- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
inş canim,bencede anlarız hatta ben çok beğendim diye bitane sari alt üst şapka takim aldıydımCanim ben tekrar okudum demiyor oyle bişey alla alla ilerde falan mi yaziyorki bence sarilik anlasilmayacak bisey degil babam sarilik olmustu cok bariz belliydi canim elbet anlariz bence.zaten surekli takilmaz ya da giyilmez zaten anlariz bence ins olmazlarda gerek de kalmaz ins
Hahah ben cok acimasizim o zaman yaEn son yüz ve gözler sararıyor canım o yüzden tülbentin yansıması vücuttaki sararmayı farketmeyi de güçleştiriyor. Ya tabi dikkatli bir anne farkeder . Ama sınır değere yaklaşınca çok bariz belli olur o da geç olabilir . Bence böyle şeylerde anneleri kırmamak için arada örtmek ama dikkatli olmak ve sürekli örtmemek için bahane bulmak lazımkimsenin kalbini kıramayız . Aynı şekilde yastık için de . İncecikten birşey olmaz gibi ama uzun süre durursa minnacık bebeğin omuriliğine baskı olacak yazık öyle de büyür çocuk ama okuyorsak kıymeti olmalı
Bende file aldım yıkamak için odayı sıcak tutup filede yıkamak istiyorumKızlar arkadas önermişti takip edin sizde isterseniz
Birde yenidogan bebis banyo videosu yolladi öyle yıkıyormuş hic aglamadi dio onu da atiyorum
Ben de anneme o kadar doktor videoları izlettim ikna olsun diye, ani bebek ölümü olayını dinletti hatta, hala arada bana laf sokuyo "dışarda kar yağıyo benim kızım bebeğini yorgansız yatıracakmış" diye
Benim kv de de tam tersi çok sıcak yapma çocuğu sıcaktan hasta edersin modundaEskiden evler daha soğukmuş şimdi doğalgazlı sıcak ama yorgansız yatırıcam deyince tuhaf karşılıyorlar:) Bende uyku tulumu istiyorum ama bilemedim kesin çocuk üşüyor muhabbeti olacak
Ben onu hiç bilmiyodum annem söyledi hatta şaşırdım nette ebebekin videolarını falan izledim orada da aynısını diyo yan yastıksız yatırın diye ama kaan kocatepe de kitabında sırt üstü yatırın demiş bi dr vardı YouTube da o da öyle diyo. Sanırım dra sormak en iyisi. Bi de reflü yatağı aldım ben o da devreye girince nasıl olcakBende yastik olmaz die biliyorum yan yatirmak lazimmis bebisi
Amin canim amin benim hic sutum falan gelmiyor bakalim umarim olur cok su iciyorum. Sekerli bilmem ne diolar malt icecegi falan ablama hic fayda etmedi ablam cok su icmez ben ona veriyorum ya bol su icmek lazim simdiden dedim esime alalim kucuk sulardan eve yanibasimda olsun gunde 4 litre en az icmeyi düşünüyorum bakaliminş canim,bencede anlarız hatta ben çok beğendim diye bitane sari alt üst şapka takim aldıydım, farklı bolumdemiydi acaba, bulursam sayfasını derim inşallah bol bol sütümüz olsunda emsinler hic bir yavrumuz hasta olmasın minnaklar
Bizde bebege altin yada yüzük tarzi birşey takarlar ki çocuk sarilik olmasin diye ne alakaysa halen çözemedim eskiler çok farkliHahah ben cok acimasizim o zaman yaanneme gruba da attigim bebek videosunu izlettim dedim boyle yikanacak sen dio bebege dokundurtmazsinda beni dio sizin eski usullere son anne dedim napayim ya valla insan endise ediyor bazen eski usuller cidden sıkıntılı
Bende geçen sordum altıma toprak koymuşlar mesela annem tandır başında doğurmuş zatenHahah ben cok acimasizim o zaman yaanneme gruba da attigim bebek videosunu izlettim dedim boyle yikanacak sen dio bebege dokundurtmazsinda beni dio sizin eski usullere son anne dedim napayim ya valla insan endise ediyor bazen eski usuller cidden sıkıntılı
Aynen canım onu diyor zaten bi saga bi sola yatircaz diye, bide ilk torun ya çok heyecanlilarBende yastik olmaz die biliyorum yan yatirmak lazimmis bebisi
Bizde de nazar olmasın diye koyarlar takı nazarı çekermişBizde bebege altin yada yüzük tarzi birşey takarlar ki çocuk sarilik olmasin diye ne alakaysa halen çözemedim eskiler çok farkli
Bende file aldim kuzum ama isiticida aldim fileyi takmicam boyle denicem bakalim rahat olursa.artik yazin filede yıkarım dedimBende file aldım yıkamak için odayı sıcak tutup filede yıkamak istiyorum
30 cc ye kadar günde 3 defa verilebilir demişti kardeşimin dr u canım yazın doğum yaptı. Emzirme mama şeklinde devam etcem bende kısmet olursa her defasında 10 cc kadar vermeyi düşünüyorum kaşıkla maksat aç kalmasın.Canım birşey soracağım ben de ne olur ne ollmaz mama aldım da . Diyelim ki sütüm gelmedi. Ne kadar mama vermemiz gerekiyor kaç cc?
