2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar hareket çok az sayıda ve seyrek olduğu için ve karnımda sertleşme olduğu için doktor normal değil gel hemen nst bakalım dedi. Hastaneye gideceğim eşimin gelmesini bekliyorum. Dua edin nolur
Hayirlisi olsun canim üzülme bazen olabiliyor böyle. İyi düşünelim iyi olsun. Dualarimiz seninle.

Benimde öyle oluyor zaten çok sık girip çıkıyorum

Ay ne gerek var şuanda buna? Bu erkekler de bi tuhaf yani,oturduğum yerden tuvalete zor gidiyorum ben,hazir yemekte olsa.misafor ağırlamak için hiç uygun bi zaman değil.
Sinir etti beni kac aydır gelen bile gelmeyelim ne gerek var diyor öldü sanki millet bizim evde yemek yemeyince anlamıyor benimki valla napiyim kılımı kimildatmayi düşünmüyorum gelsinler bakalım kendisi mahcup olur ters bi durum olursa da

Kızlar ya esim bugun nobetciydi nobeti devraldigi kişi covid çıkmış ben simdi napayim bilemedim yarinda gelecek eşim 3 gün ne guzel evde diodum

2 hafta önce benim eşimin de iş yerinden birinde ve ailesinde çıkmıştı . 3 gün annemde kaldım , test yaptırdı negatif çıktı . Eve döndüm , yine yaptırdı tekrar negatif çıktı . İyiyi düşünün lütfen .

Oyle yapacak zaten bende gelsinler isterim ama ben adam akıllı ağırlamak istiyorum dışarıdan yemekle o kadına iş yaptirmakla içim rahat etmeyecek ki benim diyeceğim gelince oğlunun işi diye zaten cocuk doğduktan sonra ful yardıma gelecek bana biliyorum yapar ama misafirlik değil yani onun istediği bende her şeyi yapayim isterim evimde hiç hoşlanmam gelene iş yaptirmaktan

Canim ya benim annem 3 muzude normal dogurmus sütü hemen inmemiş. O zaman hemen duşa girmek fln akil edilmiyormus belkide ondan midir bilemem. Umarim anneme cekmemisimdir
Aman kötü düşünmek yok benim annemin de sütü olmamış senin de olmaz diyor he he diyorum

Offf vallahi doğuruyor muyum dogurmuyor muyum bu yalancı sancı mı yoksa bu sefer geliyo mu diye şizofren oldum
Bende oyle durumda uyumaya çalışıyorum çözümü böyle buldu bugün uykumda dogurmazsam eğer uyuyabiliyorsam yalancı diyip geçiyorum

ben de hemen senin arkandayım lütfen acele etmeyin önüm boşalmasın kendimi kötü hissederim lütfeeenn
Ben siz böyle deiyince doğurmaktan korkuyorum yaprak dökümü gibi bi dogursam arkamdan geleceksiniz

Ah ah anlıyorlar mı acaba hamileliğimden beri yapmadığım ağır yemek ağırlamadığım misafir kalmadı asla asla anlamıyorlar
Gercekten bazı adamlar kurtlu oluyor benim esimde öyle ben kaç aydır hiç gözünün yaşına bakmadım reddettim asla dedim hiç yüz vermedim ama adam kafaya oyle takıyor ki bunu hayret ediyorum ya gerçekten her işi ona yaptıracağım bakalım napacak

Bencede ayrı yatin canım 3 güne belli olur

Bence numara yapın , ağrım var ahhh vah deyip yatın koltuğa . Çok acilse birileriyle yemek yeyip çay içmek kendisi gitsin onlarda yesin . Kendinizi sıkıntıya sokmayın .

Bence numara yapın , ağrım var ahhh vah deyip yatın koltuğa . Çok acilse birileriyle yemek yeyip çay içmek kendisi gitsin onlarda yesin . Kendinizi sıkıntıya sokmayın .
Zaten sürekli gidiyoruz ki gorusmedigimjz insanlar değil kvm kendisi de biliyor sürekli sabah işe gittikten 2 saat sonra arıyor sancin var mı nasıl oldun diye her akşam sancilaniyorum misafir gibi agirlamayacagim için sıkıntıya sokmayacagim bakalim kendisi girer sıkıntıya böyle kabul etti

Bende oyle dusundumde kuzum esim pimpiriklenmis bakalim ins bir sıkıntı yoktur

Bende suwenden takım aldım mavili çiçekli alt üst kollarında yakasında detay var dantel ama günlük de giyilir beyaz takım almadım yani giyilmiyor da kanamalar falan çekimde mavi giyeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…