2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evet zaten tahmin ettim öyle olduğunu canımcım, gerçekten zor bi de senin ekstra rshatsızlıkların oldu, eşinin de öyle benim ilk çocuk olacak daha, annemler yanımda, çok şükür sıkıntılı bi süreç de geçirmedim, tuzum kuru tabi dur bi nazar boncuğu koyayım pat diye geleyim demesin bi de benimki

Kizlar biraz motivasyona ihtiyaç var sanirim herkesin grupça psikolojisi gerginlesmis . Ilk bebeği olup isi olmayanlar guzel düşünün, kitap okuyun, klasik muzik dinleyin , kuran dinleyin, arayin sevdiklerinizi görüntülü yapin bir kahve guzel guzel.sohbetler edin .
Evde cocuklu olanlar ise artik uzandigimiz yerden cocuklarla sohbet edicez, onlara kitap okucaz, sarki acip dinlicez onlarla sandalyeye oturup biseyler hazirlayabilirz. Olumsuzlukları düşünürek daha gergin oluyoruz gerek yok buna cocuklarada yansıyor. Tevekkul edelim mevlaya , mevla neylerse güzel eyler

Aynen bak sende zayıfmissin sana cekmis, benim oğlumun da boyu geriden geliyor cok taktım kafama ama eşim de bende kisa boyluyuz bize çekicek demek

Yaa çok güzel.
Benim de geçen hafta 1800 kusurdu kilosu. Ya en kötüsünü duyduktan sonra açıkçası kuvoz beni çok korkutmuyor. Yani evet illaki zor olacak onun psikolojisi ama iyi olsun da her şey hallolur diye düşünüyorum.
O ciğer geliştiriciler beni de rahatlatıyor açıkçası toplam 8 doz yapıldı bizde. 2+2 bir sonra 3 hafta geçti yine aynı şekilde yapıldı.

Evet 25 yaşindayim
Biliyorum ya ondan yana sıkıntı yok herkes burda birbirinin duacisi başka bir şey düşünmem

Haber izleyip saydırma olayı bende de var .
Az kaldı inşallah geçecek bu son haftalarda sonra lohusalik derken neler olacak bilmiyorum

Oglum 36+4de 3450 doğdu hemen evimize geçtik 5 .gun sarilik oldu 5 gun yogunbakimda yatti ayri düştük ilk gun ağladım sonraki gunler o kuvezde iken ben bol bol uyudum dinlendim ona süt gönderdim sonra yanima geldiğinde güçlü bir anneye gelmiş oldu.
Yarin ne olucak bilmiyoruz ama biliyoruz ki güçlü olursak , inanirsak hersey daha kolay olucak.

1.5 yas bile çok geç canım bizim 4 aylikti çok rahat oldu bi gece ağladı sadece oda benim hatam sargisi yapışmış o ağlattı sonrası çok kolaydı ki kafamdan gitti her şeyden önce simdide öyle yapmak istiyorum bakalım hemen inşallah

Mayis da 4,5 yada 5 aylik olmus oluyorlar bende o zaman yaptiricam insallah ilkini 4,5 aylikken yaptirdim hic sıkıntı olmadi şükür buda oyle olur insallah.

Aynen bak sende zayıfmissin sana cekmis, benim oğlumun da boyu geriden geliyor cok taktım kafama ama eşim de bende kisa boyluyuz bize çekicek demek
Evet gerçekten anneden babadan alınan genetik özellikler var. Sizin bebiş de öyle olacak demek ki
Doktorum da senden iri bir bebek beklemiyorum diyor hep.
İnsan korkuyor sonraki süreçte neler olacak diye.
İnşallah her şey yolunda gider

Aynen canim valla hayirlisiyla bebislerimizi saglikla kucagimiza alalim ins

Hepimiz öyleyiz canim su anda az kaldı sabret böyle böyle alisacagiz buyuyecegiz bebek doğduktan sonra biraz daha böyle sonra geçecek

Canım..bu kadar üzüntüye sütun az gelmesi normaldir..sen bebeğin icin sut yapan şeyler ye, yanına gelince bol bol sütun olsun inş, bak dr lar tedbirini alıyor, inşallah sağlıcakla kavuşacaksınız, dualarım sizinle

Bazen gerçekten sakinleşmek için böyle şeyler yapmak lazım canım yoksa insan bu ruh haliyle kaosa çekildikce çekiliyor belirsizlik yeni hayata alışma düşüncesi hepsi bizi yeterince geriyor zaten

Hepimiz öyleyiz canim su anda az kaldı sabret böyle böyle alisacagiz buyuyecegiz bebek doğduktan sonra biraz daha böyle sonra geçecek
Bu kadar erkenden bu ağır psikolojiye girmeseydim aslında gerçekten iyi idare ediyordum yani öyle kötü değildim.
Olaylar bir anda büyüyünce ben nasıl baş edeceğimi de bilemedim.

Allah yardımcımız olsun

Bizde ayni kg dayız canım , geçen haftada aynıydık dr +- 200 gr yanılma payı var makinalarin dedi

Bizde ayni kg dayız canım , geçen haftada aynıydık dr +- 200 gr yanılma payı var makinalarin dedi
Benim doktorumda öyle diyor su an 3 kilo doğum kilosu belki 2.800 olur dedi mutlaka değişiyor bana arti çıkacağını çok sanmıyorum bu bebeğin dedi boşuna korktum bu zamana kadar çok kilolu mu diye su an tam gününde haftasında çıkıyor

Oyle düşünme canım normal zaman olarakta normal bunun normal olduğunu kabul edersen daha az eziyet olur sana bende bilmiyordum allahim neden böyleyim ağlayıp duruyorum aksilik çıkarıyorum herkese diye kendimi sorguluyordum ama bu dönemin getirisi bu yapacak hiç bisey yok kollarımızı açıp seni sevgiyle kucaklıyorum lohusalik ve hormonlar diyeceğiz simdide

Seni sevgiyle kucaklayıp kemiklerini kırmak istiyorum sevgili hormanlarım
Böyle diyoruz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…