Büyük ihtimalle pozisyonundan kaynakli canim. Bagzi gunler o kdr sık idrara çıkıyorum ki baskıdan. Bazi gunler daha az cikiyorum mesela.Kızlar bende de büyük tuvaletimi yapacakmışım gibi baskı var ama gelen giden yok. son aşamada doğururken hissediliyormuş bu . Benim bebek baskı yapıyor galiba en son dönmemişti çünkü biryeriyle basıyor galiba ondan öyle hissediyorum
Suni almamak için hareket et doğum esnasında. Beni yatırdılar sedyeye sancı vuruyor %97 leri buluyor şiddeti kalkma kalkma diyip duruyorlar. En sonunda kalktım otur kalk otur kalk hareketleri yaptım eşimin ellerinden tutup. Doktor öğle 12 den önce doğum yapamazsın demişti gece 2.30 da. Ben 05.37 de doğum yaptım. Kendide şoka girdi öyle insanların morallerini sancı çekerken şu kadar saat sürer bu kadar saat sancı çekcen diyen doktor gözümde canavardır. Dünyanın en büyük üzüntüsü çünkü o ağrılar sırasında onu duymakEvet canım ben de sürünmek istemiyorum o yüzden korkuyorum gitmeye. Birde suni sancı verecekler sürekli alttan muayene edecekler evde çekeyim diyorum. Düşünsene 12 saat ne demekdoktorlar onu 4 saate indirirdi suni vererek . Böyle yavas yavas sancı çekmek daha iyi . Nişan kanlı gelmezse nasıl anlayacağm bilmiyorum. Hep yeşil akıntım var canım
Evet bakalım takip ediyorum bende evden çıkınca ayağı mesanemde oluyor heralde hemen tuvaletim geliyor biraz yürüyorum pozisyon değiştiriyor geçiyor o hisBüyük ihtimalle pozisyonundan kaynakli canim. Bagzi gunler o kdr sık idrara çıkıyorum ki baskıdan. Bazi gunler daha az cikiyorum mesela.
Elleri olabilir mi? Benimde kafası aşağıda ama elleri resmen kasıklarımı gıdıklıyor. Bazen gülüyorum eşim neye gülüyorsun diyor söylüyorum inanmıyor daBende baskı da yok canım hareketi ords hissediyorum kafasi var normal de orda aman bilemedim vallla cahillik basa belaevde yolda izde doğurmayalım da aman bu anlamamazlikla
Güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallahBismillah deyip sıcacık yatağımdan kalkıp saatlerce gidicem şimdi. Umarım oğlum sakin sakin içeride gününü bekliyordur. Ödüm kopuyor doktor bişey diyecek diye. Dualarım hepinizle, biliyorum sizinkilerde benimleÇok şok olacağım birşey demez ise doktor akıl sağlığımı yitirecek kadar size haber veririm
Kızlar bu gece uyandım eşim yanımda değil. Salonda yatmış gece kalkıp. Neden burdasın dedim çok horluyodun uyuyamadım 3 e kadar dedi. İnanmam diye video da çekmiş hatta hakikaten tır geçiyo gibi. Normalde horlamam ilk defa oluyor bu internetten baktım da bebek için kötü bi durum oksijensiz kalıp düşük kiloda doğuma sebep olabilir falan yazmışlar. Siz yaşıyor musunuz böyle bir şey doğruluk payı var mıdırNasıl geçer acaba
Teşekkür ederim.Konunuzu şimdi gördüm . Lütfen sakin kalmaya çalışın . Zor ama şuan öncelik sizin sayenizde yaşamaya çalışan içinizdeki bebeğiniz .
İnşallah aklı başına gelir de durumu düzgünce anlatmaya çözmeye çalışır .
