Amin amin canim benimÇok güzel canım adıyla yaşasın inşallah
Anladım canim genelde uzanıyorum canim ins oyle olmaz sagolSen yinede temkinli davran canım kontrole kadar çok ağır iş yapma.Benim doktor bugün öyle dedi dinlenme moduna al artık kendini dedi yorulduğumuz zaman ani su boşalması olabilirmiş Allah korusun. En hayırlı zamanda gelsin inşallah bebişin
yüksek bel pantolonlarımmmİyi tutmuşsun dolapta ben kaldırdım gözümün önünden36 bedendim yaaa üç ay içinden düşerim inşallah o bedene hepimiz kavuşalım özlediklerimize
Aynen. Arıyor beni kaç kg oldun diyor sonra moralimi bozup kapatıyorBunlarda huy galiba telefondan takip yapmak ne guzel dünya
Adam alışmış temizliğe. Zor gelmiyor demek kiEsimde bana daha hamile kalmadan alalim dedi dedim ne gerek var cunku evi kendi süpürüyordu benim belim sıkıntılı diesimdi ben diyorum o yanaşmıyor
Sanırım 2 subatcilar kalacak biBu gidişle şubata 3-5 anne kalacak,
doğuranlar sizi şöyle ocak sayfasına alalım
Ahh hiç sorma. Benim canımın hiç kıymeti yoktur. Evin her işini ben yaparım. Hoşuma da gider aslında. Başkasına teslim edemiyorum işimi. Anneme bileValla keşke en başından temizlik işini eşine kitleseydinben öyle yaptım ikinci gün robot geldi şimdi de kurutma makinesinin stoğa girmesini bekliyoruz
Amin inşallah canım benimAdıyla uğur getirsin size oğluşunuz
Allah yardımcınız olsun cnm benim, ne kadar kötü o kadar para verip özele gidiyosun ihmal var, hadi idrar tahlili neyse de nasıl ultrasonda görülmez kordon dolanması, öyle bi durumda sezaryan oluyomuş sanirim direk.. Allahın izniyle oğlun gelicek yanına cnm merak etme dualarımız sizinle..Özellikle normal doğum yapacaklar 35. Haftada mutlaka idrar testlerini atlamadan yaptırsın benim salak doktor yapmadığı için doğum esnasında ben enfeksiyonum ona geçmiş. Onun dışında gene 29 haftadan beri erken doğum öngörüp hiçbir önlem almadığı için doktor suçlu. Ve gene çocuğum boynunda 3 kat kordon ile doğdu bunu ultrasonda saptayamayıp o halde beni normal doğuma aldığı için suçlu. Ben prof diye gittim evladımı canımı emanet ettim bi boktan anlamayan hayvanın teki çıktı doktor. Oğlum yaşıyorsa Allahın sayesinde. Ben size defalarca grupta ağrım var normal gelmiyor bana önlem almaması demiştim bana bile anormal gelirken o işin ehli olup önlem almamasını aklım almıyo. Sürekli süt sağıyorum yere bere içinde göğüslerim. Bebek emmesi gibi olmuyor tabibugün artık eve döneceğim kaç gündür onu bırakıp gidemedim ama evde de kızım var yolumu gözleyen. Ne zaman çıkarırlar bilmiyorum ama tahminimce ya çarşamba yada haftaya bugün verirler dualarım ve umutlarım o yönde. Oğlumunda dualarınıza ihtiyacı var
Bende doğum hediyesi olarak robot süpürge istedim bakalımben kendi hediyemi aldırdım bile. robot süpürge iki çocuklu ana için en güzel hediyeydi bence.başının etini yemiş olabilirim ama iyi ki yemişim dolar artmadan aldık şimdikinin yarı fiyatına bu da benim kocama doğum hediyem olsun
Bende bu gidişle beklicem Şubat başınıAdam alışmış temizliğe. Zor gelmiyor demek ki
Sanırım 2 subatcilar kalacak bi
Canım seninki sezeryan mıydı? İyi çok şükür düzelmiş.Biraz daha dursun sonra gelebilirKizlar kontrolden yeni çıktım doktor suyu fazla dedi bebegin nst sonucumu beğenmedi tekrar istedi yarim saat nst kaldim bebek uyuyordu galiba fazla hareket etmedi sonradan etti eğer öyle devam etseydi yatış yapacakti şükür iyi dedi de çıktım haftaya persembe kontrole çağırdı yine bizden böyle canlar hayirlisi ile alsaydik kucaklarimiza valla bugun çok stres oldum
Evet cnm sezeryan çok şükür düzeldi 3300 olmuş cnm 52 cm boyuCanım seninki sezeryan mıydı? İyi çok şükür düzelmiş.Biraz daha dursun sonra gelebilirKaç kg olmuş canım tosunluga devammi
Maşallah kuzum sezeryansa iyi ya kiloyu dert etmezsin o açıdan sordum.Ablalarina abilik yapsın bakalımEvet cnm sezeryan çok şükür düzeldi 3300 olmuş cnm 52 cm boyu
Aynen cnm zamaninda gelsinler sağlıkla
Robot candır valla. Geri adım atma aldırAhh hiç sorma. Benim canımın hiç kıymeti yoktur. Evin her işini ben yaparım. Hoşuma da gider aslında. Başkasına teslim edemiyorum işimi. Anneme bileama şu süpürge işi artık baya zorlamaya başladı. Belim de fitik var. Eğilip kalkmak işkence. Sırf o yüzden istiyorum. Taakatim kalmıyor artık. Aldırıcam ya kararlıyım
İyi olmasa göndermezdi canım dinlen dikkat et bu hafta stres yapmaKizlar kontrolden yeni çıktım doktor suyu fazla dedi bebegin nst sonucumu beğenmedi tekrar istedi yarim saat nst kaldim bebek uyuyordu galiba fazla hareket etmedi sonradan etti eğer öyle devam etseydi yatış yapacakti şükür iyi dedi de çıktım haftaya persembe kontrole çağırdı yine bizden böyle canlar hayirlisi ile alsaydik kucaklarimiza valla bugun çok stres oldum
Yok kuzum kiloyu dert etmiyorum sağlıklı olsun olsundaMaşallah kuzum sezeryansa iyi ya kiloyu dert etmezsin o açıdan sordum.Ablalarina abilik yapsın bakalım
Allah yardımcınız olsun canımKızlar doktordan çıktım şimdi. 32+5im. Bebeğin suyunda azalma başlamış. Boynuna da kordon dolanmış.Doktor doğuma kadar sol tarafına full yatıcaksın dedi. 10 gün sonra tekrar kontrole gidicem nstye gircekmişim. Suyu azaldığı için bebek hareketlerini de tam göstermiyomuş. Bu haftalarda rutin olan şeylermiş bunlar.Dualarınıza talibim.
Şükür cnm ya sağlıkla gelserdi hayirlisi ileİyi olmasa göndermezdi canım dinlen dikkat et bu hafta stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?