2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kervana bende katildim karin agrisina uyandim ayesimde uyuyamiyorum napalim dio bana ay sen uyu ben diger odaya gectim oturuom sap gibi otururken falan hic bisi yok yatip bacaklarimi kırınca bisiler oluyor sızı seklinde anlamadim ne belim bacagim zaten ağrıyor.iki gundur cok gezdim dun de cok hizli yurudum annem dioki sana ne oldu yetisemiyorum yururken sana daha da yurumeyecem ay agri cekiyorum sonra evde oturcam kıçımın üstüne gezmeye hayır

yorulacaksam gezmekten yorulayım iş yapmaktan degil. benim mottom bu
ay ben de tuvalete kalktım ve uyku tutmadı. umarım uyurum daha saat cok erkennn
2 bucukta uyydum zaten

Allah yardımcın olsun cnm

Ah bu minikler ne cok korkutuyor bizi ya, cok şükür cnm sevindim

Uyumayanlardan bir de ben varım. Zaten 1:30 gibi daldım şimdi uyandım. Sıcak basıyor çok fena. Salona geldim cami açtım orda yatıyorum. Bu arada mutfaktan bir şeyler.tirtiklama da cabası. TV de binseyler dönüyor. Uykusuz gecelere nasıl da alistiriyor bizi gelmeden bebeler.

Kizlar bol bol uyuyun bebisler geldikten sonra inanın bugunleri çok aricaksiniz 5 dakka uyumak için dua. Etceksiniz resmen benden soylemesi
Ah herkes bunu söylüyor ama şimdi de uymak mümkün olmuyor nedense. Sona yaklaşınca 3-5 saat uyku yetiyor galiba gerisi hep heyecan, bekleyiş, merak ediş...

Kizlar bol bol uyuyun bebisler geldikten sonra inanın bugunleri çok aricaksiniz 5 dakka uyumak için dua. Etceksiniz resmen benden soylemesi
Ben 3 4 gündür sık uyansam bile iyi uyuyorum çok şükür, ama gündüzde uyuyorum bu seferde bebiş doğunca ya uyanamazsam diye endişe ediyorum

Ben 3 4 gündür sık uyansam bile iyi uyuyorum çok şükür, ama gündüzde uyuyorum bu seferde bebiş doğunca ya uyanamazsam diye endişe ediyorum
Gündüz uyuyunca gece hiç dalamiyorum ben ya. Hepten zombi gibi oldum. Esim işten gelince hatta korkarak soruyor, gündüz uyudun mu ? diye.

yorulacaksam gezmekten yorulayım iş yapmaktan degil. benim mottom bu
ay ben de tuvalete kalktım ve uyku tutmadı. umarım uyurum daha saat cok erkennn
2 bucukta uyydum zaten
Ben bizimkini soylene soylene yolcu ettim hic uyuyamadim dio seni de anlıyorum ama dio ben uykusuz kalıyorum diger odada yaticam dio bebis dogdugunda uykusuz kalacak haberi yok

Bu gece uyanmak bana pahaliya patladi 800 tllik oyuncak siparişi verdim amazonda baby clementoni oyuncakarinda indirim var bakmak isterseniz kızlar araştırdım en uygun amazonda aldıklarım hersey uçmuş ama daha da ucar bebis o zamana gelene kadar biraz b...nu cikardim ama olsun 7 parca oyuncak aldim o paraya ama cok tatlis oyuncaklar ben bile oynarım heves ettim

Ben bizimkini soylene soylene yolcu ettim hic uyuyamadim dio seni de anlıyorum ama dio ben uykusuz kalıyorum diger odada yaticam dio bebis dogdugunda uykusuz kalacak haberi yok
iyice kulagına kulagına aglatırsın çocugu. uyanınca da aaa hayatım uyandın mı uyu sen yaa dersin

iyi etmişsin canım güzel günlerde oynasın. bizim evdekilerden de vereyim bebege yer açmak için arada kızım görmeden ayıklıyorum

Evet canım ben de sürünmek istemiyorum o yüzden korkuyorum gitmeye. Birde suni sancı verecekler sürekli alttan muayene edecekler evde çekeyim diyorum. Düşünsene 12 saat ne demek doktorlar onu 4 saate indirirdi suni vererek . Böyle yavas yavas sancı çekmek daha iyi . Nişan kanlı gelmezse nasıl anlayacağm bilmiyorum. Hep yeşil akıntım var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…