2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim oglanlarda çillenme leke oldu. Beyaz tenliyim kapkara oldum yüzüm birde. cok cirkinlesmistim. Bundada bembeyaz duruyom yuzume nur indi sanki. Şu son gunlerde sivilcelenme oldu sade yuzumde
Yaa oğlanlarda mi oldu cillenme. Genelde kızlarda olur diyorlar da. Demek ki bunun da cinsiyetle bir alakası yokmuş benim ilk kızımda burnum dudaklarim falan çok şişmişti bu da kız ama hiç şişmedi yüzüm gözüm.
Allah analı babalı büyütsün insaAllah❤ çok sevindim. Darısı başımıza sağlıkla InsaAllah

Oyyy 41kere değil 40bin kere maşallah paşama kız nasıl büyütüyonuz bu bebeleri, ben senden gün olarak öndeyim daha 2buçuk kilo olmadı benim kız doğunca büyütcez artık inşallah
Genetik herhalde bacım özel bişi yapmadım valla

Ayyyy maşallah topigin ilk bebeği geldi çok şükür.

Bebeğe ve vücuduna bağlı o. Rahim ağzı yumuşayıp açılman olduğunda ya da suyun geldiğinde başlar doğum. Başlamazsa suni sancıyla başlatabilirler. Ben evde yatıyorum sürekli, takipteyiz. Bir şey olursa hastaneye gideceğiz, her şey yolunda giderse sabah kontrolüm var. Herhalde nst'ye bağlarlar yine

Nasil gerçekten mi sancin cikti mi peki bilmiyorum ki fazla durmaz diye biliyorum

Rahim ağzı uzunluğuna baktımı canım kaç cm çıktı?
Benm hafif sancılarım var hala. Dün cok siddetliydi. Beklemedeyiz hala.

Hiç alakasi yok canım benimki kiz annenin guzelligini alır derler normalde ama benim ne sivilcem ne de sisligim hiçbişey olmadi leke falanda hala daha yok çok şükür hatta bi güzellik geldi annem oyle dio

Benim bu kez 18 gün sonraya versin randevu. 24 ocakta gideceğim. Tabi dayanabilirsem
Bende geçen hafta gittim haftaya gidicem, doktorum hareketlerinde azalma olursa gel dedi, aslinda daha sık çağırması lazım artık

Aminnn insaAllah canimmm hepimiz saglicakla alalim
Amin cnm amin inşallah

Haha
Kolay kolay doğmaz daha dedi doktor ama belli de olmaz

Sen yine bu kadar tuttun ya buna şükür ilk ikisi daha erkendi sanki.

Hii daha işin bitmemis senin dur o zman beklesin 1 hafta daha
Aynen ya yine iyi tuttum
Bunu tutuyorum çünki karnımda şu an(altin kelebek ödülünü izleyenler espriyi anladi)
Yav hane kiz erken geliyodu benim oglanla erken geldi bu terslikte bi iş var
Eveeeettt bahsi açıyorum Annem bu gece dogurur diyenler doguramaz diyenler
Aminnnnn sirkeli suyu yaptinmi. Yaş zencefil kabugunu soy limonla kaynat bi cay kasigi bal kat acisini aliyo ic. Ben bunlarla ayaga kalkiyom. Tüh canım ya insaAllah tez atlatirsiniz
Aynen aynen hastalik hastasiydi rahmetli kayinnam demeyi çook isterdim deeeermişimmm ( hep hormonlardan bunlar ) tövbe tövbee
Benim oglanlarda oldu. Oglan guzellestirir kiz cirkinlestirir derler bende tam tersi oldu

Tammm uykuya dalmisım yorgunluktan nasıl tatlı uyuyomuşum ev hanesinin açıktık çığlıklarıyla bi zıpladım. Kimsede demeyorki kirk yilda bi uyumus yorgun uyusun doyur yika pakla tekrar 4sepet camasir as. Ben yatar artik. Hepinize iyi geceler. Yarina hangimiz doguruoz bakem

Kızlar bugün çok değişik benim oğlusun hareketleri yani ta altim hareket ediyor bi yandan sancim geliyor gözümden yaş geldi yine bi kac defa vurdu esimde aksi gibi sabaha karşı yola çıkacak şehir dışına aksama dönecek ama hiç beklenmedik yolculuktu gece ve yarın ne olacak bilmiyorum

Bana da aynı şeyi söyledi. Risk yok dedi normalde çok pimpiriklidir doktorum.
Benimki de öyle riskli gebelik uzmanı zaten en ufak olumsuzlugu söyler hemen, 32 deki Randevuda da aynısıni söylemişti 34 de gitmiştim

Ah bi yaramaz daha inşallah durur biraz daha cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…