizli yurudum annem dioki sana ne oldu yetisemiyorum yururken sana daha da yurumeyecem ay agri cekiyorum sonra evde oturcam kıçımın üstüne gezmeye hayır
Allah yardımcın olsun cnmCanım hafifleyip şiddetleniyor . Dün gece bugun çok şiddetliydi akşama kadar sürerse akşam gideriz dedim. Hafifleyince gitmedik. Gidişata göre hareket edicem artık. Sancının durmasını beklemekte pek garip geliyor aslında ama hemen hastaneye gitmek istemiyorum
Ah bu minikler ne cok korkutuyor bizi ya, cok şükür cnm sevindimYok canım benim acile gittim kalp atışları dinlendi hastane 1.5 saat uzaklıkta ve doktorum hastanede olmadığı için acille idare ettim. Hareketleri azalmıştı kalp atışlarını duyunca rahatladım bi nebze.
Ah herkes bunu söylüyor ama şimdi de uymak mümkün olmuyor nedense. Sona yaklaşınca 3-5 saat uyku yetiyor galiba gerisi hep heyecan, bekleyiş, merak ediş...Kizlar bol bol uyuyun bebisler geldikten sonra inanın bugunleri çok aricaksiniz5 dakka uyumak için dua. Etceksiniz resmen benden soylemesi
Ben 3 4 gündür sık uyansam bile iyi uyuyorum çok şükür, ama gündüzde uyuyorumKizlar bol bol uyuyun bebisler geldikten sonra inanın bugunleri çok aricaksiniz5 dakka uyumak için dua. Etceksiniz resmen benden soylemesi
Gündüz uyuyunca gece hiç dalamiyorum ben ya. Hepten zombi gibi oldum. Esim işten gelince hatta korkarak soruyor, gündüz uyudun mu ? diye.Ben 3 4 gündür sık uyansam bile iyi uyuyorum çok şükür, ama gündüzde uyuyorumbu seferde bebiş doğunca ya uyanamazsam diye endişe ediyorum
Baktık da canim olmadi cok sıkı buyoutubetan baktın mı canım belki bir yolu varıdr
Ben bizimkini soylene soylene yolcu ettim hic uyuyamadim dio seni de anlıyorum ama dio ben uykusuz kalıyorum diger odada yaticam dio bebis dogdugunda uykusuz kalacak haberi yokyorulacaksam gezmekten yorulayım iş yapmaktan degil. benim mottom bu
ay ben de tuvalete kalktım ve uyku tutmadı. umarım uyurum daha saat cok erkennn
2 bucukta uyydum zaten
iyice kulagına kulagına aglatırsın çocugu. uyanınca da aaa hayatım uyandın mı uyu sen yaa dersinBen bizimkini soylene soylene yolcu ettim hic uyuyamadim dio seni de anlıyorum ama dio ben uykusuz kalıyorum diger odada yaticam dio bebis dogdugunda uykusuz kalacak haberi yok
iyi etmişsin canım güzel günlerde oynasın. bizim evdekilerden de vereyimBu gece uyanmak bana pahaliya patladi 800 tllik oyuncak siparişi verdimamazonda baby clementoni oyuncakarinda indirim var bakmak isterseniz kızlar araştırdım en uygun amazonda aldıklarım hersey uçmuş ama daha da ucar bebis o zamana gelene kadar biraz b...nu cikardim ama olsun 7 parca oyuncak aldim o paraya ama cok tatlis oyuncaklar ben bile oynarım heves ettim
Evet canım ben de sürünmek istemiyorum o yüzden korkuyorum gitmeye. Birde suni sancı verecekler sürekli alttan muayene edecekler evde çekeyim diyorum. Düşünsene 12 saat ne demekSenin artık eli kulağında canım ama dediğim gibi nişan ve su gelmesinde gitmen daha iyi olur hastane ortamında ne kadar az vakit geçirirsen o kadar iyi. Benim öğle saatlerinde nişanım geldi ama nişan olduğunu bilmiyordum kanlı değildi gece 1 de suyum geldi yani yaklaşık 12 saat sonra. Onun nişan olduğunu anlasaydım ve gitseydim o 12 saati hastanede geçirecektimsuyum gelmesinden sonra da 4 saatte doğum gerçekleşti.
Haha aynen canımiyice kulagına kulagına aglatırsın çocugu. uyanınca da aaa hayatım uyandın mı uyu sen yaa dersin
Gormeden yapmak onemli 2.cocuk olunca kiskancliklarda olur ay zor vallaiyi etmişsin canım güzel günlerde oynasın. bizim evdekilerden de vereyimbebege yer açmak için arada kızım görmeden ayıklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?