2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Şükür cnm bazen böyle olabiliyormuş artık büyüdüler eski kadar da hareket etmezler bizide korkutuyor lar yaramazlar

Bak yine bir olumsuzluk haha olmaz bisey ben inaniyorumevrene pozitif mesaj lutfenbenimkiler buyuk ondan mi bilmem hic agridiklarini bilmem mesela
Hayatin gerceklerinden tarafim ben eğer kendimi kandirirsam sonra daha mutsuz olurum

Bir doguralim zor zamanları atlatalım da burada zayıflama tecrübelerimizi de konuşur birlikte diyet yaparız inşallah

Şükür cnm bazen böyle olabiliyormuş artık büyüdüler eski kadar da hareket etmezler bizide korkutuyor lar yaramazlar
Valla cnm ya korkmadim değil sağ dön sola dönmekten strese girdim

İyi tutmuşsun dolapta ben kaldırdım gözümün önünden 36 bedendim yaaa üç ay içinden düşerim inşallah o bedene hepimiz kavuşalım özlediklerimize
Ben çıkarmadım bile kışlıkları cikarirken çoğu kiyafetimi dolabim bomboş bi kac parça doğum sonrası moral olsun diye kıyafet aldım açıp açıp onlara bakıyorum arada

Ayni haftalarda bende sorun yaşadım cok dinlenme saglikli beslenme ile şükür gayet iyiyiz. Sizde dinlenin bol bol suyunuzu ihmal etmeyin.

Valla cnm ya korkmadim değil sağ dön sola dönmekten strese girdim
Gecen bizim bebe de korkuttu gunde 2 kere nst çektik doktor takip et 2 gun sonra geldi gittim beni görünce gel hadi nst beraber gidelim dedi meger gecenki nstde hareketi az , kalbi hızlıymış pozisyondan kaynakli imis, dün iyi.cikinca nst bir oh cekti.

Şeker mi var cnm bişey dedi mi doktorun suyun için

Suyun artması için havuç suyu içmek çok faydalıymış belki duymuşsunuzdur bide bol bol su içmek. Böyle azalıp artabiliyomuş bazen. Allah sıkıntı göstermesin vaktiyle doğsun bebişiniz

Rabbim yardımcın olsun cnm ah bi sağlıkla kavussaydik ya iyice stres oluyoruz yq

Canim dedim bu saatlerde uyuyordur diye kiz daha uyusa bile kalp atisi kaymaz net çıkar dedi sonra çıkacağım zaman iyice hareketlendi

Canim dedim bu saatlerde uyuyordur diye kiz daha uyusa bile kalp atisi kaymaz net çıkar dedi sonra çıkacağım zaman iyice hareketlendi
Kızlar NST’de bebeğin hareketini uyuduğunu nasıl anlıyorsunuz? Kafam karıştı? İki tane rakam var biri kalp atışı biri sancı değil mi? Neye dayanarak hareket ettiği ya da etmediği anlaşılıyor?

Bakın benim 2 hafta önceki NST’m böyle idi ilk kez çektirdim doktoruma attım okdir dedi, nası bu sizce

Aynen. Arıyor beni kaç kg oldun diyor sonra moralimi bozup kapatıyor e devletten baktım birde oraya gitmişim gibi kayıt açmış rutin kontrol diye
Iste sikayet edeceksin ben gitmedim boyle boyle oldu die bak agizlarina tukurulmuyor mu. Kamu gorevlisi işini yapmiyor yani suc bu

Cnm nsat kağıdında sanci aşağıdaki oluyor kalp atışları yukaridaki
Uyuduğunu hareket etmeyince anliyorum ben birde gündüzleri pek fazla aktif olmuyor akşam olunca harekete geçiyor

BEniM burdada ayni canim bir ozel var bir devlet. Bana sorarsan bende devlete gitmek istiyorum dogum icin. Ozeldeki doktor buranin en iyisi ama benimde tereddutlerim var. Parasi cok. Herseyi ben cekecem ama 6milyar para verecem. Burda devlette dogum yapanlarda bu enfeksiyon olayini cok duyar olduk esimde kiziyo para bi sekilde verilir ama birsey olursa o kafani cok vurarsin diyo kiziyo bana. Tabi her hastane bir olacak diye birsey yok. Yonetimle alakali. Senin hastanen hem temiz doktorun hem ilgiliymis hemde dedigin gibi bedava. Cok sanslisin. Guzel dusunelim guzel olsun. Olacak olan ozeldede olur devlette de diyorum ama esim sinirleniyor. Bende kararsizim yani. Rabbim saglicakla aldirsin kucagimiza. Herkes dogurmuyomusun daha diye ariyor sinir oluyom esimde her telefonda doguruyonmu diyor. Sakayi gectim sinir oluyorum artik. Gelecek olani zorla tutacam sanki gelmeyor iste napayim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…