- 7 Temmuz 2021
- 119
- 127
- 18
- 34
Bende kizimi spinalle dogursum ama 1 hafta bas agrisindan kalkamadim.mesela doktorum genel ol genelde bas agrisi cekmezsin dedi genel dhsunuyorum cok kotu migreni olanlarda basa vuruyormus o yuzden mecbur genel dusunuyorum canim bunda tesekkur ederimGenel için canım. Genel anesteziden uyanmak daha sıkıntılı ve zor diyorlar hep. Ben 5 sene önce kızımı spinal epidural sezaryenle doğurdum, çok rahattı. Hemen toparlandım.Eğer normal doğum olamayacaksa genel anesteziyi önermem
Tamamen kısmet meselesi canım. Rabbim iyi ve merhametli insanlarla karşılaştırsin insaAllahBEniM burdada ayni canim bir ozel var bir devlet. Bana sorarsan bende devlete gitmek istiyorum dogum icin. Ozeldeki doktor buranin en iyisi ama benimde tereddutlerim var. Parasi cok. Herseyi ben cekecem ama 6milyar para verecem. Burda devlette dogum yapanlarda bu enfeksiyon olayini cok duyar olduk esimde kiziyo para bi sekilde verilir ama birsey olursa o kafani cok vurarsin diyo kiziyo bana. Tabi her hastane bir olacak diye birsey yok. Yonetimle alakali. Senin hastanen hem temiz doktorun hem ilgiliymis hemde dedigin gibi bedava. Cok sanslisin. Guzel dusunelim guzel olsun. Olacak olan ozeldede olur devlette de diyorum ama esim sinirleniyor. Bende kararsizim yani. Rabbim saglicakla aldirsin kucagimiza. Herkes dogurmuyomusun daha diye ariyor sinir oluyom esimde her telefonda doguruyonmu diyor. Sakayi gectim sinir oluyorum artik. Gelecek olani zorla tutacam sanki gelmeyor iste napayim yani
Aynen cnm iste gecen hafta cok guzel baglamislardi nst stres yaratiyor gerçektenYa bu nstdeyi gercekten duzgun baglamadiklarina katiliyorum. Ankarada okadar sıktırdılarki karnimi hani aliskin olmadigimdan cok sıkıyor rahatsiz oluyorum bebegi de sıkar dedimde dogrusu bu sanciyi algilamasi icin dediler. Gercektende orda sancim cikmisti. Persembe kontrolumde stajerleri doldurmuslar kucucuk cocuklari hastaneye boştan takti gitti. Bu olmadi dedim yuzume bakip guluyo komik biseymi soyledim dedim oldu abla oldu gayet guzel oldu dedi gitti. Sanci 8 9 cikiyo ben elimde o aletin uzerine dokunup hafif bastirinca 50lerde cikiyo. İslerini duzgun yapsalar keskede gereksiz strese girmesek bizde. Saglicakla kucagimiza alalim insaAllah. Sen devamli camasirini yokla suyuna dikkat et. Sızma olursa doktoruna muhakkak haber ver. O zaten belli ediyo kendini su geldigi
Cnm ben 2 kizimda da genel oldum 2. Kizimda spinal çok istemiştim ama uyuşma olmadi genele döndümBende kizimi spinalle dogursum ama 1 hafta bas agrisindan kalkamadim.mesela doktorum genel ol genelde bas agrisi cekmezsin dedi genel dhsunuyorum cok kotu migreni olanlarda basa vuruyormus o yuzden mecbur genel dusunuyorum canim bunda tesekkur ederim
Mantar enfeksiyonu da olabiliyorBen bu akşam su geldi diye panik olup acile gittim. Baktı suyun iyi, o akıntıdır dedi ama akıntı gibi değildi. Hafta sonu hastanede de oldu aynısı. Yine su öyle gelmez dediler. Sı değilse bu az az akan şey ne anlamadım hala
Onun akıntısı farklı, bu bayağı renksiz bir sıvı gibiydi. Kat kat peçete koymuştum, ıslanmışMantar enfeksiyonu da olabiliyor
Bendede oluyor ama gidince suyum normal hatta esofmanim bile ıslanıyor.Onun akıntısı farklı, bu bayağı renksiz bir sıvı gibiydi. Kat kat peçete koymuştum, ıslanmış
en alta kadar ama yok bir şey diyorlar ne bileyim anlayamadım. Pazartesi kendi doktoruma gideceğim bakalım
Ay benim doktora da surekli hediye aliyorlar paylaşıyor esime diyorumda ona da mi hediye alcaz diyorKizlar doktoruna hediye düşünen var mi?bugune kadar cok memnun kaldim , insallah dogum zamanı da memnun kalirim bi hediye mi yaptirsam, yada çikolata çiçek?
