2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende file aldım yıkamak için odayı sıcak tutup filede yıkamak istiyorum
Ben de arkadaşın önerisi ile köpük file aldım çok rahat oluyomuş öyle dedi. Burada da okudum fanlı ısıtıcı da iyi oluyomuş üşümesin diye Allahtan kamp malzemeleri arasında var bi de onu almakla uğraşmadım
Hahahha herkes bisey söylüyor ay bu ne
Ayy hiç sorma bakalım lohusaykrn nasıl başetcez
Çok komikler ya dalga geçiyorlar aynısını benim bebişte yapıyor nst ye gelince uyuyor
çok hareketli olunca da babasını çağrıyorum gel bak ne güzel hissedersin diye duruyor beni yalancı çıkarıyor
Ay onu ben de yaşıyorum en hareketli olduğu anda eşime elini koy diyorum tak duruyo benim oğlan ilk zamanlar beni kandırıyosun diyodu eşim hatta

Bende aldım canım fanlı ısıtıcı gerçekten işe yarar

Bende ondan korkuyorum.annemle cok anlasamam ben cunku sinirliyim yani lohusaligi hic dusunemiyorum bebis hissediyormus gergin olumsuz olmamak lazim

Cok sağol canım bilgi olarak kalsın aklımda insallah gerek kalmaz

Valla bana da mama vermediler kızım için sarılık oldu hemşirelerde bir acayip tamam kimse istemez mama ile beslemek ama süt gelmezse ne olacak ilk etapta mecbur vericem ben bu sefer. Birde eskiden bir kadın doğum yaptığında bebek sarılık olmasın diye hemen sütlü bir kadın bulur emzirirlermiş ya da damağına tereyağ koyarlarmış tabi ben bunları sonra öğrendim bizimkilerinde sonradan aklına geldi böyle yaparlardı diyorlar

Cok sağol canım bilgi olarak kalsın aklımda insallah gerek kalmaz
İnşallah canım inşallah hepimizin bol bol sütleri olsun. Bol Bol dinlenmeye çalış kimseyi takma bırak herkes istediği gibi davransın evin için herkes sonra sen zaten yine düzenini bulursun moral ve dinlenme süt için çok önemli

Onu da yeni duydum benim annem abimi evde ebe annede dogurmus hala yırtığım var der falan ne bilim ya eski usuller eskide kalmış diyorum ben teknoloji ilerlemis.o zamanda yapilmasi normal de bu zamanda garip olur
O toprak olayını arkadaşım geçen gün bana söyledi çok iyi diye. Köyden annesi getirmiş bebekte gaz olmasın diye öyle bildiğimiz toprak değil hala kullanan varmış :)

Aynen canım şimdiden alışmaya calısıyorum müdahale etmemeye. Moral çok önemli. İnsallah moralimizi bozacak şeyler olmaz da rahat rahat atlatırız
Süt arttırıcı çay alacak mısın canım? Humana yı öneriyorlar. Şimdiden alayım diyorum

Benim doktorum da sırtüstü dedi canımcım, en sağlıklısı oymuş, arada değişiklik olsun diye yan yüzüstü birkaç dakka olabilirmiş ama uyurken falan hep sırtüstü

Humana kızda kullandım işe yaramadı ben kendim komposto yapmayı düşünüyorum kuru kayısı üzüm dut vs ayrı ayrı hergün onları kaynatıp içerim diye düşünüyorum bakalım birde bol bol su ve yeşil salata canım. Tabi o duygusal boşlukla hamur işine falan dadanmazsam lohusalık malum

Komposto işe yarıyormus gerçekten canım. Valla ben de lohusalıkta kilo almazsam iyidir diyorum
Gün kurusundan komposto yapıp vakumladık kavanoza. Hastaneyede götüreceğim 2 kavanoz. Hem kabızlık olmasın hem süt yapsın diye. Hemen çay almayayım bari. Süt gelmezse alırım

Ay bu şubat bebekleri ne fena yabenimki de geçen kontrolde öyle yaptı sertleşiyordu karnım dedim doktoruma ama o an yumusakti bu durumda bu sancılar yalancı sancılar mi oluyor

Benim annemde 1 çay kaşığı şekerli su verirmiş bize bebekken sarılık olmamışım ben hemşireler gerçekten bi tuhaflar Doğumdan sonra kupkuru oluyor göğüs 2.gün biraz su gibi geliyor süt ben kızsalarda vereceğim bu sefer

Kizlar 36+1 olduk hala sabahlaru mide bulantisi, bas agrisi var kendime gelemiyorum resmen. Bugun hergunden de kötüyüm oğlum da ilgi bekliyor.
Yarin doktora alinabilecek en uygun zamanda sağlıkla alin hocam bebeği dicem
Cnm açlıktan olabilir mi bulantı? Bas ağrısı bende de oluyor ya uyku düzensizliginden bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…