Magnezyum içemiyorum ben canim benimde bebek hareket ederken falan olmuyor mesela o sakin hareket ediyor yineCnm benimde sertleşiyor magnezyum ictim bakalim gececekmi arasi cok kisa benim nefes aldirmiyor ama bebegin hareketi iyi
Canım bencede biraz daha sürerse bir nst baktır istersen ikinci doğumlar daha hızlı oluyor diye biliyorumYok canım kendi hastaneme gidebilirim aksam trafik olmazda bilemedim ki nst gördü ya bugün ilk defa tuttum bide saati 2 gündür boyle ama az olunca emin olamıyorum bi türlü
Ay canım hiç bilemiyorum ki. Şiddetlenene kadar beklerdim ben olsaydım. Hatta pazar günü çok şiddetliydi benm ki çok dayandım geçti sonra. Bu ağrılar çok kafa karıstırıcı oluyoYok canım kendi hastaneme gidebilirim aksam trafik olmazda bilemedim ki nst gördü ya bugün ilk defa tuttum bide saati 2 gündür boyle ama az olunca emin olamıyorum bi türlü
Oyle gerçekten yaAy canım hiç bilemiyorum ki. Şiddetlenene kadar beklerdim ben olsaydım. Hatta pazar günü çok şiddetliydi benm ki çok dayandım geçti sonra. Bu ağrılar çok kafa karıstırıcı oluyo
Ay korkutma beniCanım bencede biraz daha sürerse bir nst baktır istersen ikinci doğumlar daha hızlı oluyor diye biliyorum
Tek başınayken girme. Doktor 5 dk ılık suyla banyo yapmama izin verdi. Ben onda bile eşimi başıma diktim bir şey olursa diyeArtık benim kafamda da her şey karmakarışık olmaya başladı.
Hareket etmiyordu o sıra. o gerilme kasılmadan oluyordu.
Ben hep kasılmalarımı öyle fark ettim şimdiye kadar.
Duşa girecektim ama korktum uzanıyorum şimdi.
Eşimi bekleyeyim
canım bu ne yaa okurken ben şiştimAynen canim. Amca kiziyla beraber dogurduk hatta onunda 32.haftada dogdu bir hafta kuvezde kaldi. Benim 7aylikken sancilandim hastanede yattim ciger gelistirici falan hersey yapildi bir ay daha tutabildiler. Yatcaksin dedi. Ama nerdeee. Esim umreden gelmisti. Hem gunduz hem gece misafirim oldu. Esimin sulalesi asiri kalabalik. E kimsem yok temizlik yapma olmuyo ikram yapma olmuyor. Bu sebepten 8aylik 2.800 dogdu. Dogum yaptigim aksam esimi arayip size gelcez yemek varmi diye soran bile oldu. Oda tabi hemen dogum yatagindan hanimi kaldirir yaptiririm ben ne demek dedi. Sinirlendi ama insanlar boyle. Esim diyor hastaneye yatis yaptik hanim dogum yapacak arayanda size gelecektik ama nasilsa yemeklidir dedlydim diyomus düsün artik
Biraz daha bekle çok sıklaşırsa ağrın olursa gidersin o durumda.Hadi yabekleyeyim az daha ya ben uyku falan uyuyabiliyorum bu sancılar varken mesela bazen uyandirdi dun gece bide eşim yeni geldi yoldan şimdi adami ayağa dikmeyeyim
Aynen canım. Bende eşimle girecegim mecburTek başınayken girme. Doktor 5 dk ılık suyla banyo yapmama izin verdi. Ben onda bile eşimi başıma diktim bir şey olursa diye
Ben garmastan pomat kullandım. Çok iyi bir krem. Tavsiye ederimKızlar göğüs ucu yarası olmasın diye krem kullanmaya başlayacağım, öncesinde başlandığında yara olmuyormuş ya da daha az oluyormuş.
Daha önce lansinoh ve garmastan pomat kullanan var mı bu ikisinden hangisini almalıyım bilemedim.
Bize de detaylı ultrasonda ve öncesinde böbrekte genişleme var ama erkek bebeklerde oluyo takip edicez demişti ama son kontrolde sordum sorun görünmüyo dedi dr doğunca yine bakılacak tabi ama çok da önemsemediNst de 100 e vuran 2 3 tane sancim çıktı aralıkları ayniydi ama doktor bebeğin kalp atışlarını beğenmedi tekrar istedi nst orada da sagolsun sancim duuuumduz cizgilerle çıktı alttan muayenesi unuttuk doktorda bende böbreklerinde genişleme var doğum sonrası doktoruna hatırlatın dedi o biraz kafama takıldı baya aşağıda kafası geri kalan her şey normal bakalım inşallah bobreklerde sonradan bi sorun çıkmaz hurma ye ahududu cayi ic dedi bizde durumlar bu kadar
Ay normal doğum yapmadım ama gitmen gerekir sanki kuzum.Kızlar benim sancilarim 7 dk arayla geliyor ama hafif adet agrisi gibi geliyor bu kadar yakın olsa siddetli olması lazımdı sanki değil mi
Aa harikaTebessüm koyacağız canım
Ben içmediğim zaman çok sertlesiyor cnm zaten bebiş alt tarafa baski yapiyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum magnezyum biraz daha rahatlatiyor beniMagnezyum içemiyorum ben canim benimde bebek hareket ederken falan olmuyor mesela o sakin hareket ediyor yine
gizemtepe miEvet şans işi. YouTube'ta bir kız takip ediyordum resmen oğlu bir türlü doğmadı 41+ karda 4 kilo bebek doğurdu o bebek bile sarılık olup iki gün kuveze girdi
Yok işte canim baya hafif olunca emin olamadım gercek değil galiba hafifledi biraz pilates topuyla oturdum
Çevreden biraz farklı tepkiler alıyoruz ama alisacaklar yapacak bir şey yokAa harika
Afiyet olsun, şifa olsun.Kizlar bu saatte canim bisey cekti aciktim ciktik yollara navigasyonla bir yerlere geldik ve açık bulduk ama yagmur yagiyor cok fenaesimde hamilesin diye bu saatte çıkıyorum dio bi de bana bende hamile olmasam bu saatte zaten bende çıkmam dedim
Yoo sadece 50 yi vuran 1 tane vardı bende anlamadımSancin mi vardi açıklığa neden bakti ki ?
Sancin mi vardi açıklığa neden bakti ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?