Bebek aşağı doğru ilerledikçe baş ölçüsü küçülür eğer ölçü değişmiyorsa çocuk henüz doğum kanalına ilerlemiyor demektir benim doktorum baş ölçüsünü o şekilde açıklamıştı bana canımVar canim dr 33lerdr ölçtü 35.haftada gittigimde ya nie oylr deyince pozisyonda asagida dedi yanilma olur ölçümde dedi
Gözün aydın kuzum benim maşallahHepinizden Allah razı olsun.
Suyum tamamen bitmişti hastaneye gelene kadar gittiğimde 2 cm açılmam vardı. Doktorum çatın dar ve öğleni bulur dedi. İnanılmaz dayanılmaz sancılarım vardı. Acil sezaryene alındım .
Spinal anesteziyle doğdu yavrum
3.300 gr tam 37+0 da geldi
Emiyor maşallah ama benm çok ağrım var insallah bu da geçer
Masallah gözün aydın canim kilosu da iyi doğmuş çok sevindim ağrılarında hemen geçer inşallahHepinizden Allah razı olsun.
Suyum tamamen bitmişti hastaneye gelene kadar gittiğimde 2 cm açılmam vardı. Doktorum çatın dar ve öğleni bulur dedi. İnanılmaz dayanılmaz sancılarım vardı. Acil sezaryene alındım .
Artık gelsin seninki de sıranı verip durdun ay sırayla gitmeyince ben stres oluyorumZaten bağırsaklarım hareketini duydukça sancimda geliyor özellikle akşamları ya sanırım 1 hafta 10 günden gelir benimde zaten o kadar günüm var
Anneme gobegimi açıp sordum sanki biraz düşmüş gibi burda gibi dedi dedim orda suan hareket edio dogurcan mi yoksa dioBebek aşağı doğru ilerledikçe baş ölçüsü küçülür eğer ölçü değişmiyorsa çocuk henüz doğum kanalına ilerlemiyor demektir benim doktorum baş ölçüsünü o şekilde açıklamıştı bana canım
Burada bi terslik varArtık gelsin seninki de sıranı verip durdun ay sırayla gitmeyince ben stres oluyorum
Tokluk için iki saat diye biliyorum canım
canı makina eskiyse yüksek çıkıyor iki hafta babamın cihazla ölçtüm. depresyona girdim resmen aç kaldım yine de yüksek çıktı. yeni makina aldım kendime geldim boşuna kendimi üzmüşüm
agzına ilk lokmayı attıktan bir saat sonrası canım tokluk
Nasil? Bana ozellikle uzun sureli acliklarin sekeri yukselttigi anlatildi daha once gebelik sekerim ciktiginda. Ideal olarak 3 max 4 saatte bir yemem soylendi. Gece acligi cok uzun olmasin diye yatmasan bir sure once gece ogunu yapmamiz soylendi. Yani ac kalmanin cok karsisinda bir plan anlatildi.
Kızlar sabah 9dan beri sadece 1 tane zayıfca bir hareket hissettim sizce doktora yazsam mi? Kahvaltı ettim çikolatalı ekmek yedim su içtim vs ama hiçbir hareket olmadı. Birde bağırsaklarımdan sesler geliyor
Hepinizden Allah razı olsun.
dur bi yaaArtık gelsin seninki de sıranı verip durdun ay sırayla gitmeyince ben stres oluyorum
Hepinizden Allah razı olsun.
Canımm tebrikler hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallahHepinizden Allah razı olsun.
Valla sirayi bozuon beni strese sokuosun bak olmuyor böyleBurada bi terslik varben ta en başta demiştim ama ben ilkim listede ama benden önce doğuran çok olur diye 1 cuma gününe kvleri çağırdım aksam yemeğine onlar gelmeyelim diyor eşim ısrarla çağırıyor bende çok istekli değildim gece sen cumaya dogurursun kesin misafir gelmesin diye diyor bakalım büyük gün cuma tam benlik hareket dedim
Evet 20 Li rakamlar bunlar 10 gün sonra her an doğabilir diycezAnneme gobegimi açıp sordum sanki biraz düşmüş gibi burda gibi dedi dedim orda suan hareket edio dogurcan mi yoksa dioee artik anne az kaldi icerde tutacak halim yok ya dedim
Canım ben de cumartesi alıcam damardan ferinject kan demir takviyesi. Kaç çıktı en son HGB değerin ve demir, ferritin değerlerin? Benim en son HGB 10.8 ferritin 17, demir 68 mi neydiKizlar okuyamadim üstleri simdi damardan kan takviyesi alicam.
27 ocağa gün verdi sezeryan icin ne kadar israr etsemde 25 ocak olsun diye kabul.etmedi ne kadar kalsa o kadar iyi dedi.
Valla biz boyle diye diye sona kalcaz gibime geliyor ya hadi hayırlısı
Canım senin daha siran var azicik bekleKızzzlaaaarrrrr güzel annişlerrrrr. Doktordan geldim. Nstde sancim cikmadi. En fazla 50ye kadar cikti. Butun kontrollerim sonuclarina cok guzel dedi doktor. 36.haftalik. tam 3kilo olmus prensesimbusefer yüzünüde gösterdi anam nedü bu dadlılık resmen kopyamı doguracam Dogurmadan yüzünü gösterdi çok şükür. Artik erken doğum riski yok. İstedigi zaman gelebilir kilosuda gelisimide cok guzel riskli bir durum yok şuan bile doğurabilirsin dedi
Benim daha valizim açık bir sekilde bekliyorEvet 20 Li rakamlar bunlar 10 gün sonra her an doğabilir diycez
Oh çok şükür güzel haberler duyuyoruz bugünKızzzlaaaarrrrr güzel annişlerrrrr. Doktordan geldim. Nstde sancim cikmadi. En fazla 50ye kadar cikti. Butun kontrollerim sonuclarina cok guzel dedi doktor. 36.haftalik. tam 3kilo olmus prensesimbusefer yüzünüde gösterdi anam nedü bu dadlılık resmen kopyamı doguracam Dogurmadan yüzünü gösterdi çok şükür. Artik erken doğum riski yok. İstedigi zaman gelebilir kilosuda gelisimide cok guzel riskli bir durum yok şuan bile doğurabilirsin dedi
geç canım ben sıramı veririmValla biz boyle diye diye sona kalcaz gibime geliyor ya hadi hayırlısıvalla belli olmaz canim bakmissin ben hepinizi gecmisim ahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?