Hayirlisi olsun canim üzülme bazen olabiliyor böyle. İyi düşünelim iyi olsun. Dualarimiz seninle.Kızlar hareket çok az sayıda ve seyrek olduğu için ve karnımda sertleşme olduğu için doktor normal değil gel hemen nst bakalım dedi. Hastaneye gideceğim eşimin gelmesini bekliyorum. Dua edin nolur
Benimde öyle oluyor zaten çok sık girip çıkıyorumYa benimde böyle oluyor wcden sonra karnım sertleşiyor adet ağrısı oluyor ve çok fazla büyük abdeste çıkıyorum. Bebekte bu saate kadar sadece 2 seyrek hareket yaptı. Doktoruma yazdım bakalım gel derse gideceğim
Sinir etti beni kac aydır gelen bile gelmeyelim ne gerek var diyor öldü sanki millet bizim evde yemek yemeyince anlamıyor benimki valla napiyim kılımı kimildatmayi düşünmüyorum gelsinler bakalım kendisi mahcup olur ters bi durum olursa daAy ne gerek var şuanda buna? Bu erkekler de bi tuhaf yani,oturduğum yerden tuvalete zor gidiyorum ben,hazir yemekte olsa.misafor ağırlamak için hiç uygun bi zaman değil.
Kızlar ya esim bugun nobetciydi nobeti devraldigi kişi covid çıkmışben simdi napayim bilemedim yarinda gelecek eşim 3 gün ne guzel evde diodum
Oyle yapacak zaten bende gelsinler isterim ama ben adam akıllı ağırlamak istiyorum dışarıdan yemekle o kadına iş yaptirmakla içim rahat etmeyecek ki benim diyeceğim gelince oğlunun işi diye zaten cocuk doğduktan sonra ful yardıma gelecek bana biliyorum yapar ama misafirlik değil yani onun istediği bende her şeyi yapayim isterim evimde hiç hoşlanmam gelene iş yaptirmaktanGarip cidden bende bizimkine nie annenler gelmiyor yaslilar dio bize daha çok sıkıntı çıkar dio hakli da aslında ben de haklisin diyorum geçiyorum bi yönden uzak olmak iyi yaama eşinin yaptigi is degil soyle gittiklerindede temizligi toplamayi o yapsin elini sürme
Aman kötü düşünmek yokCanim ya benim annem 3 muzude normal dogurmus sütü hemen inmemiş. O zaman hemen duşa girmek fln akil edilmiyormus belkide ondan midir bilemem. Umarim anneme cekmemisimdir
Bende oyle durumda uyumaya çalışıyorum çözümü böyle buldu bugün uykumda dogurmazsam eğer uyuyabiliyorsam yalancı diyip geçiyorumOfff vallahi doğuruyor muyum dogurmuyor muyum bu yalancı sancı mı yoksa bu sefer geliyo mu diye şizofren oldum
Ben siz böyle deiyince doğurmaktan korkuyorum yaprak dökümü gibi bi dogursam arkamdan geleceksinizben de hemen senin arkandayım lütfen acele etmeyin önüm boşalmasın kendimi kötü hissederim lütfeeenn
Gercekten bazı adamlar kurtlu oluyor benim esimde öyle ben kaç aydır hiç gözünün yaşına bakmadım reddettim asla dedim hiç yüz vermedim ama adam kafaya oyle takıyor ki bunu hayret ediyorum ya gerçekten her işi ona yaptıracağım bakalım napacakAh ah anlıyorlar mı acaba hamileliğimden beri yapmadığım ağır yemek ağırlamadığım misafir kalmadı asla asla anlamıyorlar
Kendisiarkalarını kim toplucak acaba
Bencede ayrı yatin canım 3 güne belli olurBende oyle diyorum ama ayni odada nobet oldugu icin covid oldugunu öğrenene kadar o odadaydim diyor.dun de muhattap olmuşlar omicron korkutuyor beni.evde annem babam da var 60 küsür yasindalar hos annemle babam 4 doz esim ve ben 3 doz aşımızı olduk ama ne bilim pozitif olsak doğum olsa başımda kimse kalmaz sıkıntı kötüyü dusunmek istemiyorumesimde yinede biz tedbirimizi alalim sen salonda yat ben cikmam yatak odasından dio ama gerek var mi bilemedim.ne zaman belli eder kendini hic bilmiyorum
Oyle yapacak zaten bende gelsinler isterim ama ben adam akıllı ağırlamak istiyorum dışarıdan yemekle o kadına iş yaptirmakla içim rahat etmeyecek ki benim diyeceğim gelince oğlunun işi diye zaten cocuk doğduktan sonra ful yardıma gelecek bana biliyorum yapar ama misafirlik değil yani onun istediği bende her şeyi yapayim isterim evimde hiç hoşlanmam gelene iş yaptirmaktan
Zaten sürekli gidiyoruz ki gorusmedigimjz insanlar değil kvm kendisi de biliyor sürekli sabah işe gittikten 2 saat sonra arıyor sancin var mı nasıl oldun diye her akşam sancilaniyorum misafir gibi agirlamayacagim için sıkıntıya sokmayacagim bakalim kendisi girer sıkıntıya böyle kabul ettiBence numara yapın , ağrım var ahhh vah deyip yatın koltuğa . Çok acilse birileriyle yemek yeyip çay içmek kendisi gitsin onlarda yesin . Kendinizi sıkıntıya sokmayın .
Bende oyle dusundumde kuzum esim pimpiriklenmis bakalim ins bir sıkıntı yoktur2 hafta önce benim eşimin de iş yerinden birinde ve ailesinde çıkmıştı . 3 gün annemde kaldım , test yaptırdı negatif çıktı . Eve döndüm , yine yaptırdı tekrar negatif çıktı . İyiyi düşünün lütfen .
Bende suwenden takım aldım mavili çiçekli alt üst kollarında yakasında detay var dantel ama günlük de giyilir beyaz takım almadım yani giyilmiyor da kanamalar falan çekimde mavi giyeceğim inşallahVazgeçtim vala ben aldigim pijama takımları guzel biriyle çekinirim basimada ablamdan krep istedim onu takarım artik giymicem şeye para vermek istemedim olcak mi olmayacak mi bilemedim suan ust kismim genis hersey guzel olmuyor oldugu kadar artik
Oyle yapcam canim evdeyken maske takacakBencede ayrı yatin canım 3 güne belli olur
Bende bundan aldım canımHipp combiotic 1 numara aldım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?