2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Valla benim hamilelikten önce de arada oluyodu. Burun tıkanmasından kaynaklı biraz idare etsinler canımm
Ben de Perşembe gittim canım son kontroldü. Tahlil verdim hastaneye hangi durumda gitmem gerektiğini falan söyledi bi de hastaneden gelince haber ver evrakları önceden hazırlayalım gelince bekleme çok dedi.
Canım hiç üzme kendini benim iki arkadaşım 36. Haftanın içinde doğum yaptı ve küvöze girmelerine gerek kalmadı ertesi gün eve çıktılar.
Canım ben lansinoh kullanmaya başladım onu istemezsen bi videoda dr Hindistan cevizi yağı sürebilirsiniz diyodu. Kv de kantarın yağı iyi geliyor onu da kullanabilirsin demişti bana. Ama hiç kullanmadım daha. Ama kantaron yağını el kremi niyetine falan da kullanıyorum ve memnunum

Yağlanma yada sivilcelenme falan hıc olmadı bende ama boynumun yanlarımda küçük küçük et benlerı gıbi seyler cıktı gecer mı bunlar bılmıyorum

Yaa nineler gibiyim bende.
Yatınca kalkamıyorum ayaktayken eğilemiyorum.
Eşimde bana bakıp ah vahlayınca ne tatlı gebe oldun diyor diyorum elimi tut kalkamıyorum yerimden yataktan yuvarlanarak inen biri tatlı olamaz sırtımı destekliyor bazen yokuş çıkarken bazen devriliyorum bunlar son haftaların gerçekleri artık Allah tan işimi görüyorum annem iki haftaya ancak gelir çok uzun da kalsın istemiyorum yazık kadına da. Kritik zamanları geçsin gönderirim eşim de diyor ilk 5 gün bebeğe biz baksak dedim bebeğe bakarız bana kim bakacak yemek yapabilecek misin çorbalar kompostolar sende haklısın diyor Aramızdaki bağı biz sonra hallederiz dedim bana anam lazım

Benim de k.validem gelicek ayın 22 sinde. Dört gözle bekliyorum yemeğimi yapıp söyle üstünden eve bi süpürge tutsa harika olacak.
Doğum sonrası çok durmasa da olur ,seninle aynı fikirdeyim.

Ben incia'nın kremini aldım canım, hem çok tavsiye ediliyordu hem de yorumları iyiydi, fiyatı da daha uygun, emzirmeden silmek de gerekmiyor aklında olsun

Bacaklarıma vücudum ağır geliyor artık.
Yürüyünce acıyor, ağrıyor..
Belimde ayni sekilde ...
Bi dogursaydik
Ah canım ya aynıyız valla. Belim ayrı karnım ayrı. Yetmezmiş gibi ayaklarım şişiyor banyoyu bile zor yapıyorum dizlerim ağrıyor kilodan hareketsizlikten

Ahh canım Allah yardımcın olsun, hiç ağlama korkma her şey çok güzel olacak, yavrunu kucağına alacağında hissedeceklerini düşün artık çok güçlü bebişlerimiz hiç korkma her şey yoluna girecek

Benim de k.validem gelicek ayın 22 sinde. Dört gözle bekliyorum yemeğimi yapıp söyle üstünden eve bi süpürge tutsa harika olacak.
Doğum sonrası çok durmasa da olur ,seninle aynı fikirdeyim.
Aynen canım kendimize gelince özgüvenimizi kazanıp bakalım inşallah bende öyle istiyorum . Ben daha evi temizletmedim maaş bekliyorum halıları temizliğe verip eve temizlikçi çağıracağım armut uygulamasından inşallah iyi gelir bakalım :) benim kv çok tatlıdır ama yaşıyorsa iş yapabiliyorsa kendi annen gibi olmaz tabi . Yardım eden destek veren kv candır

Merhaba , bende de aynı durum var da PAPP A 0.28, aynı bilgilendirmeleri bana da yaptı.(inşallah olmamıştır) sizde gelişim gerili vs. görüldü mü acaba

Ah canım ya aynıyız valla. Belim ayrı karnım ayrı. Yetmezmiş gibi ayaklarım şişiyor banyoyu bile zor yapıyorum dizlerim ağrıyor kilodan hareketsizlikten
Kac kilo aldın cnm toplam? Bence kilodan değildir ya bebeğinin baskisidir o

Hareket edince de karnımız sertlesiyor ay ne yapacağız ben hiç anlamadım
Tabii ki annenin yeri bambaşka, ben 6 yıl önce kaybettim ne yazık ki. K.validemde iyidir ama kendi annem gibi olmasa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…