Ben de arkadaşın önerisi ile köpük file aldım çok rahat oluyomuş öyle dedi. Burada da okudum fanlı ısıtıcı da iyi oluyomuş üşümesin diye Allahtan kamp malzemeleri arasında var bi de onu almakla uğraşmadımBende file aldım yıkamak için odayı sıcak tutup filede yıkamak istiyorum
Ayy hiç sorma bakalım lohusaykrn nasıl başetcezHahahha herkes bisey söylüyor ay bu ne
Ay onu ben de yaşıyorum en hareketli olduğu anda eşime elini koy diyorum tak duruyo benim oğlanÇok komikler ya dalga geçiyorlar aynısını benim bebişte yapıyor nst ye gelince uyuyor
çok hareketli olunca da babasını çağrıyorum gel bak ne güzel hissedersin diye duruyor beni yalancı çıkarıyor
Bende aldım canım fanlı ısıtıcı gerçekten işe yararBen de arkadaşın önerisi ile köpük file aldım çok rahat oluyomuş öyle dedi. Burada da okudum fanlı ısıtıcı da iyi oluyomuş üşümesin diye Allahtan kamp malzemeleri arasında var bi de onu almakla uğraşmadım
Ayy hiç sorma bakalım lohusaykrn nasıl başetcez
Ay onu ben de yaşıyorum en hareketli olduğu anda eşime elini koy diyorum tak duruyo benim oğlanilk zamanlar beni kandırıyosun diyodu eşim hatta
Bizde 2.torun ama ilk kiz torunAynen canım onu diyor zaten bi saga bi sola yatircaz diye, bide ilk torun ya çok heyecanlilar
Bende ondan korkuyorum.annemle cok anlasamam ben cunku sinirliyim yani lohusaligi hic dusunemiyorum bebis hissediyormus gergin olumsuz olmamak lazimBen de arkadaşın önerisi ile köpük file aldım çok rahat oluyomuş öyle dedi. Burada da okudum fanlı ısıtıcı da iyi oluyomuş üşümesin diye Allahtan kamp malzemeleri arasında var bi de onu almakla uğraşmadım
Ayy hiç sorma bakalım lohusaykrn nasıl başetcez
Ay onu ben de yaşıyorum en hareketli olduğu anda eşime elini koy diyorum tak duruyo benim oğlanilk zamanlar beni kandırıyosun diyodu eşim hatta
Cok sağol canım bilgi olarak kalsın aklımda insallah gerek kalmaz30 cc ye kadar günde 3 defa verilebilir demişti kardeşimin dr u canım yazın doğum yaptı. Emzirme mama şeklinde devam etcem bende kısmet olursa her defasında 10 cc kadar vermeyi düşünüyorum kaşıkla maksat aç kalmasın.
Valla bana da mama vermediler kızım için sarılık oldu hemşirelerde bir acayip tamam kimse istemez mama ile beslemek ama süt gelmezse ne olacak ilk etapta mecbur vericem ben bu sefer. Birde eskiden bir kadın doğum yaptığında bebek sarılık olmasın diye hemen sütlü bir kadın bulur emzirirlermiş ya da damağına tereyağ koyarlarmış tabi ben bunları sonra öğrendim bizimkilerinde sonradan aklına geldi böyle yaparlardı diyorlarMerhaba ben Mart annesi olacağım kısmetse 2 çocuğum var sarılık konusu geçmiş tecrübeli bi anne olarak yazmak istedim.Kızım doğdu sütüm gelmedi annem sağolsun mama verelim dedi tam mama verirken hemşire geldi ve kızdı anne sütü vereceksin teyze mama değil dedi bizde çekindik vermedik keşke verseymişim 1 gün sonra tam hastaneden çıkacakken sarılık çok yüksek çıktı doğru dürüst göremeden aldılar kuzumu yoğun bakıma 2 gün hasret kaldık yavruma,şimdi hastane çantama koyduğum ilk şey mama oldu aç kalınca bebek sarılık oluyor şekeri düşüyor hemşireler verdirmiyorlar ama siz az az verin ben bu sefer öyle yapacağım hepinize hayırlı doğumlar dilerim
İnşallah canım inşallah hepimizin bol bol sütleri olsun. Bol Bol dinlenmeye çalış kimseyi takma bırak herkes istediği gibi davransın evin için herkes sonra sen zaten yine düzenini bulursun moral ve dinlenme süt için çok önemliCok sağol canım bilgi olarak kalsın aklımda insallah gerek kalmaz
O toprak olayını arkadaşım geçen gün bana söyledi çok iyi diye. Köyden annesi getirmiş bebekte gaz olmasın diye öyle bildiğimiz toprak değil hala kullanan varmış :)Onu da yeni duydumbenim annem abimi evde ebe annede dogurmus hala yırtığım var der falan ne bilim ya eski usuller eskide kalmış diyorum ben teknoloji ilerlemis.o zamanda yapilmasi normal de bu zamanda garip olur
