- 31 Mayıs 2015
- 1.511
- 1.555
- 133
Canım ben Instagram'da çikolata deposu sayfasından yaptırdım, çikolatası Elit, eve gelince hepimiz denedik birer tane çok beğendik, rengi kokusu tadı çok iyiydi, çok tazeydi, ama bayatını kullanan sayfalar var mı bilemiyorumKızlar bişey sormak istiyorum çikolata yaptıranlara. Elit marka çikolatanın tadı nasıl? Sipariş vermek istiyorum da
Teşekkür ederim canım ben bakayım bu sayfayaCanım ben Instagram'da çikolata deposu sayfasından yaptırdım, çikolatası Elit, eve gelince hepimiz denedik birer tane çok beğendik, rengi kokusu tadı çok iyiydi, çok tazeydi, ama bayatını kullanan sayfalar var mı bilemiyorum
27 haftalik erken dogum riskim varken teyzemin yegenimi erken dogurdugunu biliyordum ama 27 haftalik dogurdugunu bilmiyordum elimde büyüdü o zamanlar liseye gidiyordum. 10 gün kuvezde kaldi kalmadi çıktı yegenim. Ciger gelistirici flnda vurulmamıştı. Gecen arkadas 40. Haftasi dogum yapti grip olmus dogum oncesi bebek enfeksiyon kapmis kuveze aldilar. Gerçekten şans isi canim bu kuvez işi ya. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin.Annem yanımda canım 2 aydır kalıyor sağolsun.
Ciğer geliştiriciler yapıldı evet ama kilosu azdoktorun zayıf doğacak donra toparlayacak o diyor.
Neyse Allah ne derse o artık.
Rabbim her şeyin hayırlısını versin.27 haftalik erken dogum riskim varken teyzemin yegenimi erken dogurdugunu biliyordum ama 27 haftalik dogurdugunu bilmiyordum elimde büyüdü o zamanlar liseye gidiyordum. 10 gün kuvezde kaldi kalmadi çıktı yegenim. Ciger gelistirici flnda vurulmamıştı. Gecen arkadas 40. Haftasi dogum yapti grip olmus dogum oncesi bebek enfeksiyon kapmis kuveze aldilar. Gerçekten şans isi canim bu kuvez işi ya. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin.
Aynen cnm oyle güzel olucak hersey merak etmeEvet gerçekten anneden babadan alınan genetik özellikler var. Sizin bebiş de öyle olacak demek ki
Doktorum da senden iri bir bebek beklemiyorum diyor hep.
İnsan korkuyor sonraki süreçte neler olacak diye.
İnşallah her şey yolunda gider
Son haftalarda sanırım oluyor böyle sapmalar, benım oğlum da 2 haftada 100 gram almış gözüküyordu geçen kontrolde baya üzüldüm ama biraz araştırınca pozisyondan kaynaklı olabilir diye okudum bide sağlıklı olsun zayıf olsun napalımBizde ayni kg dayız canım , geçen haftada aynıydık dr +- 200 gr yanılma payı var makinalarin dedi
Senin daha zormuş,hayırlı vakitte gelsinler inşallah. En fazla 22 günüm var benim ,bazen az.kaldi gibi geliyor,bazen of geçer mi bu zaman diyorum.İkinci oglum sekiz aylik dogdu tamam sorunlu bi dogumdu ama sonrasinda bi gece yatip evimize gectik hicbi sikinti olmadi cok sukur ya hep ona yoruyorum ayni olacak saniyorum. İkisindede sarilik olmadi. Hic o tür korkular yasamadim. Birde 32.haftada dogdu. Buda kendini kurtardi nasilsa dogsun artik diyorum ama insaAllah iyi olur yoksa tabiki gunlerinde gelsinler saglikli olsunlarBeni etrafimdakiler bunaltti sadece. Bigun olsun hazira gitsem hamileligimin tadini cikarsam keyif yapsam baska birsey istemezdim. Herkes hep benden bekliyor. Rabbim hayirli zamanda saglikla kucagimiza aldirsin yeterki
Adı ne olacak senin bebenin?Gerçekten alayına isyan modunda gelmek için deliriyor belli.
