Saglikla gelsin canım. Rabbim kolay bir doğum nasip etsin inşaallah.Kızlar dualarınıza ihtiyacım var. 3 gibi nişanım geldi ardından suyum geldi. Şuan hastaneye gidtpruz 10 dk da bir gelen sancılarım var nolur dua edn
Canim seninde 19 gün kalmis görünüyorAy geliyor gelmekte olan hadi bakalım gündaşımin biri daha doguruyorduinşallah çok kolay bi doğum olur bir avazda canim
Valla oyle ya 2.5 hafta gibi biseyler gün yaklaştıkça daha cookk varmış sanki hiç gelmeyecek hissi geliyor bana iyice sabırsızlanıyorumCanim seninde 19 gün kalmis görünüyor
geçmiş olsun canım, dr lar tedbirini aliyor en azından, öyle düşün, bak kaç haftadır ha geldi ha gelecek derken maşallah duruyor yerinde, vakti saati gelince senin heyecanı aksiyonu seven yavrunla sağlıkla kavuşacaksınız inşallahBen yine yatışlardayim kızlar. İnşallah yarın çıkarım
Aaah ah benim yavrumda ayniKapı süsü yaptırmayan bacılar benim kızımın daha adı bile yok
Normalde banada iyi geliyordu ama dün gece ne hikmetse bitmedi mide yanmam bir türlüRennie duo şurup bana cok iyi geliyor sana etki etmiyor mu canım
Gerçekten birebir benim yaşadığım şey bu dün gece 4te bile tuvalete çıktım. Toplam 4 kez wcdeydim. Karnımı hafiflemiş gibi hissediyorum artık penguen gibi yürümüyorum iyice indi göbek deliğim aşağıya bakıyor valla bilmiyorum. Dün nstte 3 tane 70e yakın sancım çıktıKızlar ben 2 gündür o kadar çok tuvalete çıkıyorum ki karnım küçülmüş gibi artık bugün yediğim miktar aynı ama sürekli büyük tuvalet ihtiyacı hissediyorum ishal falanda değilim ama çok rahatsızım bu durumdan karnım ağrıyor çıkmadan önce çıktıktan bi süre sonra sürekli hareket halinde karnimdan sesler geliyor acaba doğum yakin mi o yüzden mi oluyor bu hareketler
Kapı süsü yaptırmayan bacılar benim kızımın daha adı bile yok
Sağlıkla kucağına al insallahKızlar dualarınıza ihtiyacım var. 3 gibi nişanım geldi ardından suyum geldi. Şuan hastaneye gidtpruz 10 dk da bir gelen sancılarım var nolur dua edn
Canımmm sen oyle diyince çok heyecanlandim, sağlıcakla kavuşun inşallahKızlar dualarınıza ihtiyacım var. 3 gibi nişanım geldi ardından suyum geldi. Şuan hastaneye gidtpruz 10 dk da bir gelen sancılarım var nolur dua edn
Aynıyız biz benimde 75 ve 100 e vuran sancilarim çıktı ama gerçekten indi göbeğim aşağıya hala çıkacak diye bekliyorum da bununla doğum olursa ne ala çok yorucu ya tuvalet işi korktun salgın falan var olunca ama eminim öyle bisey değil 2 gündür mahvoldumGerçekten birebir benim yaşadığım şey bu dün gece 4te bile tuvalete çıktım. Toplam 4 kez wcdeydim. Karnımı hafiflemiş gibi hissediyorum artık penguen gibi yürümüyorum iyice indi göbek deliğim aşağıya bakıyor valla bilmiyorum. Dün nstte 3 tane 70e yakın sancım çıktı
Canımmm sen oyle diyince çok heyecanlandim, sağlıcakla kavuşun inşallah
Bende aynı sekildeyim hem karin ağrısı cok.fazla.oluyor hemde tuvalete cok çıkıyorum ve hareketleri.canimi acıtıyor artikKızlar ben 2 gündür o kadar çok tuvalete çıkıyorum ki karnım küçülmüş gibi artık bugün yediğim miktar aynı ama sürekli büyük tuvalet ihtiyacı hissediyorum ishal falanda değilim ama çok rahatsızım bu durumdan karnım ağrıyor çıkmadan önce çıktıktan bi süre sonra sürekli hareket halinde karnimdan sesler geliyor acaba doğum yakin mi o yüzden mi oluyor bu hareketler
Evet yediklerine de dikkat ediyorum dışarıdan bayat vs olur diye bir şey yemiyorum sırf ev yemeği, ama ona rağmen böyle oldu. 2 Şubat'ı bekler gibi duruyor dedi doktor ama ben eminim 1 haftaya dogurucam çünkü çok aşağıda artık ne kadar öyle durabilir ki bilmiyorumAynıyız biz benimde 75 ve 100 e vuran sancilarim çıktı ama gerçekten indi göbeğim aşağıya hala çıkacak diye bekliyorum da bununla doğum olursa ne ala çok yorucu ya tuvalet işi korktun salgın falan var olunca ama eminim öyle bisey değil 2 gündür mahvoldum
Ay rahatladım ya korkmaya başlamıştım bikacimiz aynıyız demek kiBende aynı sekildeyim hem karin ağrısı cok.fazla.oluyor hemde tuvalete cok çıkıyorum ve hareketleri.canimi acıtıyor artik
Bende özellikle ona dikkat ederim zaten yiyemiyorum bisey bilmiyorum valla ya ben doğum belirtisi yorumlamakta çok iyi değilim sanırım yada kendimi bilemiyorumEvet yediklerine de dikkat ediyorum dışarıdan bayat vs olur diye bir şey yemiyorum sırf ev yemeği, ama ona rağmen böyle oldu. 2 Şubat'ı bekler gibi duruyor dedi doktor ama ben eminim 1 haftaya dogurucam çünkü çok aşağıda artık ne kadar öyle durabilir ki bilmiyorum
Canım geçen bende yazmıştım biri beni durdursun sürekli yiyorum diye, ama bence normal ben o ara kontrolede gittim o hafta bebekte bende kg almamışız,demekki ihtiyacimiz varKızlar günaydın. Ben 3 4 gündür surekli yiyorum bu normal mi ya aç uyanıyorum yiyorum yine açımşeker falan mi var ki ya yoksa artik bebisler büyüdü normal mi
biliyosun ben senle totem yaptım pesine geleceğim öyle bi his var içimde, o yüzden sen sakin dur en azından 10 gün dahaAy geliyor gelmekte olan hadi bakalım gündaşımin biri daha doguruyorduinşallah çok kolay bi doğum olur bir avazda canim
Canim benim hayirli haberler insallahhKızlar dualarınıza ihtiyacım var. 3 gibi nişanım geldi ardından suyum geldi. Şuan hastaneye gidtpruz 10 dk da bir gelen sancılarım var nolur dua edn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?