Çok teşekkür ederim.Gercekten cok uzgunum konunu okuyunca şok oldum. Öncelik bebegin ve sen. Saglicakla kucagina al gerisi bi sekilde hallolur. Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin insaAllah
Eşim hiç söylemedi ama ben de horluyor olmalıyım. Progesteron mukusun yoğunlaşmasına neden oluyormuş. Burnum betonla kaplı gibi. Sürekli deniz suyu sıkıyorum, ama doğru düzgün hiç bir şey çıkmıyor. Bir de odada buhar makinesi çalışıyor tüm gece. Ama uyandığımda nefes alamaz durumda oluyorum.Kızlar bu gece uyandım eşim yanımda değil. Salonda yatmış gece kalkıp. Neden burdasın dedim çok horluyodun uyuyamadım 3 e kadar dedi. İnanmam diye video da çekmiş hatta hakikaten tır geçiyo gibi. Normalde horlamam ilk defa oluyor bu internetten baktım da bebek için kötü bi durum oksijensiz kalıp düşük kiloda doğuma sebep olabilir falan yazmışlar. Siz yaşıyor musunuz böyle bir şey doğruluk payı var mıdırNasıl geçer acaba
Merhaba gunaydin bu sesi bende duyuyorum bazen hatta esimde duydu gecen. Doktoruma sorduk bilinsel bir aciklamasini net olarak bilmediklerini soyledi. Sanki kemikleri sıkısıp citliyormus hissi veriyor banada.Karnimdan ne bicim çatur çutur sesler geliyo hala korkuyorum sanki biyeri kırılmıs gibi Allah korusun. Gece olunca birsey oluyor benim kiza. Disardan sanki karnimdan cikcakmis gibi hareketler nasil belli oluyor
Ben de çıt çıt sesler duyuyorum karnımdan umarım önemli bişey değildir dr a soracağım gidince ama korkutuyorMerhaba gunaydin bu sesi bende duyuyorum bazen hatta esimde duydu gecen. Doktoruma sorduk bilinsel bir aciklamasini net olarak bilmediklerini soyledi. Sanki kemikleri sıkısıp citliyormus hissi veriyor banada.
Canım Allah korusun covid olma ihtimalleri var mı ? Uzun süre ateş de havale yapar, acile götür bence. Ya da şurubun dozunu arttır, kilo ve yaşa göre şurup kaşık sayısı artar biliyorsun ?Sağol canım benim Allah razi olsun amin valla hiç düşmüyor bu ateş anlamadım gitti yapıştı resmen çocuklarıma ne şurup ise yarıyor ne soğuk kompres nede duş
İlki negüzelmiş MAŞALLAHOturmadaydik. Esimin süt kardesinin haniminin ebe tutmuslar parayla bugun kontrolum var sanada baksin cok iyi biri dedi. Gittik kontrole. Devlet hastanesi. Abi beni iceri bir aldilar bida salmadilar dogurmayinca. Ne oldugunu bilemeden. İlk dogum 20yasindayim. 4cm acilman var dedi. Bennnn neeeee diyerek masadan bir dogruldum. Şoka girdim resmen. Ebe gelip gidiyo nstde sancin tavan yapmis diyor ben diyorum sancim yok. Burda cikiyor diyolar. Suyumu falan bosalttilar. gelen dogurdu gitti gelen dogurdu gitti. Ama nelerini gördüm anlatsam. Aglamaya basladim tırstım. Kimseyle helallesemedim. Ne oldugunu bile anlayamadan. En son birsey oldu hafiften elimi bacak arama koydum birsey geldi kafasiymisnasil bagiracagimida bilemedim. Gunduzki kadinlari dusundum nasil bagiriyolardi. Ayyy ufffff kimse yokmu diye bagirdim. Ebeler geldi dogum baslamis diye masaya bir aldilar hemen geldi oglum. Kapiya cikip ebeler kiziniz hafizmi hic bagirmiyor masaAllah devamli okuyor demisler. Ne oldugunu bile anlayamadan anne oldum. İkincide iki kere suyum geldi nisanim geldi. Dayadilar suni sanciyi. 9saat cektim. Hastaneyi yiktim yani öyle boyle deil. Cok zor bi dogumdu. Kordon dolanmisti. Dogdugunda mosmordu. Tamm kendimi kaybetmek uzereydim olmuyo doguramiyom derken oglum geldi. Doktor kaldirdi ve dediki ebelere bunu goruyomusunuz bu Allahin mucizesi degilde baska nedir dedi. Sekiz aylik dogdu oda