Aralıklar 5 dakikaydı 2ye düştü artık.
Alt tarafı uyuyakalinca 1 saatcik geç içtim ilacı bu ne acele ya.
Aynen canım, sağlıklı olsunlarSon haftalarda sanırım oluyor böyle sapmalar, benım oğlum da 2 haftada 100 gram almış gözüküyordu geçen kontrolde baya üzüldüm ama biraz araştırınca pozisyondan kaynaklı olabilir diye okudum bide sağlıklı olsun zayıf olsun napalım
Tebessüm koyacağız canımAdı ne olacak senin bebenin?
Canım gaz falan olmasın? Sertleşiyor muKızlar benim sancilarim 7 dk arayla geliyor ama hafif adet agrisi gibi geliyor bu kadar yakın olsa siddetli olması lazımdı sanki değil mi
Evet canım sertlesiyor bebekten bağımsız aslında gazimda var ama gaz sancısı farklı zamanlarda geliyor gaz çıkarabiliyorum ayıptır söylemesi bunda karnım agirlasmis gibi geliyorCanım gaz falan olmasın? Sertleşiyor mu
Yakınında ki hastaneye NST ye gir fazlalaşırsa bence . Bugun ölçmedi hemde alttan da bakmadı dimi. Keske baksaydı bi . Yaklasmıs olsa anlardı ama ya sankiEvet canım sertlesiyor bebekten bağımsız aslında gazimda var ama gaz sancısı farklı zamanlarda geliyor gaz çıkarabiliyorum ayıptır söylemesi bunda karnım agirlasmis gibi geliyor
Benim daha sık sık geldiginde o kadar şiddetli gelmiyordu.Kızlar benim sancilarim 7 dk arayla geliyor ama hafif adet agrisi gibi geliyor bu kadar yakın olsa siddetli olması lazımdı sanki değil mi
Cnm benimde sertleşiyor magnezyum ictim bakalim gececekmi arasi cok kisa benim nefes aldirmiyor ama bebegin hareketi iyiEvet canım sertlesiyor bebekten bağımsız aslında gazimda var ama gaz sancısı farklı zamanlarda geliyor gaz çıkarabiliyorum ayıptır söylemesi bunda karnım agirlasmis gibi geliyor
Evet şans işi. YouTube'ta bir kız takip ediyordum resmen oğlu bir türlü doğmadı 41+ karda 4 kilo bebek doğurdu o bebek bile sarılık olup iki gün kuveze girdi27 haftalik erken dogum riskim varken teyzemin yegenimi erken dogurdugunu biliyordum ama 27 haftalik dogurdugunu bilmiyordum elimde büyüdü o zamanlar liseye gidiyordum. 10 gün kuvezde kaldi kalmadi çıktı yegenim. Ciger gelistirici flnda vurulmamıştı. Gecen arkadas 40. Haftasi dogum yapti grip olmus dogum oncesi bebek enfeksiyon kapmis kuveze aldilar. Gerçekten şans isi canim bu kuvez işi ya. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin.
Yok canım kendi hastaneme gidebilirim aksam trafik olmazda bilemedim ki nst gördü ya bugün ilk defa tuttum bide saati 2 gündür boyle ama az olunca emin olamıyorum bi türlüYakınında ki hastaneye NST ye gir fazlalaşırsa bence . Bugun ölçmedi hemde alttan da bakmadı dimi. Keske baksaydı bi . Yaklasmıs olsa anlardı ama ya sanki
Hadi yaBenim daha sık sık geldiginde o kadar şiddetli gelmiyordu.
Yine de bilemiyorum tabi herkeste farklı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?