2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende kizimi spinalle dogursum ama 1 hafta bas agrisindan kalkamadim.mesela doktorum genel ol genelde bas agrisi cekmezsin dedi genel dhsunuyorum cok kotu migreni olanlarda basa vuruyormus o yuzden mecbur genel dusunuyorum canim bunda tesekkur ederim

Tamamen kısmet meselesi canım. Rabbim iyi ve merhametli insanlarla karşılaştırsin insaAllah

Aynen cnm iste gecen hafta cok guzel baglamislardi nst stres yaratiyor gerçekten
Tamam cnm dikkat ederim su olayina doktorda dedi suyun, kanaman,sancin olursa hiç bekleme hemen gel dedi

Cnm ben 2 kizimda da genel oldum 2. Kizimda spinal çok istemiştim ama uyuşma olmadi genele döndüm

Mantar enfeksiyonu da olabiliyor

Kızlar azıcık ayakta kalsam.asagiya doğru bir baskı gece uyuma hariç bebeğim hareketleri bazen yoruyor canımı acıtıyor sanki.oturueken bile durmuyor siz ne kadar içiyorsunuz ondan olur mu bilemiyorum.
Ayakta kalmak bir eziyet otururken yatarken dahi vuruyor sık sık idrar normal mi bunlar

ben hafta olarak sizden gerideyim ama.bugun baktı suyu iyi dedi.erken doğum tehlikesi yok ama gece iki progestan devam dedi.her ay bir damla kan gelip o an duruyor ondan dedi belki.erken doğum tehlikesi yok dedi ayrica.bebegim 1600 kilo 42 cm olmuş haftama göre çok mu fazla.

Onun akıntısı farklı, bu bayağı renksiz bir sıvı gibiydi. Kat kat peçete koymuştum, ıslanmış
en alta kadar ama yok bir şey diyorlar ne bileyim anlayamadım. Pazartesi kendi doktoruma gideceğim bakalım
Bendede oluyor ama gidince suyum normal hatta esofmanim bile ıslanıyor.

Kizlar doktoruna hediye düşünen var mi?bugune kadar cok memnun kaldim , insallah dogum zamanı da memnun kalirim bi hediye mi yaptirsam, yada çikolata çiçek?
Ay benim doktora da surekli hediye aliyorlar paylaşıyor esime diyorumda ona da mi hediye alcaz diyor

Kizlar doktoruna hediye düşünen var mi?bugune kadar cok memnun kaldim , insallah dogum zamanı da memnun kalirim bi hediye mi yaptirsam, yada çikolata çiçek?
Ben düşünüyorum insllah doğumum güzel geçsin de bir kutunun içinde iki kişilik fincan takimi yanina çikolata ve kahve düşünüyorum cnm
Allahin iziniyle kucağıma alayim bebegi hediye halleder insllah

Ben ilk kontrole gittiğimizde almayı düşünüyorum canım doğum sırasında vermeyeceğiz de doğumdan sonra yani

Ben düşünüyorum insllah doğumum güzel geçsin de bir kutunun içinde iki kişilik fincan takimi yanina çikolata ve kahve düşünüyorum cnm
Allahin iziniyle kucağıma alayim bebegi hediye halleder insllah
Bende dogum sonrasi sezeryan dikisleri icin gidiyoruz ya o zaman vereyim dedim.
Bayan mi doktorunuz.

Grubumuzun 2.bebeğide hoşgeldi Rabbim hayırlı evlat eylesin. Sana da acil şifalar dilerim canım. Beni bir heyecan bastı

Ben çiçek düşünüyorum, güzel bir not yazıp Aslında ameliyat bonesi falan da olabilirdi ama görmeden internetten alırsam içime siner mi bilmiyorum hediye olacağı için

Oy maşallah sevindim senin adına. Ben niyeyse hiç doğuracak gibi değilim acayip bir rahatlık var anlamadım. Vaktinde sağlıcakla gelsin kuzucuklarımız

Bendede oluyor ama gidince suyum normal hatta esofmanim bile ıslanıyor.
Allah Allah bu ne ki acaba doğum yaklaşınca olan farklı bir akıntı mı Bana da suyun iyi diyorlar hep
Ne alacağımı düşünmedim daha ama ben de bir şey almayı düşünüyorum doğumdan sonra gidince veririz

Kiz 2 degil 4. bebegimiz
Hadi ya ben geçmişi çok okuyamadım. Geçen de sordum hatta başka doğum yapan var mı diye cevap da gelmedi kimseden. Oğlanın sınavları falan derken çok yoğundum bikaç haftadır baya geride kalmışım demek ki başka kim doğum yaptı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…