2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
B Birmuhendisinruyasi Geçen sen mi demiştin sürekli kitap alıyorum diye? Gözüm çocuk kitaplarına doymuyor. Dün verdiğim sipariş bugün geldi, yetmedi bugün bir daha aldırdım eşime
Evet canim dun yine aldim surekli aliyorum gogus kremi alirken baykus taygayi aldim

Bol su içip tuzu kısıtla canım :) son haftalarda bazı gebelerde çok artıyormuş geçecek

B Birmuhendisinruyasi Geçen sen mi demiştin sürekli kitap alıyorum diye? Gözüm çocuk kitaplarına doymuyor. Dün verdiğim sipariş bugün geldi, yetmedi bugün bir daha aldırdım eşime
kitap yetmez yaa yeter mi 4 bucuk yaşında kızım artık eve sığmıyo kütüphaneye gidip alıyoruz ya da uugulamalardan okuyoruz

kitap yetmez yaa yeter mi 4 bucuk yaşında kızım artık eve sığmıyo kütüphaneye gidip alıyoruz ya da uugulamalardan okuyoruz
Bizde kutuphaneden aliyoruz yılın en cok kitap alanı seçebilir kütüphane bizi

huzurunmeraklisi canım yatın hamile çekimim var çekimi yapacak kişi çok tecrübeli degil ben de poz bakayım dedim. önerebilecegin bir sayfa falan var mı fikir alayım kızım eşim olacak kızımla güzrl pozlar olsun istiyorum eşimle de ve 3ümüz

hamilelik çekimlerinde iç ve mekan dış mekan bir birinden farklı oluyor canım.
odak noktası küçük kız ve göbeğin olur. rusların hamilelik çekimleri cok güzel. oluyor

Evet canim dun yine aldim surekli aliyorum gogus kremi alirken baykus taygayi aldim
Çok güzel kitaplar var yaa Ben hamilelikten önce hatta bekarken de kendim alır çocuk kitapları okurdum, yeğenime alır onunla okurdum falan ama şimdi iyice cozuttum. Daha doğmadan okul yaşına uygun kitap bile aldım

Yok ben o kısma varmadim ama konusmayla alakalo bir kitap aldim haha

Hepsiburada da tikla.kazan oluyor haftafa 2 felan 10 tl çıkıyor yada 5 onlarla kargo bedava kitaplar aliyorum 5,10 tllik olan her tikla kazanda bir kitap aliyorum

İnsan Vücudu Tiyatrosu o kadar uzun zamandır aklımdaydı ki baktım dayanamıyorum, amaaan dedim alayım olmadı kendim okurum
Aynen oyle canim ben bu ayda cok acildim dogum parasi bilmem ne olcak martta tekrar cosmayi düşünüyorum

Hergün içiyorum yaklaşık iki aydır ama o aşağıya baskı hissi gitmiyor rahim uzunluğu vs oda iyi 42 cm dedi en son
Benim 28 haftadan beri var bebek iri olduğu icin dedi doktor birazda aşağıda imiş. 34 ten sonra hafifledi rahim ağzı uzunluğunda sıkıntı yoksa bol dinlenme ile idare etcen artık cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…