2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Maşallah paşaya canim sağlıkla gelsin kuzucuk benimde cuma günü kontrol var doktor ne diyecek bakalim ona göre bir yön çizeriz inşallah
Güzel şeyler söylesin inşlh.
Ama ben bugün sedyeye uzandım dr bebeğe bakıyordu nefes sorunum olduğu için maskeyi indirdim o arada boğazıma toz yapıştı beni bir öksürük tuttu zor ayağa kaldırdılar gidiyordum öteki tarafa
Dr da dayan bu haftayıda atlatırsak sonrası kolay diyo da o da çok korktu hemşiredeeşimde bende alışkınız alerjik öksürüklerim olur arada ama durum şuan farklı tabi

doğru canım sen de haklısın. ben biraz panik ataktan korkuyorum o yuzden belki de bu hazır hissedememem. ya ameliyat masasında kriz gibi gelirse diye. ama genel anestrziyi de hemen kabullenmek istemiyorum. ilk kızımda o anı izlemek çok büyüleyiciydi.

Amiin canım hepimiz için inşallah
Ayy canım ne güzel yapmışsınızzz çok beğendim sağlıkla büyüsün içinde
Amiin canım çok sağol valla çoğunu benim bey beğendi
Canııımmm sağlıklı mutlu güzel günlerde uyusun oğluşun yatağında
Amiin canım çok teşekkür ederim
Çok güzel olmuş canım güle güle kullanın
Çok teşekkür ederim canım çok sağol
Canim cok beğendim cok zevklisiniz.
Saglikla uyusun bebis.
Beşiğin kenarındaki bohçalar hediye mi?
Çok teşekkür ederim canım valla çoğu şeyi eşim seçti benden zevkli çıktı adam
Evet canım kardeşim çılgın o konuda biraz hepsini tek tek düzenledi süsledi annemden kardeşimden ve görümcemden gelen hediyeler. Ben bişey almadım fazla o yüzden ‍♀
Oyyyy çok güzel bayılırım sarıya Gazsız , hastalıksız , mutlu mutlu yatsın inşallah
Amiin inşallah canım

Canım, ben yeni görüyorum, inşallah sağlıcakla kavuşun

Sanırım zorlandığın yerde sakinleştirici yapıyorlarmış canım burada biri demişti sanki çok güzel olacak her şey ben hep iyiye bebeğe odaklanmaya çalışıyorum yoksa çok acı var çok kaos

Çok heyecanlı yabugün knt vardı 3260 olmuş hersey yolundaydı şükür haftaya knt son sonra kavuştayyy
Oyyy 41kere değil 40bin kere maşallah paşama kız nasıl büyütüyonuz bu bebeleri, ben senden gün olarak öndeyim daha 2buçuk kilo olmadı benim kız doğunca büyütcez artık inşallah

Amin cnm inşallah
Ya canim benim Allah korusun kiz öyle deme öksürük çok kötü hele birde alerjikse rabbim yardimcin olsun cnm neyseki az kaldi doğuma cnm biraz daha sabır

Oyyy 41kere değil 40bin kere maşallah paşama kız nasıl büyütüyonuz bu bebeleri, ben senden gün olarak öndeyim daha 2buçuk kilo olmadı benim kız doğunca büyütcez artık inşallah
Canim doktor dediki istedigin kadar ye yada yeme bebek gelisimi annenin rahmiyle alakalı dedi bana
Küçük bebisler daha hizli büyüyorlar cnm sen tahin pekmez muz süt ye bol bol
Kiz bebisler biraz daha minyon oluyorlar

Maşallah Canım Allah analı babalı büyütsün, sağlıkla büyütün

Kızlar herkes iyi mi, başka var mi doğuma falan giden ? Sabahtan beri 30 sayfaya yakın konusulmus takip edemedim hepsini. Ballikko ve N Neal siz nasılsınız her şey yolunda mi? Tecrübeli anneler bugün kontrolüm vardi, bebeğin kafası kanala girmiş, doktor daha gelecek gibi değil dedi ama nasıl oluyor, kanaldan ne kadar sonra doğum oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…