Aynen canım şimdiden alışmaya calısıyorum müdahale etmemeye. Moral çok önemli. İnsallah moralimizi bozacak şeyler olmaz da rahat rahat atlatırızİnşallah canım inşallah hepimizin bol bol sütleri olsun. Bol Bol dinlenmeye çalış kimseyi takma bırak herkes istediği gibi davransın evin için herkes sonra sen zaten yine düzenini bulursun moral ve dinlenme süt için çok önemli
Benim doktorum da sırtüstü dedi canımcım, en sağlıklısı oymuş, arada değişiklik olsun diye yan yüzüstü birkaç dakka olabilirmiş ama uyurken falan hep sırtüstüBenim kv de de tam tersi çok sıcak yapma çocuğu sıcaktan hasta edersin modundatabi onun sıcak dediği evin 23 23 derece olması Menopozda olduğu için ona fazla sıcak geliyo. Burada da eşimin anneannesi devreye girerek sen çocuğu kendinle bir yitutma diyerek kapattı konuyı
Ben onu hiç bilmiyodum annem söyledi hatta şaşırdım nette ebebekin videolarını falan izledim orada da aynısını diyo yan yastıksız yatırın diye ama kaan kocatepe de kitabında sırt üstü yatırın demiş bi dr vardı YouTube da o da öyle diyo. Sanırım dra sormak en iyisi. Bi de reflü yatağı aldım ben o da devreye girince nasıl olcak
Humana kızda kullandım işe yaramadı ben kendim komposto yapmayı düşünüyorum kuru kayısı üzüm dut vs ayrı ayrı hergün onları kaynatıp içerim diye düşünüyorum bakalım birde bol bol su ve yeşil salata canım. Tabi o duygusal boşlukla hamur işine falan dadanmazsamAynen canım şimdiden alışmaya calısıyorum müdahale etmemeye. Moral çok önemli. İnsallah moralimizi bozacak şeyler olmaz da rahat rahat atlatırız
Süt arttırıcı çay alacak mısın canım? Humana yı öneriyorlar. Şimdiden alayım diyorum
Ya ben hiç sinirli değilim ve aşırı sabırlıyım ama hamilelik beni bozduBende ondan korkuyorum.annemle cok anlasamam ben cunku sinirliyim yani lohusaligi hic dusunemiyorum bebis hissediyormus gergin olumsuz olmamak lazim
Komposto işe yarıyormus gerçekten canım. Valla ben de lohusalıkta kilo almazsam iyidir diyorumHumana kızda kullandım işe yaramadı ben kendim komposto yapmayı düşünüyorum kuru kayısı üzüm dut vs ayrı ayrı hergün onları kaynatıp içerim diye düşünüyorum bakalım birde bol bol su ve yeşil salata canım. Tabi o duygusal boşlukla hamur işine falan dadanmazsamlohusalık malum
sırt üstü yatırirken başı nasıl olcak peki, duz mu,sağ sol dönuk muBenim doktorum da sırtüstü dedi canımcım, en sağlıklısı oymuş, arada değişiklik olsun diye yan yüzüstü birkaç dakka olabilirmiş ama uyurken falan hep sırtüstü
Haha vay beO toprak olayını arkadaşım geçen gün bana söyledi çok iyi diye. Köyden annesi getirmiş bebekte gaz olmasın diye öyle bildiğimiz toprak değil hala kullanan varmış :)
Ayy bilmiyorum ki ben düz diye düşündüm ama hiç o açıdan düşünmemiştim, onu sormak lazım iyice doğru vallasırt üstü yatırirken başı nasıl olcak peki, duz mu,sağ sol dönuk mu
Ay bu şubat bebekleri ne fena yaKızlar şimdi hastaneden eve döndüm. Böyle bir şey olamaz vallahi bütün gece uyumayan toparlanan bebe nstde kabuğuna çekildisadece 3 kez toplandı her toplanma kasılmaymis tüm karnım sertlesiyordu zaten. 3 kez 70 oldu. Doktor doğumu başlatacak kadar kuvvetli değil daha korkma dedi. 2 Şubat'ı bekler bu bebek diyor bakalım
Benim annemde 1 çay kaşığı şekerli su verirmiş bize bebekken sarılık olmamışım ben hemşireler gerçekten bi tuhaflar Doğumdan sonra kupkuru oluyor göğüs 2.gün biraz su gibi geliyor süt ben kızsalarda vereceğim bu seferValla bana da mama vermediler kızım için sarılık oldu hemşirelerde bir acayip tamam kimse istemez mama ile beslemek ama süt gelmezse ne olacak ilk etapta mecbur vericem ben bu sefer. Birde eskiden bir kadın doğum yaptığında bebek sarılık olmasın diye hemen sütlü bir kadın bulur emzirirlermiş ya da damağına tereyağ koyarlarmış tabi ben bunları sonra öğrendim bizimkilerinde sonradan aklına geldi böyle yaparlardı diyorlar
Cnm açlıktan olabilir mi bulantı? Bas ağrısı bende de oluyor ya uyku düzensizliginden benceKizlar 36+1 olduk hala sabahlaru mide bulantisi, bas agrisi var kendime gelemiyorum resmen. Bugun hergunden de kötüyüm oğlum da ilgi bekliyor.
Yarin doktora alinabilecek en uygun zamanda sağlıkla alin hocam bebeği dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?