- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Bizim erkek doktor onada olur muki boyle fincan filan bilemedim.Evet cnm bende ozaman düşünüyorum vermeyi
Bayan dokturum
Ay sırf bu arayıp soracak munasebetsizleri bildiğim için şubat sonu dedim herkese oyle rahatım ki insallah akıllarına gelmem onlar insanı daha beter stres yaparlar sanki elimizden gelen biseyBEniM burdada ayni canim bir ozel var bir devlet. Bana sorarsan bende devlete gitmek istiyorum dogum icin. Ozeldeki doktor buranin en iyisi ama benimde tereddutlerim var. Parasi cok. Herseyi ben cekecem ama 6milyar para verecem. Burda devlette dogum yapanlarda bu enfeksiyon olayini cok duyar olduk esimde kiziyo para bi sekilde verilir ama birsey olursa o kafani cok vurarsin diyo kiziyo bana. Tabi her hastane bir olacak diye birsey yok. Yonetimle alakali. Senin hastanen hem temiz doktorun hem ilgiliymis hemde dedigin gibi bedava. Cok sanslisin. Guzel dusunelim guzel olsun. Olacak olan ozeldede olur devlette de diyorum ama esim sinirleniyor. Bende kararsizim yani. Rabbim saglicakla aldirsin kucagimiza. Herkes dogurmuyomusun daha diye ariyor sinir oluyom esimde her telefonda doguruyonmu diyor. Sakayi gectim sinir oluyorum artik. Gelecek olani zorla tutacam sanki gelmeyor iste napayim yani
inşallah beklerler doktorumuzdanda onayı aldık sadece önden gittiği için belki erken gelir dedi onun dışında zaten 38+4 oluyorum çokta beklemiycez aslındaBizimde 02.02.2022 bebiş beklerse
Olur cnm sende tekli kupalardan alirsin oda çok iyi olur üzerine isimini yazdirsan daha güzel olur hattaBizim erkek doktor onada olur muki boyle fincan filan bilemedim.
Doğumdan sonra düşünüyorum cnm kızımda çiçek yaptırmıştı bunda çikolata falan düşünüyorumKizlar doktoruna hediye düşünen var mi?bugune kadar cok memnun kaldim , insallah dogum zamanı da memnun kalirim bi hediye mi yaptirsam, yada çikolata çiçek?
Epidural olunca da oluyor o agri 1 yıl boyunca baş ağrısı çektim sebepsiz migren başlangıcı sandilar 1 yılın sonunda geçti kendi kendineBende kizimi spinalle dogursum ama 1 hafta bas agrisindan kalkamadim.mesela doktorum genel ol genelde bas agrisi cekmezsin dedi genel dhsunuyorum cok kotu migreni olanlarda basa vuruyormus o yuzden mecbur genel dusunuyorum canim bunda tesekkur ederim
Bende de oluyor çamaşırı esofmanim ıslanıyor çok belli oluyor ama suyun iyi diyor sürekliBendede oluyor ama gidince suyum normal hatta esofmanim bile ıslanıyor.
Bende cikolata cicek düşünüyorum çikolata sekretere cicek doktora hatta kız çok çalışkan çok yardımcı oldu bana hep zevkini bilmiyorum canlı ciicek buketide atıyorlar hep gördüm daha önce ya saksı yada cansız şık bisey veya terraryum tarzı bisey almak istiyorumKizlar doktoruna hediye düşünen var mi?bugune kadar cok memnun kaldim , insallah dogum zamanı da memnun kalirim bi hediye mi yaptirsam, yada çikolata çiçek?
Canim iyi bir magnezyum kullan faydasini goreceksindir.Kızlar azıcık ayakta kalsam.asagiya doğru bir baskı gece uyuma hariç bebeğim hareketleri bazen yoruyor canımı acıtıyor sanki.oturueken bile durmuyor siz ne kadar içiyorsunuz ondan olur mu bilemiyorum.
Ayakta kalmak bir eziyet otururken yatarken dahi vuruyor sık sık idrar normal mi bunlar
ben hafta olarak sizden gerideyim ama.bugun baktı suyu iyi dedi.erken doğum tehlikesi yok ama gece iki progestan devam dedi.her ay bir damla kan gelip o an duruyor ondan dedi belki.erken doğum tehlikesi yok dedi ayrica.bebegim 1600 kilo 42 cm olmuş haftama göre çok mu fazla.
Ben valla hemsirelerden memnun kalırsam onu bile düşünüyorum ilkinde yapmıştım öyle çok ugrasmislardi bir hafta yatınca benim esimde bu konularda çok afedersin odun ama yapmak lazımAy benim doktora da surekli hediye aliyorlar paylaşıyor esime diyorumda ona da mi hediye alcaz diyor
Ay Buda çok iyi fikir calabilirrriimiyimBen düşünüyorum insllah doğumum güzel geçsin de bir kutunun içinde iki kişilik fincan takimi yanina çikolata ve kahve düşünüyorum cnm
Allahin iziniyle kucağıma alayim bebegi hediye halleder insllah
Canim ben hacamat yaptirdim dogumdan bir sure sonra cok iyi geldi hic agrilarim olmadi.Epidural olunca da oluyor o agri 1 yıl boyunca baş ağrısı çektim sebepsiz migren başlangıcı sandilar 1 yılın sonunda geçti kendi kendine
Hadi ya ben geçmişi çok okuyamadım. Geçen de sordum hatta başka doğum yapan var mı diye cevap da gelmedi kimseden. Oğlanın sınavları falan derken çok yoğundum bikaç haftadır baya geride kalmışım demek kibaşka kim doğum yaptı
Erkekler düz ya ondan hepsi ayni kafadanBen valla hemsirelerden memnun kalırsam onu bile düşünüyorum ilkinde yapmıştım öyle çok ugrasmislardi bir hafta yatınca benim esimde bu konularda çok afedersin odun ama yapmak lazım
tabi ki canımAy Buda çok iyi fikir calabilirrriimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?