Ben düşünüyorum insllah doğumum güzel geçsin de bir kutunun içinde iki kişilik fincan takimi yanina çikolata ve kahve düşünüyorum cnmKizlar doktoruna hediye düşünen var mi?bugune kadar cok memnun kaldim , insallah dogum zamanı da memnun kalirim bi hediye mi yaptirsam, yada çikolata çiçek?
Ben ilk kontrole gittiğimizde almayı düşünüyorum canım doğum sırasında vermeyeceğiz de doğumdan sonra yaniKizlar doktoruna hediye düşünen var mi?bugune kadar cok memnun kaldim , insallah dogum zamanı da memnun kalirim bi hediye mi yaptirsam, yada çikolata çiçek?
Bende dogum sonrasi sezeryan dikisleri icin gidiyoruz ya o zaman vereyim dedim.Ben düşünüyorum insllah doğumum güzel geçsin de bir kutunun içinde iki kişilik fincan takimi yanina çikolata ve kahve düşünüyorum cnm
Allahin iziniyle kucağıma alayim bebegi hediye halleder insllah
Grubumuzun 2.bebeğide hoşgeldiHepinizden Allah razı olsun.
Suyum tamamen bitmişti hastaneye gelene kadar gittiğimde 2 cm açılmam vardı. Doktorum çatın dar ve öğleni bulur dedi. İnanılmaz dayanılmaz sancılarım vardı. Acil sezaryene alındım .
Spinal anesteziyle doğdu yavrum
3.300 gr tam 37+0 da geldi
Emiyor maşallah ama benm çok ağrım var insallah bu da geçer
Kiz 2 degil 4. bebegimizGrubumuzun 2.bebeğide hoşgeldiRabbim hayırlı evlat eylesin. Sana da acil şifalar dilerim canım. Beni bir heyecan bastı
Ben çiçek düşünüyorum, güzel bir not yazıpKizlar doktoruna hediye düşünen var mi?bugune kadar cok memnun kaldim , insallah dogum zamanı da memnun kalirim bi hediye mi yaptirsam, yada çikolata çiçek?
Oy maşallah sevindim senin adına. Ben niyeyse hiç doğuracak gibi değilim acayip bir rahatlık var anlamadım. Vaktinde sağlıcakla gelsin kuzucuklarımızKızzzlaaaarrrrr güzel annişlerrrrr. Doktordan geldim. Nstde sancim cikmadi. En fazla 50ye kadar cikti. Butun kontrollerim sonuclarina cok guzel dedi doktor. 36.haftalik. tam 3kilo olmus prensesimbusefer yüzünüde gösterdi anam nedü bu dadlılık resmen kopyamı doguracam Dogurmadan yüzünü gösterdi çok şükür. Artik erken doğum riski yok. İstedigi zaman gelebilir kilosuda gelisimide cok guzel riskli bir durum yok şuan bile doğurabilirsin dedi
Allah Allah bu ne ki acaba doğum yaklaşınca olan farklı bir akıntı mıBendede oluyor ama gidince suyum normal hatta esofmanim bile ıslanıyor.
Ne alacağımı düşünmedim daha ama ben de bir şey almayı düşünüyorum doğumdan sonra gidince veririzKizlar doktoruna hediye düşünen var mi?bugune kadar cok memnun kaldim , insallah dogum zamanı da memnun kalirim bi hediye mi yaptirsam, yada çikolata çiçek?
Hadi ya ben geçmişi çok okuyamadım. Geçen de sordum hatta başka doğum yapan var mı diye cevap da gelmedi kimseden. Oğlanın sınavları falan derken çok yoğundum bikaç haftadır baya geride kalmışım demek kiKiz 2 degil 4. bebegimiz
Evet cnm bende ozaman düşünüyorum vermeyiBende dogum sonrasi sezeryan dikisleri icin gidiyoruz ya o zaman vereyim dedim.
Bayan mi doktorunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?