- 23 Nisan 2021
- 1.389
- 2.849
- 63
- 39
Çok komikler ya dalga geçiyorlar aynısını benim bebişte yapıyor nst ye gelince uyuyor
çok hareketli olunca da babasını çağrıyorum gel bak ne güzel hissedersin diye duruyor beni yalancı çıkarıyor
Kızıma annem verdi canım işe yaramadı şekerli su. O yüzden bu sefer mama dışında ekstra bir şey verdirmicemBenim annemde 1 çay kaşığı şekerli su verirmiş bize bebekken sarılık olmamışım ben hemşireler gerçekten bi tuhaflar Doğumdan sonra kupkuru oluyor göğüs 2.gün biraz su gibi geliyor süt ben kızsalarda vereceğim bu sefer
Benm ki babacı olacak heralde. Elini koyunca kıpraşıyorAynen yahu , başlıyor akşam tepişmeye , diyorum gel kızın uyandı kıpraşıyor . Babası gelip elini koyunca duruyor
Komposto gibi şeyler sütü çoğaltmaz canım sana ekstra kalori kilo olarak döner. Eskilerin komposto içirmesindeki amaç şekerli olduğu için anneyi susatmak, çok su içmesini sağlamak. Sütü arttıran şey su’dur, bol bol suHumana kızda kullandım işe yaramadı ben kendim komposto yapmayı düşünüyorum kuru kayısı üzüm dut vs ayrı ayrı hergün onları kaynatıp içerim diye düşünüyorum bakalım birde bol bol su ve yeşil salata canım. Tabi o duygusal boşlukla hamur işine falan dadanmazsamlohusalık malum
Kuzum kompostonun içine ekstra şeker katmadan içtiğinde o da süt yapıyor :) tabi ki en etkili yöntem su içmek ona bir şey diyemem :)Komposto gibi şeyler sütü çoğaltmaz canım sana ekstra kalori kilo olarak döner. Eskilerin komposto içirmesindeki amaç şekerli olduğu için anneyi susatmak, çok su içmesini sağlamak. Sütü arttıran şey su’dur, bol bol su
Meyvelerin zaten şekeri çok oluyor canım, şeker zaten hiç koyma kompostoyaKuzum kompostonun içine ekstra şeker katmadan içtiğinde o da süt yapıyor :) tabi ki en etkili yöntem su içmek ona bir şey diyemem :)
Maşallah canım. benim kızım biberona alışınca meme reddi yaşadık inşallah bunda öyle sorunlar yaşamam. Hepimizin bol bol sütleri olsun inşallahMeyvelerin zaten şekeri çok oluyor canım, şeker zaten hiç koyma kompostoyaBana bu bilgiyi emzirme danışmanım vermişti ve mantıklı da 2 sene dolu dolu emzirdim valla ben çok şanslıydım, inşallah oğlumda da öyle olur. Anne sütü bağışıklığı çok güçlendiren bir şey ve ömür boyu hastalıklara karşı dirençli yapıyor çocuğu
Ben kompostoyu şeker koymadan yapacagim bu defa suyun alternatifi gibi oluyor hemde kayisi falan koyarsak içine kabızlık yapmaz bence komposto mantığı suyu çoğaltmak olması lazımKomposto gibi şeyler sütü çoğaltmaz canım sana ekstra kalori kilo olarak döner. Eskilerin komposto içirmesindeki amaç şekerli olduğu için anneyi susatmak, çok su içmesini sağlamak. Sütü arttıran şey su’dur, bol bol su
Evet canım ben kayısı kompostosu hastaneye de alacağım severim bayaBen kompostoyu şeker koymadan yapacagim bu defa suyun alternatifi gibi oluyor hemde kayisi falan koyarsak içine kabızlık yapmaz bence komposto mantığı suyu çoğaltmak olması lazım
Bizdede tam tersidir sarı örtü örtülür bebek sarilik olmasın diye ama evet hastaneler de buna izin verilmiyor hatta bebeğin üzerine örtü örtmeyin diyorlar açık kalsın diye bana bu tür seyelr saçma geliyor sarı giydirme yada sarı birşey ört falan olacak çocuk ne yaparsan yap olacak ama olmaması için bol bol anne sütü benim şükür iki oğlumda olmadı insallh kızımda olmazCanım bende kitapta okudum vallasarı giydirince bebişin cildine sarı ışık yansıması yapıyormuş sarılık olup olmadığını anlamak zorlasiyormus diye hatta bazı hastane odalarında bebek beşiğine sarı örtü örtünce hemşireler gelip alıyormuş vs
Ben şeker atmadım canım. Gün kurusu daha yararlı. Şekeri var zaten. Gayet iyi oldu tadı. Kaynar kaynar kavanozlara vakumlattırdım anneme . Çantaya koyduk 2 kavanoz kabızlık yapmasın doğumdan hemen sonra içeyim diyeBen kompostoyu şeker koymadan yapacagim bu defa suyun alternatifi gibi oluyor hemde kayisi falan koyarsak içine kabızlık yapmaz bence komposto mantığı suyu çoğaltmak olması lazım
Sırt üstü yatır ama kontrollü çünkü kusarsa bogulabilir tabi Allah korusun ama bebegin kafa şekli düzgün olsun istiyorsan bir sağa bir sola bir sırt üstü yatirmalisin yoksa kafa yamuk yumuk olabilirBenim kv de de tam tersi çok sıcak yapma çocuğu sıcaktan hasta edersin modundatabi onun sıcak dediği evin 23 23 derece olması Menopozda olduğu için ona fazla sıcak geliyo. Burada da eşimin anneannesi devreye girerek sen çocuğu kendinle bir yitutma diyerek kapattı konuyı
Ben onu hiç bilmiyodum annem söyledi hatta şaşırdım nette ebebekin videolarını falan izledim orada da aynısını diyo yan yastıksız yatırın diye ama kaan kocatepe de kitabında sırt üstü yatırın demiş bi dr vardı YouTube da o da öyle diyo. Sanırım dra sormak en iyisi. Bi de reflü yatağı aldım ben o da devreye girince nasıl olcak
Bizdede banyo suyuna altın atılırBizde bebege altin yada yüzük tarzi birşey takarlar ki çocuk sarilik olmasin diye ne alakaysa halen çözemedim eskiler çok farkli
Ben de almak istiyorum aslında bence erken değil. hangi kitapları aldın senKızlar ben bebise kitaplar aldim dogdugundan itibaren okumayi düşünüyorum cok mu acele ediyorum ay
O adet burdada olsa keske o iyiymisBizdede banyo suyuna altın atılır
Tamamdır bunu not alıyorumSırt üstü yatır ama kontrollü çünkü kusarsa bogulabilir tabi Allah korusun ama bebegin kafa şekli düzgün olsun istiyorsan bir sağa bir sola bir sırt üstü yatirmalisin yoksa kafa yamuk yumuk olabilir
Elini koy dedigim anda benimkide duruyor o yüzden elini koy deme karnımı izle de benim eşime öyle yapıyorum ben ancak öyle görüyor hareket ettiginiBen de arkadaşın önerisi ile köpük file aldım çok rahat oluyomuş öyle dedi. Burada da okudum fanlı ısıtıcı da iyi oluyomuş üşümesin diye Allahtan kamp malzemeleri arasında var bi de onu almakla uğraşmadım
Ayy hiç sorma bakalım lohusaykrn nasıl başetcez
Ay onu ben de yaşıyorum en hareketli olduğu anda eşime elini koy diyorum tak duruyo benim oğlanilk zamanlar beni kandırıyosun diyodu eşim hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?