- 6 Ocak 2021
- 566
- 1.637
- 33
- 29
Yaa oğlanlarda mi oldu cillenme. Genelde kızlarda olur diyorlar da. Demek ki bunun da cinsiyetle bir alakası yokmuşBenim oglanlarda çillenme leke oldu. Beyaz tenliyim kapkara oldum yüzüm birde. cok cirkinlesmistim. Bundada bembeyaz duruyom yuzume nur indi sanki. Şu son gunlerde sivilcelenme oldu sade yuzumde
Allah analı babalı büyütsün insaAllah❤ çok sevindim. Darısı başımıza sağlıkla InsaAllahKızlar normal doğum yaptım kesiksik çok şükür. Oğlum 3 kilo yanımda ama ufacık görsenizemme refleksi çok iyi değil ama hallediyoruz bi şekilde. Boynuna tam 3 kat kordon dolanmış şekilde doğdu. Ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum hep diyordum ya Allaha emanet geldik bu günlere diye aynen de öyle oldu. Konuşacak çok şey varda sonra yazarım artık. Yarın taburcu oluruz inşallah dualarınız da yer verin
Genetik herhalde bacımOyyy 41kere değil 40bin kere maşallah paşamakız nasıl büyütüyonuz bu bebeleri, ben senden gün olarak öndeyim daha 2buçuk kilo olmadı benim kız doğunca büyütcez artık inşallah
Direniyorum cnm işte.buna da şükür Napalım cnm.oğluşumun sağlığı iyi ya o bana moral veriyorAmin cnm inşallah
Ya canim benim Allah korusun kiz öyle deme öksürük çok kötü hele birde alerjikse rabbim yardimcin olsun cnm neyseki az kaldi doğuma cnm biraz daha sabır
Ayyyy maşallah topigin ilk bebeği geldi çok şükür.Kızlar normal doğum yaptım kesiksik çok şükür. Oğlum 3 kilo yanımda ama ufacık görsenizemme refleksi çok iyi değil ama hallediyoruz bi şekilde. Boynuna tam 3 kat kordon dolanmış şekilde doğdu. Ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum hep diyordum ya Allaha emanet geldik bu günlere diye aynen de öyle oldu. Konuşacak çok şey varda sonra yazarım artık. Yarın taburcu oluruz inşallah dualarınız da yer verin
Bebeğe ve vücuduna bağlı o. Rahim ağzı yumuşayıp açılman olduğunda ya da suyun geldiğinde başlar doğum. Başlamazsa suni sancıyla başlatabilirler. Ben evde yatıyorum sürekli, takipteyiz. Bir şey olursa hastaneye gideceğiz, her şey yolunda giderse sabah kontrolüm var. Herhalde nst'ye bağlarlar yineKızlar herkes iyi mi, başka var mi doğuma falan giden ? Sabahtan beri 30 sayfaya yakın konusulmus takip edemedim hepsini.Ballikko ve N Neal siz nasılsınız her şey yolunda mi? Tecrübeli anneler bugün kontrolüm vardi, bebeğin kafası kanala girmiş, doktor daha gelecek gibi değil dedi ama nasıl oluyor, kanaldan ne kadar sonra doğum oluyor
Nasil gerçekten mi sancin cikti mi peki bilmiyorum ki fazla durmaz diye biliyorumKızlar herkes iyi mi, başka var mi doğuma falan giden ? Sabahtan beri 30 sayfaya yakın konusulmus takip edemedim hepsini.Ballikko ve N Neal siz nasılsınız her şey yolunda mi? Tecrübeli anneler bugün kontrolüm vardi, bebeğin kafası kanala girmiş, doktor daha gelecek gibi değil dedi ama nasıl oluyor, kanaldan ne kadar sonra doğum oluyor
Rahim ağzı uzunluğuna baktımı canım kaç cm çıktı?Kızlar herkes iyi mi, başka var mi doğuma falan giden ? Sabahtan beri 30 sayfaya yakın konusulmus takip edemedim hepsini.Ballikko ve N Neal siz nasılsınız her şey yolunda mi? Tecrübeli anneler bugün kontrolüm vardi, bebeğin kafası kanala girmiş, doktor daha gelecek gibi değil dedi ama nasıl oluyor, kanaldan ne kadar sonra doğum oluyor
Güzel haberlerle gelin hepiniz ben çarşambacıyımHadi bakalım güzel haberlerle dönelim inşallah
evet bebek çıktıktan sonra sanırım canım o zmaana kadar sabredebilsem yeterliSanırım zorlandığın yerde sakinleştirici yapıyorlarmış canım burada biri demişti sanki çok güzel olacak her şey ben hep iyiye bebeğe odaklanmaya çalışıyorum yoksa çok acı var çok kaos
Hiç alakasi yok canım benimki kiz annenin guzelligini alır derler normalde ama benim ne sivilcem ne de sisligim hiçbişey olmadi leke falanda hala daha yok çok şükürYaa oğlanlarda mi oldu cillenme. Genelde kızlarda olur diyorlar da. Demek ki bunun da cinsiyetle bir alakası yokmuşbenim ilk kızımda burnum dudaklarim falan çok şişmişti bu da kız ama hiç şişmedi yüzüm gözüm.
