2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ya okadar para veriyoruz bir zahmet versinler demi bize vip paketini seçerseniz hastane cikisindan tut herseyi veririyoruz dediler eşim alalim dedi ben gerek yok dedim zaten o paraya ben daha güzel hastane cikislari alirim dedimesimde haklisin demişti
Nst çekilirken sor cnmnordaki hemşireye

Canım bir daha gelmedi. Aslında oğlumda ilk suyum gelmişti bunda direk çamaşır ıslak olunca emin olamadım aslında su geldiğinde durduğun yerde akıyor
Bendede bayadir beyaz su gibi az az bisiler geliyor ama akıntı falan düşündüm bebisin hareketlerini hissediyorum çünkü.idrar mi kaciriyorum dedim bi baya renksiz ama kaygan degil sanırım kaygan oluomus o su.annemde su oyle az olmaz boşalır anlamaman imkansiz diyor bende anlayamadim

Aynen canım valla ben dogum parasini sorarken oyle ayri paket verioz falan demediler demekki yok sizinki gibi.bu şeyde var mi bilmem.ablam dioki benim hastane uygundu senin hastane pahali vermesi lazim dio ama ben emin olamiyorumaynen sorcam canım

Sağol cnm ,öyle gerçekten surekli resmine bakıyorum dün akşama kadar yanındaydım halbuki
Aynen cnm gerek olursa almak en mantıklısı mamayi,şimdiden almaya gerek yok.

Tamam canim cok sağol ben bugun onuda strilize edeyim artik kargolar geliyor bugun valizi kapaticam inş
Hadi inşallah

Ayy bende öyleyim dün nst de sedyeden kalktım belime ağrı girdi eyvah dedim doğurcam ama aslında biliyorum onun yatmaktan olduğunu paranoyak oldum iyice
Bende geçen gece deidm doğuruyorum sanırım ağrım oldu, tecrübesizlik var nasıl bi ağrıdır bilmiyorum ki.. Doktorum da yoğun olmadığı sürece karın sertleşmesi ağrılar kasılmalar normal dedi, bana kalsa çoktan giderdim doktora cok pimpirikliyim ama eşim durduruyor

Bende normal bi takım koydum hemsireye vermek için, güzelce kendimiz giydiririz dedim iyiki öyle yapmışım, benim yengem çocuk hastanesinde çalışıyor, hastane nasıl mama vericek belli değil riske atma al mama dedi aldik

Kızlar ben de kontrolden çıktım. 7 şubat 09.30’a gün verdi 38 + 2 oluyorum. Bebiş iyi 3 kg’a yaklaşmış, bir de ferinject serum aldım acilde inşalllah şifa olur... “suyun da idare edecek kadar var daha” dedi. Nst ye girdim çok hareketliydi bşr ara kalp atışını hiç göstermedi falan makine çok gerildim ama meğer hareket ettiği içinmiş. Nst sonucunu da doktora attım ok yazdı. Durumlar böyle

Bende sezaryen doğumluyum cnm bende bilmiyorum kızda sancı ağrı yok gittim doğurdum geldim bunda da arada karnım kasılınca korkuyırumn

Ben çıkış için ekstra bişey almadım canım, kadife hamile taytımı giycem, hem sezaryen olacağı için belime göre rahat ayarlarım dedim, üstüne de uzun bi triko kazak bitti gitti bi süre evde de hamile taytları ve bol eşofmanlarla devam edicez gibi zaten

gösteirir inşalllah zaten göstermezse doğuma az kaldı orda görürsün artık bi fragman verseydi iyiydi
güzel haberler canım
Sonuç kızlar yine göstermesi bayaa parmakları açmış yüzünü kapatmıştı
son 9
ilk planlı sezeryan ben mi olucam bakalım
Bugünkü muayenede belli oldu canım benim de bebeğin kilosu gelişimi güzel. 24-27 arası sezaryen yaparız diye konuştuk bi aksilik çıkmazsa 24 ocak olacak. Yine de haftaya son kontrolde netleştircez. Şubat yalan oldu yani
Senin bebis yine elini yüzüne koyuyormus cnm benimki ultrason cihazını görür görmez kafasini arkaya çeviriyor
o daha vahimmiş yaa. Beni rahatsız etmeyin diyor demekki
Kızlar gunaydin cok kötü rüya gördüm ben sanirim haftaici sali carsamba gidicem bende doktora bekleyemicem ctsiyi
Hayırdır inşallah canım. Bekleme boşver git bebişi erken görmüş olursun.
Hayırlısı olsun canım teşekkür ederiz bilgiler için. Peki kaşığı hangi marka almak lazım ben hiç bakmamıştım çünkü.

Çatı muayenesi olcam die idare ediyorum canım biraz daha vakit gecsin diye ama bakalim beklemeyebilirim hayirlisi ile saglikla dogursaydik bi

Dün bebeğin hareketlerini az hissettiğim için akşam nst ye gittik bebek iyiydi ama sancı çıktı baya da şiddetli ve sıktı tedavi başlandı sabah ilk nst de sancı yoktu ama 2. De 80 üstü 2 tane 60 üstü bi kaç tane sancı çıktı ne dersiniz burdan geri döner mi hiç bi sıkıntım yoktu şaşkınım doğuma hazır değilim

Ben de seninle aynı gün hastaneye yattım geçen hafta. Sancılara tek başına bakmıyorlar, bazen bebeğin hareketlerine bağlı olarak çıkıyormuş. İki gün serum, iğne, ilaç verip taburcu ettiler beni. Evde progestanla yatışa devam ediyorum. Üstelik benim rahim ağzımda yumuşama ve bir parmak açıklık da vardı. "Stres yapma, kasılmayı daha da artırırsın" diye uyardılar beni sürekli. Çok zor ama sen de rahat olmaya, iyi düşünmeye çalış. Güzel güzel büyüyüp vaktini bekler inşallah bebeklerimiz

Amiin inşallah sağlıkla gelsin bebişler de az kaldı idare ediyoruz artık bi şekilde
Aynen canim.bugun surekli kargo geliyor keyfim yerine geldi ruyadan sonra 2 ayri kargo geldi 3.de gelecek bekliyorum kargo geldikce mutlu oluyorum ben

İnşallah beklerler benim de 1 cm açıklık vardı aynen 2 gün tedavi alıcam teşekkürler cevap için

Mama kaşığı soran arkadaşlar yenidoğan anne sütü emzirme kaşığı diye arattırın internette çıkıyo. Çocuğu olan arkadaşlarım özellikle ondan aldırttı bana. Özellikle sezeryandan dolayı 3 gün sütü gelmeyenler oluyomuş. Bu sürede mamayı bu kaşıkla ya da şırıngayla veriyolarmış. En son ihtimal aventin biberonunu deniyolarmış.

Ayy bende öyleyim dün nst de sedyeden kalktım belime ağrı girdi eyvah dedim doğurcam ama aslında biliyorum onun yatmaktan olduğunu paranoyak oldum iyice
Sizin sezeryan olacagi için sancinin gelmesi korkutucu ama ben hem sancim başlasın istiyorum hemde sancilaninca Yusuf Yusuf çekiyorum o ne olacak ya bilmiyorum panik yapıyorum eşim e böyle böyle doğmayacak mi diyor gece o kadar sancilandim ki sabah hastaneye gidecekmiyiz benim bi yere gidip gelmem lazım nasıl yapalım diyor adam yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…