2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben de almak istiyorum aslında bence erken değil. hangi kitapları aldın sen
Bunlari bi kac ay sonra icin aldim canim 1 yas dio ama bence 1 yas cok geç. Birde
https://ty.gl/tqxft17eel bunlari aldim bu serinin devamini alcam kuzum. Sevimli kuzu kıvırcık falan var.bi de tek kanatlı baykus tayga ablamdan biliyorum yigenim cok seviyor

Kızlar ben bebise kitaplar aldim dogdugundan itibaren okumayi düşünüyorum cok mu acele ediyorum ay
Bende 40indan sonra okudum hep ilk doğduğundan itibaren kendim sakin sakin güzel şeyler anlatiyordum. Zeka gelisim kartlardan da al cnm siyah desenli oluyolar. Oğluma yaptığım en büyük iyilik her zaman kitap okumam.

Sana katılıyorum ben iki oğlumda bol bol su içtim emzirdigim dönem boyunca çok şükür hiç sorun yaşamadım kızlar sadece su ama bol bol bakın nasıl sütünüz artıyor

Kızlar ben bebise kitaplar aldim dogdugundan itibaren okumayi düşünüyorum cok mu acele ediyorum ay
Bende aldım ilk önce meyveler sebzeler hayvanlar falan basit böyle tek nesneden oluşan şeyler sonrada Sindirella falan aldım

ilk oğlum 6 yaşında
ilk günden beri okuyorum, benim gibi avrupadan türkiyeye evlenmeye gelmiş birinin
konuşma aksağanını düşürsek çok güzel bir aksağanı
çok kaliteli kelimeleri var, yararı olur zararı olmaz

Dimi ya valla bencede hem cocuk okumanin okulla olmayacagini anlasın valla ben ilk gunden baslicamhatta ablamda 2 ay kaldim yigenim surekli kitap okutturuodu bana baykus tayga kedi sarman falan artik ezberledim hatta bizim kızda karnimda istifade ediyor hatta bazen kedi sarmani ezberlemisim okuyorum simdiden kızıma

6 sene içinde en az 600-700 kitap
2 yaşından beride takip ettiğimiz 3 farkı dergi var 1000 tane sayıya ulaşmışızdır,
seneye ilk okula başlayacak o bana okuyacak
dört gözle onu bekliyorum

bazen bebek beni çok yoruyor ben okumayacağım sen anlatır mısın diyorum
bana 5-6 hikayeden harmanlanmış 2 paragraflık bir hikaye hemen anlatıp uyuyor

Maşallah valla bende oyle yapcam kendim bile hala okuyorum bizim kızda uğraşsın

Çok teşekkür ederim canım kuzenim bi iki kitap önermişti ama daha çok gelişim kitaplarıydı bunlar çok işime yarar eminim
Canim birde e bebege gidecem ben orda daha cok secenek vardir bakicam sende bi ara ugra istersen
Kendimi çok zor taşıyorum şuan uğrayabilirsem mutlaka uğrarım belki uygulamada vardır oradan bakarım

Ahh anneler. Benimkide diyorki sarılık olmasın diye şekerli su verecem bebeğe. Üçünüzede verdim sarılık olmadınız diyor. Normalde hicbirseye karisan anne degildir. Ama bu konuda gizli gizli veririm haberin olmaz diyor kayinvalidede dün sari tulbent almış onu gonderiyor bana

Ben gider alisam soylerim sana canim

O zamanlar mama yoktu pirinç unuyla yaparlardı bol bol da şekerli su verirlerdi hurma sürerlerdi ağızlarına . Hele o naylon bezler yıka yıka bitmezdi yazık ya neler çekmişler ama

Simdi kitap okuyorum diyorki bebege her dokunurken elinizi yikayin, yanaklarindan opmeyin nezaket olarak ellerden openler de var o daha da kotu bebek elini agzina cok getiriyor diyor.anneme okuyorum diyoki benim elim pis mi mikroplu mu tamam dokunmam kızına dio valla krizlere gircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…