2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar göğüs ucu yarası olmasın diye krem kullanmaya başlayacağım, öncesinde başlandığında yara olmuyormuş ya da daha az oluyormuş.
Daha önce lansinoh ve garmastan pomat kullanan var mı bu ikisinden hangisini almalıyım bilemedim.

Kızlar bişey sormak istiyorum çikolata yaptıranlara. Elit marka çikolatanın tadı nasıl? Sipariş vermek istiyorum da
Canım ben Instagram'da çikolata deposu sayfasından yaptırdım, çikolatası Elit, eve gelince hepimiz denedik birer tane çok beğendik, rengi kokusu tadı çok iyiydi, çok tazeydi, ama bayatını kullanan sayfalar var mı bilemiyorum

Teşekkür ederim canım ben bakayım bu sayfaya

Annem yanımda canım 2 aydır kalıyor sağolsun.
Ciğer geliştiriciler yapıldı evet ama kilosu az doktorun zayıf doğacak donra toparlayacak o diyor.
Neyse Allah ne derse o artık.
27 haftalik erken dogum riskim varken teyzemin yegenimi erken dogurdugunu biliyordum ama 27 haftalik dogurdugunu bilmiyordum elimde büyüdü o zamanlar liseye gidiyordum. 10 gün kuvezde kaldi kalmadi çıktı yegenim. Ciger gelistirici flnda vurulmamıştı. Gecen arkadas 40. Haftasi dogum yapti grip olmus dogum oncesi bebek enfeksiyon kapmis kuveze aldilar. Gerçekten şans isi canim bu kuvez işi ya. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin.

Rabbim her şeyin hayırlısını versin.

Aynen cnm oyle güzel olucak hersey merak etme

Bizde ayni kg dayız canım , geçen haftada aynıydık dr +- 200 gr yanılma payı var makinalarin dedi
Son haftalarda sanırım oluyor böyle sapmalar, benım oğlum da 2 haftada 100 gram almış gözüküyordu geçen kontrolde baya üzüldüm ama biraz araştırınca pozisyondan kaynaklı olabilir diye okudum bide sağlıklı olsun zayıf olsun napalım

Senin daha zormuş,hayırlı vakitte gelsinler inşallah. En fazla 22 günüm var benim ,bazen az.kaldi gibi geliyor,bazen of geçer mi bu zaman diyorum.
Gerçekten alayına isyan modunda gelmek için deliriyor belli.
Aralıklar 5 dakikaydı 2ye düştü artık.
Alt tarafı uyuyakalinca 1 saatcik geç içtim ilacı bu ne acele ya.
Adı ne olacak senin bebenin?

Aynen canım, sağlıklı olsunlar

Kızlar benim sancilarim 7 dk arayla geliyor ama hafif adet agrisi gibi geliyor bu kadar yakın olsa siddetli olması lazımdı sanki değil mi

Kızlar benim sancilarim 7 dk arayla geliyor ama hafif adet agrisi gibi geliyor bu kadar yakın olsa siddetli olması lazımdı sanki değil mi
Canım gaz falan olmasın? Sertleşiyor mu

Canım gaz falan olmasın? Sertleşiyor mu
Evet canım sertlesiyor bebekten bağımsız aslında gazimda var ama gaz sancısı farklı zamanlarda geliyor gaz çıkarabiliyorum ayıptır söylemesi bunda karnım agirlasmis gibi geliyor

Evet canım sertlesiyor bebekten bağımsız aslında gazimda var ama gaz sancısı farklı zamanlarda geliyor gaz çıkarabiliyorum ayıptır söylemesi bunda karnım agirlasmis gibi geliyor
Yakınında ki hastaneye NST ye gir fazlalaşırsa bence . Bugun ölçmedi hemde alttan da bakmadı dimi. Keske baksaydı bi . Yaklasmıs olsa anlardı ama ya sanki

Benim daha sık sık geldiginde o kadar şiddetli gelmiyordu.
Yine de bilemiyorum tabi herkeste farklı olabilir

Cnm benimde sertleşiyor magnezyum ictim bakalim gececekmi arasi cok kisa benim nefes aldirmiyor ama bebegin hareketi iyi

Evet şans işi. YouTube'ta bir kız takip ediyordum resmen oğlu bir türlü doğmadı 41+ karda 4 kilo bebek doğurdu o bebek bile sarılık olup iki gün kuveze girdi

Yakınında ki hastaneye NST ye gir fazlalaşırsa bence . Bugun ölçmedi hemde alttan da bakmadı dimi. Keske baksaydı bi . Yaklasmıs olsa anlardı ama ya sanki
Yok canım kendi hastaneme gidebilirim aksam trafik olmazda bilemedim ki nst gördü ya bugün ilk defa tuttum bide saati 2 gündür boyle ama az olunca emin olamıyorum bi türlü

Benim daha sık sık geldiginde o kadar şiddetli gelmiyordu.
Yine de bilemiyorum tabi herkeste farklı olabilir
Hadi ya bekleyeyim az daha ya ben uyku falan uyuyabiliyorum bu sancılar varken mesela bazen uyandirdi dun gece bide eşim yeni geldi yoldan şimdi adami ayağa dikmeyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…