2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Çok komikler ya dalga geçiyorlar aynısını benim bebişte yapıyor nst ye gelince uyuyor
çok hareketli olunca da babasını çağrıyorum gel bak ne güzel hissedersin diye duruyor beni yalancı çıkarıyor

Aynen yahu , başlıyor akşam tepişmeye , diyorum gel kızın uyandı kıpraşıyor . Babası gelip elini koyunca duruyor

Kızıma annem verdi canım işe yaramadı şekerli su. O yüzden bu sefer mama dışında ekstra bir şey verdirmicem

Aynen yahu , başlıyor akşam tepişmeye , diyorum gel kızın uyandı kıpraşıyor . Babası gelip elini koyunca duruyor
Benm ki babacı olacak heralde. Elini koyunca kıpraşıyor uyanık istemediğinde kılını kıpırdatmıyor amakeyfine göre

Komposto gibi şeyler sütü çoğaltmaz canım sana ekstra kalori kilo olarak döner. Eskilerin komposto içirmesindeki amaç şekerli olduğu için anneyi susatmak, çok su içmesini sağlamak. Sütü arttıran şey su’dur, bol bol su

Kuzum kompostonun içine ekstra şeker katmadan içtiğinde o da süt yapıyor :) tabi ki en etkili yöntem su içmek ona bir şey diyemem :)

Kuzum kompostonun içine ekstra şeker katmadan içtiğinde o da süt yapıyor :) tabi ki en etkili yöntem su içmek ona bir şey diyemem :)
Meyvelerin zaten şekeri çok oluyor canım, şeker zaten hiç koyma kompostoya Bana bu bilgiyi emzirme danışmanım vermişti ve mantıklı da 2 sene dolu dolu emzirdim valla ben çok şanslıydım, inşallah oğlumda da öyle olur. Anne sütü bağışıklığı çok güçlendiren bir şey ve ömür boyu hastalıklara karşı dirençli yapıyor çocuğu

Maşallah canım. benim kızım biberona alışınca meme reddi yaşadık inşallah bunda öyle sorunlar yaşamam. Hepimizin bol bol sütleri olsun inşallah

Ben kompostoyu şeker koymadan yapacagim bu defa suyun alternatifi gibi oluyor hemde kayisi falan koyarsak içine kabızlık yapmaz bence komposto mantığı suyu çoğaltmak olması lazım

Ben kompostoyu şeker koymadan yapacagim bu defa suyun alternatifi gibi oluyor hemde kayisi falan koyarsak içine kabızlık yapmaz bence komposto mantığı suyu çoğaltmak olması lazım
Evet canım ben kayısı kompostosu hastaneye de alacağım severim baya

Bizdede tam tersidir sarı örtü örtülür bebek sarilik olmasın diye ama evet hastaneler de buna izin verilmiyor hatta bebeğin üzerine örtü örtmeyin diyorlar açık kalsın diye bana bu tür seyelr saçma geliyor sarı giydirme yada sarı birşey ört falan olacak çocuk ne yaparsan yap olacak ama olmaması için bol bol anne sütü benim şükür iki oğlumda olmadı insallh kızımda olmaz

Ben şeker atmadım canım. Gün kurusu daha yararlı. Şekeri var zaten. Gayet iyi oldu tadı. Kaynar kaynar kavanozlara vakumlattırdım anneme . Çantaya koyduk 2 kavanoz kabızlık yapmasın doğumdan hemen sonra içeyim diye

Sırt üstü yatır ama kontrollü çünkü kusarsa bogulabilir tabi Allah korusun ama bebegin kafa şekli düzgün olsun istiyorsan bir sağa bir sola bir sırt üstü yatirmalisin yoksa kafa yamuk yumuk olabilir

Elini koy dedigim anda benimkide duruyor o yüzden elini koy deme karnımı izle de benim eşime öyle yapıyorum ben ancak öyle görüyor hareket ettigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…