Çay kaşığı veya kanül ile denerim diyorum. Biberon kullanmam ama ne kadar vereyim bilmiyorum
Hahahha herkes bisey söylüyor ay bu neBenim kv de de tam tersi çok sıcak yapma çocuğu sıcaktan hasta edersin modundatabi onun sıcak dediği evin 23 23 derece olması Menopozda olduğu için ona fazla sıcak geliyo. Burada da eşimin anneannesi devreye girerek sen çocuğu kendinle bir yitutma diyerek kapattı konuyı
Ben onu hiç bilmiyodum annem söyledi hatta şaşırdım nette ebebekin videolarını falan izledim orada da aynısını diyo yan yastıksız yatırın diye ama kaan kocatepe de kitabında sırt üstü yatırın demiş bi dr vardı YouTube da o da öyle diyo. Sanırım dra sormak en iyisi. Bi de reflü yatağı aldım ben o da devreye girince nasıl olcak
Ayy büyüsünler de oyuncaklarla oynatarak yıkayalım inşallahBende file aldim kuzum ama isiticida aldim fileyi takmicam boyle denicem bakalim rahat olursa.artik yazin filede yıkarım dedim
Çok komikler ya dalga geçiyorlar aynısını benim bebişte yapıyor nst ye gelince uyuyorKızlar şimdi hastaneden eve döndüm. Böyle bir şey olamaz vallahi bütün gece uyumayan toparlanan bebe nstde kabuğuna çekildisadece 3 kez toplandı her toplanma kasılmaymis tüm karnım sertlesiyordu zaten. 3 kez 70 oldu. Doktor doğumu başlatacak kadar kuvvetli değil daha korkma dedi. 2 Şubat'ı bekler bu bebek diyor bakalım
Haha onu da yeni duydumBizde bebege altin yada yüzük tarzi birşey takarlar ki çocuk sarilik olmasin diye ne alakaysa halen çözemedim eskiler çok farkli
Canım ben de file aldım küvete takılma özelliğide var ama yenidoğan için küvetin altına sermek daha iyi oluyormus . Fileyi alta koyup küveti doldurup öyle yıkamayı düşünüyorumBende file aldım yıkamak için odayı sıcak tutup filede yıkamak istiyorum
Onu da yeni duydumBende geçen sordum altıma toprak koymuşlar mesela annem tandır başında doğurmuş zatentoprak mı dedim yok dedi öyle her toprak değil temiz fırınlanmış toprağı sarmışlar ısıtıp tabi altında üstünde kaç kat bez varmış sıcak da tutuyormuş gaz olmuyormuş ama biri bana dese kızarım hem temiz toprak kalmadı hem de o zamanlar insanlar evde doğurur kendi başlarının çaresine bakarlarmış bilirübin değeri bilmezlermiş kaç yaşına kadar çocuktan tek damla kan alınmazmış kadınlarda ne yapsın kendi başlarının çaresine bakarlarmış haklılar yani
Ins canımAyy büyüsünler de oyuncaklarla oynatarak yıkayalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?