2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar suyumuzun geldiğini nasıl anlarız az önce uyandım çamaşırım baya ıslaktı bir tık koyu akıntı geldi peçeteye çok tedirgin oldum 6da uyandım uyuyamıyorum geri inşallah suyum gelmiyordur
Canım benim de korkum o ya anlamazsam diye. Eğer korkutuyosa yakın bü hastaneye git hemen bence

Aynen çok az kaldı zaten ama bi merak ediyo insan paşanın keyfi yerinde tabii hep mi eli yüzünde olur yaa
Maalesef canim bizde son zamanlarda kesinlikle yüzünü göremiyoruz. Gecen hafta resmen 2 eliyle suratini kapatmisti sadece burnu gözüküyordu doktor artik zor gosterir yüzünü dedi acaba rahatsizmi oluyorlar ulturason isigindan falan.

11 de kontrolüm var nasıl doğuracağım acaba hayalleri ile uykumdan uyandım ya daha en az 2 hafta var bebek de dönmemişti en son ama hayalini kurduruyor
Hafi hayırlı haberle gel. Hem bir dur en az iki hafta deme bizim günümüz aynı 38 i geçsinler sağlıkla bu aralar bende erken mi olacak diye geriliyorum

Hafi hayırlı haberle gel. Hem bir dur en az iki hafta deme bizim günümüz aynı 38 i geçsinler sağlıkla bu aralar bende erken mi olacak diye geriliyorum
Ah benim gibi, bi yerim ağrıdığında kurmaya başlıyorum senaryo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…