Valla benim hamilelikten önce de arada oluyodu. Burun tıkanmasından kaynaklı biraz idare etsinler canımmKızlar bu gece uyandım eşim yanımda değil. Salonda yatmış gece kalkıp. Neden burdasın dedim çok horluyodun uyuyamadım 3 e kadar dedi. İnanmam diye video da çekmiş hatta hakikaten tır geçiyo gibi. Normalde horlamam ilk defa oluyor bu internetten baktım da bebek için kötü bi durum oksijensiz kalıp düşük kiloda doğuma sebep olabilir falan yazmışlar. Siz yaşıyor musunuz böyle bir şey doğruluk payı var mıdırNasıl geçer acaba
Ben de Perşembe gittim canım son kontroldü. Tahlil verdim hastaneye hangi durumda gitmem gerektiğini falan söyledi bi de hastaneden gelince haber ver evrakları önceden hazırlayalım gelince bekleme çok dedi.Kızlar ben sağlık ocağına gittim kan verdim sizlerde kan verdiniz mi ? doktorum istemişti ebe de beni görmek istedi son takipmiş doğum için bol bol su iç aşırı tatlı ve aşırı tuzlu şeyler tüketme dedi
Canım hiç üzme kendini benim iki arkadaşım 36. Haftanın içinde doğum yaptı ve küvöze girmelerine gerek kalmadı ertesi gün eve çıktılar.Kızlar doğum başlamış 3 cm açılmam var. Ciğer geliştirici olacağım şimdi. Geri dönüşü zor artık diyorlar 3 cm olmuş bile diyorlar. Lütfen dua edin oğlum iyi olsun küvöze girmesin lütfen ağlamaktan içim çıktı.
Canım ben lansinoh kullanmaya başladım onu istemezsen bi videoda dr Hindistan cevizi yağı sürebilirsiniz diyodu. Kv de kantarın yağı iyi geliyor onu da kullanabilirsin demişti bana. Ama hiç kullanmadım daha. Ama kantaron yağını el kremi niyetine falan da kullanıyorum ve memnunumKızlar benim göğüs ucum cok kuruo o ucu degilde koyulasan kenarlari.siz ne yapionuz? Dün lansinoh krem alicaktim hem fayda etmiyor denildi die aklimda kalmis burda hemde minicik sey 100 kusurdu acıdım ona o kadar vermeyi.benim yuzume surdugum krem var eczaneden aliyordum yuzume sivilce ilaci kullandigim zaman ondan beri surekli kullanirim onu sursem olur mu ki napsam bilemedim
Yağlanma yada sivilcelenme falan hıc olmadı bende ama boynumun yanlarımda küçük küçük et benlerı gıbi seyler cıktı gecer mı bunlar bılmıyorumyüzü ve saçı benim gibi bu aralar çok yağlanan , sivilcesi çıkan var mı ?
burnumun büyüdüğü yetmediği gibi yüzüm, boynum saç diplerim sivilcelendi ya
her gün banyo yapıyorum sanki hiç yapmamışım gibi saçlarım yağ içinde, yağlıda yemiyorum
ama aynaya bakmaktan tiksinmeye başladım
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah..Oyy bende çok heyecanlıyım cumartesi kontrolüm var ne diyecek aşırı merak ediyorum
Guzel haberlerle gel inşallahOyy bende çok heyecanlıyım cumartesi kontrolüm var ne diyecek aşırı merak ediyorum
Eşimde bana bakıp ah vahlayınca ne tatlı gebe oldun diyor diyorum elimi tut kalkamıyorum yerimdenYaa nineler gibiyim bende.
Yatınca kalkamıyorum ayaktayken eğilemiyorum.
Amin güzelim sağolasınHadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah..
