- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
biz de haftada bir giderdik ama 1 aydır gidip kitapları veremedik bu sefer. doğumdan sonra da bir süre sık gidiş zorBizde kutuphaneden aliyoruz yılın en cok kitap alanı seçebilir kütüphane bizi
stüdyo olacak canım. ne diye aratabilirim. ya da bildiğin insta sayfası var mıhamilelik çekimlerinde iç ve mekan dış mekan bir birinden farklı oluyor canım.
odak noktası küçük kız ve göbeğin olur. rusların hamilelik çekimleri cok güzel. oluyor
Çok sevindim bir nebze içim rahatladı..Bebek boylu dedi birde biraz aşağıda diyordu sonra yukarı çıktı dediBenim 28 haftadan beri var bebek iri olduğu icin dedi doktor birazda aşağıda imiş. 34 ten sonra hafifledi rahim ağzı uzunluğunda sıkıntı yoksa bol dinlenme ile idare etcen artık cnm
Evet hayirlisiyla sizin basiniza insallah cok guzel geciyor hersey meleğim gunden gune büyüyor..
stüdyo olacak canım. ne diye aratabilirim. ya da bildiğin insta sayfası var mı
Bizimkide boylu ondan sanirim baski hissi , tabi rahim yapisi filanda etkili.Çok sevindim bir nebze içim rahatladı..Bebek boylu dedi birde biraz aşağıda diyordu sonra yukarı çıktı dedi
Başı aşağıda değil şuan ayakları aşağıda çokda vuruyor durmuyor sanki hiç uyumuyor diyorum bazen
sizin de hayırlı uğurlu olsun şimdiden
Nasil gidiyor canim , alışabildiniz mi? Isim ne koydunuz?Evet hayirlisiyla sizin basiniza insallah cok guzel geciyor hersey meleğim gunden gune büyüyor..
Cok sukur alistik guzel gidiyor ismimiz beyzaNasil gidiyor canim , alışabildiniz mi? Isim ne koydunuz?
Bende yaptırdım ve hiç bi etkisi olmadı canım her şeyi denedim aklına gelebilecek her şeyi en sonunda bi gun bebek kucagimdayken yatırmak için eğildim ve öylece kaldım acil hastaneye gittik sırtımda fıtık başlangıcı olmuş ama ondan öncesi 1 sene agri çektim baş ağrısı doktorlar bu fıtık baş ağrısı yapmaz da dediler ki o zaman hiç bisey yoktu sırtımda iki doktora gittim ikiside bisey demedi fıtık var diye sonra fıtık icin baya ağır kas gevseltici ve antibiyotik kullandım o ara geçtiCanim ben hacamat yaptirdim dogumdan bir sure sonra cok iyi geldi hic agrilarim olmadi.
Canım valla şuan kağıtta yazan 1558 kilo boy 6.07 30 hafta yazıyor bir yerinde 31 hafta 4 gün bir yerinde 29+3 çeşit çeşit yazıyorBizimkide boylu ondan sanirim baski hissi , tabi rahim yapisi filanda etkili.
28 den 34 e kadar aşağıda idi simdi nerdryse boğazıma dayancaktesekkur ederim hepimiz sağlıkla aliriz insallah kucağımiza.
Maşallah canım bu süreçte yanında oldukları için şanslısınKızzlarr o kadar güzel bir akşamdı ki arkadaşım akşam çayına davet etmişti bir gittim ki arkadaşlar toplanıp baby shower partisi hazırlamışlar okadar mutlu oldum ki heryeri süslemişler bebeğimin adı yazan pasta yaptırmışlar hediyeler almışlar çokk güzeldiama çokkk yoruldum eve yeni geldim yatağa girdim parti eğlence kaldıracak dermanım kalmamış artık ama çok mutluym
Çokk şükür canım insan moral olarak böyle birşeye çok ihtiyaç duyuyorMaşallah canım bu süreçte yanında oldukları için şanslısın
çok teşekkür ederim canım inceliyorum hemenDur sana bakayım
Biraz karışık atacağım, hem iç hem dış olarak
Tabi onların biraz daha kıyafetleri bize oranla daha açık, ama bakışları ve ayak duruşları güzel oluyor
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Login • Instagram
Login • Instagram
Dün 34+2 kontrolüm vardı 2150 kilosu. Az ama normal. doktorun dediğine göre ortalamanın içinde. Kilo alımı düzenli ise sorun yok:)Kızlar merhaba ben de Şubat sonu annesi olarak yerimi alıyorum:) umarım sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırız. Kiloları nasıl bebeklerinizin ben 34. Haftadayım 2350 gr sanki biraz az gibi geliyor bana. Sizlerde durum nedir
Hareketli kitaplar bizim favorimiz halaHareketli kitaplar var is bankasinin denk gelirse tüm seriyi almaya çalış cnm cok seviyolar.
Benim o haftada 2500 gramdı. Doktor doğumda 3.500’ü geçer dedi ama önemli olan sağlıklı doğması, doğduktan sonra da anne sütüyle gayet yapılı olur birkaç aya, takılma böyle şeylereKızlar merhaba ben de Şubat sonu annesi olarak yerimi alıyorum:) umarım sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırız. Kiloları nasıl bebeklerinizin ben 34. Haftadayım 2350 gr sanki biraz az gibi geliyor bana. Sizlerde durum nedir
Kafası asadami bebegin peki nasil bir pozisyondaymış?Hergün içiyorum yaklaşık iki aydır ama o aşağıya baskı hissi gitmiyor rahim uzunluğu vs oda iyi 42 cm dedi en son
Kelin ilaci olsa misali. Benimde ayni demin degistirdim uzerimi. Benimde bilemediler. Saglicakla gelsin dogsun jstiyorum artik ama oda yokBen bu akşam su geldi diye panik olup acile gittim. Baktı suyun iyi, o akıntıdır dedi ama akıntı gibi değildi. Hafta sonu hastanede de oldu aynısı. Yine su öyle gelmez dediler. Sı değilse bu az az akan şey ne anlamadım hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?