2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ay sırf bu arayıp soracak munasebetsizleri bildiğim için şubat sonu dedim herkese oyle rahatım ki insallah akıllarına gelmem onlar insanı daha beter stres yaparlar sanki elimizden gelen bisey

Epidural olunca da oluyor o agri 1 yıl boyunca baş ağrısı çektim sebepsiz migren başlangıcı sandilar 1 yılın sonunda geçti kendi kendine

Kizlar doktoruna hediye düşünen var mi?bugune kadar cok memnun kaldim , insallah dogum zamanı da memnun kalirim bi hediye mi yaptirsam, yada çikolata çiçek?
Bende cikolata cicek düşünüyorum çikolata sekretere cicek doktora hatta kız çok çalışkan çok yardımcı oldu bana hep zevkini bilmiyorum canlı ciicek buketide atıyorlar hep gördüm daha önce ya saksı yada cansız şık bisey veya terraryum tarzı bisey almak istiyorum

Canim iyi bir magnezyum kullan faydasini goreceksindir.

Ay benim doktora da surekli hediye aliyorlar paylaşıyor esime diyorumda ona da mi hediye alcaz diyor
Ben valla hemsirelerden memnun kalırsam onu bile düşünüyorum ilkinde yapmıştım öyle çok ugrasmislardi bir hafta yatınca benim esimde bu konularda çok afedersin odun ama yapmak lazım

Ben düşünüyorum insllah doğumum güzel geçsin de bir kutunun içinde iki kişilik fincan takimi yanina çikolata ve kahve düşünüyorum cnm
Allahin iziniyle kucağıma alayim bebegi hediye halleder insllah
Ay Buda çok iyi fikir calabilirrriimiyim

yorucu bir gün oldu, pek bir şey yapmadım ama nefes nefese kaldım her seyde
sbah azcık ev toparlayıp temizledim
hastane çantamın büyük bir kısmını hallettim bi kaç eksiğim kaldı.
fotoğraf çekimi için terziye gittim prova yaptım yarın bitmiş olacak.

Arkadaşlar merhaba, o kadar uzun zamandır yazmadım ki beni unutmuş bile olabilirsiniz son yüz sayfayı okumaya çalıştım. Baya bi doğuran var ve onlara hayırlı olsun
Ben ödemle ilgili bişey danışmak istiyorum. Bol su içiyorum çok hareketsiz de sayılmam ama ayaklarım terliklere (ayakkabıları geçtim artık) sığmıyor. Bileklerimdeki deri şişmekten kıpkırmızı oldu kaşınıyor. Sabahları ellerim içine üflenmiş bulaşık eldiveni gibi oluyor Doktor normal az kaldı dedi. Buna bir çare bulan var mı? Gün içinde ayaklarımı uzatıyorum altına yastık falan da koyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…