- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Evet canim hatirladimHicranii de var cnm
Evet canim dun yine aldim surekli aliyorumB Birmuhendisinruyasi Geçen sen mi demiştin sürekli kitap alıyorum diye? Gözüm çocuk kitaplarına doymuyor. Dün verdiğim sipariş bugün geldi, yetmedi bugün bir daha aldırdım eşime
Bol su içip tuzu kısıtla canım :) son haftalarda bazı gebelerde çok artıyormuş geçecekArkadaşlar merhaba, o kadar uzun zamandır yazmadım ki beni unutmuş bile olabilirsinizson yüz sayfayı okumaya çalıştım. Baya bi doğuran var ve onlara hayırlı olsun
Ben ödemle ilgili bişey danışmak istiyorum. Bol su içiyorum çok hareketsiz de sayılmam ama ayaklarım terliklere (ayakkabıları geçtim artık) sığmıyor. Bileklerimdeki deri şişmekten kıpkırmızı oldu kaşınıyor. Sabahları ellerim içine üflenmiş bulaşık eldiveni gibi oluyorDoktor normal az kaldı dedi. Buna bir çare bulan var mı? Gün içinde ayaklarımı uzatıyorum altına yastık falan da koyuyorum.
kitap yetmez yaa yeter mi 4 bucuk yaşında kızım artık eve sığmıyo kütüphaneye gidip alıyoruz ya da uugulamalardan okuyoruzB Birmuhendisinruyasi Geçen sen mi demiştin sürekli kitap alıyorum diye? Gözüm çocuk kitaplarına doymuyor. Dün verdiğim sipariş bugün geldi, yetmedi bugün bir daha aldırdım eşime
Bizde kutuphaneden aliyoruz yılın en cok kitap alanı seçebilir kütüphane bizikitap yetmez yaa yeter mi 4 bucuk yaşında kızım artık eve sığmıyo kütüphaneye gidip alıyoruz ya da uugulamalardan okuyoruz
Hareketli kitaplar var is bankasinin denk gelirse tüm seriyi almaya çalış cnm cok seviyolar.Evet canim dun yine aldim surekli aliyorumgogus kremi alirken baykus taygayi aldim
huzurunmeraklisi canım yatın hamile çekimim var çekimi yapacak kişi çok tecrübeli degil ben de poz bakayım dedim. önerebilecegin bir sayfa falan var mı fikir alayım kızım eşim olacak kızımla güzrl pozlar olsun istiyorum eşimle de ve 3ümüz
Evet canim dun yine aldim surekli aliyorumgogus kremi alirken baykus taygayi aldim
Çok güzel kitaplar var yaakitap yetmez yaa yeter mi 4 bucuk yaşında kızım artık eve sığmıyo kütüphaneye gidip alıyoruz ya da uugulamalardan okuyoruz
Dur hemen bakayim canim sağolHareketli kitaplar var is bankasinin denk gelirse tüm seriyi almaya çalış cnm cok seviyolar.
Yok ben o kısma varmadim ama konusmayla alakalo bir kitap aldim hahaÇok güzel kitaplar var yaaBen hamilelikten önce hatta bekarken de kendim alır çocuk kitapları okurdum, yeğenime alır onunla okurdum falan ama şimdi iyice cozuttum. Daha doğmadan okul yaşına uygun kitap bile aldım
İnsan Vücudu Tiyatrosu o kadar uzun zamandır aklımdaydı ki baktım dayanamıyorum, amaaan dedim alayım olmadı kendim okurumYok ben o kısma varmadim ama konusmayla alakalo bir kitap aldim haha
Hepsiburada da tikla.kazan oluyor haftafa 2 felan 10 tl çıkıyor yada 5 onlarla kargo bedava kitaplar aliyorum 5,10 tllik olan her tikla kazanda bir kitap aliyorumÇok güzel kitaplar var yaaBen hamilelikten önce hatta bekarken de kendim alır çocuk kitapları okurdum, yeğenime alır onunla okurdum falan ama şimdi iyice cozuttum. Daha doğmadan okul yaşına uygun kitap bile aldım
Aynen oyle canim ben bu ayda cok acildim dogum parasi bilmem ne olcak martta tekrar cosmayi düşünüyorumİnsan Vücudu Tiyatrosu o kadar uzun zamandır aklımdaydı ki baktım dayanamıyorum, amaaan dedim alayım olmadı kendim okurum
Hergün içiyorum yaklaşık iki aydır ama o aşağıya baskı hissi gitmiyor rahim uzunluğu vs oda iyi 42 cm dedi en sonCanim iyi bir magnezyum kullan faydasini goreceksindir.
Benim 28 haftadan beri var bebek iri olduğu icin dedi doktor birazda aşağıda imiş. 34 ten sonra hafifledi rahim ağzı uzunluğunda sıkıntı yoksa bol dinlenme ile idare etcen artık cnmHergün içiyorum yaklaşık iki aydır ama o aşağıya baskı hissi gitmiyor rahim uzunluğu vs oda iyi 42 cm dedi en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?