2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben de duygulandım

Geçen dolapta gördüm kot pantolonlarımı çıkardım acaba sizi tekrar giyebilecek miyim diye konuştum onlarla
Hepimizin hayali var Ben kilolu hamile kaldım ama önceden vermiştim dikkat edince veriyorum işte . İnşallah emzirme falan derken 60-65 arası olsam yaza . Çünkü bebişle rahat hareket etmek istiyorum zor oturup kalkan bir anne olmak istemiyorum bakalım

Canım benim çok üzüldüm yaşadıklarına bir de prof olacak pislik cidden, 3 kat kordon dolanmış ve bunu usg’de nasıl göremedi, yaşaması bile mucize çocuğun cidden, çok şükür kötü bir şey olmadı doğum sırasında…Keşke doktorunu değiştirseydin tuhaflığı fark ettiğim an ama eminim Prof doktor bir bildiği vardır diye düşünmüşsündür Dualarımız seninle canım, İnşallah en kısa sürede Efe de eve döner, ablası Kumsal da ona iyi bakar annesi merak etme

Canim ben gecen hafta carsamba gittim bugun 10.gün. doktor bana 2 hafta sonra gel ama 3.haftayi geçirme deditam bi sey demedi yani 37+6 oluyorum haftaya cumartesi esimle giderim die oyle yaptim ama o zamana kadar doğurmam ins deyip duruyorum

Canim ben gecen hafta carsamba gittim bugun 10.gün. doktor bana 2 hafta sonra gel ama 3.haftayi geçirme deditam bi sey demedi yani 37+6 oluyorum haftaya cumartesi esimle giderim die oyle yaptim ama o zamana kadar doğurmam ins deyip duruyorum

Sen yinede temkinli davran canım kontrole kadar çok ağır iş yapma. Benim doktor bugün öyle dedi dinlenme moduna al artık kendini dedi yorulduğumuz zaman ani su boşalması olabilirmiş Allah korusun. En hayırlı zamanda gelsin inşallah bebişin

Evet hissetmiyoruz bazı hareketleri ultrasonda kıpır kıpır ben hissetmiyorum güçlü Olunca hissediyorum
Ben de öyle canım, en son gittiğimde 33 haftalıktım, doktorum “hanfendi bi yerinde dursa ölçücem” diyordu ama bende tık yoktu. Hissettiğim hareketler gün içinde hayli şiddetli olanlar herhalde...

Esimde bana daha hamile kalmadan alalim dedi dedim ne gerek var cunku evi kendi süpürüyordu benim belim sıkıntılı diesimdi ben diyorum o yanaşmıyor
erkeğe alma denir mi al kocacım haklısın kocacım sen en iyisini bilirsin yiğidim diyeceksin

Lanet olsun işini severek , özenle yapmayan doktorlara , veterinerlere . Dualarım sizinle , inşallah oğlunuzla birlikte sağlıkla gidersiniz evinize bir an önce

En kısa zamanda sağ salim hepiniz bir araya gelirsiniz inşallah. Oğlun kendi emince göğüslerin de rahatlamış olur

yok ya gitmem ben burası bizim

hele bi doğur hemen göndeririz
siz emzirme - alt değiştirme olayını bitirmişken
bizler (zamanında gelirse tabi) acaba nasıl doğursak diye düşünmeye devam edeceğiz

bir an önce saglıkla al oğluşunu kucagına inşallah canım. kızına da kavuşunca bize kızım yanımda oğlum da emiyo diye mesaj atarsın. gelecek o günler uzak degil inşallah. dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…