Evet her şeye cevapları varAhhh evet o da var , hemen dalıyor dolabına . Kıllama kardeşinin kıyafetleri deyince de hemen cevap veriyor miiyyuuvv diye
Ben de duygulandımHangi birini sayabilirim yüzüklerimi takmayi çok özledim aslında hala oluyor ama ben sabahları sistiginden korktugum için takmıyorum deliksiz uyumayı hafifçe kalkıp oturabilmeyi rahat rahat yemek yemeyi en çokta oğlumla sürekli dışarı çıkıp gezdigimiz günleri çok özledim biraz daha sayarsam gözüme toz kaçabilir agliyciiiim
Ayy benimkide kokopatik işte matik neInstagramda da kokopatik diye bir yer var orada da guzel patikler var kizlar takip edincok tatlis canim gule gule kullansin ins
Hepimizin hayali varGeçen dolapta gördüm kot pantolonlarımı çıkardım acaba sizi tekrar giyebilecek miyim diye konuştum onlarla
İyi tutmuşsun dolapta ben kaldırdım gözümün önündenGeçen dolapta gördüm kot pantolonlarımı çıkardım acaba sizi tekrar giyebilecek miyim diye konuştum onlarla
Canım benim çok üzüldüm yaşadıklarınaÖzellikle normal doğum yapacaklar 35. Haftada mutlaka idrar testlerini atlamadan yaptırsın benim salak doktor yapmadığı için doğum esnasında ben enfeksiyonum ona geçmiş. Onun dışında gene 29 haftadan beri erken doğum öngörüp hiçbir önlem almadığı için doktor suçlu. Ve gene çocuğum boynunda 3 kat kordon ile doğdu bunu ultrasonda saptayamayıp o halde beni normal doğuma aldığı için suçlu. Ben prof diye gittim evladımı canımı emanet ettim bi boktan anlamayan hayvanın teki çıktı doktor. Oğlum yaşıyorsa Allahın sayesinde. Ben size defalarca grupta ağrım var normal gelmiyor bana önlem almaması demiştim bana bile anormal gelirken o işin ehli olup önlem almamasını aklım almıyo. Sürekli süt sağıyorum yere bere içinde göğüslerim. Bebek emmesi gibi olmuyor tabibugün artık eve döneceğim kaç gündür onu bırakıp gidemedim ama evde de kızım var yolumu gözleyen. Ne zaman çıkarırlar bilmiyorum ama tahminimce ya çarşamba yada haftaya bugün verirler dualarım ve umutlarım o yönde. Oğlumunda dualarınıza ihtiyacı var
Canim ben gecen hafta carsamba gittim bugun 10.gün. doktor bana 2 hafta sonra gel ama 3.haftayi geçirme dediDoktorun ne zaman çağırdıysa o zaman git canım önce gitmebenimki 32 den sonra hep 2 haftada bir çağırdı. Bugün 36+4 de gün verdi ama bebişi iri gördüğü için verdi kilolu olsa da olmasa da sezeryanda 38 i bekliyorum dedi. Sanırsam çoğu doktor da böyle yapıyor
Haha tahmin ettim kuzum da bozuntuya vermedimAyy benimkide kokopatik işte matik ne
Adıyla uğur getirsin size oğluşunuzMaşallah kuzumuğur olacak nasipse
Canim ben gecen hafta carsamba gittim bugun 10.gün. doktor bana 2 hafta sonra gel ama 3.haftayi geçirme deditam bi sey demedi yani 37+6 oluyorum haftaya cumartesi esimle giderim die oyle yaptim ama o zamana kadar doğurmam ins deyip duruyorum
Ben de öyle canım, en son gittiğimde 33 haftalıktım, doktorum “hanfendi bi yerinde dursa ölçücem” diyordu ama bende tık yoktu. Hissettiğim hareketler gün içinde hayli şiddetli olanlar herhalde...Evet hissetmiyoruz bazı hareketleri ultrasonda kıpır kıpır ben hissetmiyorum güçlü Olunca hissediyorum
erkeğe alma denir mi al kocacım haklısın kocacım sen en iyisini bilirsin yiğidim diyeceksinEsimde bana daha hamile kalmadan alalim dedi dedim ne gerek var cunku evi kendi süpürüyordu benim belim sıkıntılı diesimdi ben diyorum o yanaşmıyor
