Ben varım yarın canım haberlesirizGecen haftaki salicilar yarin yokmusunuz benim gibi her hafta giden kimse yok mu hala
Kızlarr bu da benim oğluşumun yatağıEşim hadi yapalım yatağı ne olur ne olmaz dedi biz de bi gazla hazırladık bekliyoruz
Hadi bakalım güzel haberlerle dönelim inşallahBen varım yarın canım haberlesiriz
Bende cumaciyim cnmGecen haftaki salicilar yarin yokmusunuz benim gibi her hafta giden kimse yok mu hala
Güzel şeyler söylesin inşlh.Maşallahpaşaya canim sağlıkla gelsin kuzucuk benimde cuma günü kontrol var doktor ne diyecek bakalim ona göre bir yön çizeriz inşallah
doğru canım sen de haklısın. ben biraz panik ataktan korkuyorum o yuzden belki de bu hazır hissedememem. ya ameliyat masasında kriz gibi gelirse diye. ama genel anestrziyi de hemen kabullenmek istemiyorum. ilk kızımda o anı izlemek çok büyüleyiciydi.B
ben hiç bi zaman hazır olacağımı düşünmüyorum sadece yoruldum nasil doguracagim diye düşünmekten bi anda olsun ve ben daha fazla düşünüp lohusaliktan önce son çıkışta kafayı kirmayayim diye hemen istiyorum
ehehhe ben de cumacıydım bu hafta da cumacıyımBende cumaciyim cnm
Amiin canım hepimiz için inşallahAy harika, cok asil olmuş,Rabbim içini doldursun . Güzel günlerde mışıl mışıl uyusun inşallah
Her konu açana bosan diyorlar evet. Keske bu kadar kolay olsa bu işler. Ortada net bisey olsa ben zaten bunu kabul edemem. Kendime saygım kaybolur o zaman
E şuanda kendini anlatan bi koca var,bugüne kadar da bir yanlışını görmediğim için inanmayı tercih ettim . Tabi ki zaman neler getirir bilinmez, umarım yanilmiyorumdur.
Amiin canım çok sağolAyy canım ne güzel yapmışsınızzzçok beğendim sağlıkla büyüsün içinde
Amiin canım çok teşekkür ederimCanııımmm sağlıklı mutlu güzel günlerde uyusun oğluşun yatağında
Çok teşekkür ederim canım çok sağolÇok güzel olmuş canım güle güle kullanın
Çok teşekkür ederim canım valla çoğu şeyi eşim seçti benden zevkli çıktı adamCanim cok beğendim cok zevklisiniz.
Saglikla uyusun bebis.
Beşiğin kenarındaki bohçalar hediye mi?
Amiin inşallah canımOyyyy çok güzel bayılırım sarıyaGazsız , hastalıksız , mutlu mutlu yatsın inşallah
Canım, ben yeni görüyorum, inşallah sağlıcakla kavuşunKızlar doğum başlamış 3 cm açılmam var. Ciğer geliştirici olacağım şimdi. Geri dönüşü zor artık diyorlar 3 cm olmuş bile diyorlar. Lütfen dua edin oğlum iyi olsun küvöze girmesin lütfen ağlamaktan içim çıktı.
Sanırım zorlandığın yerde sakinleştirici yapıyorlarmış canım burada biri demişti sanki çok güzel olacak her şey ben hep iyiye bebeğe odaklanmaya çalışıyorum yoksa çok acı var çok kaosdoğru canım sen de haklısın. ben biraz panik ataktan korkuyorum o yuzden belki de bu hazır hissedememem. ya ameliyat masasında kriz gibi gelirse diye. ama genel anestrziyi de hemen kabullenmek istemiyorum. ilk kızımda o anı izlemek çok büyüleyiciydi.
Oyyy 41kere değil 40bin kere maşallah paşamaÇok heyecanlı yabugün knt vardı 3260 olmuş hersey yolundaydı şükür haftaya knt son sonra kavuştayyy
Amin cnm inşallahGüzel şeyler söylesin inşlh.
Ama ben bugün sedyeye uzandım dr bebeğe bakıyordu nefes sorunum olduğu için maskeyi indirdim o arada boğazıma toz yapıştı beni bir öksürük tuttuzor ayağa kaldırdılar gidiyordum öteki tarafa
Dr da dayan bu haftayıda atlatırsak sonrası kolay diyo da o da çok korktu hemşiredeeşimde bende alışkınız alerjik öksürüklerim olur arada ama durum şuan farklı tabi
KavuştularCanım, ben yeni görüyorum, inşallah sağlıcakla kavuşun
Canim doktor dediki istedigin kadar ye yada yeme bebek gelisimi annenin rahmiyle alakalı dedi banaOyyy 41kere değil 40bin kere maşallah paşamakız nasıl büyütüyonuz bu bebeleri, ben senden gün olarak öndeyim daha 2buçuk kilo olmadı benim kız doğunca büyütcez artık inşallah
Maşallah Canım Allah analı babalı büyütsün, sağlıkla büyütünKızlar normal doğum yaptım kesiksik çok şükür. Oğlum 3 kilo yanımda ama ufacık görsenizemme refleksi çok iyi değil ama hallediyoruz bi şekilde. Boynuna tam 3 kat kordon dolanmış şekilde doğdu. Ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum hep diyordum ya Allaha emanet geldik bu günlere diye aynen de öyle oldu. Konuşacak çok şey varda sonra yazarım artık. Yarın taburcu oluruz inşallah dualarınız da yer verin
Ben her hafta gidiyorum ama Perşembe günü gidicemGecen haftaki salicilar yarin yokmusunuz benim gibi her hafta giden kimse yok mu hala
Ben çarşamba gideceğim sayılır mıGecen haftaki salicilar yarin yokmusunuz benim gibi her hafta giden kimse yok mu hala
Benim bu kez 18 gün sonraya versin randevu. 24 ocakta gideceğim. Tabi dayanabilirsemGecen haftaki salicilar yarin yokmusunuz benim gibi her hafta giden kimse yok mu hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?