2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Var canim dr 33lerdr ölçtü 35.haftada gittigimde ya nie oylr deyince pozisyonda asagida dedi yanilma olur ölçümde dedi
Bebek aşağı doğru ilerledikçe baş ölçüsü küçülür eğer ölçü değişmiyorsa çocuk henüz doğum kanalına ilerlemiyor demektir benim doktorum baş ölçüsünü o şekilde açıklamıştı bana canım

Gözün aydın kuzum benim maşallah

Masallah gözün aydın canim kilosu da iyi doğmuş çok sevindim ağrılarında hemen geçer inşallah

Zaten bağırsaklarım hareketini duydukça sancimda geliyor özellikle akşamları ya sanırım 1 hafta 10 günden gelir benimde zaten o kadar günüm var
Artık gelsin seninki de sıranı verip durdun ay sırayla gitmeyince ben stres oluyorum

Anneme gobegimi açıp sordum sanki biraz düşmüş gibi burda gibi dedi dedim orda suan hareket edio dogurcan mi yoksa dioee artik anne az kaldi icerde tutacak halim yok ya dedim

Artık gelsin seninki de sıranı verip durdun ay sırayla gitmeyince ben stres oluyorum
Burada bi terslik var ben ta en başta demiştim ama ben ilkim listede ama benden önce doğuran çok olur diye 1 cuma gününe kvleri çağırdım aksam yemeğine onlar gelmeyelim diyor eşim ısrarla çağırıyor bende çok istekli değildim gece sen cumaya dogurursun kesin misafir gelmesin diye diyor bakalım büyük gün cuma tam benlik hareket dedim

Tokluk için iki saat diye biliyorum canım

bende emin olamadım, 1 saati baz alırsam yüksek 2 saati baz alırsam sınırda oluyor

canı makina eskiyse yüksek çıkıyor iki hafta babamın cihazla ölçtüm. depresyona girdim resmen aç kaldım yine de yüksek çıktı. yeni makina aldım kendime geldim boşuna kendimi üzmüşüm

anneannemin makinası vardı 4 senelik falan bilemedim.

agzına ilk lokmayı attıktan bir saat sonrası canım tokluk

bende öyle yaptım ama yüksek çıktı

deyetisyen az az sık sık ye dedi. şekeri dengeliyormuş
ama sürekli açım sürekli karnım gurulduyor ya

Kızlar sabah 9dan beri sadece 1 tane zayıfca bir hareket hissettim sizce doktora yazsam mi? Kahvaltı ettim çikolatalı ekmek yedim su içtim vs ama hiçbir hareket olmadı. Birde bağırsaklarımdan sesler geliyor

bende sabah hiç hissetmedim, çok şükür az önce oynadı, çok azaldı hepimizin ki

canııımmmm hayırlı olsun Allah analıbabalı büyütmeyi nasip etsin
kilosu da cok güzel, inşallah güzel şekilde büyütürsün
artık ocak annesisin

dur bi yaa P Poouh sırasını vermedi aslında, bak onun subatin başı tamam ama daha ocagin 13 deyiz,yani daha vakti var, en azından 10 gün daha dursun, içimden bi ses onun arkasına ben doğuracakmışım gibi söylüyor,o yüzden bi 10 gün daha beklesin tabi sağlıklıca

Kızzzlaaaarrrrr güzel annişlerrrrr. Doktordan geldim. Nstde sancim cikmadi. En fazla 50ye kadar cikti. Butun kontrollerim sonuclarina cok guzel dedi doktor. 36.haftalik. tam 3kilo olmus prensesim busefer yüzünüde gösterdi anam nedü bu dadlılık resmen kopyamı doguracam Dogurmadan yüzünü gösterdi çok şükür. Artik erken doğum riski yok. İstedigi zaman gelebilir kilosuda gelisimide cok guzel riskli bir durum yok şuan bile doğurabilirsin dedi

Sağlıkla , mutlulukla , eme eme büyüsün inşallah Darısı başımıza

Canımm tebrikler hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah

Valla sirayi bozuon beni strese sokuosun bak olmuyor böyle eşinin ki de is ay bi de onlara mi hizmet edicen son zamanlarinda

Kizlar okuyamadim üstleri simdi damardan kan takviyesi alicam.
27 ocağa gün verdi sezeryan icin ne kadar israr etsemde 25 ocak olsun diye kabul.etmedi ne kadar kalsa o kadar iyi dedi.
Canım ben de cumartesi alıcam damardan ferinject kan demir takviyesi. Kaç çıktı en son HGB değerin ve demir, ferritin değerlerin? Benim en son HGB 10.8 ferritin 17, demir 68 mi neydi

Valla biz boyle diye diye sona kalcaz gibime geliyor ya hadi hayırlısı valla belli olmaz canim bakmissin ben hepinizi gecmisim ahahha

Canım senin daha siran var azicik bekle

Oh çok şükür güzel haberler duyuyoruz bugün

Valla biz boyle diye diye sona kalcaz gibime geliyor ya hadi hayırlısı valla belli olmaz canim bakmissin ben hepinizi gecmisim ahahha
geç canım ben sıramı veririm doğumu düşündükçe bu ara hem yavrumu çok merak ediyorum, hem heyecan hem endişe çok değişik duygulardayım o yüzden benimki az daha dursun, tabi günü gelip niye gelmiyor o mu oldu bu mu oldu diye de beklemesin, zamanında gelsin güzelce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…