2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim daha valizim açık bir sekilde bekliyor bebisinkiler hazir benimkiler eksiken kotu dogurursam kapatir gideriz diyorum bizimkilere nasilsa bebisinkiler hazir
Benim de daha acıktı valizim. Dün ağrıdan apar topar hastaneye gitmek için hazırlanırken valizimide tamamlayıp gittim ben ne olur ne olmaz diye

Ennnnnaaaaaaammmmm neler duyuyorum siyah papatyamiz dogurmusssss MasaAllah SubhanAllah kuzuya. Cok sukur saglicakla almissin kucagina. O agrilarinda gececek insaAllah zorlandigin icin olmustur. Gozun aydin darisi basimiza

Canım ben de cumartesi alıcam damardan ferinject kan demir takviyesi. Kaç çıktı en son HGB değerin ve demir, ferritin değerlerin? Benim en son HGB 10.8 ferritin 17, demir 68 mi neydi
Cnmm bnm de 10.8 hgb demir kac bilmiyorum. 10.1 ile basladim hamilelige simdi 10.8 olmus 11 üstü olsun isteriz dedi anestezi uzmani ferinject verdi .

Cnmm bnm de 10.8 hgb demir kac bilmiyorum. 10.1 ile basladim hamilelige simdi 10.8 olmus 11 üstü olsun isteriz dedi anestezi uzmani ferinject verdi .
Şifa olsun canım, para verdiniz mi? Biz bir kere sorduğumuzda raporumuz yok diye hastane 2500 dedi. Rapor çıkartabilirsek bu sefer kaç veririz acaba?

Ben de artik 38+0dan sonra hazir ve nazir beklemeye baslicam benim ince çizgim o bakalim ne olacak o da 10 gun sonra oluyor

Negüzel haber MAŞALLAH çok şükür

Ay öldürdü beni kac aydır onlar yapacakmis hizmeti dışarıdan soyleyecekmisiz falan filan
Garip cidden bende bizimkine nie annenler gelmiyor yaslilar dio bize daha çok sıkıntı çıkar dio hakli da aslında ben de haklisin diyorum geçiyorum bi yönden uzak olmak iyi ya ama eşinin yaptigi is degil soyle gittiklerindede temizligi toplamayi o yapsin elini sürme

Benim hgb 9. Demir 111 ,1 ünite kan verilecek doğum öncesi. Talesemi taşıyıcısıyim o yüzden vücudum hem bebeğe hem bana kan yetistiremiyormus.

Senin ki kuvvetli cıktı kuzum azimle ben gelmiyorum anne diyor ne guzel gününü beklesin hayirli zamanda hayırlı vakitte ins saglikla gelsin
Cok igne yaptilar gelmesin diye kızım napsın gelmekten vazgecti
Banada oyle geliyor daha var gelmeyecek

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütmek nasibetsin sezaryenden sonra çok ağrı olursa ağrı kesici iğne falan yaparız sıkıntı olmaz demişti benim doktorum, yapmadılar mı canımcım? Ballikko

Offf vallahi doğuruyor muyum dogurmuyor muyum bu yalancı sancı mı yoksa bu sefer geliyo mu diye şizofren oldum
Dün ebe dedi ki, gerçek sanciysa eğer, düzenli olur ve süre kisaldikca ağrının şiddeti artar,pozisyon değiştirsen bile geçmez,istesen de evde durup bekleyemezsin.
Ne zaman böyle olursak doğru hastaneye gidicez kuzum

Ya benim de öyle bu hafta covidim diye her gün portakal suyu içtim ama bebek çok da almamış yani
Bugun 34+2 kilosu 2150 çıktı . Doktor ama düzenli kilo aldığı için bir sorun görmüyor. Sağlıklı olduğu sürece sıkıntı yok :)

Sancım da çıkmadı, ama net boyunca bir coştu oğlum anlatamam ilk defa bu kadar uzun süre şiddetli hareket etti

Halen doğum pozisyonuna girmemiş. Doktor yine dedi isterseniz klinike yonlendirebilirim döndürme taktikleri var ama önermiyorum. Bazı durumlarda acil sezeryana alinabilme durumu ortaya çıkabilir. 37e kadar zamanı var, ve dönmeyecek olursa mutlaka bir nedeni var bebek için böyle olması daha iyi olabilir dedi. Genelde doğum sonrası dönmemesinin nedenini öğreniliyor dedi. Ayrıca suyun gayet iyi, bebekte küçük halen dönebilir dedi.

Öneri olarak başı sol yukarı tarafta. Basının olduğu kısımdan vajinaya doğru müzik dinletebilirsin sürekli dedi, sesi takip edip dönebilir ilginç geldi deniycem. Ama dönmese de sıkıntı değil anasına çekmiş der geçerim. Canım anam beni sezeryan doğurmuş donmemisim diye. Diğer 3 kardeş hep normal. Etme bulma dünyası benim oğlumda bana aynısını yapacak galiba

Bugünlük bukadar

Gözün aydıııııın Çok şükür en zorunu atlattın, bebeğin yanında. Gerisini de hızlıca toparlarsın inşallah. Allah sağlıkla, huzurla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Offf vallahi doğuruyor muyum dogurmuyor muyum bu yalancı sancı mı yoksa bu sefer geliyo mu diye şizofren oldum
Aa ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…