Evet canım içinde tuttukça başına çıkmya çalışırlar istediğin yerde yaparsın doğumunu . Kendin kazanmasan bile o aileye o babaya bir evlat vereceksin . En kötüsü kadınlar işte hep birbirimize yapıyoruz
Keşke deseydin siz öyle yaparsınız ben böyle istiyorum imkanım da var diye canını sıkma öyle insanlar her yerde var takma da tartışma da
Ben hala ara ara var mı eksik diye bakıp kapatıyorum
Valla ben özellikle dikkat ettim en hareketli olduğu zamanlar duş, wc ve yemek zamanı
Valla canım herkes kafasına göre konuşuyo ben anlamıyorum böyle konuşma cesaretini nereden buluyo insanlarsen sadece kendini ve bebeğini düşün gerisini boşver konuştuklarıyla kalsınlar
Millet her zaman konuşur. Inan devlete gitsen bu sefer de parası yok devlete gidiyor diyeceklerdi. Ayrıca hangi doğum şeklini seçeceginde kimseyi ilgilendirmez. Herkes kendi isine baksın. Millet bana da ilki sezaryen bunu normal doğur diyor. Ben de dedim doğum parasını toplayıp verin yapayim. Sanki sezaryen doğum değilmiş gibi konuşuyorlar.
Sıkma canını canım, devlette doğursan neden bu hasteneyi değil de şunu seçtin derler, amaçları laf çakmak. Böylelerine yaw he he diyip geçip kendi bildiğini okuyacaksın o zaman deli oluyorlar.
Biz çalışıyoruz biz kazanıyoruz kimse de ağzını bi zahmet açmasın.
Kaynanamdan çok şükür bir iğne ucu daha görmedimhaliyle bir şey olunca üste çıkan ben oluyorum olaylara başka şekilde bakınca herşey yolunda gidiyor
Ayyy Allahim ya düşüncesiz bencil insanlar.böylelerine para bizim degilmi canımız böyle harcamak istedi sanane diyesi geliyor insanın da , diyemiyoruz işte..geçen bende biseye sinir oldum,sancim çıktı dr ruh halini düzelt hemen diye kızdı,sonra düşündüm Allah korusun o gün o sancılar dr dediği gibi doğumu başlatsa erken doğsa bisey olsa kim üzülecek yine biz, o yüzden bebeğini düşün canım böyle düşüncesiz boş insanları hiiç tınlama en azından şuan,çünkü gerçekten değmez
Teşekkür ederim kızlar Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın sancısı olan arkadaşlara çok geçmiş olsunOsteocare içiyorum ben dediğin özelliklerde bazen 1 içiyorum bazen 2 bacak agrım ya da sancım olursa 2 içiyorum çok farkediyor canım
Yok canım adet agrısı olmuyor
Sana neee diye bagırmak istiyo insan
Eşime söyledim o da farkında biraz içimi döktüm Allah Büyük canımYani bana böyle birşey söyleseler siz ki bebeğim ve bizim üzerimizde gram emeğiniz bir çift hediye çorabınız yokken bunu yargılayamazsınız, bu güne kadar eşimle nasıl hallettiysek gene hallederiz siz düşünmeyin bunları der geçerdim. Hem içimde kalmadığı için rahatlar hemde üzerimde baskı kurulmasına müsade etmediğimi aleni şekilde belirtmiş olurdum. Ses çıkarmazsan hep yapmaya devam edecekler hep hep ve heeepp. En azından kavga etmeden tartışmadan lafımı sokar kenara çekilirdim sonrasını onlar düşünsün. Gerçekten karışmaya hakları yok çünkü. Kızımda bende yaşadım benzer bi durum var dile getirdim şimdi asla ağız açan yok.
Bende yarın gidicem hem vitaminlerim bitti onları yazdiricam, evet son takipleri oluyor, beni 2 ayda bir çağırıyorlar, arada da ilaçlarim bitince gidiyorumKızlar ben sağlık ocağına gittim kan verdim sizlerde kan verdiniz mi ? doktorum istemişti ebe de beni görmek istedi son takipmiş doğum için bol bol su iç aşırı tatlı ve aşırı tuzlu şeyler tüketme dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?