2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
ne tatlılarr

Ben 35+3de gittigimde 2450 gr 47 cm di canim doktor gayet iyi dedi

Şekeri olan kızlaar doktor bana bugun son 10 gun daha da dikkatli olmalısın dedi çok şaşırdım ben diyeti açarım diye düşünmüştüm dedim. hayır en önemlisi son zmaanlar dedi. diyetini aksatma hergün şekerini ölç dedi. sizin doktorlar ne diyor???

Haklılar canım son haftalarda bebek yağ depolamaya çalıştığından şkerimize daha çok dikkat etmeliyiz çabuk yükselebilir suyumuz artıp risk oluşturabilir

Kızlar suyumuzun geldiğini nasıl anlarız az önce uyandım çamaşırım baya ıslaktı bir tık koyu akıntı geldi peçeteye çok tedirgin oldum 6da uyandım uyuyamıyorum geri inşallah suyum gelmiyordur

Kızlar suyumuzun geldiğini nasıl anlarız az önce uyandım çamaşırım baya ıslaktı bir tık koyu akıntı geldi peçeteye çok tedirgin oldum 6da uyandım uyuyamıyorum geri inşallah suyum gelmiyordur
Bilmiyorum canım benim suyum doğuma yakındı geldiğinde hatırlamıyorum çok fazla akıntı kanamaya yakinmiydi acaba belki enfeksiyon akintisiysa o yüzden islaklik vardır

Durup durup sırtıma agri giriyor nefes alamiyorum sanki akşamdan beri bu kasılma olabilir mi acaba zaten aksamlari hep ağrım oluyordu karnımda belimde bugün sırtıma da vuruyor baya baya sürekli de ağrımiyor

Durup durup sırtıma agri giriyor nefes alamiyorum sanki akşamdan beri bu kasılma olabilir mi acaba zaten aksamlari hep ağrım oluyordu karnımda belimde bugün sırtıma da vuruyor baya baya sürekli de ağrımiyor
Benimde ilk doğumum olucak çok net bi yorum yapamam ama kaç dakikada bir oluyo

Kızlar hastane çıkışında nasıl bişey giyicekseniz ? Özellikle sezeryan ise doktor bana bebek daha dönmemiş dönmezse sezeryan demişti de geçen cumartesi ondan sormak istedim bide ilk doğumum olucak ne yapsam bilemedim

Benimde ilk doğumum olucak çok net bi yorum yapamam ama kaç dakikada bir oluyo
O korkutuyor beni gaz sancisi sürekli olur bu 7 dk yi buluyor sanki düzenli saat tutmaya çalışacağım öyle değil mi durup geçen sonra tekrar gelen gaz sancısı olur mu ki

Ben krem rengi triko bi takımım vardi spor onu giyeceğim pantolon uzeri hafif uzun

Bugun de takvimdeki imza yerimde sırt bel ağrısı diyor allahim gerçek değilse uyusam ya sabah sabah çok yorgunum bu aksiyona gerek var mı bilemiyorum

ben altlı üstlü triko bir takım koydum. yüksek bel ve yumuşak oldugu için sezeryan yerimi sıkmaz diye. dikiş yerini acıtmayacak birşey olmalı. yüksrk bel yumusak bir alt olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…