2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Özellikle normal doğum yapacaklar 35. Haftada mutlaka idrar testlerini atlamadan yaptırsın benim salak doktor yapmadığı için doğum esnasında ben enfeksiyonum ona geçmiş. Onun dışında gene 29 haftadan beri erken doğum öngörüp hiçbir önlem almadığı için doktor suçlu. Ve gene çocuğum boynunda 3 kat kordon ile doğdu bunu ultrasonda saptayamayıp o halde beni normal doğuma aldığı için suçlu. Ben prof diye gittim evladımı canımı emanet ettim bi boktan anlamayan hayvanın teki çıktı doktor. Oğlum yaşıyorsa Allahın sayesinde. Ben size defalarca grupta ağrım var normal gelmiyor bana önlem almaması demiştim bana bile anormal gelirken o işin ehli olup önlem almamasını aklım almıyo. Sürekli süt sağıyorum yere bere içinde göğüslerim. Bebek emmesi gibi olmuyor tabi bugün artık eve döneceğim kaç gündür onu bırakıp gidemedim ama evde de kızım var yolumu gözleyen. Ne zaman çıkarırlar bilmiyorum ama tahminimce ya çarşamba yada haftaya bugün verirler dualarım ve umutlarım o yönde. Oğlumunda dualarınıza ihtiyacı var

Esi Doğum hediyesi almak isteyenler varsa robot süpürge aldirsin kizlar, bebek doğunca hayatinizi kolaylastircak. Ben yazın aldırdim esime dedim doğum hediyen olsun cok memnun kaldım. Eminim 2 çocuklu hayatta daha da memnun kalicam.

Valla keşke en başından temizlik işini eşine kitleseydin ben öyle yaptım ikinci gün robot geldi şimdi de kurutma makinesinin stoğa girmesini bekliyoruz
Teyzelerimizzz çok ama çook tatlı patik aldım trendyol kokomatik diye bir yer
Çok tatlılar sağlıkla giysin inşallah

Canımm tüm dualarımız seninle ve oğlunla inşallah en kısa zamanda yoparlanıp gelecek yanına

Ah canim yaa. Inşallah cabucak toparlarsınız. Dualarim oğlusun ve seninle.

Doktor işi cidden şans işi canim valla üzüldüm Allah yardimcin olsun.ins umdugundan daha da kisa surede bebisin iyilesir ve hastaneden cikar dualarimiz seninle

Allah yardımcınız olsun canım Bazen prof vb doktorlar normal doğumu hatta doğumu hafife alıyorlar ve gebeyi artık dinlemiyorlar. Devlette bir doktor gençti ama bana demişti gebenin dediğini dinlemek anlamak lazım diye . Her gebelik de farklı çünkü . Ama yenidoğan bakımı iyidir inşallah güçlü bebeğin toparlayacak . Dualarımız sizinle .

Valla keşke en başından temizlik işini eşine kitleseydin ben öyle yaptım ikinci gün robot geldi şimdi de kurutma makinesinin stoğa girmesini bekliyoruz

Çok tatlılar sağlıkla giysin inşallah
Benimki de hem süpürüyor kaç haftadır evi hem de kedinin kumuna falan hep o bakıyor . İlk aylarda kendine kalacağını hissedince kumda değişiklik yaptı robot süpürge alalım dedi benim evim küçük ve plansız diye ben istemedim zaten şarjlı dik süpürgemi seviyorum . Kendileri yapınca gerçekten eksikleri daha kolay hallediyorlar

Suan ben heyecan yaptim senden bir gun onceyim bakalim haftaya cumartesi bana ne diyecek doktor bende tık yok çünkü

Kız bende de tık yoktu işte ben çatı muayenesi olcam diye gittim birden doğum tarihi belli oldu anlamadım nasıl oldu hazırlıklı ol canımm sen de her an her şey olabilir artık son düzlükteyiz

Kız bende de tık yoktu işte ben çatı muayenesi olcam diye gittim birden doğum tarihi belli oldu anlamadım nasıl oldu hazırlıklı ol canımm sen de her an her şey olabilir artık son düzlükteyiz
Yaa bende mi haftaya ctsiyi beklemeyip haftaici gitsemki ben de catlicam ne olcak muayenede diye

Yaa bende mi haftaya ctsiyi beklemeyip haftaici gitsemki ben de catlicam ne olcak muayenede diye

Doktorun ne zaman çağırdıysa o zaman git canım önce gitme benimki 32 den sonra hep 2 haftada bir çağırdı. Bugün 36+4 de gün verdi ama bebişi iri gördüğü için verdi kilolu olsa da olmasa da sezeryanda 38 i bekliyorum dedi. Sanırsam çoğu doktor da böyle yapıyor

Geçen dolapta gördüm kot pantolonlarımı çıkardım acaba sizi tekrar giyebilecek miyim diye konuştum onlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…