2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Cok sukur cok sevindim canim. Lanet oksuruk hemen gecmiyor malesef ama buna sukur. Gunden gune dahada iyi olun insaAllah buyuk oglum dun gece ateslendi yine. Kucukte hapsiriyo bugun. Tam iyilestiler diyorum başa sariyoruz. Aylardir alistim artik. Tam bunalip söylenmeye baslarken bu hastaliktan ankaralara gittim geldim Allahim bana tam bir ders verdi. Beterin beteri varmis. Cok sukurki saglikla döndüm. Buna şükür diyorum artik Rabbim dermansiz hastalik vermesin

Eki Görüntüle 2988462
Bakın benim 2 hafta önceki NST’m böyle idi ilk kez çektirdim doktoruma attım okdir dedi, nası bu sizce
Ustteki yer hem kalp atışı hemde hareket hareket edince kalp atimi hızlanıyor. Hareket etmediği nst kagidim da üst kısım dümdüzdu.
Mesela senin bebis baya hareketli imis bu nst cekilirken.

Uykuda olsa bile kalp atışı onemli. Bende gidiyorum hareketini hissetmeyince ama her gittigimdede uyuyor olmuyor. Seni bukadar niye strese kuyduki ultrasonda bile bakitiyorum gece saat kac olursa olsun. Orda hareketli oldugu halde bile hissetmiyo olabiliyorum ozaman rahatliyorum. Senide ultrasonda baktiginda hareketlerini farkettinmi? Nstde sancinmi cikti kalp atislarindami sikinti cikti? Suyun fazlaysa simdiye kadar niye dememis. Bu konuda hassasim ikinci oglumda anlatmistim biliyorsun. Bizede doktorum soylememisti. İki kere suyum geldi benim doktor tatilde oldugu icin baska doktor bakti suyun fazla doktorun nasil demez deyince şok olmustuk. Erken dogdugu icin herzaman sukrediyorum. Suyuna cok dikkat et canim. Allahin izniyle saglikla alacaz kucagimiza az kaldi. (Hani diyorsun ya hep az daha bekle diye iste hep bu korkulardan biran once gelsin artik istiyorum. Doktorun artik risk yok her an dogum olabilir kendini kurtarmis sözünüde duydum ya. İkinci oglumdaki o psikolojiyi istesemde atamiyorum aklimdan)

Kızlar ya hastane çıkışında nasıl bişey giymek lazım ? Özellikle sezeryan olursa en son geçen cumartesi gittiğimde dönmemişti bizim sıpada ondan sormak istedim size de

Tam okadar sayfa geldim takildi kaldi sayfa yine alıntılar gitmis hep cikmiyor. Kimlerdi hatirlamiyorum. Tekrar bakamiyom şu an. İnsaAllah hersey yolundadir kotu haberler yoktur.

Cnm sen sekerin olmasada diyet yap, hamur isinden ve kesinlikle meyveden uzak dur mutlaka faydasi olur.

Kıyamam kuzum rabbim hiçbirimizi evlatla sınamasın
Amin amin kuzum çıktığımız yolda geri koymasin mevlam
Canim çok hareketliydi bende anlamadim utrason hareket ediyordu cunku yüzüne cihazi tuttar tutmaz yüzünü döndü bak annesi hareket ediyor dedi
Nst kadin hareket ettigi için bulamadi diye düşünüyorum çünkü hareket edince ses degsiyordu doktor açmışsın dedi en son saat 11 de yemistim giderkende meyvesuyu ve çikolata yedimki hareket etsin diye bir daha gittimi yemem götüreceğim yanima simdi yemek yedim bak oynuyor maşallah ben hemsireden kaynakli diyorum nst tam bağlayamadı beni strese soktu
Suyunada herzaman iyi diyordu 1 hafta çoğalmadiya demi
amin amin cnm hayirlisi ile kavuşalım yavrularimiza
Cnm sen sekerin olmasada diyet yap, hamur isinden ve kesinlikle meyveden uzak dur mutlaka faydasi olur.
Tamam cnm dikkat edeyim meyveyi biraz abartıyordum galiba

canım su fazla ise ne oluyor peki? maksimum tehlike nedir? bilmediğimden soruyorum

canım su fazla ise ne oluyor peki? maksimum tehlike nedir? bilmediğimden soruyorum
Canim su fazla oldugu icin illaki kese biyerden sonra deliniyor sızma oluyor. Bebek susuz kalır Allah korusun. İkimci oglumdada boyle oldu bilemediler. Bundada su geliyor burayada yazmistim. Ankarada bile bilemediler gelen seyin ne oldugunu. İkincide sadece suyumun fazla oldugunu bilmiyordum. Bunda suyun normal fazla degil diyor doktor. İkincide Erken dogum yaptim. İki kere suyum geldi.

Amin canım amin rabbim sizede acil sifalar versin bir dhaa yaşatmasın inşallah

Ya bu nstdeyi gercekten duzgun baglamadiklarina katiliyorum. Ankarada okadar sıktırdılarki karnimi hani aliskin olmadigimdan cok sıkıyor rahatsiz oluyorum bebegi de sıkar dedimde dogrusu bu sanciyi algilamasi icin dediler. Gercektende orda sancim cikmisti. Persembe kontrolumde stajerleri doldurmuslar kucucuk cocuklari hastaneye boştan takti gitti. Bu olmadi dedim yuzume bakip guluyo komik biseymi soyledim dedim oldu abla oldu gayet guzel oldu dedi gitti. Sanci 8 9 cikiyo ben elimde o aletin uzerine dokunup hafif bastirinca 50lerde cikiyo. İslerini duzgun yapsalar keskede gereksiz strese girmesek bizde. Saglicakla kucagimiza alalim insaAllah. Sen devamli camasirini yokla suyuna dikkat et. Sızma olursa doktoruna muhakkak haber ver. O zaten belli ediyo kendini su geldigi

Canim sen genel anestezi icin mi uyariyorsun spinal icin mi

Ben bu akşam su geldi diye panik olup acile gittim. Baktı suyun iyi, o akıntıdır dedi ama akıntı gibi değildi. Hafta sonu hastanede de oldu aynısı. Yine su öyle gelmez dediler. Sı değilse bu az az akan şey ne anlamadım hala

Canim sen genel anestezi icin mi uyariyorsun spinal icin mi
Genel için canım. Genel anesteziden uyanmak daha sıkıntılı ve zor diyorlar hep. Ben 5 sene önce kızımı spinal epidural sezaryenle doğurdum, çok rahattı. Hemen toparlandım.Eğer normal doğum olamayacaksa genel anesteziyi önermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…