Allah analı babalı büyütsün insaAllah❤ çok sevindim. Darısı başımıza sağlıkla InsaAllah
Bende geçen hafta gittim haftaya gidicem, doktorum hareketlerinde azalma olursa gel dedi, aslinda daha sık çağırması lazım artıkBenim bu kez 18 gün sonraya versin randevu. 24 ocakta gideceğim. Tabi dayanabilirsem
Bende korkuyorum ya doktorumla konusucam bu konuyuevet bebek çıktıktan sonra sanırım canım o zmaana kadar sabredebilsem yeterli
Aminnn insaAllah canimmm hepimiz saglicakla alalimİlki negüzelmiş MAŞALLAH
ikincide zor ama sonu güzel bitmiş çok şükür
İNŞALLAH üçümcüyüde sağlıcakla kucağına alırsın bütün ağrılarını sancılarını unutturur canım
Aynen ya yine iyi tuttumAmin cnm amin inşallah
Haha
Kolay kolay doğmaz daha dedi doktor ama belli de olmaz
Sen yine bu kadar tuttun ya buna şükür ilk ikisi daha erkendi sanki.
Hii daha işin bitmemis senin dur o zman beklesin 1 hafta daha
Eveeeettt bahsi açıyorum Annem bu gece dogurur diyenler doguramaz diyenlerOzaman duaya başlayalım cnmsenin için bu gece sağlıkla gelsin prenses hanim
Yok bebeğim sıranı almayiyim senin ozamanama benimkide oğluşda belli olmaz yani bu hafta yine kontrol var bakalim ne diyecek ebemiz
Amin cnm hayirlisi nezaman ise ozaman olsun bende heyecan ve stres bir arada
Hastaneyide karar versin cnm ona göre gidersin
AminnnnnTamam canım Allah razı olsun şükür büyüğünün ateşi dhaa iyi küçük kötü şimdide bende iyice kötüledim rabbim yardımcısı olsun valla bu hastalığı çeken herkesin çok zormuş
Aynen aynen hastalik hastasiydi rahmetli kayinnam demeyi çook isterdim deeeermişimmm ( hep hormonlardan bunlarCanımm çok şükür sağ sağlim almışsın oğlunu kucağına çook sevindim.darısı başımıza inşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Ayy bu aynı benim rahmetli babaannemne zaman annem ya da yengem dra gitse beni niye götürmüyosunuz der 2 3 gün hayatı zindan ededi babamlara ve sonunda şekerini fırlatıp hastaneye yatardı. Gece yanında kaldığımda kontrol ettirmediğimiz bi organı kalmamıştı ama yine bişey çıkmayınca dr ile konuştuk boş ilaç vermişti bu kesin iyi gelecek diye ve tak diye geçmişti ağrıları hastalık hastasıydı valla
Benim oglanlarda oldu. Oglan guzellestirir kiz cirkinlestirir derler bende tam tersi olduYaa oğlanlarda mi oldu cillenme. Genelde kızlarda olur diyorlar da. Demek ki bunun da cinsiyetle bir alakası yokmuşbenim ilk kızımda burnum dudaklarim falan çok şişmişti bu da kız ama hiç şişmedi yüzüm gözüm.
Allah analı babalı büyütsün insaAllah❤ çok sevindim. Darısı başımıza sağlıkla InsaAllah
Bana da aynı şeyi söyledi. Risk yok dedi normalde çok pimpiriklidir doktorum.Bende geçen hafta gittim haftaya gidicem, doktorum hareketlerinde azalma olursa gel dedi, aslinda daha sık çağırması lazım artık
Benimki de öyle riskli gebelik uzmanı zaten en ufak olumsuzlugu söyler hemen, 32 deki Randevuda da aynısıni söylemişti 34 de gitmiştimBana da aynı şeyi söyledi. Risk yok dedi normalde çok pimpiriklidir doktorum.
Ah bi yaramaz dahaKızlar bugün çok değişik benim oğlusun hareketleri yani ta altim hareket ediyor bi yandan sancim geliyor gözümden yaş geldi yine bi kac defa vurdu esimde aksi gibi sabaha karşı yola çıkacak şehir dışına aksama dönecek ama hiç beklenmedik yolculuktu gece ve yarın ne olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?