2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
inş canim,bencede anlarız hatta ben çok beğendim diye bitane sari alt üst şapka takim aldıydım , farklı bolumdemiydi acaba, bulursam sayfasını derim inşallah bol bol sütümüz olsunda emsinler hic bir yavrumuz hasta olmasın minnaklar

Hahah ben cok acimasizim o zaman ya anneme gruba da attigim bebek videosunu izlettim dedim boyle yikanacak sen dio bebege dokundurtmazsinda beni diosizin eski usullere son anne dedim napayim ya valla insan endise ediyor bazen eski usuller cidden sıkıntılı

Eskiden evler daha soğukmuş şimdi doğalgazlı sıcak ama yorgansız yatırıcam deyince tuhaf karşılıyorlar:) Bende uyku tulumu istiyorum ama bilemedim kesin çocuk üşüyor muhabbeti olacak
Benim kv de de tam tersi çok sıcak yapma çocuğu sıcaktan hasta edersin modunda tabi onun sıcak dediği evin 23 23 derece olması Menopozda olduğu için ona fazla sıcak geliyo. Burada da eşimin anneannesi devreye girerek sen çocuğu kendinle bir yitutma diyerek kapattı konuyı
Bende yastik olmaz die biliyorum yan yatirmak lazimmis bebisi
Ben onu hiç bilmiyodum annem söyledi hatta şaşırdım nette ebebekin videolarını falan izledim orada da aynısını diyo yan yastıksız yatırın diye ama kaan kocatepe de kitabında sırt üstü yatırın demiş bi dr vardı YouTube da o da öyle diyo. Sanırım dra sormak en iyisi. Bi de reflü yatağı aldım ben o da devreye girince nasıl olcak

Amin canim amin benim hic sutum falan gelmiyor bakalim umarim olur cok su iciyorum. Sekerli bilmem ne diolar malt icecegi falan ablama hic fayda etmedi ablam cok su icmez ben ona veriyorum ya bol su icmek lazim simdiden dedim esime alalim kucuk sulardan eve yanibasimda olsun gunde 4 litre en az icmeyi düşünüyorum bakalim

Bizde bebege altin yada yüzük tarzi birşey takarlar ki çocuk sarilik olmasin diye ne alakaysa halen çözemedim eskiler çok farkli

Bende geçen sordum altıma toprak koymuşlar mesela annem tandır başında doğurmuş zaten toprak mı dedim yok dedi öyle her toprak değil temiz fırınlanmış toprağı sarmışlar ısıtıp tabi altında üstünde kaç kat bez varmış sıcak da tutuyormuş gaz olmuyormuş ama biri bana dese kızarım hem temiz toprak kalmadı hem de o zamanlar insanlar evde doğurur kendi başlarının çaresine bakarlarmış bilirübin değeri bilmezlermiş kaç yaşına kadar çocuktan tek damla kan alınmazmış kadınlarda ne yapsın kendi başlarının çaresine bakarlarmış haklılar yani

Al basmaları da mesela cin peri görmeler hep evde yapılan doğumlarda olan büyük kan kayıplarından dolayı oluyormuş . Şimdi biz 50 kez kan baktırıp demir hapı alıyoruz kan takviyesi alıyoruz yazık yani kadınlara

30 cc ye kadar günde 3 defa verilebilir demişti kardeşimin dr u canım yazın doğum yaptı. Emzirme mama şeklinde devam etcem bende kısmet olursa her defasında 10 cc kadar vermeyi düşünüyorum kaşıkla maksat aç kalmasın.

Hahahha herkes bisey söylüyor ay bu ne

Çok komikler ya dalga geçiyorlar aynısını benim bebişte yapıyor nst ye gelince uyuyor
çok hareketli olunca da babasını çağrıyorum gel bak ne güzel hissedersin diye duruyor beni yalancı çıkarıyor

Bende file aldım yıkamak için odayı sıcak tutup filede yıkamak istiyorum
Canım ben de file aldım küvete takılma özelliğide var ama yenidoğan için küvetin altına sermek daha iyi oluyormus . Fileyi alta koyup küveti doldurup öyle yıkamayı düşünüyorum

Onu da yeni duydum benim annem abimi evde ebe annede dogurmus hala yırtığım var der falan ne bilim ya eski usuller eskide kalmış diyorum ben teknoloji ilerlemis.o zamanda yapilmasi normal de bu zamanda garip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…