- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
ne tatlılarrKızzlarr o kadar güzel bir akşamdı ki arkadaşım akşam çayına davet etmişti bir gittim ki arkadaşlar toplanıp baby shower partisi hazırlamışlar okadar mutlu oldum ki heryeri süslemişler bebeğimin adı yazan pasta yaptırmışlar hediyeler almışlar çokk güzeldiama çokkk yoruldum eve yeni geldim yatağa girdim parti eğlence kaldıracak dermanım kalmamış artık ama çok mutluym
Ben 35+3de gittigimde 2450 gr 47 cm di canim doktor gayet iyi dediKızlar merhaba ben de Şubat sonu annesi olarak yerimi alıyorum:) umarım sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırız. Kiloları nasıl bebeklerinizin ben 34. Haftadayım 2350 gr sanki biraz az gibi geliyor bana. Sizlerde durum nedir
Ayakları aşağıda şuanKafası asadami bebegin peki nasil bir pozisyondaymış?
Haklılar canım son haftalarda bebek yağ depolamaya çalıştığından şkerimize daha çok dikkat etmeliyiz çabuk yükselebilir suyumuz artıp risk oluşturabilirŞekeri olan kızlaar doktor bana bugun son 10 gun daha da dikkatli olmalısın dedi çok şaşırdım ben diyeti açarım diye düşünmüştüm dedim. hayır en önemlisi son zmaanlar dedi. diyetini aksatma hergün şekerini ölç dedi. sizin doktorlar ne diyor???
Bilmiyorum canım benim suyum doğuma yakındı geldiğinde hatırlamıyorum çok fazla akıntı kanamaya yakinmiydi acaba belki enfeksiyon akintisiysa o yüzden islaklik vardırKızlar suyumuzun geldiğini nasıl anlarız az önce uyandım çamaşırım baya ıslaktı bir tık koyu akıntı geldi peçeteye çok tedirgin oldum 6da uyandım uyuyamıyorum geri inşallah suyum gelmiyordur
Benimde bugün 1.30ta ama zorla uyudum gece resmen11 de kontrolüm var nasıl doğuracağım acaba hayalleri ile uykumdan uyandım ya daha en az 2 hafta var bebek de dönmemişti en son ama hayalini kurduruyor
Benimde ilk doğumum olucak çok net bi yorum yapamam ama kaç dakikada bir oluyoDurup durup sırtıma agri giriyor nefes alamiyorum sanki akşamdan beri bu kasılma olabilir mi acaba zaten aksamlari hep ağrım oluyordu karnımda belimde bugün sırtıma da vuruyor baya baya sürekli de ağrımiyor
O korkutuyor beni gaz sancisi sürekli olur bu 7 dk yi buluyor sanki düzenli saat tutmaya çalışacağım öyle değil mi durup geçen sonra tekrar gelen gaz sancısı olur mu kiBenimde ilk doğumum olucak çok net bi yorum yapamam ama kaç dakikada bir oluyo
Ben krem rengi triko bi takımım vardi spor onu giyeceğim pantolon uzeri hafif uzunKızlar hastane çıkışında nasıl bişey giyicekseniz ? Özellikle sezeryan ise doktor bana bebek daha dönmemiş dönmezse sezeryan demişti de geçen cumartesi ondan sormak istedim bide ilk doğumum olucak ne yapsam bilemedim
inşallah dönmüştür canım. güzel haberler bekliyoruz11 de kontrolüm var nasıl doğuracağım acaba hayalleri ile uykumdan uyandım ya daha en az 2 hafta var bebek de dönmemişti en son ama hayalini kurduruyor
ben altlı üstlü triko bir takım koydum. yüksek bel ve yumuşak oldugu için sezeryan yerimi sıkmaz diye. dikiş yerini acıtmayacak birşey olmalı. yüksrk bel yumusak bir alt olabilir.Kızlar hastane çıkışında nasıl bişey giyicekseniz ? Özellikle sezeryan ise doktor bana bebek daha dönmemiş dönmezse sezeryan demişti de geçen cumartesi ondan sormak istedim bide ilk doğumum olucak ne yapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?