2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Cnm benimde sertleşiyor magnezyum ictim bakalim gececekmi arasi cok kisa benim nefes aldirmiyor ama bebegin hareketi iyi
Magnezyum içemiyorum ben canim benimde bebek hareket ederken falan olmuyor mesela o sakin hareket ediyor yine

Yok canım kendi hastaneme gidebilirim aksam trafik olmazda bilemedim ki nst gördü ya bugün ilk defa tuttum bide saati 2 gündür boyle ama az olunca emin olamıyorum bi türlü
Canım bencede biraz daha sürerse bir nst baktır istersen ikinci doğumlar daha hızlı oluyor diye biliyorum

Yok canım kendi hastaneme gidebilirim aksam trafik olmazda bilemedim ki nst gördü ya bugün ilk defa tuttum bide saati 2 gündür boyle ama az olunca emin olamıyorum bi türlü
Ay canım hiç bilemiyorum ki. Şiddetlenene kadar beklerdim ben olsaydım. Hatta pazar günü çok şiddetliydi benm ki çok dayandım geçti sonra. Bu ağrılar çok kafa karıstırıcı oluyo

Ay canım hiç bilemiyorum ki. Şiddetlenene kadar beklerdim ben olsaydım. Hatta pazar günü çok şiddetliydi benm ki çok dayandım geçti sonra. Bu ağrılar çok kafa karıstırıcı oluyo
Oyle gerçekten ya

Tek başınayken girme. Doktor 5 dk ılık suyla banyo yapmama izin verdi. Ben onda bile eşimi başıma diktim bir şey olursa diye

canım bu ne yaa okurken ben şiştim

Hadi ya bekleyeyim az daha ya ben uyku falan uyuyabiliyorum bu sancılar varken mesela bazen uyandirdi dun gece bide eşim yeni geldi yoldan şimdi adami ayağa dikmeyeyim
Biraz daha bekle çok sıklaşırsa ağrın olursa gidersin o durumda.

Ben garmastan pomat kullandım. Çok iyi bir krem. Tavsiye ederim

P Poouh canim gecen cuma benimde baya sık adet ağrısı gibi agrilarim oldu bir yandanda gaz çıkarma vs oldu uyudum dedim gece artarsa giderim sabah kalktim geçmişti. Sen dogum sancısını biliyorsun ona benzer ise sıklık artıyorsa git mutlaka biraz uyu istersen.

Bize de detaylı ultrasonda ve öncesinde böbrekte genişleme var ama erkek bebeklerde oluyo takip edicez demişti ama son kontrolde sordum sorun görünmüyo dedi dr doğunca yine bakılacak tabi ama çok da önemsemedi

Magnezyum içemiyorum ben canim benimde bebek hareket ederken falan olmuyor mesela o sakin hareket ediyor yine
Ben içmediğim zaman çok sertlesiyor cnm zaten bebiş alt tarafa baski yapiyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum magnezyum biraz daha rahatlatiyor beni

Yok işte canim baya hafif olunca emin olamadım gercek değil galiba hafifledi biraz pilates topuyla oturdum

Afiyet olsun, şifa olsun.
Hamileliğin son haftaları değerlendirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…