2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
O yöntemi bana da söylediler kulağının arka kısmı çiziliyormuş ama geçtiği içinbizde gerek kalmadı. Umarım bu sefer böyle şeyler yaşamayız
Canım yenidoğanın pıhtılaşma faltörleri tam oturmadığından tırnak bile kesilmez ilk hafta . Kanama olabilir . Durmayabilir . K vit o yüzden yapılıyor zaten deposunda yok . Hatta göbekte kanama olunca ekstra yapılıyor dikkatli yaklaşmak lazım böyle şeylere .

Bende doğuma yakın tartılıp bir de doğumdan bir hafta sonra tartılacağım ben doğru düzgün kilo almadım başlangıç kilomdayım zaten yüksek kiloda hamile kalmıştım ama yine 3-4 kilo gider heralde

Hemen tek başına kalmak zor olmuştur tabi ki inşallah bu sefer uzun kalabilirler
inşallah bir sağlık problemleri olmazsa burada her iki annede cnm :) 40 mı çıkarsalar bebek toparlanır biraz gerçi artık tecrübe de var ama bebeğim inşallah akıllı uslu sağlıklı olursa tek başıma da hallederim inşallah :)

Yaa bak bunu bilmiyordum biz yaptırmamıştık zaten o zaman aklımızda bulunsun sağol kuzum

Ben de anneme o kadar doktor videoları izlettim ikna olsun diye, ani bebek ölümü olayını dinletti hatta, hala arada bana laf sokuyo "dışarda kar yağıyo benim kızım bebeğini yorgansız yatıracakmış " diye

50 mg yüklediğim de bende 158 çıktı
Doktorum beni endokrin bölümüne gönderdi muhakkak oraya git dedi
Onlar 75 mg yükledi saat başı 3 kere kan aldılar sınırda çıktı, o da diyetisyene yönlendirdi

Eskisi kadar yemiyorum, diyete birebir uymuyorum ama dikkat ediyorum yine 1 kilo almışım

Dr çok korkuttu hatta eşimi çağırdı böyle devam edemez, bebeğe zarar verir falan filan

Kilolu hamile kaldığım için çık üstüne düştüler
her gittiğimde sağolsun detaylı tarttı şu kadar olmuşsun
102 kg olana kadar süpersin harikasın devam
105 kg olunca hemen diyetisyene git kendine gel bebeğe zarar verirsin falan filan

Oğlumdan 1 dam kan bile akmadi cizik gibi birseydi cnm uyuyordu uyanmadi bile.12 gunluk filandi.
Tabiki dikkatli olmak, herkese yaptirmamak iyi arastirmak lazim .
Insallah kimsenin ihtiyaci olmaz.

Eskiden evler daha soğukmuş şimdi doğalgazlı sıcak ama yorgansız yatırıcam deyince tuhaf karşılıyorlar:) Bende uyku tulumu istiyorum ama bilemedim kesin çocuk üşüyor muhabbeti olacak

Canım birşey soracağım ben de ne olur ne ollmaz mama aldım da . Diyelim ki sütüm gelmedi. Ne kadar mama vermemiz gerekiyor kaç cc?
Çay kaşığı veya kanül ile denerim diyorum. Biberon kullanmam ama ne kadar vereyim bilmiyorum

Benimkide ilk doğunca beyaz giydirmek iyi olurmuş onu duymuş gelmiş bisuru kıyafet aldı bide üzerine beyaz takım aramış taranmış benim öyle bi hassasiyetim yok gerek yok bisuru var dedim dinlemedi bende hastane çantasına koyamadım onu evde duracak karşılıklı birbirimizi dinlemedik sonu ne olacak göreceğiz sorar kesin niye getirmedin diye aslında konu soyle bunu ilk gelinine yapmış yani eşimin abisi öyle diyormuş o yüzden almış ne alaka ben onlarmiyim muhabbeti yıllardır bunu anlatmaya çalışıyoruz birbirimize o onlarmisiz gibi davranıyor bize bende özellikle kabul etmiyorum bu tavrını

Evet ben denedim söylendiği gibi oldu. Durmuyor. Direk yapışıp vakumlanır diye düşünmüştüm ama daha çok sütyen içine koymalik. Hatta emzirme atleti giyer sütyensiz yırtarım bu işten demiştim. Şimdi sporcu sütyeni gibi emzirme sütyeni aldım onun içinde kullanıcam ama vakum yapmadı yani

Canım hemşireler zaten yönlendirir hastanede hiç merak etme

Ee ben kitapta okudum kuzum sari ışık sari kiyafet iyi geliyor diye
Bende sarı ışık iyi geliyor diye biliyorum hatta ocak annelerinde konuştular ışığı açık bırakın uyurken diye bu defa oyle yapacagim bende

Güzel haberle gel canim
Evde hareketli oluyorlar hastanede uyuyorlar benimkide öyle
Kesinlikle ya dün aklımı aldı benim çocuk 2 gün boyunca hem sancı hem hareket canımı cikardi ne biliyorsun ki sen kontrol gününü de bize trip atıyorsun

Evet yaaa bende söylüyorum örtülmezmis uyku tulumu alalım diye. Küçücük bebek kafasına örtü çekemez diyolar neyse ben yine bildiğimi yapicam

Vivachek ben çok memnunum canım annemde şeker hastası onada aynı marka aldılar önceki eskyince birde 5 yıldan düşük olmalı kullanım ömrü 5 yıldan sonra ölçümü doğru yapmıyor genelde

Bide dahiliye doktoru rapor eder aslında eczaneden öyle almaliydin canim vermedi mi reçete gibi ben evde var diye almadım ama endokrine gittigimde bu aleti alacaksınız diye vermişlerdi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…