2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Anladım canim genelde uzanıyorum canim ins oyle olmaz sagol

Valla keşke en başından temizlik işini eşine kitleseydin ben öyle yaptım ikinci gün robot geldi şimdi de kurutma makinesinin stoğa girmesini bekliyoruz
Ahh hiç sorma. Benim canımın hiç kıymeti yoktur. Evin her işini ben yaparım. Hoşuma da gider aslında. Başkasına teslim edemiyorum işimi. Anneme bile ama şu süpürge işi artık baya zorlamaya başladı. Belim de fitik var. Eğilip kalkmak işkence. Sırf o yüzden istiyorum. Taakatim kalmıyor artık. Aldırıcam ya kararlıyım

Allah yardımcınız olsun cnm benim, ne kadar kötü o kadar para verip özele gidiyosun ihmal var, hadi idrar tahlili neyse de nasıl ultrasonda görülmez kordon dolanması, öyle bi durumda sezaryan oluyomuş sanirim direk.. Allahın izniyle oğlun gelicek yanına cnm merak etme dualarımız sizinle..

Bende doğum hediyesi olarak robot süpürge istedim bakalım

Kizlar kontrolden yeni çıktım doktor suyu fazla dedi bebegin nst sonucumu beğenmedi tekrar istedi yarim saat nst kaldim bebek uyuyordu galiba fazla hareket etmedi sonradan etti eğer öyle devam etseydi yatış yapacakti şükür iyi dedi de çıktım haftaya persembe kontrole çağırdı yine bizden böyle canlar hayirlisi ile alsaydik kucaklarimiza valla bugun çok stres oldum

Canım seninki sezeryan mıydı? İyi çok şükür düzelmiş.Biraz daha dursun sonra gelebilirKaç kg olmuş canım tosunluga devammi

Canım seninki sezeryan mıydı? İyi çok şükür düzelmiş.Biraz daha dursun sonra gelebilirKaç kg olmuş canım tosunluga devammi
Evet cnm sezeryan çok şükür düzeldi 3300 olmuş cnm 52 cm boyu
Aynen cnm zamaninda gelsinler sağlıkla

Benimki de hem süpürüyor kaç haftadır evi hem de kedinin kumuna falan hep o bakıyor . İlk aylarda kendine kalacağını hissedince kumda değişiklik yaptı robot süpürge alalım dedi benim evim küçük ve plansız diye ben istemedim zaten şarjlı dik süpürgemi seviyorum . Kendileri yapınca gerçekten eksikleri daha kolay hallediyorlar
Kesinlikle öyle sen yine de istemem deme bırak alsın. İşine yarar.
Robot candır valla. Geri adım atma aldır

İyi olmasa göndermezdi canım dinlen dikkat et bu hafta stres yapma

Kızlar doktordan çıktım şimdi. 32+5im. Bebeğin suyunda azalma başlamış. Boynuna da kordon dolanmış.Doktor doğuma kadar sol tarafına full yatıcaksın dedi. 10 gün sonra tekrar kontrole gidicem nstye gircekmişim. Suyu azaldığı için bebek hareketlerini de tam göstermiyomuş. Bu haftalarda rutin olan şeylermiş bunlar.Dualarınıza talibim.

Allah yardımcınız olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…