Ay öldürdü beni kac aydır onlar yapacakmis hizmeti dışarıdan soyleyecekmisiz falan filanValla sirayi bozuon beni strese sokuosun bak olmuyor böyleeşinin ki de is ay bi de onlara mi hizmet edicen son zamanlarinda
Yaaa gelsin artik doktor gelebülü dedi amaaaaCanım senin daha siran var azicik bekle
Benim de daha acıktı valizim. Dün ağrıdan apar topar hastaneye gitmek için hazırlanırken valizimide tamamlayıp gittim ben ne olur ne olmaz diyeBenim daha valizim açık bir sekilde bekliyorbebisinkiler hazir benimkiler eksik en kotu dogurursam kapatir gideriz diyorum bizimkilere nasilsa bebisinkiler hazir
sırası gelmeyen tutsun mu içindeCanım senin daha siran var azicik bekle
Ay ne gerek var şuanda buna? Bu erkekler de bi tuhaf yani,oturduğum yerden tuvalete zor gidiyorum ben,hazir yemekte olsa.misafor ağırlamak için hiç uygun bi zaman değil.Ay öldürdü beni kac aydır onlar yapacakmis hizmeti dışarıdan soyleyecekmisiz falan filan
Ennnnnaaaaaaammmmm neler duyuyorum siyah papatyamiz dogurmusssssHepinizden Allah razı olsun.
Suyum tamamen bitmişti hastaneye gelene kadar gittiğimde 2 cm açılmam vardı. Doktorum çatın dar ve öğleni bulur dedi. İnanılmaz dayanılmaz sancılarım vardı. Acil sezaryene alındım .
Spinal anesteziyle doğdu yavrum
3.300 gr tam 37+0 da geldi
Emiyor maşallah ama benm çok ağrım var insallah bu da geçer
Cnmm bnm de 10.8 hgb demir kac bilmiyorum. 10.1 ile basladim hamilelige simdi 10.8 olmus 11 üstü olsun isteriz dedi anestezi uzmani ferinject verdi .Canım ben de cumartesi alıcam damardan ferinject kan demir takviyesi. Kaç çıktı en son HGB değerin ve demir, ferritin değerlerin? Benim en son HGB 10.8 ferritin 17, demir 68 mi neydi
Şifa olsun canım, para verdiniz mi? Biz bir kere sorduğumuzda raporumuz yok diye hastane 2500 dedi. Rapor çıkartabilirsek bu sefer kaç veririz acaba?Cnmm bnm de 10.8 hgb demir kac bilmiyorum. 10.1 ile basladim hamilelige simdi 10.8 olmus 11 üstü olsun isteriz dedi anestezi uzmani ferinject verdi .
Ben de artik 38+0dan sonra hazir ve nazir beklemeye baslicam benim ince çizgim o bakalim ne olacakgeç canım ben sıramı veririmdoğumu düşündükçe bu ara hem yavrumu çok merak ediyorum, hem heyecan hem endişe çok değişik duygulardayım o yüzden benimki az daha dursun, tabi günü gelip niye gelmiyor o mu oldu bu mu oldu diye de beklemesin, zamanında gelsin güzelce
Bekleyemeyrum bekleyemeyrummmm gelsun artuk daaCanım senin daha siran var azicik bekle
Negüzel haber MAŞALLAH çok şükürKızzzlaaaarrrrr güzel annişlerrrrr. Doktordan geldim. Nstde sancim cikmadi. En fazla 50ye kadar cikti. Butun kontrollerim sonuclarina cok guzel dedi doktor. 36.haftalik. tam 3kilo olmus prensesimbusefer yüzünüde gösterdi anam nedü bu dadlılık resmen kopyamı doguracam Dogurmadan yüzünü gösterdi çok şükür. Artik erken doğum riski yok. İstedigi zaman gelebilir kilosuda gelisimide cok guzel riskli bir durum yok şuan bile doğurabilirsin dedi
Garip cidden bende bizimkine nie annenler gelmiyor yaslilar dio bize daha çok sıkıntı çıkar dio hakli da aslında ben de haklisin diyorum geçiyorum bi yönden uzak olmak iyi yaAy öldürdü beni kac aydır onlar yapacakmis hizmeti dışarıdan soyleyecekmisiz falan filan
Senin ki kuvvetli cıktı kuzum azimle ben gelmiyorum anne diyor ne guzel gününü beklesin hayirli zamanda hayırlı vakitte ins saglikla gelsinBekleyemeyrum bekleyemeyrummmm gelsun artuk daa
Benim hgb 9. Demir 111 ,1 ünite kan verilecek doğum öncesi. Talesemi taşıyıcısıyim o yüzden vücudum hem bebeğe hem bana kan yetistiremiyormus.Cnmm bnm de 10.8 hgb demir kac bilmiyorum. 10.1 ile basladim hamilelige simdi 10.8 olmus 11 üstü olsun isteriz dedi anestezi uzmani ferinject verdi .
Cok igne yaptilar gelmesin diye kızım napsın gelmekten vazgectiSenin ki kuvvetli cıktı kuzum azimle ben gelmiyorum anne diyor ne guzel gününü beklesin hayirli zamanda hayırlı vakitte ins saglikla gelsin
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütmek nasibetsinHepinizden Allah razı olsun.
Suyum tamamen bitmişti hastaneye gelene kadar gittiğimde 2 cm açılmam vardı. Doktorum çatın dar ve öğleni bulur dedi. İnanılmaz dayanılmaz sancılarım vardı. Acil sezaryene alındım .
Dün ebe dedi ki, gerçek sanciysa eğer, düzenli olur ve süre kisaldikca ağrının şiddeti artar,pozisyon değiştirsen bile geçmez,istesen de evde durup bekleyemezsin.Offf vallahi doğuruyor muyum dogurmuyor muyum bu yalancı sancı mı yoksa bu sefer geliyo mu diye şizofren oldum
Bugun 34+2 kilosu 2150 çıktı . Doktor ama düzenli kilo aldığı için bir sorun görmüyor. Sağlıklı olduğu sürece sıkıntı yok :)Ya benim de öyle bu hafta covidim diye her gün portakal suyu içtim ama bebek çok da almamış yani
Gözün aydıııııınHepinizden Allah razı olsun.
Aa benOfff vallahi doğuruyor muyum dogurmuyor muyum bu yalancı sancı mı yoksa bu sefer geliyo mu diye şizofren oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?