Sağol canım hepimiz inşallahGuzel haberlerle gel inşallah
Benim de k.validem gelicek ayın 22 sinde. Dört gözle bekliyorum yemeğimi yapıp söyle üstünden eve bi süpürge tutsa harika olacak.Eşimde bana bakıp ah vahlayınca ne tatlı gebe oldun diyor diyorum elimi tut kalkamıyorum yerimdenyataktan yuvarlanarak inen biri tatlı olamaz sırtımı destekliyor bazen yokuş çıkarken bazen devriliyorum bunlar son haftaların gerçekleri artık Allah tan işimi görüyorum annem iki haftaya ancak gelir çok uzun da kalsın istemiyorum yazık kadına da. Kritik zamanları geçsin gönderirim eşim de diyor ilk 5 gün bebeğe biz baksak dedim bebeğe bakarız bana kim bakacak yemek yapabilecek misin çorbalar kompostolar sende haklısın diyor Aramızdaki bağı biz sonra hallederiz dedim bana anam lazım
Yarın canım kontrolüm benim ilki normaldi su an normal görünüyor bakalım bi terslik olmazsa sezeryan gorunmuyorsenin kontrol ne zaman canım sezeryan mı normal mi düşünüyorsun
Ben incia'nın kremini aldım canım, hem çok tavsiye ediliyordu hem de yorumları iyiydi, fiyatı da daha uygun, emzirmeden silmek de gerekmiyor aklında olsunKızlar benim göğüs ucum cok kuruo o ucu degilde koyulasan kenarlari.siz ne yapionuz? Dün lansinoh krem alicaktim hem fayda etmiyor denildi die aklimda kalmis burda hemde minicik sey 100 kusurdu acıdım ona o kadar vermeyi.benim yuzume surdugum krem var eczaneden aliyordum yuzume sivilce ilaci kullandigim zaman ondan beri surekli kullanirim onu sursem olur mu ki napsam bilemedim
Ah canım ya aynıyız valla. Belim ayrı karnım ayrı. Yetmezmiş gibi ayaklarım şişiyor banyoyu bile zor yapıyorum dizlerim ağrıyor kilodan hareketsizliktenBacaklarıma vücudum ağır geliyor artık.
Yürüyünce acıyor, ağrıyor..
Belimde ayni sekilde ...
Bi dogursaydik
Ahh canım Allah yardımcın olsun, hiç ağlama korkma her şey çok güzel olacak, yavrunu kucağına alacağında hissedeceklerini düşünKızlar doğum başlamış 3 cm açılmam var. Ciğer geliştirici olacağım şimdi. Geri dönüşü zor artık diyorlar 3 cm olmuş bile diyorlar. Lütfen dua edin oğlum iyi olsun küvöze girmesin lütfen ağlamaktan içim çıktı.
Aynen canım kendimize gelince özgüvenimizi kazanıp bakalım inşallah bende öyle istiyorum . Ben daha evi temizletmedim maaş bekliyorum halıları temizliğe verip eve temizlikçi çağıracağım armut uygulamasından inşallah iyi gelir bakalım :) benim kv çok tatlıdır ama yaşıyorsa iş yapabiliyorsa kendi annen gibi olmaz tabi . Yardım eden destek veren kv candırBenim de k.validem gelicek ayın 22 sinde. Dört gözle bekliyorum yemeğimi yapıp söyle üstünden eve bi süpürge tutsa harika olacak.
Doğum sonrası çok durmasa da olur ,seninle aynı fikirdeyim.
Merhaba , bende de aynı durum var da PAPP A 0.28, aynı bilgilendirmeleri bana da yaptı.(inşallah olmamıştır) sizde gelişim gerili vs. görüldü mü acabaBenimde değerim çok düşük çıktı ve aynı bilgilendirmeyi banada yaptı, gelişim geriliği vs görülebilir dedi. İğne vermedi sadece coraspin verdi her gece yatmadan kullanıyorum. Kansızlıktan dolayı da demir serumu verildi. Şuan için böyle devam ediyoruz
Kac kilo aldın cnm toplam? Bence kilodan değildir ya bebeğinin baskisidir oAh canım ya aynıyız valla. Belim ayrı karnım ayrı. Yetmezmiş gibi ayaklarım şişiyor banyoyu bile zor yapıyorum dizlerim ağrıyor kilodan hareketsizlikten
Hareket edince de karnımız sertlesiyor ay ne yapacağız ben hiç anlamadımAh canım ya aynıyız valla. Belim ayrı karnım ayrı. Yetmezmiş gibi ayaklarım şişiyor banyoyu bile zor yapıyorum dizlerim ağrıyor kilodan hareketsizlikten
Tabii ki annenin yeri bambaşka, ben 6 yıl önce kaybettim ne yazık ki. K.validemde iyidir ama kendi annem gibi olmasa daAynen canım kendimize gelince özgüvenimizi kazanıp bakalım inşallah bende öyle istiyorum . Ben daha evi temizletmedim maaş bekliyorum halıları temizliğe verip eve temizlikçi çağıracağım armut uygulamasından inşallah iyi gelir bakalım :) benim kv çok tatlıdır ama yaşıyorsa iş yapabiliyorsa kendi annen gibi olmaz tabi . Yardım eden destek veren kv candır
Tıpkı benNe bilim bebise alirken biseye acimiyorum kendime alirken 40 kere düşünüyorum
Bana çatı muayenesi yapacakta doktor 2 hafta sonra korkuyorum biraz acıyor muYarın canım kontrolüm benim ilki normaldi su an normal görünüyor bakalım bi terslik olmazsa sezeryan gorunmuyor
Nasil yani canim ben trafikteki sinirini sormustum baska bir sey de mi oldu ben mi karistirdim ya da biseyler kacirdimArkadaşını getirip mesajları gösterdi .
Evde şimdi çok muhatap olmuyorum ama ben sanırım ikna oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?