2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Büyük ihtimalle pozisyonundan kaynakli canim. Bagzi gunler o kdr sık idrara çıkıyorum ki baskıdan. Bazi gunler daha az cikiyorum mesela.

Suni almamak için hareket et doğum esnasında. Beni yatırdılar sedyeye sancı vuruyor %97 leri buluyor şiddeti kalkma kalkma diyip duruyorlar. En sonunda kalktım otur kalk otur kalk hareketleri yaptım eşimin ellerinden tutup. Doktor öğle 12 den önce doğum yapamazsın demişti gece 2.30 da. Ben 05.37 de doğum yaptım. Kendide şoka girdi öyle insanların morallerini sancı çekerken şu kadar saat sürer bu kadar saat sancı çekcen diyen doktor gözümde canavardır. Dünyanın en büyük üzüntüsü çünkü o ağrılar sırasında onu duymak

Büyük ihtimalle pozisyonundan kaynakli canim. Bagzi gunler o kdr sık idrara çıkıyorum ki baskıdan. Bazi gunler daha az cikiyorum mesela.
Evet bakalım takip ediyorum bende evden çıkınca ayağı mesanemde oluyor heralde hemen tuvaletim geliyor biraz yürüyorum pozisyon değiştiriyor geçiyor o his

Bende baskı da yok canım hareketi ords hissediyorum kafasi var normal de orda aman bilemedim vallla cahillik basa bela evde yolda izde doğurmayalım da aman bu anlamamazlikla
Elleri olabilir mi? Benimde kafası aşağıda ama elleri resmen kasıklarımı gıdıklıyor. Bazen gülüyorum eşim neye gülüyorsun diyor söylüyorum inanmıyor da ayaklarıyla kaburgama elleriyle kasıklarıma pat pat vuruyor hep

Bismillah deyip sıcacık yatağımdan kalkıp saatlerce gidicem şimdi. Umarım oğlum sakin sakin içeride gününü bekliyordur. Ödüm kopuyor doktor bişey diyecek diye. Dualarım hepinizle, biliyorum sizinkilerde benimle Çok şok olacağım birşey demez ise doktor akıl sağlığımı yitirecek kadar size haber veririm

Güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah

Kızlar bu gece uyandım eşim yanımda değil. Salonda yatmış gece kalkıp. Neden burdasın dedim çok horluyodun uyuyamadım 3 e kadar dedi. İnanmam diye video da çekmiş hatta hakikaten tır geçiyo gibi. Normalde horlamam ilk defa oluyor bu internetten baktım da bebek için kötü bi durum oksijensiz kalıp düşük kiloda doğuma sebep olabilir falan yazmışlar. Siz yaşıyor musunuz böyle bir şey doğruluk payı var mıdır Nasıl geçer acaba

Benimki de geçenlerde uyuyamayınca fark etmiş , horluyosun sen artık dediydi Gittikçe daha da seksi oluyoruyoz

Teşekkür ederim.
Bebeğim çok strese girdi farkındayım sertlesiyor sürekli . Artık üzülmemeyi seçtim.

Eşim hiç söylemedi ama ben de horluyor olmalıyım. Progesteron mukusun yoğunlaşmasına neden oluyormuş. Burnum betonla kaplı gibi. Sürekli deniz suyu sıkıyorum, ama doğru düzgün hiç bir şey çıkmıyor. Bir de odada buhar makinesi çalışıyor tüm gece. Ama uyandığımda nefes alamaz durumda oluyorum.

Karnimdan ne bicim çatur çutur sesler geliyo hala korkuyorum sanki biyeri kırılmıs gibi Allah korusun. Gece olunca birsey oluyor benim kiza. Disardan sanki karnimdan cikcakmis gibi hareketler nasil belli oluyor
Merhaba gunaydin bu sesi bende duyuyorum bazen hatta esimde duydu gecen. Doktoruma sorduk bilinsel bir aciklamasini net olarak bilmediklerini soyledi. Sanki kemikleri sıkısıp citliyormus hissi veriyor banada.

Merhaba gunaydin bu sesi bende duyuyorum bazen hatta esimde duydu gecen. Doktoruma sorduk bilinsel bir aciklamasini net olarak bilmediklerini soyledi. Sanki kemikleri sıkısıp citliyormus hissi veriyor banada.
Ben de çıt çıt sesler duyuyorum karnımdan umarım önemli bişey değildir dr a soracağım gidince ama korkutuyor

Sağol canım benim Allah razi olsun amin valla hiç düşmüyor bu ateş anlamadım gitti yapıştı resmen çocuklarıma ne şurup ise yarıyor ne soğuk kompres nede duş
Canım Allah korusun covid olma ihtimalleri var mı ? Uzun süre ateş de havale yapar, acile götür bence. Ya da şurubun dozunu arttır, kilo ve yaşa göre şurup kaşık sayısı artar biliyorsun ?

İlki negüzelmiş MAŞALLAH
ikincide zor ama sonu güzel bitmiş çok şükür
İNŞALLAH üçümcüyüde sağlıcakla kucağına alırsın bütün ağrılarını sancılarını unutturur canım

Keşke deseydin siz öyle yaparsınız ben böyle istiyorum imkanım da var diye canını sıkma öyle insanlar her yerde var takma da tartışma da

Osteocare içiyorum ben dediğin özelliklerde bazen 1 içiyorum bazen 2 bacak agrım ya da sancım olursa 2 içiyorum çok farkediyor canım

Yok canım adet agrısı olmuyor

Sana neee diye bagırmak istiyo insan
Teşekkür ederim kızlar Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın sancısı olan arkadaşlara çok geçmiş olsun
Eşime söyledim o da farkında biraz içimi döktüm Allah Büyük canım

Bende yarın gidicem hem vitaminlerim bitti onları yazdiricam, evet son takipleri oluyor, beni 2 ayda bir çağırıyorlar, arada da ilaçlarim bitince gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…