Ya okadar para veriyoruz bir zahmet versinler demiBen dogum kati nerde onu bile bilmiyorumen iyisi nst cekilirken oradakilere sorarim dogumhaneye gidersem ordaki ebeler cok iyi onlara sorayim bari ben asıl bebise battaniye kiyafet bez mez verecekler mi onu merak ediyorum ablama birsuru beponthol falan vermis kendi hastanesi 2 yil once umarim işe yarar biseyler veriyordur
Bendede bayadir beyaz su gibi az az bisiler geliyor ama akıntı falan düşündüm bebisin hareketlerini hissediyorum çünkü.idrar mi kaciriyorum dedim bi baya renksiz ama kaygan degil sanırım kaygan oluomus o su.annemde su oyle az olmaz boşalır anlamaman imkansiz diyor bende anlayamadimCanım bir daha gelmedi. Aslında oğlumda ilk suyum gelmişti bunda direk çamaşır ıslak olunca emin olamadım aslında su geldiğinde durduğun yerde akıyor
Aynen canım valla ben dogum parasini sorarken oyle ayri paket verioz falan demediler demekki yok sizinki gibi.bu şeyde var mi bilmem.ablam dioki benim hastane uygundu senin hastane pahali vermesi lazim dio ama ben emin olamiyorumYa okadar para veriyoruz bir zahmet versinler demibize vip paketini seçerseniz hastane cikisindan tut herseyi veririyoruz dediler eşim alalim dedi ben gerek yok dedim zaten o paraya ben daha güzel hastane cikislari alirim dedim esimde haklisin demişti
Nst çekilirken sor cnmnordaki hemşireye
Sağol cnm ,öyle gerçekten surekli resmine bakıyorum dün akşama kadar yanındaydım halbukiGünaydın cnm
Gözünüz aydın olsun teyze olmak cok güzel birşey
Bende hastane çıkışıni hemen vermeyi düşünüyorum ikili noal takim vereceğim odaya gelince değiştirim diye düşünüyorum
Mamayi benim hastanemde alma biz veriyoruz dedi hatta bebek bezi,hasta bezi hep hastane veriyormuş
Hadi inşallahTamam canim cok sağol ben bugun onuda strilize edeyim artik kargolar geliyor bugun valizi kapaticam inş
Bende geçen gece deidm doğuruyorum sanırım ağrım oldu, tecrübesizlik var nasıl bi ağrıdır bilmiyorum ki.. Doktorum da yoğun olmadığı sürece karın sertleşmesi ağrılar kasılmalar normal dedi, bana kalsa çoktan giderdim doktora cok pimpirikliyim ama eşim durduruyorAyy bende öyleyim dün nst de sedyeden kalktım belime ağrı girdi eyvah dedim doğurcamama aslında biliyorum onun yatmaktan olduğunu paranoyak oldum iyice
Bende normal bi takım koydum hemsireye vermek için, güzelce kendimiz giydiririz dedim iyiki öyle yapmışım, benim yengem çocuk hastanesinde çalışıyor, hastane nasıl mama vericek belli değil riske atma al mama dedi aldikGünaydın millettt
Dün kardeşim doğum yaptı,güzeller güzeli aynı kardeşime benzeyen bembeyaz bi kızımız olduNasipse bende aynı hastanede doğum yapacağım, gözlemlediğim birkaç bisey oldu,
hemşireye çok güzel bi hastane çıkışı vermemek lazım, hemen kan olmustu kiyafeti bebisimizin hemn üzerini degistirdik, mama almaya gerek yok ,hastanede yapip veriyorlar, mama kaşığı istediler sadece bizden. Hemen eczaneden aldık,biberon kesinlikle kabul etmediler.
Anne içinde gecelik değil,pijama takımı istediler, zaten sadece üzerini giydirdiler.
Bende sezaryen doğumluyum cnm bende bilmiyorum kızda sancı ağrı yok gittim doğurdum geldim bunda da arada karnım kasılınca korkuyırumnBende geçen gece deidm doğuruyorum sanırım ağrım oldu, tecrübesizlik var nasıl bi ağrıdır bilmiyorum ki.. Doktorum da yoğun olmadığı sürece karın sertleşmesi ağrılar kasılmalar normal dedi, bana kalsa çoktan giderdim doktora cok pimpirikliyim ama eşim durduruyor
Ben çıkış için ekstra bişey almadım canım, kadife hamile taytımı giycem, hem sezaryen olacağı için belime göre rahat ayarlarım dedim, üstüne de uzun bi triko kazak bitti gittiKızlar hastane çıkışında nasıl bişey giyicekseniz ? Özellikle sezeryan ise doktor bana bebek daha dönmemiş dönmezse sezeryan demişti de geçen cumartesi ondan sormak istedim bide ilk doğumum olucak ne yapsam bilemedim
gösteirir inşalllah zaten göstermezse doğuma az kaldı orda görürsün artık bi fragman verseydi iyiydi
güzel haberler canım
Sonuç kızlar yine göstermesi bayaa parmakları açmış yüzünü kapatmıştıMaalesef canim bizde son zamanlarda kesinlikle yüzünü göremiyoruz. Gecen hafta resmen 2 eliyle suratini kapatmisti sadece burnu gözüküyordudoktor artik zor gosterir yüzünü dedi acaba rahatsizmi oluyorlar ulturason isigindan falan.