Özellikle normal doğum yapacaklar 35. Haftada mutlaka idrar testlerini atlamadan yaptırsın benim salak doktor yapmadığı için doğum esnasında ben enfeksiyonum ona geçmiş. Onun dışında gene 29 haftadan beri erken doğum öngörüp hiçbir önlem almadığı için doktor suçlu. Ve gene çocuğum boynunda 3 kat kordon ile doğdu bunu ultrasonda saptayamayıp o halde beni normal doğuma aldığı için suçlu. Ben prof diye gittim evladımı canımı emanet ettim bi boktan anlamayan hayvanın teki çıktı doktor. Oğlum yaşıyorsa Allahın sayesinde. Ben size defalarca grupta ağrım var normal gelmiyor bana önlem almaması demiştim bana bile anormal gelirken o işin ehli olup önlem almamasını aklım almıyo. Sürekli süt sağıyorum yere bere içinde göğüslerim. Bebek emmesi gibi olmuyor tabibugün artık eve döneceğim kaç gündür onu bırakıp gidemedim ama evde de kızım var yolumu gözleyen. Ne zaman çıkarırlar bilmiyorum ama tahminimce ya çarşamba yada haftaya bugün verirler dualarım ve umutlarım o yönde. Oğlumunda dualarınıza ihtiyacı var
Benimde ablam dedii baby de direk trendyoldan bakıyorumHaha tahmin ettim kuzum da bozuntuya vermediminstadan da takip et güzel orasi ablam dedi banada o cok memnun
En kısa zamanda sağ salim hepiniz bir araya gelirsiniz inşallah. Oğlun kendi emince göğüslerin de rahatlamış olurÖzellikle normal doğum yapacaklar 35. Haftada mutlaka idrar testlerini atlamadan yaptırsın benim salak doktor yapmadığı için doğum esnasında ben enfeksiyonum ona geçmiş. Onun dışında gene 29 haftadan beri erken doğum öngörüp hiçbir önlem almadığı için doktor suçlu. Ve gene çocuğum boynunda 3 kat kordon ile doğdu bunu ultrasonda saptayamayıp o halde beni normal doğuma aldığı için suçlu. Ben prof diye gittim evladımı canımı emanet ettim bi boktan anlamayan hayvanın teki çıktı doktor. Oğlum yaşıyorsa Allahın sayesinde. Ben size defalarca grupta ağrım var normal gelmiyor bana önlem almaması demiştim bana bile anormal gelirken o işin ehli olup önlem almamasını aklım almıyo. Sürekli süt sağıyorum yere bere içinde göğüslerim. Bebek emmesi gibi olmuyor tabibugün artık eve döneceğim kaç gündür onu bırakıp gidemedim ama evde de kızım var yolumu gözleyen. Ne zaman çıkarırlar bilmiyorum ama tahminimce ya çarşamba yada haftaya bugün verirler dualarım ve umutlarım o yönde. Oğlumunda dualarınıza ihtiyacı var
yok ya gitmem ben burası bizimmaşallah gelen gelene, Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin inşAllah
Bu gidişle şubata 3-5 anne kalacak,
doğuranlar sizi şöyle ocak sayfasına alalım
yok ya gitmem ben burası bizim
bir an önce saglıkla al oğluşunu kucagına inşallah canım. kızına da kavuşunca bize kızım yanımda oğlum da emiyo diye mesaj atarsın. gelecek o günler uzak degil inşallah. dualarım seninleÖzellikle normal doğum yapacaklar 35. Haftada mutlaka idrar testlerini atlamadan yaptırsın benim salak doktor yapmadığı için doğum esnasında ben enfeksiyonum ona geçmiş. Onun dışında gene 29 haftadan beri erken doğum öngörüp hiçbir önlem almadığı için doktor suçlu. Ve gene çocuğum boynunda 3 kat kordon ile doğdu bunu ultrasonda saptayamayıp o halde beni normal doğuma aldığı için suçlu. Ben prof diye gittim evladımı canımı emanet ettim bi boktan anlamayan hayvanın teki çıktı doktor. Oğlum yaşıyorsa Allahın sayesinde. Ben size defalarca grupta ağrım var normal gelmiyor bana önlem almaması demiştim bana bile anormal gelirken o işin ehli olup önlem almamasını aklım almıyo. Sürekli süt sağıyorum yere bere içinde göğüslerim. Bebek emmesi gibi olmuyor tabibugün artık eve döneceğim kaç gündür onu bırakıp gidemedim ama evde de kızım var yolumu gözleyen. Ne zaman çıkarırlar bilmiyorum ama tahminimce ya çarşamba yada haftaya bugün verirler dualarım ve umutlarım o yönde. Oğlumunda dualarınıza ihtiyacı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?