- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Ben de almak istiyorum aslında bence erken değil. hangi kitapları aldın sen
Bende 40indan sonra okudum hep ilk doğduğundan itibaren kendim sakin sakin güzel şeyler anlatiyordum. Zeka gelisim kartlardan da al cnm siyah desenli oluyolar. Oğluma yaptığım en büyük iyilik her zaman kitap okumam.Kızlar ben bebise kitaplar aldim dogdugundan itibaren okumayi düşünüyorum cok mu acele ediyorum ay
Ona da bakayım canim cok sağolBende 40indan sonra okudum hep ilk doğduğundan itibaren kendim sakin sakin güzel şeyler anlatiyordum. Zeka gelisim kartlardan da al cnm siyah desenli oluyolar. Oğluma yaptığım en büyük iyilik her zaman kitap okumam.
Sana katılıyorum ben iki oğlumda bol bol su içtim emzirdigim dönem boyunca çok şükür hiç sorun yaşamadım kızlar sadece su ama bol bol bakın nasıl sütünüz artıyorKomposto gibi şeyler sütü çoğaltmaz canım sana ekstra kalori kilo olarak döner. Eskilerin komposto içirmesindeki amaç şekerli olduğu için anneyi susatmak, çok su içmesini sağlamak. Sütü arttıran şey su’dur, bol bol su
Canim birde e bebege gidecem ben orda daha cok secenek vardir bakicam sende bi ara ugra istersenBen de almak istiyorum aslında bence erken değil. hangi kitapları aldın sen
Bende aldımKızlar ben bebise kitaplar aldim dogdugundan itibaren okumayi düşünüyorum cok mu acele ediyorum ay
Kızlar ben bebise kitaplar aldim dogdugundan itibaren okumayi düşünüyorum cok mu acele ediyorum ay
Kızlar ben bebise kitaplar aldim dogdugundan itibaren okumayi düşünüyorum cok mu acele ediyorum ay
Bende canim 12li set aldim duyular hayvanlar falan boyle minicik kitaplar bi de kedi sarman serisinden iki kitapBende aldımilk önce meyveler sebzeler hayvanlar falan basit böyle tek nesneden oluşan şeyler sonrada Sindirella falan aldım
Yok yok alan varmis baya yalniz degilizBen deeeeeBiz çok aceleciyiz sanırım
Dimi ya valla bencedeilk oğlum 6 yaşında
ilk günden beri okuyorum, benim gibi avrupadan türkiyeye evlenmeye gelmiş birinin
konuşma aksağanını düşürsek çok güzel bir aksağanı
çok kaliteli kelimeleri var, yararı olur zararı olmaz
Dimi ya valla bencedehem cocuk okumanin okulla olmayacagini anlasın valla ben ilk gunden baslicam hatta ablamda 2 ay kaldim yigenim surekli kitap okutturuodu bana baykus tayga kedi sarman falan artik ezberledim hatta bizim kızda karnimda istifade ediyor hatta bazen kedi sarmani ezberlemisim okuyorum simdiden kızıma
Maşallah valla bende oyle yapcam kendim bile hala okuyorum bizim kızda uğraşsın6 sene içinde en az 600-700 kitap
2 yaşından beride takip ettiğimiz 3 farkı dergi var 1000 tane sayıya ulaşmışızdır,
seneye ilk okula başlayacak o bana okuyacak
dört gözle onu bekliyorum
bazen bebek beni çok yoruyor ben okumayacağım sen anlatır mısın diyorum
bana 5-6 hikayeden harmanlanmış 2 paragraflık bir hikaye hemen anlatıp uyuyor
Çok teşekkür ederim canım kuzenim bi iki kitap önermişti ama daha çok gelişim kitaplarıydı bunlar çok işime yarar eminimBunlari bi kac ay sonra icin aldim canim 1 yas dio ama bence 1 yas cok geç. BirdeEolo +1 Yaş Minik Kitaplar Serisi 12 Kitap
Eolo +1 Yaş Minik Kitaplar Serisi 12 Kitap ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com
https://ty.gl/tqxft17eel bunlari aldim bu serinin devamini alcam kuzum. Sevimli kuzu kıvırcık falan var.bi de tek kanatlı baykus tayga ablamdan biliyorum yigenim cok seviyor
Kendimi çok zor taşıyorum şuan uğrayabilirsem mutlaka uğrarım belki uygulamada vardır oradan bakarımCanim birde e bebege gidecem ben orda daha cok secenek vardir bakicam sende bi ara ugra istersen
Ahh anneler. Benimkide diyorki sarılık olmasın diye şekerli su verecem bebeğe. Üçünüzede verdim sarılık olmadınız diyor. Normalde hicbirseye karisan anne degildir. Ama bu konuda gizli gizli veririm haberin olmaz diyorEn son yüz ve gözler sararıyor canım o yüzden tülbentin yansıması vücuttaki sararmayı farketmeyi de güçleştiriyor. Ya tabi dikkatli bir anne farkeder . Ama sınır değere yaklaşınca çok bariz belli olur o da geç olabilir . Bence böyle şeylerde anneleri kırmamak için arada örtmek ama dikkatli olmak ve sürekli örtmemek için bahane bulmak lazımkimsenin kalbini kıramayız . Aynı şekilde yastık için de . İncecikten birşey olmaz gibi ama uzun süre durursa minnacık bebeğin omuriliğine baskı olacak yazık öyle de büyür çocuk ama okuyorsak kıymeti olmalı
Ben gider alisam soylerim sana canimÇok teşekkür ederim canım kuzenim bi iki kitap önermişti ama daha çok gelişim kitaplarıydı bunlar çok işime yarar eminim
Kendimi çok zor taşıyorum şuan uğrayabilirsem mutlaka uğrarım belki uygulamada vardır oradan bakarım
O zamanlar mama yoktu pirinç unuyla yaparlardı bol bol da şekerli su verirlerdi hurma sürerlerdi ağızlarına . Hele o naylon bezler yıka yıka bitmezdi yazık ya neler çekmişler amaAhh anneler. Benimkide diyorki sarılık olmasın diye şekerli su verecem bebeğe. Üçünüzede verdim sarılık olmadınız diyor. Normalde hicbirseye karisan anne degildir. Ama bu konuda gizli gizli veririm haberin olmaz diyorkayinvalidede dün sari tulbent almış onu gonderiyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?