Bugünkü muayenede belli oldu canım benim de bebeğin kilosu gelişimi güzel. 24-27 arası sezaryen yaparız diye konuştuk bi aksilik çıkmazsa 24 ocak olacak. Yine de haftaya son kontrolde netleştircez. Şubat yalan oldu yanison 9
ilk planlı sezeryan ben mi olucam bakalım
Senin bebis yine elini yüzüne koyuyormus cnm benimki ultrason cihazını görür görmez kafasini arkaya çeviriyor
Hayırdır inşallah canım. Bekleme boşver git bebişi erken görmüş olursun.Kızlar gunaydin cok kötü rüya gördüm bensanirim haftaici sali carsamba gidicem bende doktora bekleyemicem ctsiyi
Hayırlısı olsun canımGünaydın millettt
Dün kardeşim doğum yaptı,güzeller güzeli aynı kardeşime benzeyen bembeyaz bi kızımız olduNasipse bende aynı hastanede doğum yapacağım, gözlemlediğim birkaç bisey oldu,
hemşireye çok güzel bi hastane çıkışı vermemek lazım, hemen kan olmustu kiyafeti bebisimizin hemn üzerini degistirdik, mama almaya gerek yok ,hastanede yapip veriyorlar, mama kaşığı istediler sadece bizden. Hemen eczaneden aldık,biberon kesinlikle kabul etmediler.
Anne içinde gecelik değil,pijama takımı istediler, zaten sadece üzerini giydirdiler.
Çatı muayenesi olcam die idare ediyorum canım biraz daha vakit gecsin diye ama bakalim beklemeyebilirim hayirlisi ile saglikla dogursaydik biSonuç kızlar yine göstermesi bayaa parmakları açmış yüzünü kapatmıştı
Bugünkü muayenede belli oldu canım benim de bebeğin kilosu gelişimi güzel. 24-27 arası sezaryen yaparız diye konuştuk bi aksilik çıkmazsa 24 ocak olacak. Yine de haftaya son kontrolde netleştircez. Şubat yalan oldu yani
o daha vahimmiş yaa. Beni rahatsız etmeyin diyor demekki
Hayırdır inşallah canım. Bekleme boşver git bebişi erken görmüş olursun.
Hayırlısı olsun canımteşekkür ederiz bilgiler için. Peki kaşığı hangi marka almak lazım ben hiç bakmamıştım çünkü.
Ben de seninle aynı gün hastaneye yattım geçen hafta. Sancılara tek başına bakmıyorlar, bazen bebeğin hareketlerine bağlı olarak çıkıyormuş. İki gün serum, iğne, ilaç verip taburcu ettiler beni. Evde progestanla yatışa devam ediyorum. Üstelik benim rahim ağzımda yumuşama ve bir parmak açıklık da vardı. "Stres yapma, kasılmayı daha da artırırsın" diye uyardılar beni sürekli. Çok zor ama sen de rahat olmaya, iyi düşünmeye çalış. Güzel güzel büyüyüp vaktini bekler inşallah bebeklerimizDün bebeğin hareketlerini az hissettiğim için akşam nst ye gittik bebek iyiydi ama sancı çıktı baya da şiddetli ve sıktı tedavi başlandı sabah ilk nst de sancı yoktu ama 2. De 80 üstü 2 tane 60 üstü bi kaç tane sancı çıktı ne dersiniz burdan geri döner mi hiç bi sıkıntım yoktu şaşkınım doğuma hazır değilim
Amiin inşallah sağlıkla gelsin bebişler de az kaldı idare ediyoruz artık bi şekildeÇatı muayenesi olcam die idare ediyorum canım biraz daha vakit gecsin diye ama bakalim beklemeyebilirim hayirlisi ile saglikla dogursaydik bi
Aynen canim.bugun surekli kargo geliyor keyfim yerine geldi ruyadan sonra 2 ayri kargo geldi 3.de gelecek bekliyorum kargo geldikce mutlu oluyorum benAmiin inşallah sağlıkla gelsin bebişler de az kaldı idare ediyoruz artık bi şekilde
İnşallah beklerler benim de 1 cm açıklık vardı aynen 2 gün tedavi alıcam teşekkürler cevap içinBen de seninle aynı gün hastaneye yattım geçen hafta. Sancılara tek başına bakmıyorlar, bazen bebeğin hareketlerine bağlı olarak çıkıyormuş. İki gün serum, iğne, ilaç verip taburcu ettiler beni. Evde progestanla yatışa devam ediyorum. Üstelik benim rahim ağzımda yumuşama ve bir parmak açıklık da vardı. "Stres yapma, kasılmayı daha da artırırsın" diye uyardılar beni sürekli. Çok zor ama sen de rahat olmaya, iyi düşünmeye çalış. Güzel güzel büyüyüp vaktini bekler inşallah bebeklerimiz
Cok hoş benimkide bu tarz trikosu sadecehttps://ty.gl/soensrr6li bende bunu mu alsam bilemedim de
Sizin sezeryan olacagi için sancinin gelmesi korkutucu ama ben hem sancim başlasın istiyorum hemde sancilaninca Yusuf Yusuf çekiyorum o ne olacak ya bilmiyorum panik yapıyorumAyy bende öyleyim dün nst de sedyeden kalktım belime ağrı girdi eyvah dedim doğurcamama aslında biliyorum onun yatmaktan olduğunu paranoyak oldum iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?